Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

paulkouls

Користувачі
  
  • Публікації

    112
  • З нами

  • Відвідування

1 подписчик

Про paulkouls

  • День народження 16.07.95

Інформація

  • Стать
    Мужчина
  • Місто:
    Кропивницкий
  • Інтереси
    Opencart

Відвідувачі профілю

2 272 перегляди профілю

paulkouls's Achievements

Community Regular

Community Regular (8/14)

  • Dedicated Rare
  • First Post
  • Collaborator
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

67

Репутація

  1. Собі закрив питання з кривими номерами маскою та регуляркою. В мене була проблема що люди користувались автозаповненням, або самі дублювали зайвий нулик і доводилось шукати останню цифру. Тому склав таку просту регулярку яка не дозволяє в моїй масці там де код оператора робити декілька нулів підряд. З того часу проблем не було. Маска: 38(099)9999999 Регулярка: ^(3|)[0-9]\(0[1-9]{1}[0-9]{1}\)[0-9]{7}
  2. Якщо клієнт не заходить в чат протягом 10 хвилин, то менеджер відписується йому у особисті повідомлення у Viber чи Telegram, якщо потрібно щось уточнити. Якщо це оплачена заявка, або клієнт що повернувся (не перше замовлення) - просто відправляємо повідомлення що замовлення опрацьоване автоматично і очікувану дату відправки. Є невеличка частка клієнтів, які не бачать чи не зрозуміли що від них потрібно, але більшість тих хто не зайшов (якщо це перше замовлення) - не робили замовлення а це просто "жарт" від знайомих - наша специфіка ніші)
  3. paulkouls

