Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

[Поддержка] One Page Checkout - Простое оформление заказа

Recommended Posts

• 3 weeks later...

@COBECTb11 Новая почта и укр почты прораба работают. катомних ??

Надіслати
Поділитися на інших сайтах

• 2 weeks later...

@am0r добрый день , должно все работать, если что то не так будет у меня по каким то причинам то в личку напишите я посмотрю

• +1 1
Надіслати

Еще несколько вопросов:

1. Так и не увидел, реализована ли функция "Не перезванивать мне"? Если нет, планируется ли в ближайшем будущем?

2. Доп. инфа с реквизитам к тому же Банковскому переводу реализована через функцию произвольных полей? Есть ли отправка инструкции с реквизитами в письме для клиента, как это  реализовано в Filterit?

3. В дополнении так же присутствует перезагрузка полей (например полей данных дополнения НП) при корректировке одного из них, как в Simple?

4. Пристутсвует ли в дополнении такое же взаимодействие со стандартным моделуем оплаты, как в Simple из-за чего, зачастую приходится жать кнопку "Подтвердить заказ" дважды для методов оплаты, которые подразумевают доп поля или инструкции? 

В Simple - это так: 

При загрузке модуля оплаты кнопка «Оформить заказ» заменяется на кнопку «Подтвердить заказ» с шаблона загруженного модуля оплаты.

Модуль нажимает кнопку «Подтвердить заказ» сам в том случае, если модуль оплаты не имеет полей ввода либо текста с инструкцией.

Надіслати

В 13.11.2023 в 23:07, am0r сказав:

Еще несколько вопросов:

1. Так и не увидел, реализована ли функция "Не перезванивать мне"? Если нет, планируется ли в ближайшем будущем?

2. Доп. инфа с реквизитам к тому же Банковскому переводу реализована через функцию произвольных полей? Есть ли отправка инструкции с реквизитами в письме для клиента, как это  реализовано в Filterit?

3. В дополнении так же присутствует перезагрузка полей (например полей данных дополнения НП) при корректировке одного из них, как в Simple?

4. Пристутсвует ли в дополнении такое же взаимодействие со стандартным моделуем оплаты, как в Simple из-за чего, зачастую приходится жать кнопку "Подтвердить заказ" дважды для методов оплаты, которые подразумевают доп поля или инструкции? 

В Simple - это так: 

При загрузке модуля оплаты кнопка «Оформить заказ» заменяется на кнопку «Подтвердить заказ» с шаблона загруженного модуля оплаты.

Модуль нажимает кнопку «Подтвердить заказ» сам в том случае, если модуль оплаты не имеет полей ввода либо текста с инструкцией.

1. реалізовано перегляньте уважно адмінку.

Прихований текст

image.thumb.png.3cf127d0ab2e25aec34efad0e5077f4d.png

3. С модулем НП працює, проблем не бачив. Перевіряв с цим 

Надіслати

@am0r
1) есть

2) отправка информации куда оплачивать отправляется движком в письме покупателю + отображается при оформлении заказа

3) да, и с НП работает модуль и с Укр почтой

4) нажимает оформить заказа если нет формы или мануала

Надіслати

• 2 weeks later...
  • 1 month later...
  • 2 weeks later...

Доброго дня купив ваш модуль швидке замовлення і є проблема в тому що 

Коли я заходжу на товар вибраю кількість добавляю в кошик добавляється кількість товару 6 наприклад

Коли виходжу з сторінки і опять заходжу в цей самий товар вибираю іншу кількість воно до тої кількості добавляє ще цю хоч товар однаковий

Але потрібно щоб корзина змінювала кількість на нову якщо товар який є в корзині однаковий з тим що ддобавляється

Як це виправити допоможіть

Надіслати

Доброго дня. що робити, якщо у мене octemplates ultra Store. Читав вище що під Octemplates Showcase треба робить адаптацію.

Я зіштовхнувся з проблемою, що навіть при вимкнутому их швидкому замовленні я не можу увімкнути ваш. Мабуть десь вони щось не ділять. Так само і горить напис вимкнуто і змінити на Ввімкнето не виходить. При замовленні сам двіжок все одно намагається піти по шляху швидкого замовлення з шаблону. 

image.thumb.png.af2ea9ac26dd3d258216f3ba244c9984.png

Надіслати

Створіть аккаунт або увійдіть для коментування

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто!

Зареєструвати аккаунт

Вхід

Уже зареєстровані? Увійдіть тут.

Вхід зараз
  • Зараз на сторінці   0 користувачів

• Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.