sebstiyan1 Опубліковано: 2 серпня 2021 Share Опубліковано: 2 серпня 2021 Доброго времени суток!Необходимо интегрировать новую верстку (Редизайн) на готовый сайт Opencart 3.Необходимо полностью использовать новые стили, старые удалить. Очистить шаблоны от старых стилей.Верстка готова, нужна только интеграция.Ссылка на сайт: https://goo.su/6VPLТак же необходимо развернуть сайт на новом домене и обновить лицензии модулей.По функционалу:Необходимо поставить модуль "Стикиров" для карточки товара.Доработать корзину, чтобы тянуть добавленные товары в корзину по AJAX.Поставить модуль фильтра "OcFilter" Кому интересно, пишите в личку. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
fanatic Опубліковано: 2 серпня 2021 Share Опубліковано: 2 серпня 2021 17 минут назад, sebstiyan1 сказал: развернуть сайт на новом домене и обновить лицензии модулей. по лицензиям, это к авторам модулей(предусмотрено ли изменение домена) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... fanatic Опубліковано: 2 серпня 2021 Share Опубліковано: 2 серпня 2021 18 минут назад, sebstiyan1 сказал: Верстка готова, как можно глянуть? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... efremovxp Опубліковано: 2 серпня 2021 Share Опубліковано: 2 серпня 2021 1 час назад, fanatic сказал: как можно глянуть? Вот же )) 1 час назад, sebstiyan1 сказал: Ссылка на сайт: https://goo.su/6VPL Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... fanatic Опубліковано: 2 серпня 2021 Share Опубліковано: 2 серпня 2021 10 минут назад, efremovxp сказал: Вот же )) и? по ссылке сайт на opencart. а новая верстка где? 2 часа назад, sebstiyan1 сказал: интегрировать новую верстку или я что-то не понял? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Vetroff Опубліковано: 2 серпня 2021 Share Опубліковано: 2 серпня 2021 2 часа назад, fanatic сказал: по лицензиям, это к авторам модулей(предусмотрено ли изменение домена) там прямо со страницы админки ссылка на варезник, какие такие лицензии? ) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... efremovxp Опубліковано: 2 серпня 2021 Share Опубліковано: 2 серпня 2021 45 минут назад, fanatic сказал: и? по ссылке сайт на opencart. а новая верстка где? Потыкайте, это верстка без интеграции в opencart. Просто пути на js и css лежат по путям opencart и админка старого сайта. Как я понимаю. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... sasha3337774 Опубліковано: 2 серпня 2021 Share Опубліковано: 2 серпня 2021 24 минуты назад, Vetroff сказал: там прямо со страницы админки ссылка на варезник, какие такие лицензии? ) это точно)) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... fanatic Опубліковано: 2 серпня 2021 Share Опубліковано: 2 серпня 2021 32 минуты назад, Vetroff сказал: какие такие лицензии? ) варезные наверно Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... sebstiyan1 Опубліковано: 2 серпня 2021 Автор Share Опубліковано: 2 серпня 2021 1 час назад, Vetroff сказал: там прямо со страницы админки ссылка на варезник, какие такие лицензии? ) Не может быть. Где это? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Vetroff Опубліковано: 2 серпня 2021 Share Опубліковано: 2 серпня 2021 Только что, sebstiyan1 сказал: Не может быть. Где это? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... sebstiyan1 Опубліковано: 2 серпня 2021 Автор Share Опубліковано: 2 серпня 2021 Друзья, сайт собирал программер с которым давно работаю. За все модули отвечать не могу, но те которые ставил лично я, а это порядка 8-10 различных модулей, покупались тут. Более того, будет перенос сайт на новый домен и все лицензии будут обновляться и докупаться тут. Я не использую варез, строго лицензии. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... sebstiyan1 Опубліковано: 2 серпня 2021 Автор Share Опубліковано: 2 серпня 2021 5 минут назад, Vetroff сказал: Честно я ХЗ как ответить. И ХЗ, что за ссылка. Но все модули я покупал тут, через аккаунт программера. Я не использую варез Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 3 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Послуги Програмування, створення модулів, зміна функціональності Интеграция новой верстки на готовый сайт OpenCart 3 Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich Промо банери в категоріях товарів Автор: IHOR1989 Trend - адаптивний універсальний шаблон Автор: DSV × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
