Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

Ціна на товари в категорії

nykone

Recommended Posts

Не зовсім зрозуміло навіщо модуль? Це ж стандартний функціонал опенкарту - рекомендовані товари в категорії:

Прихований текст

image.thumb.png.e96e8822a5add1dbb0cb6ca12aa9b6e3.png

Різниця лише в тому, що показ цих товарів буде не картками, а списком - 2 рядки коду в twig. Тобто виводити назву та ціну замість повного змісту (фото, опис, наявніть й іньше)
PS. Можливо ще знадобиться 3 рядки jquery докрутити, щоб була функція "приховати/показати", але то вже прикраси.
:)

• +1 1
Надіслати
Поділитися на інших сайтах

В 22.09.2023 в 19:36, nykone сказав:

Ці списки, інколи потрапляють у фрагменти відповідей Google видачі

Я ж не писав "нашо вам таке на сайті?", а доволі точно задав питання : "нашо вам модуль?" Ваша побажанка це виправлення 3-х рядків коду вашої теми. Розумієте?

• +1 1
Надіслати

В 22.09.2023 в 20:26, nogocuHoBuk сказав:

Я ж не писав "нашо вам таке на сайті?", а доволі точно задав питання : "нашо вам модуль?" Ваша побажанка це виправлення 3-х рядків коду вашої теми. Розумієте?

Я сам не хочу з цим заморочуватися, бо далекий від правки кількох рядків коду, якщо немає модуля який це робить, то звісно зайду в розділ "послуги". Тим більше, воно має якось виглядати під стиль теми + братися як мінімум назва категорії, можливо в модулі можна вказати яким чином вибирати товари. А індивідуальна правка, явно буде коштувати більше $10, тому поки шукаю модуль.

Надіслати

22.09.2023 в 18:03, nykone сказал:

Шукаю модуль, який буде виводити ціни на товари в категорії.

FAQ від @spectre

Надіслати

Ось тут є необхідний вам функціонал. Можна вставляти віджети з товарами у вигляді списку, сітки чи таблиці

Надіслати

Створіть аккаунт або увійдіть для коментування

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто!

Зареєструвати аккаунт

Вхід

Уже зареєстровані? Увійдіть тут.

Вхід зараз
  • Зараз на сторінці   0 користувачів

• Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.