26rus Опубліковано: 18 листопада 2020 Share Опубліковано: 18 листопада 2020 Скиньте как у вас написано в этих тегах пример описание?? вот с одним ок написал так а мысль текста чета дальше у меня не идет что написать для seo оптимизации $this->document->setTitle('Продукция '.$category_info['name'].' тут не знаю какой бы текст написать :('); Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
specialforce22 Опубліковано: 18 листопада 2020 Share Опубліковано: 18 листопада 2020 Думаю, что такое лучше чрз модуль генерации SEO-тегов писать. 36 минут назад, 26rus сказал: Скиньте как у вас написано в этих тегах пример описание?? вот с одним ок написал так а мысль текста чета дальше у меня не идет что написать для seo оптимизации Пример ничего не даст, потому что теги подбираются под конкретные товары и условия продвижения Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
26rus Опубліковано: 18 листопада 2020 Автор Share Опубліковано: 18 листопада 2020 2 минуты назад, specialforce22 сказал: Думаю, что такое лучше чрз модуль генерации SEO-тегов писать. Пример ничего не даст, потому что теги подбираются под конкретные товары и условия продвижения мне модуль не нужен, я хочу через php файл вписать, смысл мне от модуля и нагрузки сайта ??? если я лучше могу сделать через файл и без лишних мусора. Только вот текст подобный нужен для этих мета-тегов. А там я под себя сравняю уже. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
specialforce22 Опубліковано: 18 листопада 2020 Share Опубліковано: 18 листопада 2020 15 минут назад, 26rus сказал: Только вот текст подобный нужен для этих мета-тегов. А там я под себя сравняю уже. Откройте 2-3 сайта в ТОПе Вашей ниши и региона, да посмотрите, адаптировав под себя. Была такая мысль? Или тоже не подходит Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
chukcha Опубліковано: 18 листопада 2020 Share Опубліковано: 18 листопада 2020 2 часа назад, 26rus сказал: мне модуль не нужен, я хочу через php файл вписать, смысл мне от модуля и нагрузки сайта ??? если я лучше могу сделать через файл и без лишних мусора. Только вот текст подобный нужен для этих мета-тегов. А там я под себя сравняю уже. А кто вам сказал, что модуль нагружает? Он делает практически тоже самое что вы и написали Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 18 листопада 2020 Share Опубліковано: 18 листопада 2020 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 26rus Опубліковано: 18 листопада 2020 Автор Share Опубліковано: 18 листопада 2020 (змінено) 1 час назад, chukcha сказал: а в этом модуле где предусмотрено ключевые слова то?:))) Змінено 18 листопада 2020 користувачем 26rus Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 18 листопада 2020 Share Опубліковано: 18 листопада 2020 meta keywords? А они нужны? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 26rus Опубліковано: 18 листопада 2020 Автор Share Опубліковано: 18 листопада 2020 2 минуты назад, chukcha сказал: meta keywords? А они нужны? да, да то самое. Конечно нужны, поисковики как бы тоже на это реагируют на сколько я помню Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... KomissarJuve Опубліковано: 18 листопада 2020 Share Опубліковано: 18 листопада 2020 (змінено) 11 минут назад, 26rus сказал: да, да то самое. Конечно нужны, поисковики как бы тоже на это реагируют на сколько я помню яндекс это уже не учитывает уже как 2 года если не больше Змінено 18 листопада 2020 користувачем KomissarJuve Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 18 листопада 2020 Share Опубліковано: 18 листопада 2020 6 минут назад, 26rus сказал: Конечно нужны, поисковики как бы тоже на это реагируют на сколько я помню В настоящее время содержимое тега не является фактором ранжирования Для вас домашнее задание - найдите рекомендации от ПС по заполнению этого тега Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 18 листопада 2020 Share Опубліковано: 18 листопада 2020 Только что, KomissarJuve сказал: яндекс это уже не учитывает Недавно, пробегало типа при определенных обстоятельствах.. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... KomissarJuve Опубліковано: 18 листопада 2020 Share Опубліковано: 18 листопада 2020 2 минуты назад, chukcha сказал: Недавно, пробегало типа при определенных обстоятельствах.. яндекс может менять правила по 10 раз на дню meta keywords лучше заполнять 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 26rus Опубліковано: 18 листопада 2020 Автор Share Опубліковано: 18 листопада 2020 3 минуты назад, chukcha сказал: В настоящее время содержимое тега не является фактором ранжирования Для вас домашнее задание - найдите рекомендации от ПС по заполнению этого тега в интернете я уже читал по поводу этого всего, ну тогда вопрос будет таков а в чем отличии от модуля seo теги от SergeTkach и от вашего??? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 18 листопада 2020 Share Опубліковано: 18 листопада 2020 Откуда я знаю? Я не Serge Tkach Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... eXeeDi Опубліковано: 18 листопада 2020 Share Опубліковано: 18 листопада 2020 33 минуты назад, chukcha сказал: meta keywords? А они нужны? Соглашусь что уже давно поисковики не обращают на "meta keywords" внимание, и веса они не имеют, но тег полезный если понадобиться загрузить ключевые слова для торговых площадок типа "Prom.ua" и тому подобные, внутренний поиск в таких маркетплейсах работает по ключевым словам. