Gambull Опубліковано: 6 березня 2021 Share Опубліковано: 6 березня 2021 Добрый ребят подскажите мож кто знает после завершения заказа белый экран Оц тор 2,3 PHP Warning: sprintf(): Too few arguments in /var/www/www-root/data/www/baba.od.ua/system/storage/modification/catalog/controller/checkout/success.php on line 80 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sasha3337774 Опубліковано: 7 березня 2021 Share Опубліковано: 7 березня 2021 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Gambull Опубліковано: 8 березня 2021 Автор Share Опубліковано: 8 березня 2021 В 07.03.2021 в 02:13, sasha3337774 сказал: не помогло Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Prooksius Опубліковано: 8 березня 2021 Share Опубліковано: 8 березня 2021 белый экран - скорее всего ошибка 500. То есть далеко не Warning. Логи сервера смотрели? На хостинге их надо смотреть Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Gambull Опубліковано: 8 березня 2021 Автор Share Опубліковано: 8 березня 2021 9 минут назад, Prooksius сказал: белый экран - скорее всего ошибка 500. То есть далеко не Warning. Логи сервера смотрели? На хостинге их надо смотреть 2021-03-08 8:10:28 - PHP Warning: sprintf(): Too few arguments in /var/www/www-root/data/www/babycar.od.ua/system/storage/modification/catalog/controller/checkout/success.php on line 80 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Prooksius Опубліковано: 8 березня 2021 Share Опубліковано: 8 березня 2021 а что там в system/storage/modification/catalog/controller/checkout/success.php в строке 80? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Gambull Опубліковано: 8 березня 2021 Автор Share Опубліковано: 8 березня 2021 4 минуты назад, Prooksius сказал: а что там в system/storage/modification/catalog/controller/checkout/success.php в строке 80? http://joxi.ru/DrlyGaEhygYjlm Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Prooksius Опубліковано: 8 березня 2021 Share Опубліковано: 8 березня 2021 показали содержимое именно по тому пути, что я попросил? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Gambull Опубліковано: 8 березня 2021 Автор Share Опубліковано: 8 березня 2021 Только что, Prooksius сказал: показали содержимое именно по тому пути, что я попросил? success.php Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... iglin Опубліковано: 8 березня 2021 Share Опубліковано: 8 березня 2021 4 минуты назад, Gambull сказал: success.php 3 \u043a\u0411 · 2 downloads Опять мимо) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Gambull Опубліковано: 8 березня 2021 Автор Share Опубліковано: 8 березня 2021 Только что, iglin сказал: Опять мимо) Добрый день это что означает ? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Prooksius Опубліковано: 8 березня 2021 Share Опубліковано: 8 березня 2021 (змінено) есть оригинал файла, он находится по пути catalog/controller/checkout/success.php а есть его модифицированная версия, которая лежит тут: system/storage/modification/catalog/controller/checkout/success.php Меня интересует второй вариант, модифицированный. что-то там явно напутано Змінено 8 березня 2021 користувачем Prooksius Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... iglin Опубліковано: 8 березня 2021 Share Опубліковано: 8 березня 2021 2 минуты назад, Gambull сказал: Добрый день это что означает ? Вас просят system/storage/modification/catalog/controller/checkout/success.php а вы даёте catalog/controller/checkout/success.php найдите пару отличий) Но вы лучше сразу файлы локализаций ещё скидывайте. Вам в самом начале темы давали с подобной ошибкой. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Gambull Опубліковано: 8 березня 2021 Автор Share Опубліковано: 8 березня 2021 1 минуту назад, iglin сказал: Вас просят system/storage/modification/catalog/controller/checkout/success.php а вы даёте catalog/controller/checkout/success.php найдите пару отличий) success.php Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Gambull Опубліковано: 8 березня 2021 Автор Share Опубліковано: 8 березня 2021 2 минуты назад, Prooksius сказал: есть оригинал файла, он находится по пути catalog/controller/checkout/success.php а есть его модифицированная версия, которая лежит тут: system/storage/modification/catalog/controller/checkout/success.php Меня интересует второй вариант, модифицированный. success.php Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... iglin Опубліковано: 8 березня 2021 Share Опубліковано: 8 березня 2021 3 минуты назад, Gambull сказал: success.php 11 \u043a\u0411 · 0 downloads Во. А теперь файл локализации того языка на котором оформляете заказ. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Gambull Опубліковано: 8 березня 2021 Автор Share Опубліковано: 8 березня 2021 1 минуту назад, iglin сказал: Во. А теперь файл локализации того языка на котором оформляете заказ. путь подскажите пжл Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... iglin Опубліковано: 8 березня 2021 Share Опубліковано: 8 березня 2021 2 минуты назад, Gambull сказал: путь подскажите пжл А я ж не знаю какой у вас язык.. Для русского catalog/language/ru-ru/checkout/success.php Но может он у вас тоже изменён модификатором. Тогда system/storage/modification/catalog/language/ru-ru/checkout/success.php Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Gambull Опубліковано: 8 березня 2021 Автор Share Опубліковано: 8 березня 2021 Только что, iglin сказал: А я ж не знаю какой у вас язык.. Для русского catalog/language/ru-ru/checkout/success.php success.php Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Prooksius Опубліковано: 8 березня 2021 Share Опубліковано: 8 березня 2021 (змінено) такое подозрение, что все же какая-то 500-я ошибка, а вы показываете не те логи чтоли. у меня вот так показывает: https://prnt.sc/10g5bpl Бывает из-фатальной за ошибки в php, поэтому ничего не выдается для браузера или выдается, но с ошибками. Вывод ошибок у вас отключен в настройках магазина? Змінено 8 березня 2021 користувачем Prooksius Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... iglin Опубліковано: 8 березня 2021 Share Опубліковано: 8 березня 2021 9 минут назад, Gambull сказал: success.php 1 \u043a\u0411 · 3 downloads Я не знаток форматирования в php. Но начал бы с замены % на % в 10 строке Ну может ещё переносы строк ему не нравятся) Но это не точно. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Gambull Опубліковано: 8 березня 2021 Автор Share Опубліковано: 8 березня 2021 3 минуты назад, Prooksius сказал: такое подозрение, что все же какая-то 500-я ошибка, а вы показываете не те логи чтоли. у меня вот так показывает: https://prnt.sc/10g5bpl Бывает из-фатальной за ошибки в php, поэтому ничего не выдается для браузера или выдается, но с ошибками. Ошибки у вас отключены? Php вроде включены http://joxi.ru/Vm6wGyksvpOna2 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Prooksius Опубліковано: 8 березня 2021 Share Опубліковано: 8 березня 2021 2 минуты назад, iglin сказал: Я не знаток форматирования в php. Но начал бы с замены % на % в 10 строке не, вряд ли, это повсеместно применяется в языковых файлах. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Prooksius Опубліковано: 8 березня 2021 Share Опубліковано: 8 березня 2021 1 минуту назад, Gambull сказал: Php вроде включены http://joxi.ru/Vm6wGyksvpOna2 а в настройках магазина? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Gambull Опубліковано: 8 березня 2021 Автор Share Опубліковано: 8 березня 2021 4 минуты назад, iglin сказал: Я не знаток форматирования в php. Но начал бы с замены % на % в 10 строке Ну может ещё переносы строк ему не нравятся) Но это не точно. это в первом файле ? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 1 2 3 Вперед Сторінка 1 з 3 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 1 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Загальні питання Ошибка Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення Повний пакет SEO Автор: GeekoDev SameSite Session Fix Opencart 3 Автор: web_bond SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