fanatic Опубліковано: 2 серпня 2021 Share Опубліковано: 2 серпня 2021 18 минут назад, sebstiyan1 сказал: Верстка готова, как можно глянуть? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... efremovxp Опубліковано: 2 серпня 2021 Share Опубліковано: 2 серпня 2021 1 час назад, fanatic сказал: как можно глянуть? Вот же )) 1 час назад, sebstiyan1 сказал: Ссылка на сайт: https://goo.su/6VPL Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... fanatic Опубліковано: 2 серпня 2021 Share Опубліковано: 2 серпня 2021 10 минут назад, efremovxp сказал: Вот же )) и? по ссылке сайт на opencart. а новая верстка где? 2 часа назад, sebstiyan1 сказал: интегрировать новую верстку или я что-то не понял? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Vetroff Опубліковано: 2 серпня 2021 Share Опубліковано: 2 серпня 2021 2 часа назад, fanatic сказал: по лицензиям, это к авторам модулей(предусмотрено ли изменение домена) там прямо со страницы админки ссылка на варезник, какие такие лицензии? ) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... efremovxp Опубліковано: 2 серпня 2021 Share Опубліковано: 2 серпня 2021 45 минут назад, fanatic сказал: и? по ссылке сайт на opencart. а новая верстка где? Потыкайте, это верстка без интеграции в opencart. Просто пути на js и css лежат по путям opencart и админка старого сайта. Как я понимаю. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... sasha3337774 Опубліковано: 2 серпня 2021 Share Опубліковано: 2 серпня 2021 24 минуты назад, Vetroff сказал: там прямо со страницы админки ссылка на варезник, какие такие лицензии? ) это точно)) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... fanatic Опубліковано: 2 серпня 2021 Share Опубліковано: 2 серпня 2021 32 минуты назад, Vetroff сказал: какие такие лицензии? ) варезные наверно Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... sebstiyan1 Опубліковано: 2 серпня 2021 Автор Share Опубліковано: 2 серпня 2021 1 час назад, Vetroff сказал: там прямо со страницы админки ссылка на варезник, какие такие лицензии? ) Не может быть. Где это? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Vetroff Опубліковано: 2 серпня 2021 Share Опубліковано: 2 серпня 2021 Только что, sebstiyan1 сказал: Не может быть. Где это? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... sebstiyan1 Опубліковано: 2 серпня 2021 Автор Share Опубліковано: 2 серпня 2021 Друзья, сайт собирал программер с которым давно работаю. За все модули отвечать не могу, но те которые ставил лично я, а это порядка 8-10 различных модулей, покупались тут. Более того, будет перенос сайт на новый домен и все лицензии будут обновляться и докупаться тут. Я не использую варез, строго лицензии. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... sebstiyan1 Опубліковано: 2 серпня 2021 Автор Share Опубліковано: 2 серпня 2021 5 минут назад, Vetroff сказал: Честно я ХЗ как ответить. И ХЗ, что за ссылка. Но все модули я покупал тут, через аккаунт программера. Я не использую варез Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 3 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Послуги Програмування, створення модулів, зміна функціональності Интеграция новой верстки на готовый сайт OpenCart 3 Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich Промо банери в категоріях товарів Автор: IHOR1989 Trend - адаптивний універсальний шаблон Автор: DSV × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
