Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

Самые крутые поиск и автоподсказки


Recommended Posts

Интересует решение для поиска и всплывающих автоподсказок сравнимых с Anyquery (https://anyquery.diginetica.com/) и Multisearch (https://multisearch.io/)

Смотрел тут решения, но все какие-то неполные.

Особенно интересует поиск и предложение КАТЕГОРИЙ. В категориях много SEO-текстов, которые отвечают всем возможным поисковым запросам, поэтому обязательно в автоподсказках показывать и категории тоже, а также отдавать предпочтение товарам из таких категорий.

Например, есть куча товара "женская сумка". Поиск "сумка для девушки" в свойствах товара ничего не найдет, но в тексте категории "Женские сумки" есть "для девушек". И автоподсказка должна предложить эту категорию, и, вероятно, товары из этой категории.

Надіслати
Поділитися на інших сайтах


Створіть аккаунт або увійдіть для коментування

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто!

Зареєструвати аккаунт

Вхід

Уже зареєстровані? Увійдіть тут.

Вхід зараз
  • Зараз на сторінці   0 користувачів

    • Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку
×
×
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.