Gambull Опубліковано: 8 березня 2021 Автор Share Опубліковано: 8 березня 2021 В 07.03.2021 в 02:13, sasha3337774 сказал: не помогло Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Prooksius Опубліковано: 8 березня 2021 Share Опубліковано: 8 березня 2021 белый экран - скорее всего ошибка 500. То есть далеко не Warning. Логи сервера смотрели? На хостинге их надо смотреть Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Gambull Опубліковано: 8 березня 2021 Автор Share Опубліковано: 8 березня 2021 9 минут назад, Prooksius сказал: белый экран - скорее всего ошибка 500. То есть далеко не Warning. Логи сервера смотрели? На хостинге их надо смотреть 2021-03-08 8:10:28 - PHP Warning: sprintf(): Too few arguments in /var/www/www-root/data/www/babycar.od.ua/system/storage/modification/catalog/controller/checkout/success.php on line 80 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Prooksius Опубліковано: 8 березня 2021 Share Опубліковано: 8 березня 2021 а что там в system/storage/modification/catalog/controller/checkout/success.php в строке 80? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Gambull Опубліковано: 8 березня 2021 Автор Share Опубліковано: 8 березня 2021 4 минуты назад, Prooksius сказал: а что там в system/storage/modification/catalog/controller/checkout/success.php в строке 80? http://joxi.ru/DrlyGaEhygYjlm Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Prooksius Опубліковано: 8 березня 2021 Share Опубліковано: 8 березня 2021 показали содержимое именно по тому пути, что я попросил? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Gambull Опубліковано: 8 березня 2021 Автор Share Опубліковано: 8 березня 2021 Только что, Prooksius сказал: показали содержимое именно по тому пути, что я попросил? success.php Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... iglin Опубліковано: 8 березня 2021 Share Опубліковано: 8 березня 2021 4 минуты назад, Gambull сказал: success.php 3 \u043a\u0411 · 2 downloads Опять мимо) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Gambull Опубліковано: 8 березня 2021 Автор Share Опубліковано: 8 березня 2021 Только что, iglin сказал: Опять мимо) Добрый день это что означает ? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Prooksius Опубліковано: 8 березня 2021 Share Опубліковано: 8 березня 2021 (змінено) есть оригинал файла, он находится по пути catalog/controller/checkout/success.php а есть его модифицированная версия, которая лежит тут: system/storage/modification/catalog/controller/checkout/success.php Меня интересует второй вариант, модифицированный. что-то там явно напутано Змінено 8 березня 2021 користувачем Prooksius Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... iglin Опубліковано: 8 березня 2021 Share Опубліковано: 8 березня 2021 2 минуты назад, Gambull сказал: Добрый день это что означает ? Вас просят system/storage/modification/catalog/controller/checkout/success.php а вы даёте catalog/controller/checkout/success.php найдите пару отличий) Но вы лучше сразу файлы локализаций ещё скидывайте. Вам в самом начале темы давали с подобной ошибкой. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Gambull Опубліковано: 8 березня 2021 Автор Share Опубліковано: 8 березня 2021 1 минуту назад, iglin сказал: Вас просят system/storage/modification/catalog/controller/checkout/success.php а вы даёте catalog/controller/checkout/success.php найдите пару отличий) success.php Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Gambull Опубліковано: 8 березня 2021 Автор Share Опубліковано: 8 березня 2021 2 минуты назад, Prooksius сказал: есть оригинал файла, он находится по пути catalog/controller/checkout/success.php а есть его модифицированная версия, которая лежит тут: system/storage/modification/catalog/controller/checkout/success.php Меня интересует второй вариант, модифицированный. success.php Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... iglin Опубліковано: 8 березня 2021 Share Опубліковано: 8 березня 2021 3 минуты назад, Gambull сказал: success.php 11 \u043a\u0411 · 0 downloads Во. А теперь файл локализации того языка на котором оформляете заказ. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Gambull Опубліковано: 8 березня 2021 Автор Share Опубліковано: 8 березня 2021 1 минуту назад, iglin сказал: Во. А теперь файл локализации того языка на котором оформляете заказ. путь подскажите пжл Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... iglin Опубліковано: 8 березня 2021 Share Опубліковано: 8 березня 2021 2 минуты назад, Gambull сказал: путь подскажите пжл А я ж не знаю какой у вас язык.. Для русского catalog/language/ru-ru/checkout/success.php Но может он у вас тоже изменён модификатором. Тогда system/storage/modification/catalog/language/ru-ru/checkout/success.php Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Gambull Опубліковано: 8 березня 2021 Автор Share Опубліковано: 8 березня 2021 Только что, iglin сказал: А я ж не знаю какой у вас язык.. Для русского catalog/language/ru-ru/checkout/success.php success.php Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Prooksius Опубліковано: 8 березня 2021 Share Опубліковано: 8 березня 2021 (змінено) такое подозрение, что все же какая-то 500-я ошибка, а вы показываете не те логи чтоли. у меня вот так показывает: https://prnt.sc/10g5bpl Бывает из-фатальной за ошибки в php, поэтому ничего не выдается для браузера или выдается, но с ошибками. Вывод ошибок у вас отключен в настройках магазина? Змінено 8 березня 2021 користувачем Prooksius Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... iglin Опубліковано: 8 березня 2021 Share Опубліковано: 8 березня 2021 9 минут назад, Gambull сказал: success.php 1 \u043a\u0411 · 3 downloads Я не знаток форматирования в php. Но начал бы с замены % на % в 10 строке Ну может ещё переносы строк ему не нравятся) Но это не точно. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Gambull Опубліковано: 8 березня 2021 Автор Share Опубліковано: 8 березня 2021 3 минуты назад, Prooksius сказал: такое подозрение, что все же какая-то 500-я ошибка, а вы показываете не те логи чтоли. у меня вот так показывает: https://prnt.sc/10g5bpl Бывает из-фатальной за ошибки в php, поэтому ничего не выдается для браузера или выдается, но с ошибками. Ошибки у вас отключены? Php вроде включены http://joxi.ru/Vm6wGyksvpOna2 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Prooksius Опубліковано: 8 березня 2021 Share Опубліковано: 8 березня 2021 2 минуты назад, iglin сказал: Я не знаток форматирования в php. Но начал бы с замены % на % в 10 строке не, вряд ли, это повсеместно применяется в языковых файлах. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Prooksius Опубліковано: 8 березня 2021 Share Опубліковано: 8 березня 2021 1 минуту назад, Gambull сказал: Php вроде включены http://joxi.ru/Vm6wGyksvpOna2 а в настройках магазина? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Gambull Опубліковано: 8 березня 2021 Автор Share Опубліковано: 8 березня 2021 4 минуты назад, iglin сказал: Я не знаток форматирования в php. Но начал бы с замены % на % в 10 строке Ну может ещё переносы строк ему не нравятся) Но это не точно. это в первом файле ? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 1 2 3 Вперед Сторінка 1 з 3 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 1 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Загальні питання Ошибка Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення Повний пакет SEO Автор: GeekoDev SameSite Session Fix Opencart 3 Автор: web_bond SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
