voronlviv Опубліковано: 4 жовтня 2021 Share Опубліковано: 4 жовтня 2021 Доброго вечора. Підкажіть, будь ласка, в чому може бути проблема. Перед завантаженням сторінка (категорій наприклад) на декілька мілісекунд з'являють квадратики перед загрузкою іконок FontAwesome. Це можна якось виправити? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
multitask85 Опубліковано: 4 жовтня 2021 Share Опубліковано: 4 жовтня 2021 Отключить JetCache или Lightning Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
buslikdrev Опубліковано: 4 жовтня 2021 Share Опубліковано: 4 жовтня 2021 Во проблему нашли "декілька мілісекунд" Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... voronlviv Опубліковано: 4 жовтня 2021 Автор Share Опубліковано: 4 жовтня 2021 16 хвилин назад, multitask85 сказав: Отключить JetCache или Lightning не стоїть ні перше, ні друге Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... voronlviv Опубліковано: 4 жовтня 2021 Автор Share Опубліковано: 4 жовтня 2021 1 хвилину назад, buslikdrev сказав: Во проблему нашли "декілька мілісекунд" ну це кидається в очі Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... buslikdrev Опубліковано: 4 жовтня 2021 Share Опубліковано: 4 жовтня 2021 Только что, voronlviv сказал: ну це кидається в очі Без ссылки на сайт вам никто не подскажет, что можно сделать. А так загрузку иконок сделайте быстрее других стилей. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... voronlviv Опубліковано: 4 жовтня 2021 Автор Share Опубліковано: 4 жовтня 2021 5 хвилин назад, buslikdrev сказав: Без ссылки на сайт вам никто не подскажет, что можно сделать. А так загрузку иконок сделайте быстрее других стилей. https://atletpro.com.ua/proteiny/ Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... buslikdrev Опубліковано: 4 жовтня 2021 Share Опубліковано: 4 жовтня 2021 22 минуты назад, voronlviv сказал: https://atletpro.com.ua/proteiny/ Ну что это, и кто это сделал? <script src="catalog/view/javascript/jquery/jquery-2.1.1.min.js" type="text/javascript"></script> <script src="catalog/view/theme/coloring/assets/bootstrap/js/bootstrap.min.js" type="text/javascript"></script> <link href="catalog/view/theme/coloring/assets/bootstrap/css/bootstrap.min.css" rel="stylesheet" media="screen" /> <link href="catalog/view/theme/coloring/assets/font-awesome-4.4.0/css/font-awesome.min.css" rel="stylesheet" > <link href="catalog/view/theme/coloring/assets/fontawesome-free-5.5.0-web/css/all.min.css" rel="stylesheet" > Выберите какие-нибудь одни иконки, а скрипты установите ниже загрузки иконок. Также шрифт иконок можно предзагрузить: <link href="https://atletpro.com.ua/catalog/view/theme/coloring/assets/font-awesome-4.4.0/fonts/fontawesome-webfont.eot?#iefix&v=4.7.0" type="font/woff2" rel="preload" as="font" crossorigin="anonymous" /> 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... voronlviv Опубліковано: 4 жовтня 2021 Автор Share Опубліковано: 4 жовтня 2021 7 хвилин назад, buslikdrev сказав: Ну что это, и кто это сделал? та я сам це зробив, бо не хватало деяких іконок в 4 версії..дякую за підказку..буду тоді брати всі іконки з 5 версії.. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... buslikdrev Опубліковано: 4 жовтня 2021 Share Опубліковано: 4 жовтня 2021 1 минуту назад, voronlviv сказал: дякую за підказку. Калі ласка 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... esculapra Опубліковано: 4 жовтня 2021 Share Опубліковано: 4 жовтня 2021 поставь скрипт-заглушку. когда весь контент загружен - страница визуализируется. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... voronlviv Опубліковано: 5 жовтня 2021 Автор Share Опубліковано: 5 жовтня 2021 12 година назад, esculapra сказав: поставь скрипт-заглушку. когда весь контент загружен - страница визуализируется. я не сильний в програмуванні...не знаю як написати такий скрипт. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... voronlviv Опубліковано: 6 жовтня 2021 Автор Share Опубліковано: 6 жовтня 2021 В 04.10.2021 в 21:14, buslikdrev сказав: Также шрифт иконок можно предзагрузить: <link href="https://atletpro.com.ua/catalog/view/theme/coloring/assets/font-awesome-4.4.0/fonts/fontawesome-webfont.eot?#iefix&v=4.7.0" type="font/woff2" rel="preload" as="font" crossorigin="anonymous" /> Доброго вечора. Підкажіть, будь ласка, як правильно прописати передзагрузку, якщо я використовую fontawesome-free-5.5.0 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... esculapra Опубліковано: 7 жовтня 2021 Share Опубліковано: 7 жовтня 2021 В 05.10.2021 в 10:13, voronlviv сказал: я не сильний в програмуванні...