Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

Ищу модуль для автозаполение ТЕГОВ ТОВАРА в карточке товара

Recommended Posts

Добрый день 

Ищу модуль для  автозаполение     раздела "Тегов Товара" в карточке товара, который сможет взять название товара с Украинской версии  и вставить в раздел "Тегов товара " на рус. версии  сайта.

Таким методом хочу сделать  как на  СOMFY  поиск товаров (мультиязычным), чтобы можно было вводить в поиске название товара  на любом языке  (рус или Украинский ) и не переключаться в локализации - и все бы находило

Змінено користувачем vadim99
Надіслати
Поділитися на інших сайтах

• vadim99 changed the title to Ищу модуль для автозаполение ТЕГОВ ТОВАРА в карточке товара

UPDATE oc_product_description pd
SET pd.tag = (SELECT name from oc_product_description pd2 WHERE pd.product_id = pd2.product_id AND pd2.language_id = Ua_ID

WHERE pd.language_id = руАйди

• +1 1
Надіслати

01.10.2022 в 10:52, chukcha сказал:

UPDATE oc_product_description pd
SET pd.tag = (SELECT name from oc_product_description pd2 WHERE pd.product_id = pd2.product_id AND pd2.language_id = Ua_ID

WHERE pd.language_id = руАйди

Благодарю, иду пробовать

Чесно говоря я бы  даже и модуль такой купил если конечно бы  был

А также было бы хорошо если в данном модуле можна было данную команду поставить на крон чтобы автоматом делать заполение на все новые товары 1 раз в сутку

Надіслати

Створіть аккаунт або увійдіть для коментування

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто!

Зареєструвати аккаунт

Вхід

Уже зареєстровані? Увійдіть тут.

Вхід зараз
  • Зараз на сторінці   0 користувачів

• Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.