Gambull Опубліковано: 8 березня 2021 Автор Share Опубліковано: 8 березня 2021 9 минут назад, Prooksius сказал: белый экран - скорее всего ошибка 500. То есть далеко не Warning. Логи сервера смотрели? На хостинге их надо смотреть 2021-03-08 8:10:28 - PHP Warning: sprintf(): Too few arguments in /var/www/www-root/data/www/babycar.od.ua/system/storage/modification/catalog/controller/checkout/success.php on line 80 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Prooksius Опубліковано: 8 березня 2021 Share Опубліковано: 8 березня 2021 а что там в system/storage/modification/catalog/controller/checkout/success.php в строке 80? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Gambull Опубліковано: 8 березня 2021 Автор Share Опубліковано: 8 березня 2021 4 минуты назад, Prooksius сказал: а что там в system/storage/modification/catalog/controller/checkout/success.php в строке 80? http://joxi.ru/DrlyGaEhygYjlm Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Prooksius Опубліковано: 8 березня 2021 Share Опубліковано: 8 березня 2021 показали содержимое именно по тому пути, что я попросил? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Gambull Опубліковано: 8 березня 2021 Автор Share Опубліковано: 8 березня 2021 Только что, Prooksius сказал: показали содержимое именно по тому пути, что я попросил? success.php Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... iglin Опубліковано: 8 березня 2021 Share Опубліковано: 8 березня 2021 4 минуты назад, Gambull сказал: success.php 3 \u043a\u0411 · 2 downloads Опять мимо) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Gambull Опубліковано: 8 березня 2021 Автор Share Опубліковано: 8 березня 2021 Только что, iglin сказал: Опять мимо) Добрый день это что означает ? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Prooksius Опубліковано: 8 березня 2021 Share Опубліковано: 8 березня 2021 (змінено) есть оригинал файла, он находится по пути catalog/controller/checkout/success.php а есть его модифицированная версия, которая лежит тут: system/storage/modification/catalog/controller/checkout/success.php Меня интересует второй вариант, модифицированный. что-то там явно напутано Змінено 8 березня 2021 користувачем Prooksius Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... iglin Опубліковано: 8 березня 2021 Share Опубліковано: 8 березня 2021 2 минуты назад, Gambull сказал: Добрый день это что означает ? Вас просят system/storage/modification/catalog/controller/checkout/success.php а вы даёте catalog/controller/checkout/success.php найдите пару отличий) Но вы лучше сразу файлы локализаций ещё скидывайте. Вам в самом начале темы давали с подобной ошибкой. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Gambull Опубліковано: 8 березня 2021 Автор Share Опубліковано: 8 березня 2021 1 минуту назад, iglin сказал: Вас просят system/storage/modification/catalog/controller/checkout/success.php а вы даёте catalog/controller/checkout/success.php найдите пару отличий) success.php Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Gambull Опубліковано: 8 березня 2021 Автор Share Опубліковано: 8 березня 2021 2 минуты назад, Prooksius сказал: есть оригинал файла, он находится по пути catalog/controller/checkout/success.php а есть его модифицированная версия, которая лежит тут: system/storage/modification/catalog/controller/checkout/success.php Меня интересует второй вариант, модифицированный. success.php Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... iglin Опубліковано: 8 березня 2021 Share Опубліковано: 8 березня 2021 3 минуты назад, Gambull сказал: success.php 11 \u043a\u0411 · 0 downloads Во. А теперь файл локализации того языка на котором оформляете заказ. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Gambull Опубліковано: 8 березня 2021 Автор Share Опубліковано: 8 березня 2021 1 минуту назад, iglin сказал: Во. А теперь файл локализации того языка на котором оформляете заказ. путь подскажите пжл Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... iglin Опубліковано: 8 березня 2021 Share Опубліковано: 8 березня 2021 2 минуты назад, Gambull сказал: путь подскажите пжл А я ж не знаю какой у вас язык.. Для русского catalog/language/ru-ru/checkout/success.php Но может он у вас тоже изменён модификатором. Тогда system/storage/modification/catalog/language/ru-ru/checkout/success.php Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Gambull Опубліковано: 8 березня 2021 Автор Share Опубліковано: 8 березня 2021 Только что, iglin сказал: А я ж не знаю какой у вас язык.. Для русского catalog/language/ru-ru/checkout/success.php success.php Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Prooksius Опубліковано: 8 березня 2021 Share Опубліковано: 8 березня 2021 (змінено) такое подозрение, что все же какая-то 500-я ошибка, а вы показываете не те логи чтоли. у меня вот так показывает: https://prnt.sc/10g5bpl Бывает из-фатальной за ошибки в php, поэтому ничего не выдается для браузера или выдается, но с ошибками. Вывод ошибок у вас отключен в настройках магазина? Змінено 8 березня 2021 користувачем Prooksius Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... iglin Опубліковано: 8 березня 2021 Share Опубліковано: 8 березня 2021 9 минут назад, Gambull сказал: success.php 1 \u043a\u0411 · 3 downloads Я не знаток форматирования в php. Но начал бы с замены % на % в 10 строке Ну может ещё переносы строк ему не нравятся) Но это не точно. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Gambull Опубліковано: 8 березня 2021 Автор Share Опубліковано: 8 березня 2021 3 минуты назад, Prooksius сказал: такое подозрение, что все же какая-то 500-я ошибка, а вы показываете не те логи чтоли. у меня вот так показывает: https://prnt.sc/10g5bpl Бывает из-фатальной за ошибки в php, поэтому ничего не выдается для браузера или выдается, но с ошибками. Ошибки у вас отключены? Php вроде включены http://joxi.ru/Vm6wGyksvpOna2 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Prooksius Опубліковано: 8 березня 2021 Share Опубліковано: 8 березня 2021 2 минуты назад, iglin сказал: Я не знаток форматирования в php. Но начал бы с замены % на % в 10 строке не, вряд ли, это повсеместно применяется в языковых файлах. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Prooksius Опубліковано: 8 березня 2021 Share Опубліковано: 8 березня 2021 1 минуту назад, Gambull сказал: Php вроде включены http://joxi.ru/Vm6wGyksvpOna2 а в настройках магазина? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Gambull Опубліковано: 8 березня 2021 Автор Share Опубліковано: 8 березня 2021 4 минуты назад, iglin сказал: Я не знаток форматирования в php. Но начал бы с замены % на % в 10 строке Ну может ещё переносы строк ему не нравятся) Но это не точно. это в первом файле ? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 1 2 3 Вперед Сторінка 1 з 3 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 1 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Загальні питання Ошибка Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення Повний пакет SEO Автор: GeekoDev SameSite Session Fix Opencart 3 Автор: web_bond SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