не знаю як написати такий скрипт Вот в архиве заглушка - я расписал куда включать. заглушка.zip Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... voronlviv Опубліковано: 10 жовтня 2021 Автор Share Опубліковано: 10 жовтня 2021 В 07.10.2021 в 08:23, esculapra сказав: Вот в архиве заглушка - я расписал куда включать. заглушка.zip 1 \u041a\u0411 · 2 downloads це все в header.tpl вставити? в мене в хідері є лише тег <body class="<?php echo $class; ?>">, закриваючого </body> немає Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... esculapra Опубліковано: 10 жовтня 2021 Share Опубліковано: 10 жовтня 2021 (змінено) 38 минут назад, voronlviv сказал: закриваючого </body> немає он в футере. тут смысл такой - пока контент не загружен, работает заглушка. а потом отрабатывает скрипт и открывается страница. Змінено 10 жовтня 2021 користувачем esculapra Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... esculapra Опубліковано: 10 жовтня 2021 Share Опубліковано: 10 жовтня 2021 В 04.10.2021 в 21:14, buslikdrev сказал: Ну что это, и кто это сделал? уродан какой-то. нужно понимать, что следующий стиль отменяет предыдущий, даже если он заявлен как !important. но если директиву вставить в шаблон, типа, <p style="font: red !important"> то будет испольоваться новый стиль - шрифт красный. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... voronlviv Опубліковано: 11 жовтня 2021 Автор Share Опубліковано: 11 жовтня 2021 В 10.10.2021 в 09:46, esculapra сказав: уродан какой-то. нужно понимать, что следующий стиль отменяет предыдущий, даже если он заявлен как !important. но если директиву вставить в шаблон, типа, <p style="font: red !important"> то будет испольоваться новый стиль - шрифт красный. Вставив: 1. скрипт в stylesheet.css 2. Код заглушки після <body class="<?php echo $class; ?>"> в header.tpl 3. Скрипт перед тегом </body> в footer.tpl І нічого не дало, квадратики перед загрузкою всерівно появляються. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... esculapra Опубліковано: 11 жовтня 2021 Share Опубліковано: 11 жовтня 2021 12 часов назад, voronlviv сказал: І нічого не дало, квадратики перед загрузкою всерівно появляються. дай фт доступ Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 4 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Opencart 2.x Opencart 2.x: Пісочниця FontAwesome квадратики на декілька мілісекунд Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich Промо банери в категоріях товарів Автор: IHOR1989 Trend - адаптивний універсальний шаблон Автор: DSV × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
voronlviv Опубліковано: 4 жовтня 2021 Автор Share Опубліковано: 4 жовтня 2021 16 хвилин назад, multitask85 сказав: Отключить JetCache или Lightning не стоїть ні перше, ні друге Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
voronlviv Опубліковано: 4 жовтня 2021 Автор Share Опубліковано: 4 жовтня 2021 1 хвилину назад, buslikdrev сказав: Во проблему нашли "декілька мілісекунд" ну це кидається в очі Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
buslikdrev Опубліковано: 4 жовтня 2021 Share Опубліковано: 4 жовтня 2021 Только что, voronlviv сказал: ну це кидається в очі Без ссылки на сайт вам никто не подскажет, что можно сделать. А так загрузку иконок сделайте быстрее других стилей. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... voronlviv Опубліковано: 4 жовтня 2021 Автор Share Опубліковано: 4 жовтня 2021 5 хвилин назад, buslikdrev сказав: Без ссылки на сайт вам никто не подскажет, что можно сделать. А так загрузку иконок сделайте быстрее других стилей. https://atletpro.com.ua/proteiny/ Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... buslikdrev Опубліковано: 4 жовтня 2021 Share Опубліковано: 4 жовтня 2021 22 минуты назад, voronlviv сказал: https://atletpro.com.ua/proteiny/ Ну что это, и кто это сделал? <script src="catalog/view/javascript/jquery/jquery-2.1.1.min.js" type="text/javascript"></script> <script src="catalog/view/theme/coloring/assets/bootstrap/js/bootstrap.min.js" type="text/javascript"></script> <link href="catalog/view/theme/coloring/assets/bootstrap/css/bootstrap.min.css" rel="stylesheet" media="screen" /> <link href="catalog/view/theme/coloring/assets/font-awesome-4.4.0/css/font-awesome.min.css" rel="stylesheet" > <link href="catalog/view/theme/coloring/assets/fontawesome-free-5.5.0-web/css/all.min.css" rel="stylesheet" > Выберите какие-нибудь одни иконки, а скрипты установите ниже загрузки иконок. Также шрифт иконок можно предзагрузить: <link href="https://atletpro.com.ua/catalog/view/theme/coloring/assets/font-awesome-4.4.0/fonts/fontawesome-webfont.eot?