Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

Родительская категория

Recommended Posts

В категориях товаров ставлю родительскую категорию. Категории до id 173 ставились адекватно и выводились на сайте. Категории выше id 173 не выводятся на сайте. Я прописываю родительскую категорию, сохраняю, а затем снова захожу и на месте родительской категории пусто. Не понимаю в чем дело

image.png.6bd4956c2cdef9455de1970a6267eb34.png

image.png

Надіслати
Поділитися на інших сайтах

1 час назад, olegfedotoff сказал:

Категории до id 173 ставились адекватно и выводились на сайте. Категории выше id 173 не выводятся на сайте.

Попробуйте починить категории https://prnt.sc/17nxcf1

Надіслати

Были ли случаи в магазине когда вам требовалось удалить категорию(и) содержащую под-категорию(и) ?

Надіслати

В 30.06.2021 в 19:04, SirGrey сказал:

Попробуйте починить категории https://prnt.sc/17nxcf1

Данную кнопку нажал и обновил но не помогло. Заметил, что я создаю новую категорию и не вижу ее. При этом число категории увеличивается

Надіслати

В 30.06.2021 в 20:22, Tom сказал:

Были ли случаи в магазине когда вам требовалось удалить категорию(и) содержащую под-категорию(и) ?

Да, вроде было подобное. Это влияет?

Надіслати

Створіть аккаунт або увійдіть для коментування

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто!

Зареєструвати аккаунт

Вхід

Уже зареєстровані? Увійдіть тут.

Вхід зараз
  • Зараз на сторінці   0 користувачів

• Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.