Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Не работает стандартная кнопка загрузки изображений в админке

Recommended Posts

Не работает стандартная кнопка загрузки изображений в админке (по типу той что на фото). Стандартаня форма загрузки не работает везде в админке (через нестандартный модуль драг'н'дроп работает). На сайте много чего редактировалось. Какой именно файл отвечает за работу этой функции?

2023-02-13 20_03_06.jpg

Edited by StrikerXP

Дивіться консоль браузера на помилки JS
Мабуть є конфлікт скриптів з вашим "не стандартним модулем"

В консолі помилок немає. 

Модуль драг н дроп тут ні при чому він був встановлений задовго до цієї проблеми. 

Зміна бутсрапа з 3.3.7 на 3.4.1 може бути причиною?

Забув вказати версія OCStore 2.1.0.2

13.02.2023 в 20:24, StrikerXP сказал:

В консолі помилок немає. 

Модуль драг н дроп тут ні при чому він був встановлений задовго до цієї проблеми. 

Зміна бутсрапа з 3.3.7 на 3.4.1 може бути причиною?

Забув вказати версія OCStore 2.1.0.2

Може бути що завгодно
Тут гадати тяжко. Це треба дивитися

Скрытый текст

0M0g1NNH.jpg.7adc1229315449dd42dbf6777e8bc752.jpg

Проблему знайшов. Не треба було мені міняти версію Boostrap (вернув на 3.3.5 все стало на місця)

Добрий вечір.  І в мене похожа проблема. Допоможіть будь ласка мені, я не можу загрузити картинки на сайт  (магазин) заходжу в Адмінку - Категории - Данные - Изображение категории - нажимаю Загрузить, відкривається вікно "Менеджер изображений", так ось скриншот https://prnt.sc/lLyfADjrHVfC а повино відкритися вікно з папками, з магазину де картинки загружаються,  ось так повино бути  https://prnt.sc/G6fDUzWq7wsG, нажимаю загрузить з компьютера картинки, а картинки не грузяться, мабуть щось поламалось, як мені бути, як виправити? Допоможіть, прошу. Версія OCStore 2.3.0.2.3