#iefix&v=4.7.0" type="font/woff2" rel="preload" as="font" crossorigin="anonymous" /> 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... voronlviv Опубліковано: 4 жовтня 2021 Автор Share Опубліковано: 4 жовтня 2021 7 хвилин назад, buslikdrev сказав: Ну что это, и кто это сделал? та я сам це зробив, бо не хватало деяких іконок в 4 версії..дякую за підказку..буду тоді брати всі іконки з 5 версії.. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... buslikdrev Опубліковано: 4 жовтня 2021 Share Опубліковано: 4 жовтня 2021 1 минуту назад, voronlviv сказал: дякую за підказку. Калі ласка 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... esculapra Опубліковано: 4 жовтня 2021 Share Опубліковано: 4 жовтня 2021 поставь скрипт-заглушку. когда весь контент загружен - страница визуализируется. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... voronlviv Опубліковано: 5 жовтня 2021 Автор Share Опубліковано: 5 жовтня 2021 12 година назад, esculapra сказав: поставь скрипт-заглушку. когда весь контент загружен - страница визуализируется. я не сильний в програмуванні...не знаю як написати такий скрипт. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... voronlviv Опубліковано: 6 жовтня 2021 Автор Share Опубліковано: 6 жовтня 2021 В 04.10.2021 в 21:14, buslikdrev сказав: Также шрифт иконок можно предзагрузить: <link href="https://atletpro.com.ua/catalog/view/theme/coloring/assets/font-awesome-4.4.0/fonts/fontawesome-webfont.eot?#iefix&v=4.7.0" type="font/woff2" rel="preload" as="font" crossorigin="anonymous" /> Доброго вечора. Підкажіть, будь ласка, як правильно прописати передзагрузку, якщо я використовую fontawesome-free-5.5.0 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... esculapra Опубліковано: 7 жовтня 2021 Share Опубліковано: 7 жовтня 2021 В 05.10.2021 в 10:13, voronlviv сказал: я не сильний в програмуванні...не знаю як написати такий скрипт Вот в архиве заглушка - я расписал куда включать. заглушка.zip Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... voronlviv Опубліковано: 10 жовтня 2021 Автор Share Опубліковано: 10 жовтня 2021 В 07.10.2021 в 08:23, esculapra сказав: Вот в архиве заглушка - я расписал куда включать. заглушка.zip 1 \u041a\u0411 · 2 downloads це все в header.tpl вставити? в мене в хідері є лише тег <body class="<?php echo $class; ?>">, закриваючого </body> немає Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... esculapra Опубліковано: 10 жовтня 2021 Share Опубліковано: 10 жовтня 2021 (змінено) 38 минут назад, voronlviv сказал: закриваючого </body> немає он в футере. тут смысл такой - пока контент не загружен, работает заглушка. а потом отрабатывает скрипт и открывается страница. Змінено 10 жовтня 2021 користувачем esculapra Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... esculapra Опубліковано: 10 жовтня 2021 Share Опубліковано: 10 жовтня 2021 В 04.10.2021 в 21:14, buslikdrev сказал: Ну что это, и кто это сделал? уродан какой-то. нужно понимать, что следующий стиль отменяет предыдущий, даже если он заявлен как !important. но если директиву вставить в шаблон, типа, <p style="font: red !important"> то будет испольоваться новый стиль - шрифт красный. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... voronlviv Опубліковано: 11 жовтня 2021 Автор Share Опубліковано: 11 жовтня 2021 В 10.10.2021 в 09:46, esculapra сказав: уродан какой-то. нужно понимать, что следующий стиль отменяет предыдущий, даже если он заявлен как !important. но если директиву вставить в шаблон, типа, <p style="font: red !important"> то будет испольоваться новый стиль - шрифт красный. Вставив: 1. скрипт в stylesheet.css 2. Код заглушки після <body class="<?php echo $class; ?>"> в header.tpl 3. Скрипт перед тегом </body> в footer.tpl І нічого не дало, квадратики перед загрузкою всерівно появляються. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... esculapra Опубліковано: 11 жовтня 2021 Share Опубліковано: 11 жовтня 2021 12 часов назад, voronlviv сказал: І нічого не дало, квадратики перед загрузкою всерівно появляються. дай фт доступ Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 4 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Opencart 2.x Opencart 2.x: Пісочниця FontAwesome квадратики на декілька мілісекунд Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich Промо банери в категоріях товарів Автор: IHOR1989 Trend - адаптивний універсальний шаблон Автор: DSV × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
