Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

alinacmml

Новачок
  
  • Публікації

    38
  • З нами

  • Відвідування

Відвідувачі профілю

Блок відвідувачів профілю відключений і не буде доступний широкому іншим користувачам

alinacmml's Achievements

Community Regular

Community Regular (8/14)

  • One Year In
  • Collaborator
  • Reacting Well Rare
  • First Post
  • One Month Later

Recent Badges

2

Репутація

  1. Вітаю, при підключенні Amazon SES не працює розсилка, пробувала різні порти і модифікатор Amazon SES fix, але він не підходить для даної версії опенкарта. Хто зіштовхувався з підключенням сервісу амазону і чи вийшло у вас успішно підключити розсилку?
  2. Всім привіт, у мене опенкарт про, не знайшла окремий топік для цієї версії.. Шукаю людину, яка зможе вивести останні 3-4 фото з інстаграм на головну сторінку на сайті опенкарт. Раніше стояв москалький віджет від elfsight, наразі шукаю інше рішення.
  3. Проблему вирішено з терплячою техпідтримкою сервісу
  4. Всім доброго дня! Може хтось мав досвід невдалого встановлення KeyCRM і знайшов шлях вирішення питання: намагаюсь на ocStore 3.0.3.7 встановити KeyCRM, параметри системи відповідають їхнім вимогам - OpenCart від 2.3 та версія PHP не нижче 5.4. Мова адмінки - українська. Все робила по їхній інструкції, але на моменті вписування адреси своєї CRM і API ключа при збереженні вибиває 500ку. І потім при спробі редагувати модуль - видає ту саму 500ку. Підтримка каже, що не можуть відслідкувати проблему. Єдина помилка, що логується в магазині: private function getLocaleByCode($languages, $code) { return $this->config->get('langdir_dir')[$languages[$code]['language_id']]; } не знаю чи може це бути повʼязано з тим, що стандартна локалізація їхнього магазину російською чи англійською.
    Модуль з обширним функціоналом, який дуже спрощує роботу з листами і їх зовнішнім виглядом. Швидка підтримка автора, що допомогає розібратись із усіма нʼюансами. Зробив адаптив шаблону для розсилки листів з неуспішною оплатою від модуля monopay, додавши посилання на транзакцію моно. Повністю задоволена!
  5. Вітаю, підскажіть чи можна в опенкарті додати таку примітку для стандартного методу оплати "накладеним платежем"? І як це можна зробити?
  6. Доброго дня, підскажіть як правильно налаштувати в опенкарті оплату, щоб при виборі оплати "накладений платіж" або "оплата онлайн на сайті" з клієнта одразу зтягувались кошти за відправку? Використовую модуль доставки НоваПошта АПІ, платіжний модуль MonoPay
  7. якщо я це для банківського переказу хочу зробити - то де мені треба прописати те, що ви написали?
  8. Вітаю, хочу налаштувати для групи зареєстрованих покупців окремий спосіб оплати - по реквізитам. Можете підказати, як це можна організувати на ocStore 3х? Шаблон CyberStore
  9. проблема відображення була в тому, що gmail не вміє читати .svg , або якось не налаштовано змінила на png - і запрацювало
  10. Всім доброго дня, зіштовхнулась з проблемою, що емейлах в гуглі не відображається лого магазину. Але якщо переглядати повідомлення через інший поштовий клієнт Airmail, то все нормально відображається. Як це можна виправити? В Airmail:
  11. Вітаю, підскажіть чи можна якось прибрати поле із методом оплати на сторінці реєстрації партнера, аби потім при схвалені партнера, адміністратор власноруч додав необхідний метод оплати ?
  12. Вітаю, зʼявилась проблема на сайті - після оновлення кешу з адмінки сайт вилітає з помилкою 500. Заливаю бекап з кешем - все працює. Як можна це виправити?
  13. Скористалась цією опцією. Головне було пришвидшити завантаження прайсу одразу з прайс листу через модуль і правильно відобразити на сайті в групах клієнтів. Дякую!
  14. Я маю прайс лист, ціни в якому вже пораховані формулами. Хочу знайти рішення для того, щоб в такому вигляді його завантажувати і на сайті були роздрібні ціни для всіх покупців, а для партнерів (в яких будуть свої акаунти і відповідно свої групи) інші. Кожен покупець бачить тільки одну ціну на товар

×
×
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.