Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

Установить СДЭК Opencart 3.0.2.0

Recommended Posts

Здравствуйте, есть Опенкарт 3 версии, шаблон юнишоп2.
Нужно установить и настроить бесплатный модуль СДЭК. 

Также за отдельную плату и отдельным этапом подключение онлайн эквайринг Сбербанк, подключение модуля рассылки sendpulse. 

Требования к результату - корректная работа модулей. Без багов, то есть. 

Предварительно бюджет на каждый этап 3000 руб. Но разумеется вы можете предложить свою цену, буду делать выбор на основе вашей репутации. 

Буду рад вашим советам. Также я работаю по схеме деньги за результат, без предоплат. Если это против ваших принципов, просьба не откликаться. 

Работал с одним программистом, который вначале готов был сотрудничать с оплатой по факту, потом стал переводить меня на 70% аванс. Что для меня неприятно, так как сроки часто меняются (разные дела вдруг появляются) и мотивации получить свою долю уже меньше. 

Змінено користувачем hu7man
Надіслати
Поділитися на інших сайтах

Створіть аккаунт або увійдіть для коментування

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто!

Зареєструвати аккаунт

Вхід

Уже зареєстровані? Увійдіть тут.

Вхід зараз
  • Зараз на сторінці   0 користувачів

• Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.