voronlviv Опубліковано: 4 жовтня 2021 Автор Share Опубліковано: 4 жовтня 2021 5 хвилин назад, buslikdrev сказав: Без ссылки на сайт вам никто не подскажет, что можно сделать. А так загрузку иконок сделайте быстрее других стилей. https://atletpro.com.ua/proteiny/ Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
buslikdrev Опубліковано: 4 жовтня 2021 Share Опубліковано: 4 жовтня 2021 22 минуты назад, voronlviv сказал: https://atletpro.com.ua/proteiny/ Ну что это, и кто это сделал? <script src="catalog/view/javascript/jquery/jquery-2.1.1.min.js" type="text/javascript"></script> <script src="catalog/view/theme/coloring/assets/bootstrap/js/bootstrap.min.js" type="text/javascript"></script> <link href="catalog/view/theme/coloring/assets/bootstrap/css/bootstrap.min.css" rel="stylesheet" media="screen" /> <link href="catalog/view/theme/coloring/assets/font-awesome-4.4.0/css/font-awesome.min.css" rel="stylesheet" > <link href="catalog/view/theme/coloring/assets/fontawesome-free-5.5.0-web/css/all.min.css" rel="stylesheet" > Выберите какие-нибудь одни иконки, а скрипты установите ниже загрузки иконок. Также шрифт иконок можно предзагрузить: <link href="https://atletpro.com.ua/catalog/view/theme/coloring/assets/font-awesome-4.4.0/fonts/fontawesome-webfont.eot?#iefix&v=4.7.0" type="font/woff2" rel="preload" as="font" crossorigin="anonymous" /> 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... voronlviv Опубліковано: 4 жовтня 2021 Автор Share Опубліковано: 4 жовтня 2021 7 хвилин назад, buslikdrev сказав: Ну что это, и кто это сделал? та я сам це зробив, бо не хватало деяких іконок в 4 версії..дякую за підказку..буду тоді брати всі іконки з 5 версії.. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... buslikdrev Опубліковано: 4 жовтня 2021 Share Опубліковано: 4 жовтня 2021 1 минуту назад, voronlviv сказал: дякую за підказку. Калі ласка 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... esculapra Опубліковано: 4 жовтня 2021 Share Опубліковано: 4 жовтня 2021 поставь скрипт-заглушку. когда весь контент загружен - страница визуализируется. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... voronlviv Опубліковано: 5 жовтня 2021 Автор Share Опубліковано: 5 жовтня 2021 12 година назад, esculapra сказав: поставь скрипт-заглушку. когда весь контент загружен - страница визуализируется. я не сильний в програмуванні...не знаю як написати такий скрипт. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... voronlviv Опубліковано: 6 жовтня 2021 Автор Share Опубліковано: 6 жовтня 2021 В 04.10.2021 в 21:14, buslikdrev сказав: Также шрифт иконок можно предзагрузить: <link href="https://atletpro.com.ua/catalog/view/theme/coloring/assets/font-awesome-4.4.0/fonts/fontawesome-webfont.eot?#iefix&v=4.7.0" type="font/woff2" rel="preload" as="font" crossorigin="anonymous" /> Доброго вечора. Підкажіть, будь ласка, як правильно прописати передзагрузку, якщо я використовую fontawesome-free-5.5.0 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... esculapra Опубліковано: 7 жовтня 2021 Share Опубліковано: 7 жовтня 2021 В 05.10.2021 в 10:13, voronlviv сказал: я не сильний в програмуванні...не знаю як написати такий скрипт Вот в архиве заглушка - я расписал куда включать. заглушка.zip Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... voronlviv Опубліковано: 10 жовтня 2021 Автор Share Опубліковано: 10 жовтня 2021 В 07.10.2021 в 08:23, esculapra сказав: Вот в архиве заглушка - я расписал куда включать. заглушка.zip 1 \u041a\u0411 · 2 downloads це все в header.tpl вставити? в мене в хідері є лише тег <body class="<?php echo $class; ?>">, закриваючого </body> немає Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... esculapra Опубліковано: 10 жовтня 2021 Share Опубліковано: 10 жовтня 2021 (змінено) 38 минут назад, voronlviv сказал: закриваючого </body> немає он в футере. тут смысл такой - пока контент не загружен, работает заглушка. а потом отрабатывает скрипт и открывается страница. Змінено 10 жовтня 2021 користувачем esculapra Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... esculapra Опубліковано: 10 жовтня 2021 Share Опубліковано: 10 жовтня 2021 В 04.10.2021 в 21:14, buslikdrev сказал: Ну что это, и кто это сделал? уродан какой-то. нужно понимать, что следующий стиль отменяет предыдущий, даже если он заявлен как !important. но если директиву вставить в шаблон, типа, <p style="font: red !important"> то будет испольоваться новый стиль - шрифт красный. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... voronlviv Опубліковано: 11 жовтня 2021 Автор Share Опубліковано: 11 жовтня 2021 В 10.10.2021 в 09:46, esculapra сказав: уродан какой-то. нужно понимать, что следующий стиль отменяет предыдущий, даже если он заявлен как !important. но если директиву вставить в шаблон, типа, <p style="font: red !important"> то будет испольоваться новый стиль - шрифт красный. Вставив: 1. скрипт в stylesheet.css 2. Код заглушки після <body class="<?php echo $class; ?>"> в header.tpl 3. Скрипт перед тегом </body> в footer.tpl І нічого не дало, квадратики перед загрузкою всерівно появляються. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... esculapra Опубліковано: 11 жовтня 2021 Share Опубліковано: 11 жовтня 2021 12 часов назад, voronlviv сказал: І нічого не дало, квадратики перед загрузкою всерівно появляються. дай фт доступ Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 4 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Opencart 2.x Opencart 2.x: Пісочниця FontAwesome квадратики на декілька мілісекунд Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich Промо банери в категоріях товарів Автор: IHOR1989 Trend - адаптивний універсальний шаблон Автор: DSV × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
voronlviv Опубліковано: 4 жовтня 2021 Автор Share Опубліковано: 4 жовтня 2021 7 хвилин назад, buslikdrev сказав: Ну что это, и кто это сделал? та я сам це зробив, бо не хватало деяких іконок в 4 версії..дякую за підказку..буду тоді брати всі іконки з 5 версії.. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
buslikdrev Опубліковано: 4 жовтня 2021 Share Опубліковано: 4 жовтня 2021 1 минуту назад, voronlviv сказал: дякую за підказку. Калі ласка 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... esculapra Опубліковано: 4 жовтня 2021 Share Опубліковано: 4 жовтня 2021 поставь скрипт-заглушку. когда весь контент загружен - страница визуализируется. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... voronlviv Опубліковано: 5 жовтня 2021 Автор Share Опубліковано: 5 жовтня 2021 12 година назад, esculapra сказав: поставь скрипт-заглушку. когда весь контент загружен - страница визуализируется. я не сильний в програмуванні...не знаю як написати такий скрипт. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... voronlviv Опубліковано: 6 жовтня 2021 Автор Share Опубліковано: 6 жовтня 2021 В 04.10.2021 в 21:14, buslikdrev сказав: Также шрифт иконок можно предзагрузить: <link href="https://atletpro.com.ua/catalog/view/theme/coloring/assets/font-awesome-4.4.0/fonts/fontawesome-webfont.eot?#iefix&v=4.7.0" type="font/woff2" rel="preload" as="font" crossorigin="anonymous" /> Доброго вечора. Підкажіть, будь ласка, як правильно прописати передзагрузку, якщо я використовую fontawesome-free-5.5.0 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... esculapra Опубліковано: 7 жовтня 2021 Share Опубліковано: 7 жовтня 2021 В 05.10.2021 в 10:13, voronlviv сказал: я не сильний в програмуванні...не знаю як написати такий скрипт Вот в архиве заглушка - я расписал куда включать. заглушка.zip Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... voronlviv Опубліковано: 10 жовтня 2021 Автор Share Опубліковано: 10 жовтня 2021 В 07.10.2021 в 08:23, esculapra сказав: Вот в архиве заглушка - я расписал куда включать. заглушка.zip 1 \u041a\u0411 · 2 downloads це все в header.tpl вставити? в мене в хідері є лише тег <body class="<?php echo $class; ?>">, закриваючого </body> немає Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... esculapra Опубліковано: 10 жовтня 2021 Share Опубліковано: 10 жовтня 2021 (змінено) 38 минут назад, voronlviv сказал: закриваючого </body> немає он в футере. тут смысл такой - пока контент не загружен, работает заглушка. а потом отрабатывает скрипт и открывается страница. Змінено 10 жовтня 2021 користувачем esculapra Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... esculapra Опубліковано: 10 жовтня 2021 Share Опубліковано: 10 жовтня 2021 В 04.10.2021 в 21:14, buslikdrev сказал: Ну что это, и кто это сделал? уродан какой-то. нужно понимать, что следующий стиль отменяет предыдущий, даже если он заявлен как !important. но если директиву вставить в шаблон, типа, <p style="font: red !important"> то будет испольоваться новый стиль - шрифт красный. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... voronlviv Опубліковано: 11 жовтня 2021 Автор Share Опубліковано: 11 жовтня 2021 В 10.10.2021 в 09:46, esculapra сказав: уродан какой-то. нужно понимать, что следующий стиль отменяет предыдущий, даже если он заявлен как !important. но если директиву вставить в шаблон, типа, <p style="font: red !important"> то будет испольоваться новый стиль - шрифт красный. Вставив: 1. скрипт в stylesheet.css 2. Код заглушки після <body class="<?php echo $class; ?>"> в header.tpl 3. Скрипт перед тегом </body> в footer.tpl І нічого не дало, квадратики перед загрузкою всерівно появляються. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... esculapra Опубліковано: 11 жовтня 2021 Share Опубліковано: 11 жовтня 2021 12 часов назад, voronlviv сказал: І нічого не дало, квадратики перед загрузкою всерівно появляються. дай фт доступ Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 4 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Opencart 2.x Opencart 2.x: Пісочниця FontAwesome квадратики на декілька мілісекунд Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich Промо банери в категоріях товарів Автор: IHOR1989 Trend - адаптивний універсальний шаблон Автор: DSV × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
esculapra Опубліковано: 4 жовтня 2021 Share Опубліковано: 4 жовтня 2021 поставь скрипт-заглушку. когда весь контент загружен - страница визуализируется. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... voronlviv Опубліковано: 5 жовтня 2021 Автор Share Опубліковано: 5 жовтня 2021 12 година назад, esculapra сказав: поставь скрипт-заглушку. когда весь контент загружен - страница визуализируется. я не сильний в програмуванні...не знаю як написати такий скрипт. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... voronlviv Опубліковано: 6 жовтня 2021 Автор Share Опубліковано: 6 жовтня 2021 В 04.10.2021 в 21:14, buslikdrev сказав: Также шрифт иконок можно предзагрузить: <link href="https://atletpro.com.ua/catalog/view/theme/coloring/assets/font-awesome-4.4.0/fonts/fontawesome-webfont.eot?#iefix&v=4.7.0" type="font/woff2" rel="preload" as="font" crossorigin="anonymous" /> Доброго вечора. Підкажіть, будь ласка, як правильно прописати передзагрузку, якщо я використовую fontawesome-free-5.5.0 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... esculapra Опубліковано: 7 жовтня 2021 Share Опубліковано: 7 жовтня 2021 В 05.10.2021 в 10:13, voronlviv сказал: я не сильний в програмуванні...не знаю як написати такий скрипт Вот в архиве заглушка - я расписал куда включать. заглушка.zip Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... voronlviv Опубліковано: 10 жовтня 2021 Автор Share Опубліковано: 10 жовтня 2021 В 07.10.2021 в 08:23, esculapra сказав: Вот в архиве заглушка - я расписал куда включать. заглушка.zip 1 \u041a\u0411 · 2 downloads це все в header.tpl вставити? в мене в хідері є лише тег <body class="<?php echo $class; ?>">, закриваючого </body> немає Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... esculapra Опубліковано: 10 жовтня 2021 Share Опубліковано: 10 жовтня 2021 (змінено) 38 минут назад, voronlviv сказал: закриваючого </body> немає он в футере. тут смысл такой - пока контент не загружен, работает заглушка. а потом отрабатывает скрипт и открывается страница. Змінено 10 жовтня 2021 користувачем esculapra Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... esculapra Опубліковано: 10 жовтня 2021 Share Опубліковано: 10 жовтня 2021 В 04.10.2021 в 21:14, buslikdrev сказал: Ну что это, и кто это сделал? уродан какой-то. нужно понимать, что следующий стиль отменяет предыдущий, даже если он заявлен как !important. но если директиву вставить в шаблон, типа, <p style="font: red !important"> то будет испольоваться новый стиль - шрифт красный. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... voronlviv Опубліковано: 11 жовтня 2021 Автор Share Опубліковано: 11 жовтня 2021 В 10.10.2021 в 09:46, esculapra сказав: уродан какой-то. нужно понимать, что следующий стиль отменяет предыдущий, даже если он заявлен как !important. но если директиву вставить в шаблон, типа, <p style="font: red !important"> то будет испольоваться новый стиль - шрифт красный. Вставив: 1. скрипт в stylesheet.css 2. Код заглушки після <body class="<?php echo $class; ?