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... pawana Опубліковано: 18 листопада 2020 Share Опубліковано: 18 листопада 2020 (змінено) 25 минут назад, KomissarJuve сказал: яндекс может менять правила по 10 раз на дню meta keywords лучше заполнять По гуглу могу сказать, что по моему сайту отсутствие метатегов не помешало хорошему индексированию (топ 10). Зато мета тайтлы, метадескрипшн и немного якорей в описании - очень даже рулят. Сделать правильно и все будет отлично. Про Я сказать ничего не могу. Змінено 18 листопада 2020 користувачем pawana 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... pawana Опубліковано: 18 листопада 2020 Share Опубліковано: 18 листопада 2020 (змінено) 21 минуту назад, chukcha сказал: Откуда я знаю? Вы же знаете разницу :). Сказали бы что-то хорошее Даже Маск, вон, похвалил электрофольксваген Змінено 18 листопада 2020 користувачем pawana Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 26rus Опубліковано: 18 листопада 2020 Автор Share Опубліковано: 18 листопада 2020 (змінено) 8 минут назад, pawana сказал: По гуглу могу сказать, что по моему сайту отсутствие метатегов не помешало хорошему индексированию (топ 10). Зато мета тайтлы, метадескрипшн и немного якорей в описании - очень даже рулят. Сделать правильно и все будет отлично. Про Я сказать ничего не могу. И как это получилось у тебя при отсутствие метатегов поднять сайт? описание товара еще все таки понадобится писать на это google обращает внимание? либо достаточно будет и информации тайтлы, метадескрипшн? Змінено 18 листопада 2020 користувачем 26rus Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 18 листопада 2020 Share Опубліковано: 18 листопада 2020 2 минуты назад, 26rus сказал: И как это получилось у тебя при отсутствие метатегов поднять сайт? речь видимо шла о keywords 8 минут назад, pawana сказал: Сказали бы что-то хорошее о чем? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 26rus Опубліковано: 18 листопада 2020 Автор Share Опубліковано: 18 листопада 2020 Только что, chukcha сказал: речь видимо шла о keywords о чем? понял. Может все-таки реализация модуля вашего будет еще keywords ? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 18 листопада 2020 Share Опубліковано: 18 листопада 2020 Форма их записи в keywords должна ориентироваться на здравый смысл, а не на поисковый алгоритм. Т.е. тут тупой автомат мало поможет Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... pawana Опубліковано: 18 листопада 2020 Share Опубліковано: 18 листопада 2020 21 минуту назад, 26rus сказал: описание товара еще все таки понадобится писать на это google обращает внимание? либо достаточно будет и информации тайтлы, метадескрипшн? Описание с якорями, метатайтл и метадескрипшн. Гугл это берет как базу для расчета рейтинга, а дальше - уже как звезды станут. 18 минут назад, chukcha сказал: речь видимо шла о keywords да, конечно 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 1 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Opencart 3.x Opencart 3.x: Загальні питання meta,h1,Description как бы написать? Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення PRICE MASTER - Модуль імпорту/експорту товарів, парсинг, переклад, генерація текстів, редактор каталогу та багато іншого Автор: ScriptBrains 1.0 Синхронізація Замовлень Rozetka.ua та Opencart Автор: sinco Product Manipulator Автор: Hiperlynx007 Видалення дублікатів товарів для OpenCart Автор: Hatshypsut Вибір категорій і виробників для "Знайшли дешевше" шаблону Upstore Автор: Flint2000 × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
chukcha Опубліковано: 18 листопада 2020 Share Опубліковано: 18 листопада 2020 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 26rus Опубліковано: 18 листопада 2020 Автор Share Опубліковано: 18 листопада 2020 (змінено) 1 час назад, chukcha сказал: а в этом модуле где предусмотрено ключевые слова то?:))) Змінено 18 листопада 2020 користувачем 26rus Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 18 листопада 2020 Share Опубліковано: 18 листопада 2020 meta keywords? А они нужны? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 26rus Опубліковано: 18 листопада 2020 Автор Share Опубліковано: 18 листопада 2020 2 минуты назад, chukcha сказал: meta keywords? А они нужны? да, да то самое. Конечно нужны, поисковики как бы тоже на это реагируют на сколько я помню Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... KomissarJuve Опубліковано: 18 листопада 2020 Share Опубліковано: 18 листопада 2020 (змінено) 11 минут назад, 26rus сказал: да, да то самое. Конечно нужны, поисковики как бы тоже на это реагируют на сколько я помню яндекс это уже не учитывает уже как 2 года если не больше Змінено 18 листопада 2020 користувачем KomissarJuve Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 18 листопада 2020 Share Опубліковано: 18 листопада 2020 6 минут назад, 26rus сказал: Конечно нужны, поисковики как бы тоже на это реагируют на сколько я помню В настоящее время содержимое тега не является фактором ранжирования Для вас домашнее задание - найдите рекомендации от ПС по заполнению этого тега Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 18 листопада 2020 Share Опубліковано: 18 листопада 2020 Только что, KomissarJuve сказал: яндекс это уже не учитывает Недавно, пробегало типа при определенных обстоятельствах.. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... KomissarJuve Опубліковано: 18 листопада 2020 Share Опубліковано: 18 листопада 2020 2 минуты назад, chukcha сказал: Недавно, пробегало типа при определенных обстоятельствах.. яндекс может менять правила по 10 раз на дню meta keywords лучше заполнять 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 26rus Опубліковано: 18 листопада 2020 Автор Share Опубліковано: 18 листопада 2020 3 минуты назад, chukcha сказал: В настоящее время содержимое тега не является фактором ранжирования Для вас домашнее задание - найдите рекомендации от ПС по заполнению этого тега в интернете я уже читал по поводу этого всего, ну тогда вопрос будет таков а в чем отличии от модуля seo теги от SergeTkach и от вашего??? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 18 листопада 2020 Share Опубліковано: 18 листопада 2020 Откуда я знаю? Я не Serge Tkach Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... eXeeDi Опубліковано: 18 листопада 2020 Share Опубліковано: 18 листопада 2020 33 минуты назад, chukcha сказал: meta keywords? А они нужны? Соглашусь что уже давно поисковики не обращают на "meta keywords" внимание, и веса они не имеют, но тег полезный если понадобиться загрузить ключевые слова для торговых площадок типа "Prom.ua" и тому подобные, внутренний поиск в таких маркетплейсах работает по ключевым словам. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... pawana Опубліковано: 18 листопада 2020 Share Опубліковано: 18 листопада 2020 (змінено) 25 минут назад, KomissarJuve сказал: яндекс может менять правила по 10 раз на дню meta keywords лучше заполнять По гуглу могу сказать, что по моему сайту отсутствие метатегов не помешало хорошему индексированию (топ 10). Зато мета тайтлы, метадескрипшн и немного якорей в описании - очень даже рулят. Сделать правильно и все будет отлично. Про Я сказать ничего не могу. Змінено 18 листопада 2020 користувачем pawana 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... pawana Опубліковано: 18 листопада 2020 Share Опубліковано: 18 листопада 2020 (змінено) 21 минуту назад, chukcha сказал: Откуда я знаю? Вы же знаете разницу :). Сказали бы что-то хорошее Даже Маск, вон, похвалил электрофольксваген Змінено 18 листопада 2020 користувачем pawana Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 26rus Опубліковано: 18 листопада 2020 Автор Share Опубліковано: 18 листопада 2020 (змінено) 8 минут назад, pawana сказал: По гуглу могу сказать, что по моему сайту отсутствие метатегов не помешало хорошему индексированию (топ 10). Зато мета тайтлы, метадескрипшн и немного якорей в описании - очень даже рулят. Сделать правильно и все будет отлично. Про Я сказать ничего не могу. И как это получилось у тебя при отсутствие метатегов поднять сайт? описание товара еще все таки понадобится писать на это google обращает внимание? либо достаточно будет и информации тайтлы, метадескрипшн? Змінено 18 листопада 2020 користувачем 26rus Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 18 листопада 2020 Share Опубліковано: 18 листопада 2020 2 минуты назад, 26rus сказал: И как это получилось у тебя при отсутствие метатегов поднять сайт? речь видимо шла о keywords 8 минут назад, pawana сказал: Сказали бы что-то хорошее о чем? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 26rus Опубліковано: 18 листопада 2020 Автор Share Опубліковано: 18 листопада 2020 Только что, chukcha сказал: речь видимо шла о keywords о чем? понял. Может все-таки реализация модуля вашего будет еще keywords ? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 18 листопада 2020 Share Опубліковано: 18 листопада 2020 Форма их записи в keywords должна ориентироваться на здравый смысл, а не на поисковый алгоритм. Т.е. тут тупой автомат мало поможет Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... pawana Опубліковано: 18 листопада 2020 Share Опубліковано: 18 листопада 2020 21 минуту назад, 26rus сказал: описание товара еще все таки понадобится писать на это google обращает внимание? либо достаточно будет и информации тайтлы, метадескрипшн? Описание с якорями, метатайтл и метадескрипшн. Гугл это берет как базу для расчета рейтинга, а дальше - уже как звезды станут. 18 минут назад, chukcha сказал: речь видимо шла о keywords да, конечно 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 1 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Opencart 3.x Opencart 3.x: Загальні питання meta,h1,Description как бы написать? Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення PRICE MASTER - Модуль імпорту/експорту товарів, парсинг, переклад, генерація текстів, редактор каталогу та багато іншого Автор: ScriptBrains 1.0 Синхронізація Замовлень Rozetka.ua та Opencart Автор: sinco Product Manipulator Автор: Hiperlynx007 Видалення дублікатів товарів для OpenCart Автор: Hatshypsut Вибір категорій і виробників для "Знайшли дешевше" шаблону Upstore Автор: Flint2000 × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
26rus Опубліковано: 18 листопада 2020 Автор Share Опубліковано: 18 листопада 2020 (змінено) 1 час назад, chukcha сказал: а в этом модуле где предусмотрено ключевые слова то?:))) Змінено 18 листопада 2020 користувачем 26rus Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
