Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

Как правильно реализовать лендинг на опенкарт

Recommended Posts

46 минут назад, Kisula150 сказал:

Делать как раз таки буду я) Спросила совета, так как не хочу выдумывать велосипед, может кто-то знает уже реализованные решения.

ничего не имею плохого ввиду, но как бы не кажется ли вам странным то что вы выполняя работу спрашиваете как её сделать) Раз вы такое спрашиваете то может лучше переложить эту задачу на человека который знает как это сделать без советов. НИчего личного, просто ситуация сама по себе выглядит смешно. 

Надіслати
Поділитися на інших сайтах

Либо использовать модуль который вам предложили выше.. Либо делать через макеты для главной страницы.. точно так же все просто можно вывести сверстать...

Надіслати

3 часа назад, Kisula150 сказал:

Добрый день всем! Есть готовая верстка лендинга, заказчик хочет посадку на опенкарт. Как это правильно реализовать?

Запихать вашу готовую верстку в tpl/twig и приделать к ней какой-нибудь контроллер, чтоб было.
Правда, непонятно, что вам мешает использовать вашу "готовую верстку" вообще без опенкарта, это же лендинг.

• +1 1
Надіслати

Створіть аккаунт або увійдіть для коментування

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто!

Зареєструвати аккаунт

Вхід

Уже зареєстровані? Увійдіть тут.

Вхід зараз
  • Зараз на сторінці   0 користувачів

• Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.