>"> в header.tpl 3. Скрипт перед тегом </body> в footer.tpl І нічого не дало, квадратики перед загрузкою всерівно появляються. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... esculapra Опубліковано: 11 жовтня 2021 Share Опубліковано: 11 жовтня 2021 12 часов назад, voronlviv сказал: І нічого не дало, квадратики перед загрузкою всерівно появляються. дай фт доступ Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 4 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Opencart 2.x Opencart 2.x: Пісочниця FontAwesome квадратики на декілька мілісекунд Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich Промо банери в категоріях товарів Автор: IHOR1989 Trend - адаптивний універсальний шаблон Автор: DSV × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
voronlviv Опубліковано: 5 жовтня 2021 Автор Share Опубліковано: 5 жовтня 2021 12 година назад, esculapra сказав: поставь скрипт-заглушку. когда весь контент загружен - страница визуализируется. я не сильний в програмуванні...не знаю як написати такий скрипт. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
voronlviv Опубліковано: 6 жовтня 2021 Автор Share Опубліковано: 6 жовтня 2021 В 04.10.2021 в 21:14, buslikdrev сказав: Также шрифт иконок можно предзагрузить: <link href="https://atletpro.com.ua/catalog/view/theme/coloring/assets/font-awesome-4.4.0/fonts/fontawesome-webfont.eot?#iefix&v=4.7.0" type="font/woff2" rel="preload" as="font" crossorigin="anonymous" /> Доброго вечора. Підкажіть, будь ласка, як правильно прописати передзагрузку, якщо я використовую fontawesome-free-5.5.0 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
esculapra Опубліковано: 7 жовтня 2021 Share Опубліковано: 7 жовтня 2021 В 05.10.2021 в 10:13, voronlviv сказал: я не сильний в програмуванні...не знаю як написати такий скрипт Вот в архиве заглушка - я расписал куда включать. заглушка.zip Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... voronlviv Опубліковано: 10 жовтня 2021 Автор Share Опубліковано: 10 жовтня 2021 В 07.10.2021 в 08:23, esculapra сказав: Вот в архиве заглушка - я расписал куда включать. заглушка.zip 1 \u041a\u0411 · 2 downloads це все в header.tpl вставити? в мене в хідері є лише тег <body class="<?php echo $class; ?>">, закриваючого </body> немає Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... esculapra Опубліковано: 10 жовтня 2021 Share Опубліковано: 10 жовтня 2021 (змінено) 38 минут назад, voronlviv сказал: закриваючого </body> немає он в футере. тут смысл такой - пока контент не загружен, работает заглушка. а потом отрабатывает скрипт и открывается страница. Змінено 10 жовтня 2021 користувачем esculapra Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... esculapra Опубліковано: 10 жовтня 2021 Share Опубліковано: 10 жовтня 2021 В 04.10.2021 в 21:14, buslikdrev сказал: Ну что это, и кто это сделал? уродан какой-то. нужно понимать, что следующий стиль отменяет предыдущий, даже если он заявлен как !important. но если директиву вставить в шаблон, типа, <p style="font: red !important"> то будет испольоваться новый стиль - шрифт красный. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... voronlviv Опубліковано: 11 жовтня 2021 Автор Share Опубліковано: 11 жовтня 2021 В 10.10.2021 в 09:46, esculapra сказав: уродан какой-то. нужно понимать, что следующий стиль отменяет предыдущий, даже если он заявлен как !important. но если директиву вставить в шаблон, типа, <p style="font: red !important"> то будет испольоваться новый стиль - шрифт красный. Вставив: 1. скрипт в stylesheet.css 2. Код заглушки після <body class="<?php echo $class; ?>"> в header.tpl 3. Скрипт перед тегом </body> в footer.tpl І нічого не дало, квадратики перед загрузкою всерівно появляються. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... esculapra Опубліковано: 11 жовтня 2021 Share Опубліковано: 11 жовтня 2021 12 часов назад, voronlviv сказал: І нічого не дало, квадратики перед загрузкою всерівно появляються. дай фт доступ Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 4 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Opencart 2.x Opencart 2.x: Пісочниця FontAwesome квадратики на декілька мілісекунд Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich Промо банери в категоріях товарів Автор: IHOR1989 Trend - адаптивний універсальний шаблон Автор: DSV
