Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

sportzala1

Новачок
  
  • Публікації

    9
  • З нами

  • Відвідування

Відвідувачі профілю

Блок відвідувачів профілю відключений і не буде доступний широкому іншим користувачам

sportzala1's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/14)

  • First Post
  • Conversation Starter
  • One Month Later
  • Reacting Well Rare
  • Dedicated Rare

Recent Badges

1

Репутація

  1. Получається так : Общие характеристики Производитель Общие характеристики Качество Общие характеристики Гарантия Общие характеристики Альтернативные парт-номера Общие характеристики Цвет Общие характеристики Состояние Общие характеристики Совместимые модели Общие характеристики Совместимость Общие характеристики Характеристики блока питания Выходная мощность, W Характеристики блока питания Выходное напряжение, V Характеристики блока питания Разъем Характеристики блока питания Ток, A Характеристики блока питания + Общие характеристики Характеристики аккумуляторов Элементы Характеристики аккумуляторов Тип батареи Характеристики аккумуляторов Напряжение Характеристики аккумуляторов Износ Характеристики аккумуляторов Емкость Характеристики аккумуляторов + Общие характеристики Характеристики клавиатуры Раскладка клавиатуры Характеристики клавиатуры + частина Общие характеристики і так само з іншими категоріями, всі ще не заповненні Може так бути? З точки правильності для філтра OCFilter чи для нього це не важливо і він просто бере атрибути з категорій? Чи правильно з розрахунку оптимізації чи структури.
  2. Сумісні моделі, Альтернативні парт-номери теж будуть повторятись в інших товарах у всіх категоріях. На сайті будуть лише товари запчастини для ноутбуків інших товарів не буде. Значить прийдеться повторяючі атрибути запхати в загальні характеристики, щоб не створювати дублі з одинаковими назвами. Ніякого одягу і іншого товару на сайті не буде.
  3. Доброго дня, підкажіть будь-ласка по атрибутам, як правильно зробити. В мене на сайті є товари в різних категоріях (Акумулятори, Блоки живлення, Клавіатури, Вентилятори і т. д.), в описі характеристик товарів будуть повторятись декотрі атрибути : (стан, якість , виробник, сумісніть , сумісні моделі , альтернативні парт номера , гарантія ) Як мені правильно зробити. Під кожну категорію (товарів) створити окрему групу атрибутів (назву їх так як називаються категорії : Акумулятори, Блоки живлення, Клавіатури, Вентилятори і т. д.), А ті характеристики, що повторяються у всіх товарах (стан, якість , сумісніть , сумісні моделі , альтернативні парт номера , гарантія) для них створю групу атрибутів ЗАГАЛЬНІ ХАРАКТЕРИСТИКИ. Я так зрозумів дублі робити з одинаковими назвами характеристик не можна, вірно? Чому важливо правильно все створити, тому, що буду встановлювати модуль фільтр товарів ОСFilter. Якщо не правильно створю атрибути, візуально буде виглядати нормально, а вот при використані фільтра він буде не коректно працювати + потім потрібно буде все переробляти. Поки, що добавив ще не багато товарів, хочу правильно, зробити, щоб потім все не переробляти. Підкажіть чи правильно я хочу зробити? Категорій на сайті буде десь 12 Значить мені потрібно створити 12 груп атрибутів (Акумулятори, Блоки живлення, Клавіатури, Вентилятори і т. д.) і 13 групу атрибутів загальні характеристики (стан, якість, сумісніть, сумісні моделі, альтернативні парт номера, гарантія) в кожен товар я буду виводити 2 групи атрибутів ----> загальні характеристики (ті, що повторяються в різних товарах, що знаходяться в різних категоріях) + унікальні (які створені тільки під дану категорію товара ) Наведу приклад, можливо я написав не зовсім зрозуміло Приклад характеристики товарів з категорії Акумулятори : Альтернативні парт-номери Виробник Гарантія Сумісні моделі Сумісність Якість Стан Елементи Знос Напруга Тип батареї Ємність Приклад характеристики товарів з категорії Блоки живлення : Стан Альтернативні парт-номери Сумісні моделі Виробник Гарантія Сумісність Якість Вихідна напруга, V Вихідна потужність, W Роз'єм Струм, A Виділені параметри жирним, повторяються в товарах 2 х різних категорій і ще декількох інших категорій. Виділені будуть добавлені в групу атрибутів під назвою загальні характеристики
    Модуль супер, рекомендую, пояснив розробнику, що мені потрібно, чи підійде, він сказав, так, допоміг. Все ок. Рекомендую!
    купив, налаштував, все працює
  4. Доброго дня, шукаю модуль для імпорта товарів з срм salesdrive в оcstore 3.0.7.0 (імпорт буде проводитись по посиланню YML з срм salesdrive. На одному сайті купив простенький модуль ИМПОРТ YML. Але він не зовсім підходить, так, як робить імпорт вроді більш менш лише 1 раз. А коли робиш другий раз імпорт, збиває всі товари які до того заімпортував, (поредагувані і збережені). Він їх обновляє тими даними які в salesdrive (а мені потрібно частину даних змінити). Коли я міняю ідентифікатор у відредагованому товарі Ариткул і Модель , тоді його залишає і не змінює, зато додатково створює дубль попереднього товару зі старими даними зі срм. Мені потрібно буде регулярно робити новий імпорт товарів 1-2 рази на місяць. Який можете порадити модуль, щоб підходив під мої потреби. Шоб залишав не змінними заімпортовані товари (які я редагую) і не створював мені дублі вже існуючих товарів. А імпортував лише нові, які появились. Для обновлення кількості і наявності буде використовуватись модуль із срм salesdrive (але нажаль він не має функції імпортування товарів, лише синхронізація залишків) В низу я показав скріншоти і підкреслив. Чому SKU - заганяє в поле артикул і модель. Синхронізацію будем налаштовувати по id або штрихкоду.
    Красивий шаблон, автор дуже хороший, помагає, що не зрозуміло, відповідає швидко, рекомендую даний шаблон 5+
×
×
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.