Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

Налаштування SMTP Google + пошта в домені

Flint2000

Recommended Posts

З цього питання було багато написано і раніше воно якось працювало. Але зараз Гугл прибрав паролі додатків і вже другий день б’юся і не можу налаштувати пошту через SMTP google

Є пошта в домені на гуглі виду [email protected], налаштування в адмінці, у вкладці Вітрина - вказана таж сама пошта. ocstore 2.3.0.3

Прихований текст

image.png.20bb5ac26e336358fb17c479f8d9456e.png

Але коли намагаюся щось відправити з сайту на 465 порт отримую фатал

PHP message: PHP Fatal error:  Uncaught Exception: Error: Password not accepted from server! in system/library/mail.php:287

Коли спробував надіслати на 587 порт - помилка 

Error: EHLO not accepted from server!

Будуть в когось ідеї чи поради? Перечитав багато матеріалів в тому числі і тут, але питання залишається відкритим

Надіслати
Поділитися на інших сайтах

Спробуйте використовувати паролі додатків для авторизації.

Для цього перейдіть у налаштування облікового запису Google, який використовуєте для відправки пошти, перейдіть до розділу Безбека - далі Двохетапна перевірка (якщо не включено, доведеться включити, інакше не буде можливості використовувати) - знизу там виберіть Паролі додатків та згенеруйте пароль для додатка Пошта, в якості присторою вкажіть Інше.

image.png.f5e66440b29debf55609727395cc3bdc.png

Згенерований пароль додатка використовуйте як пароль в налаштуваннях SMTP

• +1 1
Надіслати

https://www.ipserverone.info/knowledge-base/how-to-solve-gmail-error-password-not-accepted-from-server/

Вот это уже пробовалось?

Ну и не знаю надо ли говорить, что лучше слать почту через собственный smtp. Так будет быстрее и все под своим контролем.

А почту с локального ящика можно все также проверять на gmail и отправлять от его имени там же.

• +1 1
Надіслати

@PaulKravchenko Дякую. Справа в тому, що саме це я шукав в акаунті, але цього пункту не було в розділі Безпека, знайшов тільки пошуком в кабінеті. Все вже працює@NotSlow я б так і зробив би з власного smtp і не мав би 2 дні головного болю, але сисадмін не хоче розвертати поштовик на ВДС

Надіслати

Створіть аккаунт або увійдіть для коментування

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто!

Зареєструвати аккаунт

Вхід

Уже зареєстровані? Увійдіть тут.

Вхід зараз
  • Зараз на сторінці   0 користувачів

• Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.