Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

Мітка адміна в списку замовлень

Briz

Recommended Posts

Доброго дня, підскажіть, чи є може готове рішення щоб на сторінці списку замовлень додати поле комент адміна, и там прям можно було писати якісь помітки не заходячи в саме замовлення. Дякую за допомогу. Осторе2.3

Надіслати
Поділитися на інших сайтах

В 17.10.2023 в 11:35, Briz сказав:

Доброго дня, підскажіть, чи є може готове рішення щоб на сторінці списку замовлень додати поле комент адміна, и там прям можно було писати якісь помітки не заходячи в саме замовлення. Дякую за допомогу. Осторе2.3

Надіслати

17.10.2023 в 11:42, Briz сказал:

я дивилася цей модуль, того що потрібно не має, тільки заходячи в замовлення можна писати комент

а ні хто не запитував про інше

• +1 1
Надіслати

В 17.10.2023 в 11:42, Briz сказав:

я дивилася цей модуль, того що потрібно не має, тільки заходячи в замовлення можна писати комент

Напишіть автору за платним допрацюванням, щоб він вивів вам кнопку "додати коментар" у списку замовлень. Сам коментар звідти прочитати і так можна)

Надіслати

В 17.10.2023 в 11:46, chukcha сказав:

а ні хто не запитував про інше

ну так я спитала чи є готове рішення та озвучила що мені потрібно, тому і написала що в цьому модулі не те що мені потрібно. Я ж розумію що цей модуль вам як автору потрібно дописувати під мене, це ж не готове вже рішення

Надіслати

17.10.2023 в 11:50, Briz сказал:

ну так я спитала чи є готове рішення та озвучила що мені потрібно, тому і написала що в цьому модулі не те що мені потрібно. Я ж розумію що цей модуль вам як автору потрібно дописувати під мене, це ж не готове вже рішення

1010959469_.thumb.png.c974705c50ff66301303736fb6a10271.png

Так, звісно щось треба

Надіслати

Створіть аккаунт або увійдіть для коментування

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто!

Зареєструвати аккаунт

Вхід

Уже зареєстровані? Увійдіть тут.

Вхід зараз
  • Зараз на сторінці   0 користувачів

• Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.