Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

Шукаю модуль імпорт товарів YML

Recommended Posts

Доброго дня, шукаю модуль для імпорта товарів з срм salesdrive в оcstore 3.0.7.0 (імпорт буде проводитись по посиланню YML з срм salesdrive.  На одному сайті купив  простенький модуль ИМПОРТ YML. Але він не зовсім підходить, так, як робить імпорт вроді більш менш лише 1 раз. А коли робиш другий раз імпорт, збиває всі товари які до того заімпортував, (поредагувані і збережені). Він їх обновляє тими даними які в salesdrive (а мені потрібно частину даних змінити). Коли я міняю ідентифікатор у відредагованому товарі Ариткул і Модель , тоді його залишає і не змінює, зато додатково створює  дубль попереднього товару зі старими даними зі срм.

Мені потрібно буде регулярно робити новий імпорт товарів 1-2 рази на місяць.

Який можете порадити модуль, щоб підходив під мої потреби. Шоб залишав не змінними заімпортовані товари (які я редагую) і не створював мені дублі вже існуючих товарів. А імпортував лише нові, які появились.

Для обновлення кількості і наявності буде використовуватись модуль із срм salesdrive (але нажаль він не має функції імпортування товарів, лише синхронізація залишків)

В низу я показав скріншоти і підкреслив. Чому SKU - заганяє в поле артикул і модель.

Синхронізацію будем налаштовувати по id або штрихкоду.

sef2.jpg

sef3.jpg

Надіслати
Поділитися на інших сайтах

13.07.2023 в 16:54, sportzala1 сказал:

Доброго дня, шукаю модуль для імпорта товарів з срм salesdrive в оcstore 3.0.7.0 (імпорт буде проводитись по посиланню YML з срм salesdrive.  На одному сайті купив  простенький модуль ИМПОРТ YML. Але він не зовсім підходить, так, як робить імпорт вроді більш менш лише 1 раз. А коли робиш другий раз імпорт, збиває всі товари які до того заімпортував, (поредагувані і збережені). Він їх обновляє тими даними які в salesdrive (а мені потрібно частину даних змінити). Коли я міняю ідентифікатор у відредагованому товарі Ариткул і Модель , тоді його залишає і не змінює, зато додатково створює  дубль попереднього товару зі старими даними зі срм.

Мені потрібно буде регулярно робити новий імпорт товарів 1-2 рази на місяць.

Який можете порадити модуль, щоб підходив під мої потреби. Шоб залишав не змінними заімпортовані товари (які я редагую) і не створював мені дублі вже існуючих товарів. А імпортував лише нові, які появились.

Для обновлення кількості і наявності буде використовуватись модуль із срм salesdrive (але нажаль він не має функції імпортування товарів, лише синхронізація залишків)

В низу я показав скріншоти і підкреслив. Чому SKU - заганяє в поле артикул і модель.

Синхронізацію будем налаштовувати по id або штрихкоду.

sef2.jpg

sef3.jpg

Ви купили на піратському сайті модуль, рекомендую цього не робить. А для ваших потреб ось

Допоможу налаштувать як треба

Надіслати

можете как вариант рассмотреть мой вариант решения обработки прайс листов поставщиков
https://docs.google.com/document/u/1/d/e/2PACX-1vRzAj_ipcq1HNk9KgMOX6TyuvarxYJJbBQL6nRdgRaoKV6nYND88F9e8BLUwZCPRFcYqfvBwkGi7Fg5/pub

Надіслати

Створіть аккаунт або увійдіть для коментування

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто!

Зареєструвати аккаунт

Вхід

Уже зареєстровані? Увійдіть тут.

Вхід зараз
  • Зараз на сторінці   0 користувачів

• Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.