Gambull Опубліковано: 8 березня 2021 Автор Share Опубліковано: 8 березня 2021 4 минуты назад, Prooksius сказал: а что там в system/storage/modification/catalog/controller/checkout/success.php в строке 80? http://joxi.ru/DrlyGaEhygYjlm Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Prooksius Опубліковано: 8 березня 2021 Share Опубліковано: 8 березня 2021 показали содержимое именно по тому пути, что я попросил? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Gambull Опубліковано: 8 березня 2021 Автор Share Опубліковано: 8 березня 2021 Только что, Prooksius сказал: показали содержимое именно по тому пути, что я попросил? success.php Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... iglin Опубліковано: 8 березня 2021 Share Опубліковано: 8 березня 2021 4 минуты назад, Gambull сказал: success.php 3 \u043a\u0411 · 2 downloads Опять мимо) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Gambull Опубліковано: 8 березня 2021 Автор Share Опубліковано: 8 березня 2021 Только что, iglin сказал: Опять мимо) Добрый день это что означает ? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Prooksius Опубліковано: 8 березня 2021 Share Опубліковано: 8 березня 2021 (змінено) есть оригинал файла, он находится по пути catalog/controller/checkout/success.php а есть его модифицированная версия, которая лежит тут: system/storage/modification/catalog/controller/checkout/success.php Меня интересует второй вариант, модифицированный. что-то там явно напутано Змінено 8 березня 2021 користувачем Prooksius Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... iglin Опубліковано: 8 березня 2021 Share Опубліковано: 8 березня 2021 2 минуты назад, Gambull сказал: Добрый день это что означает ? Вас просят system/storage/modification/catalog/controller/checkout/success.php а вы даёте catalog/controller/checkout/success.php найдите пару отличий) Но вы лучше сразу файлы локализаций ещё скидывайте. Вам в самом начале темы давали с подобной ошибкой. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Gambull Опубліковано: 8 березня 2021 Автор Share Опубліковано: 8 березня 2021 1 минуту назад, iglin сказал: Вас просят system/storage/modification/catalog/controller/checkout/success.php а вы даёте catalog/controller/checkout/success.php найдите пару отличий) success.php Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Gambull Опубліковано: 8 березня 2021 Автор Share Опубліковано: 8 березня 2021 2 минуты назад, Prooksius сказал: есть оригинал файла, он находится по пути catalog/controller/checkout/success.php а есть его модифицированная версия, которая лежит тут: system/storage/modification/catalog/controller/checkout/success.php Меня интересует второй вариант, модифицированный. success.php Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... iglin Опубліковано: 8 березня 2021 Share Опубліковано: 8 березня 2021 3 минуты назад, Gambull сказал: success.php 11 \u043a\u0411 · 0 downloads Во. А теперь файл локализации того языка на котором оформляете заказ. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Gambull Опубліковано: 8 березня 2021 Автор Share Опубліковано: 8 березня 2021 1 минуту назад, iglin сказал: Во. А теперь файл локализации того языка на котором оформляете заказ. путь подскажите пжл Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... iglin Опубліковано: 8 березня 2021 Share Опубліковано: 8 березня 2021 2 минуты назад, Gambull сказал: путь подскажите пжл А я ж не знаю какой у вас язык.. Для русского catalog/language/ru-ru/checkout/success.php Но может он у вас тоже изменён модификатором. Тогда system/storage/modification/catalog/language/ru-ru/checkout/success.php Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Gambull Опубліковано: 8 березня 2021 Автор Share Опубліковано: 8 березня 2021 Только что, iglin сказал: А я ж не знаю какой у вас язык.. Для русского catalog/language/ru-ru/checkout/success.php success.php Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Prooksius Опубліковано: 8 березня 2021 Share Опубліковано: 8 березня 2021 (змінено) такое подозрение, что все же какая-то 500-я ошибка, а вы показываете не те логи чтоли. у меня вот так показывает: https://prnt.sc/10g5bpl Бывает из-фатальной за ошибки в php, поэтому ничего не выдается для браузера или выдается, но с ошибками. Вывод ошибок у вас отключен в настройках магазина? Змінено 8 березня 2021 користувачем Prooksius Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... iglin Опубліковано: 8 березня 2021 Share Опубліковано: 8 березня 2021 9 минут назад, Gambull сказал: success.php 1 \u043a\u0411 · 3 downloads Я не знаток форматирования в php. Но начал бы с замены % на % в 10 строке Ну может ещё переносы строк ему не нравятся) Но это не точно. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Gambull Опубліковано: 8 березня 2021 Автор Share Опубліковано: 8 березня 2021 3 минуты назад, Prooksius сказал: такое подозрение, что все же какая-то 500-я ошибка, а вы показываете не те логи чтоли. у меня вот так показывает: https://prnt.sc/10g5bpl Бывает из-фатальной за ошибки в php, поэтому ничего не выдается для браузера или выдается, но с ошибками. Ошибки у вас отключены? Php вроде включены http://joxi.ru/Vm6wGyksvpOna2 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Prooksius Опубліковано: 8 березня 2021 Share Опубліковано: 8 березня 2021 2 минуты назад, iglin сказал: Я не знаток форматирования в php. Но начал бы с замены % на % в 10 строке не, вряд ли, это повсеместно применяется в языковых файлах. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Prooksius Опубліковано: 8 березня 2021 Share Опубліковано: 8 березня 2021 1 минуту назад, Gambull сказал: Php вроде включены http://joxi.ru/Vm6wGyksvpOna2 а в настройках магазина? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Gambull Опубліковано: 8 березня 2021 Автор Share Опубліковано: 8 березня 2021 4 минуты назад, iglin сказал: Я не знаток форматирования в php. Но начал бы с замены % на % в 10 строке Ну может ещё переносы строк ему не нравятся) Но это не точно. это в первом файле ? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 1 2 3 Вперед Сторінка 1 з 3 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 1 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Загальні питання Ошибка Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення Повний пакет SEO Автор: GeekoDev SameSite Session Fix Opencart 3 Автор: web_bond SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
Gambull Опубліковано: 8 березня 2021 Автор Share Опубліковано: 8 березня 2021 Только что, Prooksius сказал: показали содержимое именно по тому пути, что я попросил? success.php Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