    Salesdrive CRM відгуки

    Працюю з цією системою рік - враження чудові. Все досить добре продумано, купа інтеграцій. В рідний модуль інтеграції з базовими знаннями php власноруч додав передачу накопичувальної знижки - це до того, що все доступно зроблено. З підтримкою мав контакт один раз, коли система вночі перестала працювати (виявилось що накатували оновлення), але відповіли протягом 10 хвилин, що здивувало, і спілкуються дуже привітньо. Загалом системою особисто я задоволений на 8/10 - вона чудова і дуже поліпшує швидкість та якість роботи, особливо коли завал по замовленням. З плюсів відмічу: - Загальну швидкість та стабільність системи - все працює "з коробки" на опенкарт, як треба. - Простота налаштування та багато навчальних матеріалів. - Багато інтеграцій які працюють стабільно без проблем - Багато можливостей автоматизації рутини (шаблони для чатів, тригерні сповіщення клієнтів, тощо) - Періодичні оновлення (система оновлюється приблизно раз в квартал і туди залітають найзапитуваніші фічі від користувачів - є своєрідний "стіл замовлень" де можна залишити хочушку і якщо інші її залайкають - це з'явиться у системі) - Можливість вести базову бухгалтерію, контролювати витрати, бачити окупність рекламних кампаній через GA4 З мінусів відмічу: - Слабкі звіти. Їх вистачає щоб побачити картинку загалом, але в них відсутня можливість обирати щось за межами діпазону дати - Слабкий склад. Тільки нещодавно з'явився свій CRON для автоматичного імпорту xml прайсу у систему і працює він раз на 12 годин. До тогож не продумана можливість щоб в одній номенклатурі були різні SKU від різних постачальників, якщо це однаковий товар. Для базових потреб такі склади підходять (до прикладу товар у вас на складі, та цей самий товар на складі вашого постачальника) але на щось більше ніт. Чи можна рекомендувати? Однозначно так. Гнучка та потужна система, яка поліпшується для користувачів. Свої кошти відпрацьовує на 300%.
  4. Пане @SooR, а підкажіть будь ласка, чи не планується інтеграція функціонала модуля ocDepartments в нових версіях фільтру, чи можливо оновлення вищезгаданого, щоб працював з останніми версіями фільтру? Було б дуже зручно, на технічних сторінках (акції, пошук) мати можливість фільтрувати товари по категоріям. Дублювати назву категорії в атрибут, якось виглядає наче костиль
  5. Краще навпаки від цього відходити одразу і вимикати. Подумайте як ви будете фіскалізувати це у чеку. Бо якщо пробити як послугу доставки, то 90% що у вас немає на це кведу, адже на спрощеній системі цей квед недоступний, а 47.91 не регулює саме доставку. Якщо пробивати якось творчо (типо послуги з організації логістики - на це треба теж переглянути правильний квед (можливо 52.29 - він наче не заборонений на єдиному), ну і якось пояснити клієнтам що це за послуги). Імхо, краще оплату доставки залишити клієнту у відділені. Якщо у часному випадку клієнт всеж хоче сплатити доставку (до прикладу комусь на подарунок), прийміть окремо на iban і не фіскалізуйте (це допускається в такому випадку), але не забудьте додати цю суму до звітності🙂 Якщо всеж хочеться і розумієте всі ризики, то в розділі модулей «враховувати у замовленні» доставку поставте у сортуванні перед ітоговою сумою)
  6. Дякую за елегантне та просте рішення! Трошки підкорегував під себе, додав прогресбар та вивів напряму в твіг і тепер +100 кінських сил до корзини)) Вогінь!
    Мабуть найкраще, що купував для магазину останнім часом за відношенням ціна/користь. Був певний затуп з індексуванням сторінок, боти поганенько сканували контент і сторінки швидше вилітали з індексу ніж додавались. Після підключення цього API та актуалізації контенту - +200 сторінок у індекс з 300 відправлених! Якесь чудо для магазину. Досі під приємним враженням після відкриття сьорч консолі. Однозначно рекомендую! Невеличкі тупняки можуть виникнути з першим налаштуванням, бо інструкція в стилі гугл, як завжди плутана, якщо не подужаєте - зверніться до автора за платним налаштуванням. Не пожлкуєте бо в решті це 100/10.
  7. Напишіть автору за платним допрацюванням, щоб він вивів вам кнопку "додати коментар" у списку замовлень. Сам коментар звідти прочитати і так можна)
  8. Корект по ситуації з купонами - все одно не записувались після оплат-онлайн. Вирішено рішенням з англомовного форуму. Продублюю сюди для історії Для ocStore 3.0.3.7 у файлі /catalog/model/extension/total/coupon.php цей код (всю функцію confirm): public function confirm($order_info, $order_total) { $code = ''; $start = strpos($order_total['title'], '(') + 1; $end = strrpos($order_total['title'], ')'); if ($start && $end) { $code = substr($order_total['title'], $start, $end - $start); } if ($code) { $status = true; $coupon_query = $this->db->query("SELECT * FROM `" . DB_PREFIX . "coupon` WHERE code = '" . $this->db->escape($code) . "' AND status = '1'"); if ($coupon_query->num_rows) { $coupon_total = $this->getTotalCouponHistoriesByCoupon($code); if ($coupon_query->row['uses_total'] > 0 && ($coupon_total >= $coupon_query->row['uses_total'])) { $status = false; } if ($order_info['customer_id']) { $customer_total = $this->getTotalCouponHistoriesByCustomerId($code, $order_info['customer_id']); if ($coupon_query->row['uses_customer'] > 0 && ($customer_total >= $coupon_query->row['uses_customer'])) { $status = false; } } } else { $status = false; } if ($status) { $this->db->query("INSERT INTO `" . DB_PREFIX . "coupon_history` SET coupon_id = '" . (int)$coupon_query->row['coupon_id'] . "', order_id = '" . (int)$order_info['order_id'] . "', customer_id = '" . (int)$order_info['customer_id'] . "', amount = '" . (float)$order_total['value'] . "', date_added = NOW()"); } else { return $this->config->get('config_fraud_status_id'); } } } замінити на: public function getCouponInfo($code) { $status = true; $coupon_query = $this->db->query("SELECT * FROM `" . DB_PREFIX . "coupon` WHERE code = '" . $this->db->escape($code) . "' AND ((date_start = '0000-00-00' OR date_start < NOW()) AND (date_end = '0000-00-00' OR date_end > NOW())) AND status = '1'"); if ($status) { return array( 'coupon_id' => $coupon_query->row['coupon_id'], ); } } public function confirm($order_info, $order_total) { $code = ''; $start = strpos($order_total['title'], '(') + 1; $end = strrpos($order_total['title'], ')'); if ($start && $end) { $code = substr($order_total['title'], $start, $end - $start); } if ($code) { $coupon_info = $this->getCouponInfo($code); if ($coupon_info) { $this->db->query("INSERT INTO `" . DB_PREFIX . "coupon_history` SET coupon_id = '" . (int)$coupon_info['coupon_id'] . "', order_id = '" . (int)$order_info['order_id'] . "', customer_id = '" . (int)$order_info['customer_id'] . "', amount = '" . (float)$order_total['value'] . "', date_added = NOW()"); } else { return $this->config->get('config_fraud_status_id'); } } } і оновити модифікатори. В мене виправило роботу купонів в усіх модулях оплати.
  9. Дякую за рішення проблеми! OcStore 3.0.3.7 + кошик Simple теж не записувались купони в історію і таким чином були безкінечними. Допомогли правки за аналогією вашого рішення. Нижче цитую ваш варіант з поправкою інструкції під OcStore 3.0.3.7

×
×
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.