Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

FontAwesome квадратики на декілька мілісекунд

voronlviv

Recommended Posts

Доброго вечора. Підкажіть, будь ласка, в чому може бути проблема.  Перед завантаженням сторінка (категорій наприклад) на декілька мілісекунд з'являють квадратики перед загрузкою іконок FontAwesome. Це можна якось виправити?

Надіслати
Поділитися на інших сайтах

Только что, voronlviv сказал:

ну це кидається в очі

Без ссылки на сайт вам никто не подскажет, что можно сделать. А так загрузку иконок сделайте быстрее других стилей.

Надіслати

5 хвилин назад, buslikdrev сказав:

Без ссылки на сайт вам никто не подскажет, что можно сделать. А так загрузку иконок сделайте быстрее других стилей.

https://atletpro.com.ua/proteiny/

Надіслати

22 минуты назад, voronlviv сказал:

Ну что это, и кто это сделал?

<script src="catalog/view/javascript/jquery/jquery-2.1.1.min.js" type="text/javascript"></script>
<script src="catalog/view/theme/coloring/assets/bootstrap/js/bootstrap.min.js" type="text/javascript"></script>
<link href="catalog/view/theme/coloring/assets/bootstrap/css/bootstrap.min.css" rel="stylesheet" media="screen" />
<link href="catalog/view/theme/coloring/assets/font-awesome-4.4.0/css/font-awesome.min.css" rel="stylesheet" >
<link href="catalog/view/theme/coloring/assets/fontawesome-free-5.5.0-web/css/all.min.css" rel="stylesheet" >

Выберите какие-нибудь одни иконки, а скрипты установите ниже загрузки иконок.

Также шрифт иконок можно предзагрузить:

<link href="https://atletpro.com.ua/catalog/view/theme/coloring/assets/font-awesome-4.4.0/fonts/fontawesome-webfont.eot?#iefix&v=4.7.0" type="font/woff2" rel="preload" as="font" crossorigin="anonymous" />

• +1 1
Надіслати

7 хвилин назад, buslikdrev сказав:

та я сам це зробив, бо не хватало деяких іконок в 4 версії..дякую за підказку..буду тоді брати всі іконки з 5 версії..

Надіслати

12 година назад, esculapra сказав:

поставь скрипт-заглушку. когда весь контент загружен - страница визуализируется.

я не сильний в програмуванні...не знаю як написати такий скрипт.

Надіслати

В 04.10.2021 в 21:14, buslikdrev сказав:

Также шрифт иконок можно предзагрузить:

<link href="https://atletpro.com.ua/catalog/view/theme/coloring/assets/font-awesome-4.4.0/fonts/fontawesome-webfont.eot?#iefix&v=4.7.0" type="font/woff2" rel="preload" as="font" crossorigin="anonymous" />

Доброго вечора. Підкажіть, будь ласка, як правильно прописати передзагрузку, якщо я використовую fontawesome-free-5.5.0

Надіслати

В 05.10.2021 в 10:13, voronlviv сказал:

я не сильний в програмуванні...не знаю як написати такий скрипт

Вот в архиве заглушка - я расписал куда включать.

Snap1.png

заглушка.zip

Надіслати

В 07.10.2021 в 08:23, esculapra сказав:

Вот в архиве заглушка - я расписал куда включать.

заглушка.zip 1 \u041a\u0411 · 2 downloads

це все в header.tpl вставити? в мене в хідері є лише тег <body class="<?php echo $class; ?>">, закриваючого </body> немає

Надіслати

38 минут назад, voronlviv сказал:

закриваючого </body> немає

он в футере. тут смысл такой - пока контент не загружен, работает заглушка. а потом отрабатывает скрипт и открывается страница.

Змінено користувачем esculapra
Надіслати

В 04.10.2021 в 21:14, buslikdrev сказал:

уродан какой-то. нужно понимать, что следующий стиль отменяет предыдущий, даже если он заявлен как !important. но если директиву вставить в шаблон, типа, <p style="font: red !important"> то будет испольоваться новый стиль - шрифт красный.

Надіслати

В 10.10.2021 в 09:46, esculapra сказав:

уродан какой-то. нужно понимать, что следующий стиль отменяет предыдущий, даже если он заявлен как !important. но если директиву вставить в шаблон, типа, <p style="font: red !important"> то будет испольоваться новый стиль - шрифт красный.

Вставив: 

1. скрипт в stylesheet.css

2. Код заглушки після <body class="<?php echo $class; ?>"> в header.tpl

3. Скрипт перед тегом </body> в footer.tpl

І нічого не дало, квадратики перед загрузкою всерівно появляються.

Надіслати

Створіть аккаунт або увійдіть для коментування

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто!

Зареєструвати аккаунт

Вхід

Уже зареєстровані? Увійдіть тут.

Вхід зараз
  • Зараз на сторінці   0 користувачів

• Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.