efremovxp Опубліковано: 2 серпня 2021 Share Опубліковано: 2 серпня 2021 1 час назад, fanatic сказал: как можно глянуть? Вот же )) 1 час назад, sebstiyan1 сказал: Ссылка на сайт: https://goo.su/6VPL Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... fanatic Опубліковано: 2 серпня 2021 Share Опубліковано: 2 серпня 2021 10 минут назад, efremovxp сказал: Вот же )) и? по ссылке сайт на opencart. а новая верстка где? 2 часа назад, sebstiyan1 сказал: интегрировать новую верстку или я что-то не понял? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Vetroff Опубліковано: 2 серпня 2021 Share Опубліковано: 2 серпня 2021 2 часа назад, fanatic сказал: по лицензиям, это к авторам модулей(предусмотрено ли изменение домена) там прямо со страницы админки ссылка на варезник, какие такие лицензии? ) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... efremovxp Опубліковано: 2 серпня 2021 Share Опубліковано: 2 серпня 2021 45 минут назад, fanatic сказал: и? по ссылке сайт на opencart. а новая верстка где? Потыкайте, это верстка без интеграции в opencart. Просто пути на js и css лежат по путям opencart и админка старого сайта. Как я понимаю. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... sasha3337774 Опубліковано: 2 серпня 2021 Share Опубліковано: 2 серпня 2021 24 минуты назад, Vetroff сказал: там прямо со страницы админки ссылка на варезник, какие такие лицензии? ) это точно)) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... fanatic Опубліковано: 2 серпня 2021 Share Опубліковано: 2 серпня 2021 32 минуты назад, Vetroff сказал: какие такие лицензии? ) варезные наверно Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... sebstiyan1 Опубліковано: 2 серпня 2021 Автор Share Опубліковано: 2 серпня 2021 1 час назад, Vetroff сказал: там прямо со страницы админки ссылка на варезник, какие такие лицензии? ) Не может быть. Где это? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Vetroff Опубліковано: 2 серпня 2021 Share Опубліковано: 2 серпня 2021 Только что, sebstiyan1 сказал: Не может быть. Где это? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... sebstiyan1 Опубліковано: 2 серпня 2021 Автор Share Опубліковано: 2 серпня 2021 Друзья, сайт собирал программер с которым давно работаю. За все модули отвечать не могу, но те которые ставил лично я, а это порядка 8-10 различных модулей, покупались тут. Более того, будет перенос сайт на новый домен и все лицензии будут обновляться и докупаться тут. Я не использую варез, строго лицензии. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... sebstiyan1 Опубліковано: 2 серпня 2021 Автор Share Опубліковано: 2 серпня 2021 5 минут назад, Vetroff сказал: Честно я ХЗ как ответить. И ХЗ, что за ссылка. Но все модули я покупал тут, через аккаунт программера. Я не использую варез Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 3 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Послуги Програмування, створення модулів, зміна функціональності Интеграция новой верстки на готовый сайт OpenCart 3 Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich Промо банери в категоріях товарів Автор: IHOR1989 Trend - адаптивний універсальний шаблон Автор: DSV × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
fanatic Опубліковано: 2 серпня 2021 Share Опубліковано: 2 серпня 2021 10 минут назад, efremovxp сказал: Вот же )) и? по ссылке сайт на opencart. а новая верстка где? 2 часа назад, sebstiyan1 сказал: интегрировать новую верстку или я что-то не понял? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Vetroff Опубліковано: 2 серпня 2021 Share Опубліковано: 2 серпня 2021 2 часа назад, fanatic сказал: по лицензиям, это к авторам модулей(предусмотрено ли изменение домена) там прямо со страницы админки ссылка на варезник, какие такие лицензии? ) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... efremovxp Опубліковано: 2 серпня 2021 Share Опубліковано: 2 серпня 2021 45 минут назад, fanatic сказал: и? по ссылке сайт на opencart. а новая верстка где? Потыкайте, это верстка без интеграции в opencart. Просто пути на js и css лежат по путям opencart и админка старого сайта. Как я понимаю. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... sasha3337774 Опубліковано: 2 серпня 2021 Share Опубліковано: 2 серпня 2021 24 минуты назад, Vetroff сказал: там прямо со страницы админки ссылка на варезник, какие такие лицензии? ) это точно)) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... fanatic Опубліковано: 2 серпня 2021 Share Опубліковано: 2 серпня 2021 32 минуты назад, Vetroff сказал: какие такие лицензии? ) варезные наверно Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... sebstiyan1 Опубліковано: 2 серпня 2021 Автор Share Опубліковано: 2 серпня 2021 1 час назад, Vetroff сказал: там прямо со страницы админки ссылка на варезник, какие такие лицензии? ) Не может быть. Где это? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Vetroff Опубліковано: 2 серпня 2021 Share Опубліковано: 2 серпня 2021 Только что, sebstiyan1 сказал: Не может быть. Где это? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... sebstiyan1 Опубліковано: 2 серпня 2021 Автор Share Опубліковано: 2 серпня 2021 Друзья, сайт собирал программер с которым давно работаю. За все модули отвечать не могу, но те которые ставил лично я, а это порядка 8-10 различных модулей, покупались тут. Более того, будет перенос сайт на новый домен и все лицензии будут обновляться и докупаться тут. Я не использую варез, строго лицензии. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... sebstiyan1 Опубліковано: 2 серпня 2021 Автор Share Опубліковано: 2 серпня 2021 5 минут назад, Vetroff сказал: Честно я ХЗ как ответить. И ХЗ, что за ссылка. Но все модули я покупал тут, через аккаунт программера. Я не использую варез Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 3 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Послуги Програмування, створення модулів, зміна функціональності Интеграция новой верстки на готовый сайт OpenCart 3 Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich Промо банери в категоріях товарів Автор: IHOR1989 Trend - адаптивний універсальний шаблон Автор: DSV × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
Vetroff Опубліковано: 2 серпня 2021 Share Опубліковано: 2 серпня 2021 2 часа назад, fanatic сказал: по лицензиям, это к авторам модулей(предусмотрено ли изменение домена) там прямо со страницы админки ссылка на варезник, какие такие лицензии? ) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... efremovxp Опубліковано: 2 серпня 2021 Share Опубліковано: 2 серпня 2021 45 минут назад, fanatic сказал: и? по ссылке сайт на opencart. а новая верстка где? Потыкайте, это верстка без интеграции в opencart. Просто пути на js и css лежат по путям opencart и админка старого сайта. Как я понимаю. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... sasha3337774 Опубліковано: 2 серпня 2021 Share Опубліковано: 2 серпня 2021 24 минуты назад, Vetroff сказал: там прямо со страницы админки ссылка на варезник, какие такие лицензии? ) это точно)) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... fanatic Опубліковано: 2 серпня 2021 Share Опубліковано: 2 серпня 2021 32 минуты назад, Vetroff сказал: какие такие лицензии? ) варезные наверно Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... sebstiyan1 Опубліковано: 2 серпня 2021 Автор Share Опубліковано: 2 серпня 2021 1 час назад, Vetroff сказал: там прямо со страницы админки ссылка на варезник, какие такие лицензии? ) Не может быть. Где это? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Vetroff Опубліковано: 2 серпня 2021 Share Опубліковано: 2 серпня 2021 Только что, sebstiyan1 сказал: Не может быть. Где это? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... sebstiyan1 Опубліковано: 2 серпня 2021 Автор Share Опубліковано: 2 серпня 2021 Друзья, сайт собирал программер с которым давно работаю. За все модули отвечать не могу, но те которые ставил лично я, а это порядка 8-10 различных модулей, покупались тут. Более того, будет перенос сайт на новый домен и все лицензии будут обновляться и докупаться тут. Я не использую варез, строго лицензии. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... sebstiyan1 Опубліковано: 2 серпня 2021 Автор Share Опубліковано: 2 серпня 2021 5 минут назад, Vetroff сказал: Честно я ХЗ как ответить. И ХЗ, что за ссылка. Но все модули я покупал тут, через аккаунт программера. Я не использую варез Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 3 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Послуги Програмування, створення модулів, зміна функціональності Интеграция новой верстки на готовый сайт OpenCart 3 Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich Промо банери в категоріях товарів Автор: IHOR1989 Trend - адаптивний універсальний шаблон Автор: DSV × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