iglin Опубліковано: 8 березня 2021 Share Опубліковано: 8 березня 2021 4 минуты назад, Gambull сказал: success.php 3 \u043a\u0411 · 2 downloads Опять мимо) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Gambull Опубліковано: 8 березня 2021 Автор Share Опубліковано: 8 березня 2021 Только что, iglin сказал: Опять мимо) Добрый день это что означает ? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Prooksius Опубліковано: 8 березня 2021 Share Опубліковано: 8 березня 2021 (змінено) есть оригинал файла, он находится по пути catalog/controller/checkout/success.php а есть его модифицированная версия, которая лежит тут: system/storage/modification/catalog/controller/checkout/success.php Меня интересует второй вариант, модифицированный. что-то там явно напутано Змінено 8 березня 2021 користувачем Prooksius Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... iglin Опубліковано: 8 березня 2021 Share Опубліковано: 8 березня 2021 2 минуты назад, Gambull сказал: Добрый день это что означает ? Вас просят system/storage/modification/catalog/controller/checkout/success.php а вы даёте catalog/controller/checkout/success.php найдите пару отличий) Но вы лучше сразу файлы локализаций ещё скидывайте. Вам в самом начале темы давали с подобной ошибкой. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Gambull Опубліковано: 8 березня 2021 Автор Share Опубліковано: 8 березня 2021 1 минуту назад, iglin сказал: Вас просят system/storage/modification/catalog/controller/checkout/success.php а вы даёте catalog/controller/checkout/success.php найдите пару отличий) success.php Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Gambull Опубліковано: 8 березня 2021 Автор Share Опубліковано: 8 березня 2021 2 минуты назад, Prooksius сказал: есть оригинал файла, он находится по пути catalog/controller/checkout/success.php а есть его модифицированная версия, которая лежит тут: system/storage/modification/catalog/controller/checkout/success.php Меня интересует второй вариант, модифицированный. success.php Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... iglin Опубліковано: 8 березня 2021 Share Опубліковано: 8 березня 2021 3 минуты назад, Gambull сказал: success.php 11 \u043a\u0411 · 0 downloads Во. А теперь файл локализации того языка на котором оформляете заказ. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Gambull Опубліковано: 8 березня 2021 Автор Share Опубліковано: 8 березня 2021 1 минуту назад, iglin сказал: Во. А теперь файл локализации того языка на котором оформляете заказ. путь подскажите пжл Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... iglin Опубліковано: 8 березня 2021 Share Опубліковано: 8 березня 2021 2 минуты назад, Gambull сказал: путь подскажите пжл А я ж не знаю какой у вас язык.. Для русского catalog/language/ru-ru/checkout/success.php Но может он у вас тоже изменён модификатором. Тогда system/storage/modification/catalog/language/ru-ru/checkout/success.php Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Gambull Опубліковано: 8 березня 2021 Автор Share Опубліковано: 8 березня 2021 Только что, iglin сказал: А я ж не знаю какой у вас язык.. Для русского catalog/language/ru-ru/checkout/success.php success.php Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Prooksius Опубліковано: 8 березня 2021 Share Опубліковано: 8 березня 2021 (змінено) такое подозрение, что все же какая-то 500-я ошибка, а вы показываете не те логи чтоли. у меня вот так показывает: https://prnt.sc/10g5bpl Бывает из-фатальной за ошибки в php, поэтому ничего не выдается для браузера или выдается, но с ошибками. Вывод ошибок у вас отключен в настройках магазина? Змінено 8 березня 2021 користувачем Prooksius Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... iglin Опубліковано: 8 березня 2021 Share Опубліковано: 8 березня 2021 9 минут назад, Gambull сказал: success.php 1 \u043a\u0411 · 3 downloads Я не знаток форматирования в php. Но начал бы с замены % на % в 10 строке Ну может ещё переносы строк ему не нравятся) Но это не точно. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Gambull Опубліковано: 8 березня 2021 Автор Share Опубліковано: 8 березня 2021 3 минуты назад, Prooksius сказал: такое подозрение, что все же какая-то 500-я ошибка, а вы показываете не те логи чтоли. у меня вот так показывает: https://prnt.sc/10g5bpl Бывает из-фатальной за ошибки в php, поэтому ничего не выдается для браузера или выдается, но с ошибками. Ошибки у вас отключены? Php вроде включены http://joxi.ru/Vm6wGyksvpOna2 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Prooksius Опубліковано: 8 березня 2021 Share Опубліковано: 8 березня 2021 2 минуты назад, iglin сказал: Я не знаток форматирования в php. Но начал бы с замены % на % в 10 строке не, вряд ли, это повсеместно применяется в языковых файлах. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Prooksius Опубліковано: 8 березня 2021 Share Опубліковано: 8 березня 2021 1 минуту назад, Gambull сказал: Php вроде включены http://joxi.ru/Vm6wGyksvpOna2 а в настройках магазина? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Gambull Опубліковано: 8 березня 2021 Автор Share Опубліковано: 8 березня 2021 4 минуты назад, iglin сказал: Я не знаток форматирования в php. Но начал бы с замены % на % в 10 строке Ну может ещё переносы строк ему не нравятся) Но это не точно. это в первом файле ? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 1 2 3 Вперед Сторінка 1 з 3 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 1 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Загальні питання Ошибка Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення Повний пакет SEO Автор: GeekoDev SameSite Session Fix Opencart 3 Автор: web_bond SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
Gambull Опубліковано: 8 березня 2021 Автор Share Опубліковано: 8 березня 2021 Только что, iglin сказал: Опять мимо) Добрый день это что означает ? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Prooksius Опубліковано: 8 березня 2021 Share Опубліковано: 8 березня 2021 (змінено) есть оригинал файла, он находится по пути catalog/controller/checkout/success.php а есть его модифицированная версия, которая лежит тут: system/storage/modification/catalog/controller/checkout/success.php Меня интересует второй вариант, модифицированный. что-то там явно напутано Змінено 8 березня 2021 користувачем Prooksius Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... iglin Опубліковано: 8 березня 2021 Share Опубліковано: 8 березня 2021 2 минуты назад, Gambull сказал: Добрый день это что означает ? Вас просят system/storage/modification/catalog/controller/checkout/success.php а вы даёте catalog/controller/checkout/success.php найдите пару отличий) Но вы лучше сразу файлы локализаций ещё скидывайте. Вам в самом начале темы давали с подобной ошибкой. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Gambull Опубліковано: 8 березня 2021 Автор Share Опубліковано: 8 березня 2021 1 минуту назад, iglin сказал: Вас просят system/storage/modification/catalog/controller/checkout/success.php а вы даёте catalog/controller/checkout/success.php найдите пару отличий) success.php Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Gambull Опубліковано: 8 березня 2021 Автор Share Опубліковано: 8 березня 2021 2 минуты назад, Prooksius сказал: есть оригинал файла, он находится по пути catalog/controller/checkout/success.php а есть его модифицированная версия, которая лежит тут: system/storage/modification/catalog/controller/checkout/success.php Меня интересует второй вариант, модифицированный. success.php Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... iglin Опубліковано: 8 березня 2021 Share Опубліковано: 8 березня 2021 3 минуты назад, Gambull сказал: success.php 11 \u043a\u0411 · 0 downloads Во. А теперь файл локализации того языка на котором оформляете заказ. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Gambull Опубліковано: 8 березня 2021 Автор Share Опубліковано: 8 березня 2021 1 минуту назад, iglin сказал: Во. А теперь файл локализации того языка на котором оформляете заказ. путь подскажите пжл Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... iglin Опубліковано: 8 березня 2021 Share Опубліковано: 8 березня 2021 2 минуты назад, Gambull сказал: путь подскажите пжл А я ж не знаю какой у вас язык.. Для русского catalog/language/ru-ru/checkout/success.php Но может он у вас тоже изменён модификатором. Тогда system/storage/modification/catalog/language/ru-ru/checkout/success.php Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Gambull Опубліковано: 8 березня 2021 Автор Share Опубліковано: 8 березня 2021 Только что, iglin сказал: А я ж не знаю какой у вас язык.. Для русского catalog/language/ru-ru/checkout/success.php success.php Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Prooksius Опубліковано: 8 березня 2021 Share Опубліковано: 8 березня 2021 (змінено) такое подозрение, что все же какая-то 500-я ошибка, а вы показываете не те логи чтоли. у меня вот так показывает: https://prnt.sc/10g5bpl Бывает из-фатальной за ошибки в php, поэтому ничего не выдается для браузера или выдается, но с ошибками. Вывод ошибок у вас отключен в настройках магазина? Змінено 8 березня 2021 користувачем Prooksius Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... iglin Опубліковано: 8 березня 2021 Share Опубліковано: 8 березня 2021 9 минут назад, Gambull сказал: success.php 1 \u043a\u0411 · 3 downloads Я не знаток форматирования в php. Но начал бы с замены % на % в 10 строке Ну может ещё переносы строк ему не нравятся) Но это не точно. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Gambull Опубліковано: 8 березня 2021 Автор Share Опубліковано: 8 березня 2021 3 минуты назад, Prooksius сказал: такое подозрение, что все же какая-то 500-я ошибка, а вы показываете не те логи чтоли. у меня вот так показывает: https://prnt.sc/10g5bpl Бывает из-фатальной за ошибки в php, поэтому ничего не выдается для браузера или выдается, но с ошибками. Ошибки у вас отключены? Php вроде включены http://joxi.ru/Vm6wGyksvpOna2 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Prooksius Опубліковано: 8 березня 2021 Share Опубліковано: 8 березня 2021 2 минуты назад, iglin сказал: Я не знаток форматирования в php. Но начал бы с замены % на % в 10 строке не, вряд ли, это повсеместно применяется в языковых файлах. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Prooksius Опубліковано: 8 березня 2021 Share Опубліковано: 8 березня 2021 1 минуту назад, Gambull сказал: Php вроде включены http://joxi.ru/Vm6wGyksvpOna2 а в настройках магазина? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Gambull Опубліковано: 8 березня 2021 Автор Share Опубліковано: 8 березня 2021 4 минуты назад, iglin сказал: Я не знаток форматирования в php. Но начал бы с замены % на % в 10 строке Ну может ещё переносы строк ему не нравятся) Но это не точно. это в первом файле ? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 1 2 3 Вперед Сторінка 1 з 3 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 1 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Загальні питання Ошибка Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення Повний пакет SEO Автор: GeekoDev SameSite Session Fix Opencart 3 Автор: web_bond SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
iglin Опубліковано: 8 березня 2021 Share Опубліковано: 8 березня 2021 2 минуты назад, Gambull сказал: Добрый день это что означает ? Вас просят system/storage/modification/catalog/controller/checkout/success.php а вы даёте catalog/controller/checkout/success.php найдите пару отличий) Но вы лучше сразу файлы локализаций ещё скидывайте. Вам в самом начале темы давали с подобной ошибкой. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Gambull Опубліковано: 8 березня 2021 Автор Share Опубліковано: 8 березня 2021 1 минуту назад, iglin сказал: Вас просят system/storage/modification/catalog/controller/checkout/success.php а вы даёте catalog/controller/checkout/success.php найдите пару отличий) success.php Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Gambull Опубліковано: 8 березня 2021 Автор Share Опубліковано: 8 березня 2021 2 минуты назад, Prooksius сказал: есть оригинал файла, он находится по пути catalog/controller/checkout/success.php а есть его модифицированная версия, которая лежит тут: system/storage/modification/catalog/controller/checkout/success.php Меня интересует второй вариант, модифицированный. success.php Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... iglin Опубліковано: 8 березня 2021 Share Опубліковано: 8 березня 2021 3 минуты назад, Gambull сказал: success.php 11 \u043a\u0411 · 0 downloads Во. А теперь файл локализации того языка на котором оформляете заказ. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Gambull Опубліковано: 8 березня 2021 Автор Share Опубліковано: 8 березня 2021 1 минуту назад, iglin сказал: Во. А теперь файл локализации того языка на котором оформляете заказ. путь подскажите пжл Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... iglin Опубліковано: 8 березня 2021 Share Опубліковано: 8 березня 2021 2 минуты назад, Gambull сказал: путь подскажите пжл А я ж не знаю какой у вас язык.. Для русского catalog/language/ru-ru/checkout/success.php Но может он у вас тоже изменён модификатором. Тогда system/storage/modification/catalog/language/ru-ru/checkout/success.php Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Gambull Опубліковано: 8 березня 2021 Автор Share Опубліковано: 8 березня 2021 Только что, iglin сказал: А я ж не знаю какой у вас язык.. Для русского catalog/language/ru-ru/checkout/success.php success.php Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Prooksius Опубліковано: 8 березня 2021 Share Опубліковано: 8 березня 2021 (змінено) такое подозрение, что все же какая-то 500-я ошибка, а вы показываете не те логи чтоли. у меня вот так показывает: https://prnt.sc/10g5bpl Бывает из-фатальной за ошибки в php, поэтому ничего не выдается для браузера или выдается, но с ошибками. Вывод ошибок у вас отключен в настройках магазина? Змінено 8 березня 2021 користувачем Prooksius Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... iglin Опубліковано: 8 березня 2021 Share Опубліковано: 8 березня 2021 9 минут назад, Gambull сказал: success.php 1 \u043a\u0411 · 3 downloads Я не знаток форматирования в php. Но начал бы с замены % на % в 10 строке Ну может ещё переносы строк ему не нравятся) Но это не точно. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Gambull Опубліковано: 8 березня 2021 Автор Share Опубліковано: 8 березня 2021 3 минуты назад, Prooksius сказал: такое подозрение, что все же какая-то 500-я ошибка, а вы показываете не те логи чтоли. у меня вот так показывает: https://prnt.sc/10g5bpl Бывает из-фатальной за ошибки в php, поэтому ничего не выдается для браузера или выдается, но с ошибками. Ошибки у вас отключены? Php вроде включены http://joxi.ru/Vm6wGyksvpOna2 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Prooksius Опубліковано: 8 березня 2021 Share Опубліковано: 8 березня 2021 2 минуты назад, iglin сказал: Я не знаток форматирования в php. Но начал бы с замены % на % в 10 строке не, вряд ли, это повсеместно применяется в языковых файлах. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Prooksius Опубліковано: 8 березня 2021 Share Опубліковано: 8 березня 2021 1 минуту назад, Gambull сказал: Php вроде включены http://joxi.ru/Vm6wGyksvpOna2 а в настройках магазина? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Gambull Опубліковано: 8 березня 2021 Автор Share Опубліковано: 8 березня 2021 4 минуты назад, iglin сказал: Я не знаток форматирования в php. Но начал бы с замены % на % в 10 строке Ну может ещё переносы строк ему не нравятся) Но это не точно. это в первом файле ? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 1 2 3 Вперед Сторінка 1 з 3 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 1 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Загальні питання Ошибка Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення Повний пакет SEO Автор: GeekoDev SameSite Session Fix Opencart 3 Автор: web_bond SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