chukcha Опубліковано: 18 листопада 2020 Share Опубліковано: 18 листопада 2020 meta keywords? А они нужны? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 26rus Опубліковано: 18 листопада 2020 Автор Share Опубліковано: 18 листопада 2020 2 минуты назад, chukcha сказал: meta keywords? А они нужны? да, да то самое. Конечно нужны, поисковики как бы тоже на это реагируют на сколько я помню Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... KomissarJuve Опубліковано: 18 листопада 2020 Share Опубліковано: 18 листопада 2020 (змінено) 11 минут назад, 26rus сказал: да, да то самое. Конечно нужны, поисковики как бы тоже на это реагируют на сколько я помню яндекс это уже не учитывает уже как 2 года если не больше Змінено 18 листопада 2020 користувачем KomissarJuve Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 18 листопада 2020 Share Опубліковано: 18 листопада 2020 6 минут назад, 26rus сказал: Конечно нужны, поисковики как бы тоже на это реагируют на сколько я помню В настоящее время содержимое тега не является фактором ранжирования Для вас домашнее задание - найдите рекомендации от ПС по заполнению этого тега Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 18 листопада 2020 Share Опубліковано: 18 листопада 2020 Только что, KomissarJuve сказал: яндекс это уже не учитывает Недавно, пробегало типа при определенных обстоятельствах.. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... KomissarJuve Опубліковано: 18 листопада 2020 Share Опубліковано: 18 листопада 2020 2 минуты назад, chukcha сказал: Недавно, пробегало типа при определенных обстоятельствах.. яндекс может менять правила по 10 раз на дню meta keywords лучше заполнять 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 26rus Опубліковано: 18 листопада 2020 Автор Share Опубліковано: 18 листопада 2020 3 минуты назад, chukcha сказал: В настоящее время содержимое тега не является фактором ранжирования Для вас домашнее задание - найдите рекомендации от ПС по заполнению этого тега в интернете я уже читал по поводу этого всего, ну тогда вопрос будет таков а в чем отличии от модуля seo теги от SergeTkach и от вашего??? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 18 листопада 2020 Share Опубліковано: 18 листопада 2020 Откуда я знаю? Я не Serge Tkach Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... eXeeDi Опубліковано: 18 листопада 2020 Share Опубліковано: 18 листопада 2020 33 минуты назад, chukcha сказал: meta keywords? А они нужны? Соглашусь что уже давно поисковики не обращают на "meta keywords" внимание, и веса они не имеют, но тег полезный если понадобиться загрузить ключевые слова для торговых площадок типа "Prom.ua" и тому подобные, внутренний поиск в таких маркетплейсах работает по ключевым словам. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... pawana Опубліковано: 18 листопада 2020 Share Опубліковано: 18 листопада 2020 (змінено) 25 минут назад, KomissarJuve сказал: яндекс может менять правила по 10 раз на дню meta keywords лучше заполнять По гуглу могу сказать, что по моему сайту отсутствие метатегов не помешало хорошему индексированию (топ 10). Зато мета тайтлы, метадескрипшн и немного якорей в описании - очень даже рулят. Сделать правильно и все будет отлично. Про Я сказать ничего не могу. Змінено 18 листопада 2020 користувачем pawana 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... pawana Опубліковано: 18 листопада 2020 Share Опубліковано: 18 листопада 2020 (змінено) 21 минуту назад, chukcha сказал: Откуда я знаю? Вы же знаете разницу :). Сказали бы что-то хорошее Даже Маск, вон, похвалил электрофольксваген Змінено 18 листопада 2020 користувачем pawana Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 26rus Опубліковано: 18 листопада 2020 Автор Share Опубліковано: 18 листопада 2020 (змінено) 8 минут назад, pawana сказал: По гуглу могу сказать, что по моему сайту отсутствие метатегов не помешало хорошему индексированию (топ 10). Зато мета тайтлы, метадескрипшн и немного якорей в описании - очень даже рулят. Сделать правильно и все будет отлично. Про Я сказать ничего не могу. И как это получилось у тебя при отсутствие метатегов поднять сайт? описание товара еще все таки понадобится писать на это google обращает внимание? либо достаточно будет и информации тайтлы, метадескрипшн? Змінено 18 листопада 2020 користувачем 26rus Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 18 листопада 2020 Share Опубліковано: 18 листопада 2020 2 минуты назад, 26rus сказал: И как это получилось у тебя при отсутствие метатегов поднять сайт? речь видимо шла о keywords 8 минут назад, pawana сказал: Сказали бы что-то хорошее о чем? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 26rus Опубліковано: 18 листопада 2020 Автор Share Опубліковано: 18 листопада 2020 Только что, chukcha сказал: речь видимо шла о keywords о чем? понял. Может все-таки реализация модуля вашего будет еще keywords ? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 18 листопада 2020 Share Опубліковано: 18 листопада 2020 Форма их записи в keywords должна ориентироваться на здравый смысл, а не на поисковый алгоритм. Т.е. тут тупой автомат мало поможет Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... pawana Опубліковано: 18 листопада 2020 Share Опубліковано: 18 листопада 2020 21 минуту назад, 26rus сказал: описание товара еще все таки понадобится писать на это google обращает внимание? либо достаточно будет и информации тайтлы, метадескрипшн? Описание с якорями, метатайтл и метадескрипшн. Гугл это берет как базу для расчета рейтинга, а дальше - уже как звезды станут. 18 минут назад, chukcha сказал: речь видимо шла о keywords да, конечно 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 1 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Opencart 3.x Opencart 3.x: Загальні питання meta,h1,Description как бы написать? Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення PRICE MASTER - Модуль імпорту/експорту товарів, парсинг, переклад, генерація текстів, редактор каталогу та багато іншого Автор: ScriptBrains 1.0 Синхронізація Замовлень Rozetka.ua та Opencart Автор: sinco Product Manipulator Автор: Hiperlynx007 Видалення дублікатів товарів для OpenCart Автор: Hatshypsut Вибір категорій і виробників для "Знайшли дешевше" шаблону Upstore Автор: Flint2000 × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