efremovxp Опубліковано: 2 серпня 2021 Share Опубліковано: 2 серпня 2021 45 минут назад, fanatic сказал: и? по ссылке сайт на opencart. а новая верстка где? Потыкайте, это верстка без интеграции в opencart. Просто пути на js и css лежат по путям opencart и админка старого сайта. Как я понимаю. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... sasha3337774 Опубліковано: 2 серпня 2021 Share Опубліковано: 2 серпня 2021 24 минуты назад, Vetroff сказал: там прямо со страницы админки ссылка на варезник, какие такие лицензии? ) это точно)) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... fanatic Опубліковано: 2 серпня 2021 Share Опубліковано: 2 серпня 2021 32 минуты назад, Vetroff сказал: какие такие лицензии? ) варезные наверно Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... sebstiyan1 Опубліковано: 2 серпня 2021 Автор Share Опубліковано: 2 серпня 2021 1 час назад, Vetroff сказал: там прямо со страницы админки ссылка на варезник, какие такие лицензии? ) Не может быть. Где это? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Vetroff Опубліковано: 2 серпня 2021 Share Опубліковано: 2 серпня 2021 Только что, sebstiyan1 сказал: Не может быть. Где это? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... sebstiyan1 Опубліковано: 2 серпня 2021 Автор Share Опубліковано: 2 серпня 2021 Друзья, сайт собирал программер с которым давно работаю. За все модули отвечать не могу, но те которые ставил лично я, а это порядка 8-10 различных модулей, покупались тут. Более того, будет перенос сайт на новый домен и все лицензии будут обновляться и докупаться тут. Я не использую варез, строго лицензии. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... sebstiyan1 Опубліковано: 2 серпня 2021 Автор Share Опубліковано: 2 серпня 2021 5 минут назад, Vetroff сказал: Честно я ХЗ как ответить. И ХЗ, что за ссылка. Но все модули я покупал тут, через аккаунт программера. Я не использую варез Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 3 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Послуги Програмування, створення модулів, зміна функціональності Интеграция новой верстки на готовый сайт OpenCart 3 Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich Промо банери в категоріях товарів Автор: IHOR1989 Trend - адаптивний універсальний шаблон Автор: DSV
sasha3337774 Опубліковано: 2 серпня 2021 Share Опубліковано: 2 серпня 2021 24 минуты назад, Vetroff сказал: там прямо со страницы админки ссылка на варезник, какие такие лицензии? ) это точно)) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... fanatic Опубліковано: 2 серпня 2021 Share Опубліковано: 2 серпня 2021 32 минуты назад, Vetroff сказал: какие такие лицензии? ) варезные наверно Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... sebstiyan1 Опубліковано: 2 серпня 2021 Автор Share Опубліковано: 2 серпня 2021 1 час назад, Vetroff сказал: там прямо со страницы админки ссылка на варезник, какие такие лицензии? ) Не может быть. Где это? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Vetroff Опубліковано: 2 серпня 2021 Share Опубліковано: 2 серпня 2021 Только что, sebstiyan1 сказал: Не может быть. Где это? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... sebstiyan1 Опубліковано: 2 серпня 2021 Автор Share Опубліковано: 2 серпня 2021 Друзья, сайт собирал программер с которым давно работаю. За все модули отвечать не могу, но те которые ставил лично я, а это порядка 8-10 различных модулей, покупались тут. Более того, будет перенос сайт на новый домен и все лицензии будут обновляться и докупаться тут. Я не использую варез, строго лицензии. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... sebstiyan1 Опубліковано: 2 серпня 2021 Автор Share Опубліковано: 2 серпня 2021 5 минут назад, Vetroff сказал: Честно я ХЗ как ответить. И ХЗ, что за ссылка. Но все модули я покупал тут, через аккаунт программера. Я не использую варез Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 3 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Послуги Програмування, створення модулів, зміна функціональності Интеграция новой верстки на готовый сайт OpenCart 3
fanatic Опубліковано: 2 серпня 2021 Share Опубліковано: 2 серпня 2021 32 минуты назад, Vetroff сказал: какие такие лицензии? ) варезные наверно Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... sebstiyan1 Опубліковано: 2 серпня 2021 Автор Share Опубліковано: 2 серпня 2021 1 час назад, Vetroff сказал: там прямо со страницы админки ссылка на варезник, какие такие лицензии? ) Не может быть. Где это? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Vetroff Опубліковано: 2 серпня 2021 Share Опубліковано: 2 серпня 2021 Только что, sebstiyan1 сказал: Не может быть. Где это? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... sebstiyan1 Опубліковано: 2 серпня 2021 Автор Share Опубліковано: 2 серпня 2021 Друзья, сайт собирал программер с которым давно работаю. За все модули отвечать не могу, но те которые ставил лично я, а это порядка 8-10 различных модулей, покупались тут. Более того, будет перенос сайт на новый домен и все лицензии будут обновляться и докупаться тут. Я не использую варез, строго лицензии. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... sebstiyan1 Опубліковано: 2 серпня 2021 Автор Share Опубліковано: 2 серпня 2021 5 минут назад, Vetroff сказал: Честно я ХЗ как ответить. И ХЗ, что за ссылка. Но все модули я покупал тут, через аккаунт программера. Я не использую варез Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 3 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку
sebstiyan1 Опубліковано: 2 серпня 2021 Автор Share Опубліковано: 2 серпня 2021 1 час назад, Vetroff сказал: там прямо со страницы админки ссылка на варезник, какие такие лицензии? ) Не может быть. Где это? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vetroff Опубліковано: 2 серпня 2021 Share Опубліковано: 2 серпня 2021 Только что, sebstiyan1 сказал: Не может быть. Где это? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... sebstiyan1 Опубліковано: 2 серпня 2021 Автор Share Опубліковано: 2 серпня 2021 Друзья, сайт собирал программер с которым давно работаю. За все модули отвечать не могу, но те которые ставил лично я, а это порядка 8-10 различных модулей, покупались тут. Более того, будет перенос сайт на новый домен и все лицензии будут обновляться и докупаться тут. Я не использую варез, строго лицензии. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... sebstiyan1 Опубліковано: 2 серпня 2021 Автор Share Опубліковано: 2 серпня 2021 5 минут назад, Vetroff сказал: Честно я ХЗ как ответить. И ХЗ, что за ссылка. Но все модули я покупал тут, через аккаунт программера. Я не использую варез Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 3
sebstiyan1 Опубліковано: 2 серпня 2021 Автор Share Опубліковано: 2 серпня 2021 Друзья, сайт собирал программер с которым давно работаю. За все модули отвечать не могу, но те которые ставил лично я, а это порядка 8-10 различных модулей, покупались тут. Более того, будет перенос сайт на новый домен и все лицензии будут обновляться и докупаться тут. Я не использую варез, строго лицензии. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sebstiyan1 Опубліковано: 2 серпня 2021 Автор Share Опубліковано: 2 серпня 2021 5 минут назад, Vetroff сказал: Честно я ХЗ как ответить. И ХЗ, что за ссылка. Но все модули я покупал тут, через аккаунт программера. Я не использую варез Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Recommended Posts