Gambull Опубліковано: 8 березня 2021 Автор Share Опубліковано: 8 березня 2021 1 минуту назад, iglin сказал: Вас просят system/storage/modification/catalog/controller/checkout/success.php а вы даёте catalog/controller/checkout/success.php найдите пару отличий) success.php Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Gambull Опубліковано: 8 березня 2021 Автор Share Опубліковано: 8 березня 2021 2 минуты назад, Prooksius сказал: есть оригинал файла, он находится по пути catalog/controller/checkout/success.php а есть его модифицированная версия, которая лежит тут: system/storage/modification/catalog/controller/checkout/success.php Меня интересует второй вариант, модифицированный. success.php Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
iglin Опубліковано: 8 березня 2021 Share Опубліковано: 8 березня 2021 3 минуты назад, Gambull сказал: success.php 11 \u043a\u0411 · 0 downloads Во. А теперь файл локализации того языка на котором оформляете заказ. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Gambull Опубліковано: 8 березня 2021 Автор Share Опубліковано: 8 березня 2021 1 минуту назад, iglin сказал: Во. А теперь файл локализации того языка на котором оформляете заказ. путь подскажите пжл Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... iglin Опубліковано: 8 березня 2021 Share Опубліковано: 8 березня 2021 2 минуты назад, Gambull сказал: путь подскажите пжл А я ж не знаю какой у вас язык.. Для русского catalog/language/ru-ru/checkout/success.php Но может он у вас тоже изменён модификатором. Тогда system/storage/modification/catalog/language/ru-ru/checkout/success.php Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Gambull Опубліковано: 8 березня 2021 Автор Share Опубліковано: 8 березня 2021 Только что, iglin сказал: А я ж не знаю какой у вас язык.. Для русского catalog/language/ru-ru/checkout/success.php success.php Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Prooksius Опубліковано: 8 березня 2021 Share Опубліковано: 8 березня 2021 (змінено) такое подозрение, что все же какая-то 500-я ошибка, а вы показываете не те логи чтоли. у меня вот так показывает: https://prnt.sc/10g5bpl Бывает из-фатальной за ошибки в php, поэтому ничего не выдается для браузера или выдается, но с ошибками. Вывод ошибок у вас отключен в настройках магазина? Змінено 8 березня 2021 користувачем Prooksius Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... iglin Опубліковано: 8 березня 2021 Share Опубліковано: 8 березня 2021 9 минут назад, Gambull сказал: success.php 1 \u043a\u0411 · 3 downloads Я не знаток форматирования в php. Но начал бы с замены % на % в 10 строке Ну может ещё переносы строк ему не нравятся) Но это не точно. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Gambull Опубліковано: 8 березня 2021 Автор Share Опубліковано: 8 березня 2021 3 минуты назад, Prooksius сказал: такое подозрение, что все же какая-то 500-я ошибка, а вы показываете не те логи чтоли. у меня вот так показывает: https://prnt.sc/10g5bpl Бывает из-фатальной за ошибки в php, поэтому ничего не выдается для браузера или выдается, но с ошибками. Ошибки у вас отключены? Php вроде включены http://joxi.ru/Vm6wGyksvpOna2 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Prooksius Опубліковано: 8 березня 2021 Share Опубліковано: 8 березня 2021 2 минуты назад, iglin сказал: Я не знаток форматирования в php. Но начал бы с замены % на % в 10 строке не, вряд ли, это повсеместно применяется в языковых файлах. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Prooksius Опубліковано: 8 березня 2021 Share Опубліковано: 8 березня 2021 1 минуту назад, Gambull сказал: Php вроде включены http://joxi.ru/Vm6wGyksvpOna2 а в настройках магазина? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Gambull Опубліковано: 8 березня 2021 Автор Share Опубліковано: 8 березня 2021 4 минуты назад, iglin сказал: Я не знаток форматирования в php. Но начал бы с замены % на % в 10 строке Ну может ещё переносы строк ему не нравятся) Но это не точно. это в первом файле ? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 1 2 3 Вперед Сторінка 1 з 3 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 1 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Загальні питання Ошибка Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення Повний пакет SEO Автор: GeekoDev SameSite Session Fix Opencart 3 Автор: web_bond SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
Gambull Опубліковано: 8 березня 2021 Автор Share Опубліковано: 8 березня 2021 1 минуту назад, iglin сказал: Во. А теперь файл локализации того языка на котором оформляете заказ. путь подскажите пжл Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
iglin Опубліковано: 8 березня 2021 Share Опубліковано: 8 березня 2021 2 минуты назад, Gambull сказал: путь подскажите пжл А я ж не знаю какой у вас язык.. Для русского catalog/language/ru-ru/checkout/success.php Но может он у вас тоже изменён модификатором. Тогда system/storage/modification/catalog/language/ru-ru/checkout/success.php Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Gambull Опубліковано: 8 березня 2021 Автор Share Опубліковано: 8 березня 2021 Только что, iglin сказал: А я ж не знаю какой у вас язык.. Для русского catalog/language/ru-ru/checkout/success.php success.php Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Prooksius Опубліковано: 8 березня 2021 Share Опубліковано: 8 березня 2021 (змінено) такое подозрение, что все же какая-то 500-я ошибка, а вы показываете не те логи чтоли. у меня вот так показывает: https://prnt.sc/10g5bpl Бывает из-фатальной за ошибки в php, поэтому ничего не выдается для браузера или выдается, но с ошибками. Вывод ошибок у вас отключен в настройках магазина? Змінено 8 березня 2021 користувачем Prooksius Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... iglin Опубліковано: 8 березня 2021 Share Опубліковано: 8 березня 2021 9 минут назад, Gambull сказал: success.php 1 \u043a\u0411 · 3 downloads Я не знаток форматирования в php. Но начал бы с замены % на % в 10 строке Ну может ещё переносы строк ему не нравятся) Но это не точно. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Gambull Опубліковано: 8 березня 2021 Автор Share Опубліковано: 8 березня 2021 3 минуты назад, Prooksius сказал: такое подозрение, что все же какая-то 500-я ошибка, а вы показываете не те логи чтоли. у меня вот так показывает: https://prnt.sc/10g5bpl Бывает из-фатальной за ошибки в php, поэтому ничего не выдается для браузера или выдается, но с ошибками. Ошибки у вас отключены? Php вроде включены http://joxi.ru/Vm6wGyksvpOna2 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Prooksius Опубліковано: 8 березня 2021 Share Опубліковано: 8 березня 2021 2 минуты назад, iglin сказал: Я не знаток форматирования в php. Но начал бы с замены % на % в 10 строке не, вряд ли, это повсеместно применяется в языковых файлах. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Prooksius Опубліковано: 8 березня 2021 Share Опубліковано: 8 березня 2021 1 минуту назад, Gambull сказал: Php вроде включены http://joxi.ru/Vm6wGyksvpOna2 а в настройках магазина? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Gambull Опубліковано: 8 березня 2021 Автор Share Опубліковано: 8 березня 2021 4 минуты назад, iglin сказал: Я не знаток форматирования в php. Но начал бы с замены % на % в 10 строке Ну может ещё переносы строк ему не нравятся) Но это не точно. это в первом файле ? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 1 2 3 Вперед Сторінка 1 з 3 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 1 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Загальні питання Ошибка Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення Повний пакет SEO Автор: GeekoDev SameSite Session Fix Opencart 3 Автор: web_bond SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