26rus Опубліковано: 18 листопада 2020 Автор Share Опубліковано: 18 листопада 2020 2 минуты назад, chukcha сказал: meta keywords? А они нужны? да, да то самое. Конечно нужны, поисковики как бы тоже на это реагируют на сколько я помню Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
KomissarJuve Опубліковано: 18 листопада 2020 Share Опубліковано: 18 листопада 2020 (змінено) 11 минут назад, 26rus сказал: да, да то самое. Конечно нужны, поисковики как бы тоже на это реагируют на сколько я помню яндекс это уже не учитывает уже как 2 года если не больше Змінено 18 листопада 2020 користувачем KomissarJuve Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
chukcha Опубліковано: 18 листопада 2020 Share Опубліковано: 18 листопада 2020 6 минут назад, 26rus сказал: Конечно нужны, поисковики как бы тоже на это реагируют на сколько я помню В настоящее время содержимое тега не является фактором ранжирования Для вас домашнее задание - найдите рекомендации от ПС по заполнению этого тега Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 18 листопада 2020 Share Опубліковано: 18 листопада 2020 Только что, KomissarJuve сказал: яндекс это уже не учитывает Недавно, пробегало типа при определенных обстоятельствах.. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... KomissarJuve Опубліковано: 18 листопада 2020 Share Опубліковано: 18 листопада 2020 2 минуты назад, chukcha сказал: Недавно, пробегало типа при определенных обстоятельствах.. яндекс может менять правила по 10 раз на дню meta keywords лучше заполнять 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 26rus Опубліковано: 18 листопада 2020 Автор Share Опубліковано: 18 листопада 2020 3 минуты назад, chukcha сказал: В настоящее время содержимое тега не является фактором ранжирования Для вас домашнее задание - найдите рекомендации от ПС по заполнению этого тега в интернете я уже читал по поводу этого всего, ну тогда вопрос будет таков а в чем отличии от модуля seo теги от SergeTkach и от вашего??? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 18 листопада 2020 Share Опубліковано: 18 листопада 2020 Откуда я знаю? Я не Serge Tkach Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... eXeeDi Опубліковано: 18 листопада 2020 Share Опубліковано: 18 листопада 2020 33 минуты назад, chukcha сказал: meta keywords? А они нужны? Соглашусь что уже давно поисковики не обращают на "meta keywords" внимание, и веса они не имеют, но тег полезный если понадобиться загрузить ключевые слова для торговых площадок типа "Prom.ua" и тому подобные, внутренний поиск в таких маркетплейсах работает по ключевым словам. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... pawana Опубліковано: 18 листопада 2020 Share Опубліковано: 18 листопада 2020 (змінено) 25 минут назад, KomissarJuve сказал: яндекс может менять правила по 10 раз на дню meta keywords лучше заполнять По гуглу могу сказать, что по моему сайту отсутствие метатегов не помешало хорошему индексированию (топ 10). Зато мета тайтлы, метадескрипшн и немного якорей в описании - очень даже рулят. Сделать правильно и все будет отлично. Про Я сказать ничего не могу. Змінено 18 листопада 2020 користувачем pawana 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... pawana Опубліковано: 18 листопада 2020 Share Опубліковано: 18 листопада 2020 (змінено) 21 минуту назад, chukcha сказал: Откуда я знаю? Вы же знаете разницу :). Сказали бы что-то хорошее Даже Маск, вон, похвалил электрофольксваген Змінено 18 листопада 2020 користувачем pawana Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 26rus Опубліковано: 18 листопада 2020 Автор Share Опубліковано: 18 листопада 2020 (змінено) 8 минут назад, pawana сказал: По гуглу могу сказать, что по моему сайту отсутствие метатегов не помешало хорошему индексированию (топ 10). Зато мета тайтлы, метадескрипшн и немного якорей в описании - очень даже рулят. Сделать правильно и все будет отлично. Про Я сказать ничего не могу. И как это получилось у тебя при отсутствие метатегов поднять сайт? описание товара еще все таки понадобится писать на это google обращает внимание? либо достаточно будет и информации тайтлы, метадескрипшн? Змінено 18 листопада 2020 користувачем 26rus Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 18 листопада 2020 Share Опубліковано: 18 листопада 2020 2 минуты назад, 26rus сказал: И как это получилось у тебя при отсутствие метатегов поднять сайт? речь видимо шла о keywords 8 минут назад, pawana сказал: Сказали бы что-то хорошее о чем? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 26rus Опубліковано: 18 листопада 2020 Автор Share Опубліковано: 18 листопада 2020 Только что, chukcha сказал: речь видимо шла о keywords о чем? понял. Может все-таки реализация модуля вашего будет еще keywords ? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 18 листопада 2020 Share Опубліковано: 18 листопада 2020 Форма их записи в keywords должна ориентироваться на здравый смысл, а не на поисковый алгоритм. Т.е. тут тупой автомат мало поможет Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... pawana Опубліковано: 18 листопада 2020 Share Опубліковано: 18 листопада 2020 21 минуту назад, 26rus сказал: описание товара еще все таки понадобится писать на это google обращает внимание? либо достаточно будет и информации тайтлы, метадескрипшн? Описание с якорями, метатайтл и метадескрипшн. Гугл это берет как базу для расчета рейтинга, а дальше - уже как звезды станут. 18 минут назад, chukcha сказал: речь видимо шла о keywords да, конечно 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 1 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Opencart 3.x Opencart 3.x: Загальні питання meta,h1,Description как бы написать? Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення PRICE MASTER - Модуль імпорту/експорту товарів, парсинг, переклад, генерація текстів, редактор каталогу та багато іншого Автор: ScriptBrains 1.0 Синхронізація Замовлень Rozetka.ua та Opencart Автор: sinco Product Manipulator Автор: Hiperlynx007 Видалення дублікатів товарів для OpenCart Автор: Hatshypsut Вибір категорій і виробників для "Знайшли дешевше" шаблону Upstore Автор: Flint2000 × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
chukcha Опубліковано: 18 листопада 2020 Share Опубліковано: 18 листопада 2020 Только что, KomissarJuve сказал: яндекс это уже не учитывает Недавно, пробегало типа при определенных обстоятельствах.. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... KomissarJuve Опубліковано: 18 листопада 2020 Share Опубліковано: 18 листопада 2020 2 минуты назад, chukcha сказал: Недавно, пробегало типа при определенных обстоятельствах.. яндекс может менять правила по 10 раз на дню meta keywords лучше заполнять 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 26rus Опубліковано: 18 листопада 2020 Автор Share Опубліковано: 18 листопада 2020 3 минуты назад, chukcha сказал: В настоящее время содержимое тега не является фактором ранжирования Для вас домашнее задание - найдите рекомендации от ПС по заполнению этого тега в интернете я уже читал по поводу этого всего, ну тогда вопрос будет таков а в чем отличии от модуля seo теги от SergeTkach и от вашего??? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 18 листопада 2020 Share Опубліковано: 18 листопада 2020 Откуда я знаю? Я не Serge Tkach Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... eXeeDi Опубліковано: 18 листопада 2020 Share Опубліковано: 18 листопада 2020 33 минуты назад, chukcha сказал: meta keywords? А они нужны? Соглашусь что уже давно поисковики не обращают на "meta keywords" внимание, и веса они не имеют, но тег полезный если понадобиться загрузить ключевые слова для торговых площадок типа "Prom.ua" и тому подобные, внутренний поиск в таких маркетплейсах работает по ключевым словам. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... pawana Опубліковано: 18 листопада 2020 Share Опубліковано: 18 листопада 2020 (змінено) 25 минут назад, KomissarJuve сказал: яндекс может менять правила по 10 раз на дню meta keywords лучше заполнять По гуглу могу сказать, что по моему сайту отсутствие метатегов не помешало хорошему индексированию (топ 10). Зато мета тайтлы, метадескрипшн и немного якорей в описании - очень даже рулят. Сделать правильно и все будет отлично. Про Я сказать ничего не могу. Змінено 18 листопада 2020 користувачем pawana 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... pawana Опубліковано: 18 листопада 2020 Share Опубліковано: 18 листопада 2020 (змінено) 21 минуту назад, chukcha сказал: Откуда я знаю? Вы же знаете разницу :). Сказали бы что-то хорошее Даже Маск, вон, похвалил электрофольксваген Змінено 18 листопада 2020 користувачем pawana Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 26rus Опубліковано: 18 листопада 2020 Автор Share Опубліковано: 18 листопада 2020 (змінено) 8 минут назад, pawana сказал: По гуглу могу сказать, что по моему сайту отсутствие метатегов не помешало хорошему индексированию (топ 10). Зато мета тайтлы, метадескрипшн и немного якорей в описании - очень даже рулят. Сделать правильно и все будет отлично. Про Я сказать ничего не могу. И как это получилось у тебя при отсутствие метатегов поднять сайт? описание товара еще все таки понадобится писать на это google обращает внимание? либо достаточно будет и информации тайтлы, метадескрипшн? Змінено 18 листопада 2020 користувачем 26rus Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 18 листопада 2020 Share Опубліковано: 18 листопада 2020 2 минуты назад, 26rus сказал: И как это получилось у тебя при отсутствие метатегов поднять сайт? речь видимо шла о keywords 8 минут назад, pawana сказал: Сказали бы что-то хорошее о чем? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 26rus Опубліковано: 18 листопада 2020 Автор Share Опубліковано: 18 листопада 2020 Только что, chukcha сказал: речь видимо шла о keywords о чем? понял. Может все-таки реализация модуля вашего будет еще keywords ? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 18 листопада 2020 Share Опубліковано: 18 листопада 2020 Форма их записи в keywords должна ориентироваться на здравый смысл, а не на поисковый алгоритм. Т.