voronlviv Опубліковано: 10 жовтня 2021 Автор Share Опубліковано: 10 жовтня 2021 В 07.10.2021 в 08:23, esculapra сказав: Вот в архиве заглушка - я расписал куда включать. заглушка.zip 1 \u041a\u0411 · 2 downloads це все в header.tpl вставити? в мене в хідері є лише тег <body class="<?php echo $class; ?>">, закриваючого </body> немає Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
esculapra Опубліковано: 10 жовтня 2021 Share Опубліковано: 10 жовтня 2021 (змінено) 38 минут назад, voronlviv сказал: закриваючого </body> немає он в футере. тут смысл такой - пока контент не загружен, работает заглушка. а потом отрабатывает скрипт и открывается страница. Змінено 10 жовтня 2021 користувачем esculapra Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... esculapra Опубліковано: 10 жовтня 2021 Share Опубліковано: 10 жовтня 2021 В 04.10.2021 в 21:14, buslikdrev сказал: Ну что это, и кто это сделал? уродан какой-то. нужно понимать, что следующий стиль отменяет предыдущий, даже если он заявлен как !important. но если директиву вставить в шаблон, типа, <p style="font: red !important"> то будет испольоваться новый стиль - шрифт красный. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... voronlviv Опубліковано: 11 жовтня 2021 Автор Share Опубліковано: 11 жовтня 2021 В 10.10.2021 в 09:46, esculapra сказав: уродан какой-то. нужно понимать, что следующий стиль отменяет предыдущий, даже если он заявлен как !important. но если директиву вставить в шаблон, типа, <p style="font: red !important"> то будет испольоваться новый стиль - шрифт красный. Вставив: 1. скрипт в stylesheet.css 2. Код заглушки після <body class="<?php echo $class; ?>"> в header.tpl 3. Скрипт перед тегом </body> в footer.tpl І нічого не дало, квадратики перед загрузкою всерівно появляються. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... esculapra Опубліковано: 11 жовтня 2021 Share Опубліковано: 11 жовтня 2021 12 часов назад, voronlviv сказал: І нічого не дало, квадратики перед загрузкою всерівно появляються. дай фт доступ Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 4 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Opencart 2.x Opencart 2.x: Пісочниця FontAwesome квадратики на декілька мілісекунд
esculapra Опубліковано: 10 жовтня 2021 Share Опубліковано: 10 жовтня 2021 В 04.10.2021 в 21:14, buslikdrev сказал: Ну что это, и кто это сделал? уродан какой-то. нужно понимать, что следующий стиль отменяет предыдущий, даже если он заявлен как !important. но если директиву вставить в шаблон, типа, <p style="font: red !important"> то будет испольоваться новый стиль - шрифт красный. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... voronlviv Опубліковано: 11 жовтня 2021 Автор Share Опубліковано: 11 жовтня 2021 В 10.10.2021 в 09:46, esculapra сказав: уродан какой-то. нужно понимать, что следующий стиль отменяет предыдущий, даже если он заявлен как !important. но если директиву вставить в шаблон, типа, <p style="font: red !important"> то будет испольоваться новый стиль - шрифт красный. Вставив: 1. скрипт в stylesheet.css 2. Код заглушки після <body class="<?php echo $class; ?>"> в header.tpl 3. Скрипт перед тегом </body> в footer.tpl І нічого не дало, квадратики перед загрузкою всерівно появляються. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... esculapra Опубліковано: 11 жовтня 2021 Share Опубліковано: 11 жовтня 2021 12 часов назад, voronlviv сказал: І нічого не дало, квадратики перед загрузкою всерівно появляються. дай фт доступ Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 4 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку
voronlviv Опубліковано: 11 жовтня 2021 Автор Share Опубліковано: 11 жовтня 2021 В 10.10.2021 в 09:46, esculapra сказав: уродан какой-то. нужно понимать, что следующий стиль отменяет предыдущий, даже если он заявлен как !important. но если директиву вставить в шаблон, типа, <p style="font: red !important"> то будет испольоваться новый стиль - шрифт красный. Вставив: 1. скрипт в stylesheet.css 2. Код заглушки після <body class="<?php echo $class; ?>"> в header.tpl 3. Скрипт перед тегом </body> в footer.tpl І нічого не дало, квадратики перед загрузкою всерівно появляються. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
esculapra Опубліковано: 11 жовтня 2021 Share Опубліковано: 11 жовтня 2021 12 часов назад, voronlviv сказал: І нічого не дало, квадратики перед загрузкою всерівно появляються. дай фт доступ Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 4
Recommended Posts