Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

Модуль для оплати MonoPay

Roumek

Recommended Posts

Привіт, є офіційний модуль від monobank для оплати замовлень, але працює коряво, після успішно оплаченого замовлення статус не змінюється на "Оплачено", можливо хтось має готове рішення, або можете це виправити?

Надіслати
Поділитися на інших сайтах

10.06.2023 в 21:31, Roumek сказал:

Привіт, є офіційний модуль від monobank для оплати замовлень, але працює коряво, після успішно оплаченого замовлення статус не змінюється на "Оплачено", можливо хтось має готове рішення, або можете це виправити?

Доброго дня, якщо актуально, пишіть можу подивитись, що там  у вас.

Або можете спочатку звернутися до техпідтримки  самого банку, думаю вони допоможуть.

Надіслати

10.06.2023 в 23:19, SSHEVA сказал:

Доброго дня, якщо актуально, пишіть можу подивитись, що там  у вас.

Або можете спочатку звернутися до техпідтримки  самого банку, думаю вони допоможуть.

Нічого вони не допоможуть. Зверталися з цією проблемою 2 місяці тому, вони навіть не знають про неї, бо модуль як я розумію, їм робила стороння компанія. Тому автор, не втрачайте час, відразу шукайте виконавця.

• +1 2
Надіслати

10.06.2023 в 23:29, Etegro сказал:

Нічого вони не допоможуть. Зверталися з цією проблемою 2 місяці тому, вони навіть не знають про неї, бо модуль як я розумію, їм робила стороння компанія. Тому автор, не втрачайте час, відразу шукайте виконавця.

Парутднів тому була проблема з модулем. Що вернулись в підтримку вирішили. Доречі проблема була з тим, що статус мінявся декілька разів. 

10.06.2023 в 21:31, Roumek сказал:

Пишіть в монобанк. Бо перше що треба зрозуміти чи викликають вони функцію callback з модуля після проведення оплати. 

• +1 1
Надіслати

11.06.2023 в 02:56, Serg9988 сказал:

Парутднів тому була проблема з модулем. Що вернулись в підтримку вирішили. Доречі проблема була з тим, що статус мінявся декілька разів. 

Пишіть в монобанк. Бо перше що треба зрозуміти чи викликають вони функцію callback з модуля після проведення оплати. 

Писав у підтримку там сказали що налаштували автоматичний редирект, але ще потрібно на сайті внести правки, але невідомо коли, тому шукаю спеціаліста який зможе це оперативно виконати.

Надіслати

API монобанк чомусь не кидає виклик на методи response/callback - треба згуртуватись і писати в сапорт бо схоже що проблема у всіх

В сапорті відправили сюди https://t.me/joinchat/FiAEWhDf-QzTqM4wzEtffw

Цитата

Писав у підтримку там сказали що налаштували автоматичний редирект

Скоріше за все змінився API як і сам модуль бо є невеликі відмінності в коді (в мене більш старша версія)

Якщо зробили автоматичний редірект то який саме? Там мабуть змінились ключі параметрів а в доках як завжди - нічого

'response_url' => $this->url->link('extension/payment/mono/response', '', true),
'server_callback_url' => $this->url->link('extension/payment/mono/callback', 'key=' . $randKey, true),

Надіслати

• 1 month later...

Створіть аккаунт або увійдіть для коментування

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто!

Зареєструвати аккаунт

Вхід

Уже зареєстровані? Увійдіть тут.

Вхід зараз
  • Зараз на сторінці   0 користувачів

• Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.