е. тут тупой автомат мало поможет Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... pawana Опубліковано: 18 листопада 2020 Share Опубліковано: 18 листопада 2020 21 минуту назад, 26rus сказал: описание товара еще все таки понадобится писать на это google обращает внимание? либо достаточно будет и информации тайтлы, метадескрипшн? Описание с якорями, метатайтл и метадескрипшн. Гугл это берет как базу для расчета рейтинга, а дальше - уже как звезды станут. 18 минут назад, chukcha сказал: речь видимо шла о keywords да, конечно 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 1 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Opencart 3.x Opencart 3.x: Загальні питання meta,h1,Description как бы написать? Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення PRICE MASTER - Модуль імпорту/експорту товарів, парсинг, переклад, генерація текстів, редактор каталогу та багато іншого Автор: ScriptBrains 1.0 Синхронізація Замовлень Rozetka.ua та Opencart Автор: sinco Product Manipulator Автор: Hiperlynx007 Видалення дублікатів товарів для OpenCart Автор: Hatshypsut Вибір категорій і виробників для "Знайшли дешевше" шаблону Upstore Автор: Flint2000
KomissarJuve Опубліковано: 18 листопада 2020 Share Опубліковано: 18 листопада 2020 2 минуты назад, chukcha сказал: Недавно, пробегало типа при определенных обстоятельствах.. яндекс может менять правила по 10 раз на дню meta keywords лучше заполнять 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
26rus Опубліковано: 18 листопада 2020 Автор Share Опубліковано: 18 листопада 2020 3 минуты назад, chukcha сказал: В настоящее время содержимое тега не является фактором ранжирования Для вас домашнее задание - найдите рекомендации от ПС по заполнению этого тега в интернете я уже читал по поводу этого всего, ну тогда вопрос будет таков а в чем отличии от модуля seo теги от SergeTkach и от вашего??? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
chukcha Опубліковано: 18 листопада 2020 Share Опубліковано: 18 листопада 2020 Откуда я знаю? Я не Serge Tkach Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... eXeeDi Опубліковано: 18 листопада 2020 Share Опубліковано: 18 листопада 2020 33 минуты назад, chukcha сказал: meta keywords? А они нужны? Соглашусь что уже давно поисковики не обращают на "meta keywords" внимание, и веса они не имеют, но тег полезный если понадобиться загрузить ключевые слова для торговых площадок типа "Prom.ua" и тому подобные, внутренний поиск в таких маркетплейсах работает по ключевым словам. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... pawana Опубліковано: 18 листопада 2020 Share Опубліковано: 18 листопада 2020 (змінено) 25 минут назад, KomissarJuve сказал: яндекс может менять правила по 10 раз на дню meta keywords лучше заполнять По гуглу могу сказать, что по моему сайту отсутствие метатегов не помешало хорошему индексированию (топ 10). Зато мета тайтлы, метадескрипшн и немного якорей в описании - очень даже рулят. Сделать правильно и все будет отлично. Про Я сказать ничего не могу. Змінено 18 листопада 2020 користувачем pawana 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... pawana Опубліковано: 18 листопада 2020 Share Опубліковано: 18 листопада 2020 (змінено) 21 минуту назад, chukcha сказал: Откуда я знаю? Вы же знаете разницу :). Сказали бы что-то хорошее Даже Маск, вон, похвалил электрофольксваген Змінено 18 листопада 2020 користувачем pawana Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 26rus Опубліковано: 18 листопада 2020 Автор Share Опубліковано: 18 листопада 2020 (змінено) 8 минут назад, pawana сказал: По гуглу могу сказать, что по моему сайту отсутствие метатегов не помешало хорошему индексированию (топ 10). Зато мета тайтлы, метадескрипшн и немного якорей в описании - очень даже рулят. Сделать правильно и все будет отлично. Про Я сказать ничего не могу. И как это получилось у тебя при отсутствие метатегов поднять сайт? описание товара еще все таки понадобится писать на это google обращает внимание? либо достаточно будет и информации тайтлы, метадескрипшн? Змінено 18 листопада 2020 користувачем 26rus Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 18 листопада 2020 Share Опубліковано: 18 листопада 2020 2 минуты назад, 26rus сказал: И как это получилось у тебя при отсутствие метатегов поднять сайт? речь видимо шла о keywords 8 минут назад, pawana сказал: Сказали бы что-то хорошее о чем? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 26rus Опубліковано: 18 листопада 2020 Автор Share Опубліковано: 18 листопада 2020 Только что, chukcha сказал: речь видимо шла о keywords о чем? понял. Может все-таки реализация модуля вашего будет еще keywords ? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 18 листопада 2020 Share Опубліковано: 18 листопада 2020 Форма их записи в keywords должна ориентироваться на здравый смысл, а не на поисковый алгоритм. Т.е. тут тупой автомат мало поможет Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... pawana Опубліковано: 18 листопада 2020 Share Опубліковано: 18 листопада 2020 21 минуту назад, 26rus сказал: описание товара еще все таки понадобится писать на это google обращает внимание? либо достаточно будет и информации тайтлы, метадескрипшн? Описание с якорями, метатайтл и метадескрипшн. Гугл это берет как базу для расчета рейтинга, а дальше - уже как звезды станут. 18 минут назад, chukcha сказал: речь видимо шла о keywords да, конечно 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 1 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Opencart 3.x Opencart 3.x: Загальні питання meta,h1,Description как бы написать?