Gambull Опубліковано: 8 березня 2021 Автор Share Опубліковано: 8 березня 2021 Только что, iglin сказал: А я ж не знаю какой у вас язык.. Для русского catalog/language/ru-ru/checkout/success.php success.php Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Prooksius Опубліковано: 8 березня 2021 Share Опубліковано: 8 березня 2021 (змінено) такое подозрение, что все же какая-то 500-я ошибка, а вы показываете не те логи чтоли. у меня вот так показывает: https://prnt.sc/10g5bpl Бывает из-фатальной за ошибки в php, поэтому ничего не выдается для браузера или выдается, но с ошибками. Вывод ошибок у вас отключен в настройках магазина? Змінено 8 березня 2021 користувачем Prooksius Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... iglin Опубліковано: 8 березня 2021 Share Опубліковано: 8 березня 2021 9 минут назад, Gambull сказал: success.php 1 \u043a\u0411 · 3 downloads Я не знаток форматирования в php. Но начал бы с замены % на % в 10 строке Ну может ещё переносы строк ему не нравятся) Но это не точно. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Gambull Опубліковано: 8 березня 2021 Автор Share Опубліковано: 8 березня 2021 3 минуты назад, Prooksius сказал: такое подозрение, что все же какая-то 500-я ошибка, а вы показываете не те логи чтоли. у меня вот так показывает: https://prnt.sc/10g5bpl Бывает из-фатальной за ошибки в php, поэтому ничего не выдается для браузера или выдается, но с ошибками. Ошибки у вас отключены? Php вроде включены http://joxi.ru/Vm6wGyksvpOna2 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Prooksius Опубліковано: 8 березня 2021 Share Опубліковано: 8 березня 2021 2 минуты назад, iglin сказал: Я не знаток форматирования в php. Но начал бы с замены % на % в 10 строке не, вряд ли, это повсеместно применяется в языковых файлах. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Prooksius Опубліковано: 8 березня 2021 Share Опубліковано: 8 березня 2021 1 минуту назад, Gambull сказал: Php вроде включены http://joxi.ru/Vm6wGyksvpOna2 а в настройках магазина? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Gambull Опубліковано: 8 березня 2021 Автор Share Опубліковано: 8 березня 2021 4 минуты назад, iglin сказал: Я не знаток форматирования в php. Но начал бы с замены % на % в 10 строке Ну может ещё переносы строк ему не нравятся) Но это не точно. это в первом файле ? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 1 2 3 Вперед Сторінка 1 з 3 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 1 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Загальні питання Ошибка Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення Повний пакет SEO Автор: GeekoDev SameSite Session Fix Opencart 3 Автор: web_bond SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich
iglin Опубліковано: 8 березня 2021 Share Опубліковано: 8 березня 2021 9 минут назад, Gambull сказал: success.php 1 \u043a\u0411 · 3 downloads Я не знаток форматирования в php. Но начал бы с замены % на % в 10 строке Ну может ещё переносы строк ему не нравятся) Но это не точно. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Gambull Опубліковано: 8 березня 2021 Автор Share Опубліковано: 8 березня 2021 3 минуты назад, Prooksius сказал: такое подозрение, что все же какая-то 500-я ошибка, а вы показываете не те логи чтоли. у меня вот так показывает: https://prnt.sc/10g5bpl Бывает из-фатальной за ошибки в php, поэтому ничего не выдается для браузера или выдается, но с ошибками. Ошибки у вас отключены? Php вроде включены http://joxi.ru/Vm6wGyksvpOna2 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Prooksius Опубліковано: 8 березня 2021 Share Опубліковано: 8 березня 2021 2 минуты назад, iglin сказал: Я не знаток форматирования в php. Но начал бы с замены % на % в 10 строке не, вряд ли, это повсеместно применяется в языковых файлах. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Prooksius Опубліковано: 8 березня 2021 Share Опубліковано: 8 березня 2021 1 минуту назад, Gambull сказал: Php вроде включены http://joxi.ru/Vm6wGyksvpOna2 а в настройках магазина? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Gambull Опубліковано: 8 березня 2021 Автор Share Опубліковано: 8 березня 2021 4 минуты назад, iglin сказал: Я не знаток форматирования в php. Но начал бы с замены % на % в 10 строке Ну может ещё переносы строк ему не нравятся) Но это не точно. это в первом файле ? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 1 2 3 Вперед Сторінка 1 з 3 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 1 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Загальні питання Ошибка
Gambull Опубліковано: 8 березня 2021 Автор Share Опубліковано: 8 березня 2021 3 минуты назад, Prooksius сказал: такое подозрение, что все же какая-то 500-я ошибка, а вы показываете не те логи чтоли. у меня вот так показывает: https://prnt.sc/10g5bpl Бывает из-фатальной за ошибки в php, поэтому ничего не выдается для браузера или выдается, но с ошибками. Ошибки у вас отключены? Php вроде включены http://joxi.ru/Vm6wGyksvpOna2 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Prooksius Опубліковано: 8 березня 2021 Share Опубліковано: 8 березня 2021 2 минуты назад, iglin сказал: Я не знаток форматирования в php. Но начал бы с замены % на % в 10 строке не, вряд ли, это повсеместно применяется в языковых файлах. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Prooksius Опубліковано: 8 березня 2021 Share Опубліковано: 8 березня 2021 1 минуту назад, Gambull сказал: Php вроде включены http://joxi.ru/Vm6wGyksvpOna2 а в настройках магазина? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Gambull Опубліковано: 8 березня 2021 Автор Share Опубліковано: 8 березня 2021 4 минуты назад, iglin сказал: Я не знаток форматирования в php. Но начал бы с замены % на % в 10 строке Ну может ещё переносы строк ему не нравятся) Но это не точно. это в первом файле ? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 1 2 3 Вперед Сторінка 1 з 3 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 1 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку
Prooksius Опубліковано: 8 березня 2021 Share Опубліковано: 8 березня 2021 1 минуту назад, Gambull сказал: Php вроде включены http://joxi.ru/Vm6wGyksvpOna2 а в настройках магазина? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Gambull Опубліковано: 8 березня 2021 Автор Share Опубліковано: 8 березня 2021 4 минуты назад, iglin сказал: Я не знаток форматирования в php. Но начал бы с замены % на % в 10 строке Ну может ещё переносы строк ему не нравятся) Но это не точно. это в первом файле ? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 1 2 3 Вперед Сторінка 1 з 3 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 1
Gambull Опубліковано: 8 березня 2021 Автор Share Опубліковано: 8 березня 2021 4 минуты назад, iglin сказал: Я не знаток форматирования в php. Но начал бы с замены % на % в 10 строке Ну может ещё переносы строк ему не нравятся) Но это не точно. это в первом файле ? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Recommended Posts