eXeeDi Опубліковано: 18 листопада 2020 Share Опубліковано: 18 листопада 2020 33 минуты назад, chukcha сказал: meta keywords? А они нужны? Соглашусь что уже давно поисковики не обращают на "meta keywords" внимание, и веса они не имеют, но тег полезный если понадобиться загрузить ключевые слова для торговых площадок типа "Prom.ua" и тому подобные, внутренний поиск в таких маркетплейсах работает по ключевым словам. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
pawana Опубліковано: 18 листопада 2020 Share Опубліковано: 18 листопада 2020 (змінено) 25 минут назад, KomissarJuve сказал: яндекс может менять правила по 10 раз на дню meta keywords лучше заполнять По гуглу могу сказать, что по моему сайту отсутствие метатегов не помешало хорошему индексированию (топ 10). Зато мета тайтлы, метадескрипшн и немного якорей в описании - очень даже рулят. Сделать правильно и все будет отлично. Про Я сказать ничего не могу. Змінено 18 листопада 2020 користувачем pawana 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
pawana Опубліковано: 18 листопада 2020 Share Опубліковано: 18 листопада 2020 (змінено) 21 минуту назад, chukcha сказал: Откуда я знаю? Вы же знаете разницу :). Сказали бы что-то хорошее Даже Маск, вон, похвалил электрофольксваген Змінено 18 листопада 2020 користувачем pawana Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
26rus Опубліковано: 18 листопада 2020 Автор Share Опубліковано: 18 листопада 2020 (змінено) 8 минут назад, pawana сказал: По гуглу могу сказать, что по моему сайту отсутствие метатегов не помешало хорошему индексированию (топ 10). Зато мета тайтлы, метадескрипшн и немного якорей в описании - очень даже рулят. Сделать правильно и все будет отлично. Про Я сказать ничего не могу. И как это получилось у тебя при отсутствие метатегов поднять сайт? описание товара еще все таки понадобится писать на это google обращает внимание? либо достаточно будет и информации тайтлы, метадескрипшн? Змінено 18 листопада 2020 користувачем 26rus Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
chukcha Опубліковано: 18 листопада 2020 Share Опубліковано: 18 листопада 2020 2 минуты назад, 26rus сказал: И как это получилось у тебя при отсутствие метатегов поднять сайт? речь видимо шла о keywords 8 минут назад, pawana сказал: Сказали бы что-то хорошее о чем? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 26rus Опубліковано: 18 листопада 2020 Автор Share Опубліковано: 18 листопада 2020 Только что, chukcha сказал: речь видимо шла о keywords о чем? понял. Может все-таки реализация модуля вашего будет еще keywords ? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 18 листопада 2020 Share Опубліковано: 18 листопада 2020 Форма их записи в keywords должна ориентироваться на здравый смысл, а не на поисковый алгоритм. Т.е. тут тупой автомат мало поможет Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... pawana Опубліковано: 18 листопада 2020 Share Опубліковано: 18 листопада 2020 21 минуту назад, 26rus сказал: описание товара еще все таки понадобится писать на это google обращает внимание? либо достаточно будет и информации тайтлы, метадескрипшн? Описание с якорями, метатайтл и метадескрипшн. Гугл это берет как базу для расчета рейтинга, а дальше - уже как звезды станут. 18 минут назад, chukcha сказал: речь видимо шла о keywords да, конечно 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 1 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку
26rus Опубліковано: 18 листопада 2020 Автор Share Опубліковано: 18 листопада 2020 Только что, chukcha сказал: речь видимо шла о keywords о чем? понял. Может все-таки реализация модуля вашего будет еще keywords ? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
chukcha Опубліковано: 18 листопада 2020 Share Опубліковано: 18 листопада 2020 Форма их записи в keywords должна ориентироваться на здравый смысл, а не на поисковый алгоритм. Т.е. тут тупой автомат мало поможет Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... pawana Опубліковано: 18 листопада 2020 Share Опубліковано: 18 листопада 2020 21 минуту назад, 26rus сказал: описание товара еще все таки понадобится писать на это google обращает внимание? либо достаточно будет и информации тайтлы, метадескрипшн? Описание с якорями, метатайтл и метадескрипшн. Гугл это берет как базу для расчета рейтинга, а дальше - уже как звезды станут. 18 минут назад, chukcha сказал: речь видимо шла о keywords да, конечно 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 1
pawana Опубліковано: 18 листопада 2020 Share Опубліковано: 18 листопада 2020 21 минуту назад, 26rus сказал: описание товара еще все таки понадобится писать на это google обращает внимание? либо достаточно будет и информации тайтлы, метадескрипшн? Описание с якорями, метатайтл и метадескрипшн. Гугл это берет как базу для расчета рейтинга, а дальше - уже как звезды станут. 18 минут назад, chukcha сказал: речь видимо шла о keywords да, конечно 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Recommended Posts