ibond Опубліковано: 3 листопада 2020 Share Опубліковано: 3 листопада 2020 Столкнулся с проблемой, что только в Google Chrome (проверял в Opera dor Dev и Yandex) при оформлении заказа теряется $this->session->data['order_id'] в success после оплаты через модуль Way for Pay. Проблема очень схожа с дублями при копировании товаров и т.д., о которой я писал раньше. Судя по логам, то оформление отрабатывает несколько раз и в первый раз создается заказ. Проверял на двух магазинах. Пока нашел решение отдать order_id через 5ти секундную куку. Может уже кто-то сталкивался с таким? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... spectre Опубліковано: 3 листопада 2020 Share Опубліковано: 3 листопада 2020 долбился недавно с подобным только не с этим но смысл тот же скорее всего коллбек приходит раньше и затирает ордер ид тк там редирект как решение можете сохранить в сессию перед редиректом примерно тут написать $this->session->data['order_id'] = $order_id; Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... ibond Опубліковано: 3 листопада 2020 Автор Share Опубліковано: 3 листопада 2020 18 минут назад, spectre сказал: примерно тут написать $this->session->data['order_id'] = $order_id; пробовал, там я в куку уже решил пихать. success тоже два раза отрабатывает, а там unset Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... spectre Опубліковано: 3 листопада 2020 Share Опубліковано: 3 листопада 2020 перед редиректом на success поставить ещё раз в сессию Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... ibond Опубліковано: 3 листопада 2020 Автор Share Опубліковано: 3 листопада 2020 15 минут назад, spectre сказал: перед редиректом на success поставить ещё раз в сессию public function response() { .... if ($paymentInfo === true) { list($order_id,) = explode(WayForPay::ORDER_SEPARATOR, $_POST['orderReference']); // # wayforpay_chrome_session_fix.ocmod.xml if (empty($this->session->data['order_id']) && !empty($order_id)) { $this->session->data['order_id'] = (int)$order_id; } // # wayforpay_chrome_session_fix.ocmod.xml $message = ''; $this->load->model('checkout/order'); ... // # wayforpay_chrome_session_fix.ocmod.xml if (empty($this->session->data['order_id']) && !empty($order_id)) { $this->session->data['order_id'] = (int)$order_id; } $this->log->write(print_r('START catalog/controller/extension/payment/wayforpay.php',1)); $this->log->write(print_r($this->session->data,1)); $this->log->write(print_r('END catalog/controller/extension/payment/wayforpay.php',1)); // # wayforpay_chrome_session_fix.ocmod.xml $this->response->redirect($this->url->link('checkout/success')); } else { ... Лог: Спойлер 2020-11-03 16:47:31 - START catalog/controller/extension/payment/wayforpay.php 2020-11-03 16:47:31 - Array ( [language] => ua-uk [langmark_multi] => Array ( [name] => УКР [store_id] => 0 ) [currency_old] => Array ( ) [currency] => UAH [order_id] => 3582 ) 2020-11-03 16:47:31 - END catalog/controller/extension/payment/wayforpay.php 2020-11-03 16:47:31 - START catalog/controller/checkout/success.php 2020-11-03 16:47:31 - Array ( [language] => ua-uk [langmark_multi] => Array ( [name] => УКР [store_id] => 0 ) [currency_old] => Array ( ) [currency] => UAH [order_id] => 3582 ) 2020-11-03 16:47:31 - END catalog/controller/checkout/success.php 2020-11-03 16:47:31 - START catalog/controller/checkout/success.php 2020-11-03 16:47:31 - Array ( [language] => ua-uk [langmark_multi] => Array ( [name] => УКР [store_id] => 0 ) [currency_old] => Array ( ) [currency] => UAH [geokInfo] => Array ( [country] => Украина [region] => Киев [city] => Киев [countryId] => 222 [lang] => Array ( [language_id] => 3 [name] => UKR => ua-uk [locale] => ua_UA.UTF-8,ua_UA,ua_UA,ua [image] => [directory] => [sort_order] => 0 [status] => 1 ) [currency] => Array ( [currency_id] => 4 [title] => UAH [code] => UAH [sort_order] => 0 [symbol_left] => [symbol_right] => грн. [decimal_place] => 0 [value] => 1.00000000 [status] => 1 [date_modified] => 2020-11-03 16:37:24 ) ) [countryCode] => UA [countryId] => 222 ) 2020-11-03 16:47:31 - END catalog/controller/checkout/success.php Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... spectre Опубліковано: 3 листопада 2020 Share Опубліковано: 3 листопада 2020 там есть response и callback функция обычно такое отлаживается так - когда что-то прилетает сразу тормозим через die и смотрим что в сессии, что пришло и тп Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... ibond Опубліковано: 3 листопада 2020 Автор Share Опубліковано: 3 листопада 2020 4 минуты назад, spectre сказал: обычно такое отлаживается так - когда что-то прилетает сразу тормозим через die и смотрим что в сессии, что пришло и тп Я знаю как отслеживается. Все прилетает до первого success, где срабатывает unset (unset($this->session->data['order_id']);). В логе это видно. Я и в response и в callback дублирую проверку на сессию. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... ibond Опубліковано: 3 листопада 2020 Автор Share Опубліковано: 3 листопада 2020 З.Ы. Заказ создается нормально. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... spectre Опубліковано: 3 листопада 2020 Share Опубліковано: 3 листопада 2020 я имею ввиду перед редиректом на common success повторно установить order_id Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... ibond Опубліковано: 3 листопада 2020 Автор Share Опубліковано: 3 листопада 2020 2 минуты назад, spectre сказал: я имею ввиду перед редиректом на common success повторно установить order_id Это? 20 минут назад, ibond сказал: // # wayforpay_chrome_session_fix.ocmod.xml if (empty($this->session->data['order_id']) && !empty($order_id)) { $this->session->data['order_id'] = (int)$order_id; } $this->log->write(print_r('START catalog/controller/extension/payment/wayforpay.php',1)); $this->log->write(print_r($this->session->data,1)); $this->log->write(print_r('END catalog/controller/extension/payment/wayforpay.php',1)); // # wayforpay_chrome_session_fix.ocmod.xml $this->response->redirect($this->url->link('checkout/success')); Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... spectre Опубліковано: 3 листопада 2020 Share Опубліковано: 3 листопада 2020 ага, я ж в первом сообщении это написал кстати интересная тема, это же почти все модули оплаты так косячить будут 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... leocase Опубліковано: 3 листопада 2020 Share Опубліковано: 3 листопада 2020 2 часа назад, spectre сказал: долбился недавно с подобным только не с этим но смысл тот же скорее всего коллбек приходит раньше и затирает ордер ид тк там редирект как решение можете сохранить в сессию перед редиректом примерно тут написать $this->session->data['order_id'] = $order_id; Поддержка этого модуля хотела лезть править файл success.php. Хорошо что доступ им не выдал а то б сайт сломали. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... ibond Опубліковано: 3 листопада 2020 Автор Share Опубліковано: 3 листопада 2020 13 минут назад, spectre сказал: ага, я ж в первом сообщении это написал ну дык выше в коде и добавил, результат такой же 13 минут назад, spectre сказал: кстати интересная тема, это же почти все модули оплаты так косячить будут не сколько модули оплаты, сколько аналитика, которая пукает в tpl Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... spectre Опубліковано: 3 листопада 2020 Share Опубліковано: 3 листопада 2020 так в том и смысл но я все равно не понимаю как у вас получается что ставите перед редиректом в сессию № заказа и его уже нет на success Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... ibond Опубліковано: 3 листопада 2020 Автор Share Опубліковано: 3 листопада 2020 4 минуты назад, spectre сказал: но я все равно не понимаю как у вас получается что ставите перед редиректом в сессию № заказа и его уже нет на success я тоже не понимаю, но 2 часа назад, ibond сказал: только в Google Chrome Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... spectre Опубліковано: 3 листопада 2020 Share Опубліковано: 3 листопада 2020 сегодня просто похожую проблему решал с ликпеем и запись ид заказа в сессию ещё раз помогла а если какой-то другой параметр явно поставить? типа test_order_id есть он в success? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... ibond Опубліковано: 3 листопада 2020 Автор Share Опубліковано: 3 листопада 2020 У меня к сожалению не тестовый сайта. Пока там закончил работы. Но как вариант да, можно попробовать через дополнительную сессию обыграть. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 7 months later... bogdan281989 Опубліковано: 6 червня 2021 Share Опубліковано: 6 червня 2021 Скорее всего это происходит из-за политики браузера, а именно Samesite. Для нормального сохранения сессия после ухода на платежку и возврата, нужно что у куков были параметры samesite = none, secure = true Вот фикс для php 7.3 и выше https://medium.com/@ayhankesicioglu/opencart-samesite-issue-31162a390c11 также описание вопроса на англоязычном форуме, там же и для php ниже 7.3 https://forum.opencart.com/viewtopic.php?t=220120 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 5 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Отчёты об ошибках Теряется $this->session->data['order_id'] в success после оплаты через модуль Way for Pay Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення SP Auto Bank Switcher - Автовибір реквізитів для оплати, мультиреквізити Автор: spectre Сердечки для сайту, прикраса сайту до 14 Лютого (Святого Валентина, Дня закоханих) Автор: radaevich Валідатор товарів Автор: kJlukOo Синхронізація OLX.ua та Opencart Автор: sinco Обмеження доступу по IP (fipp) Автор: mirek × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
spectre Опубліковано: 3 листопада 2020 Share Опубліковано: 3 листопада 2020 долбился недавно с подобным только не с этим но смысл тот же скорее всего коллбек приходит раньше и затирает ордер ид тк там редирект как решение можете сохранить в сессию перед редиректом примерно тут написать $this->session->data['order_id'] = $order_id; Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... ibond Опубліковано: 3 листопада 2020 Автор Share Опубліковано: 3 листопада 2020 18 минут назад, spectre сказал: примерно тут написать $this->session->data['order_id'] = $order_id; пробовал, там я в куку уже решил пихать. success тоже два раза отрабатывает, а там unset Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... spectre Опубліковано: 3 листопада 2020 Share Опубліковано: 3 листопада 2020 перед редиректом на success поставить ещё раз в сессию Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... ibond Опубліковано: 3 листопада 2020 Автор Share Опубліковано: 3 листопада 2020 15 минут назад, spectre сказал: перед редиректом на success поставить ещё раз в сессию public function response() { .... if ($paymentInfo === true) { list($order_id,) = explode(WayForPay::ORDER_SEPARATOR, $_POST['orderReference']); // # wayforpay_chrome_session_fix.ocmod.xml if (empty($this->session->data['order_id']) && !empty($order_id)) { $this->session->data['order_id'] = (int)$order_id; } // # wayforpay_chrome_session_fix.ocmod.xml $message = ''; $this->load->model('checkout/order'); ... // # wayforpay_chrome_session_fix.ocmod.xml if (empty($this->session->data['order_id']) && !empty($order_id)) { $this->session->data['order_id'] = (int)$order_id; } $this->log->write(print_r('START catalog/controller/extension/payment/wayforpay.php',1)); $this->log->write(print_r($this->session->data,1)); $this->log->write(print_r('END catalog/controller/extension/payment/wayforpay.php',1)); // # wayforpay_chrome_session_fix.ocmod.xml $this->response->redirect($this->url->link('checkout/success')); } else { ... Лог: Спойлер 2020-11-03 16:47:31 - START catalog/controller/extension/payment/wayforpay.php 2020-11-03 16:47:31 - Array ( [language] => ua-uk [langmark_multi] => Array ( [name] => УКР [store_id] => 0 ) [currency_old] => Array ( ) [currency] => UAH [order_id] => 3582 ) 2020-11-03 16:47:31 - END catalog/controller/extension/payment/wayforpay.php 2020-11-03 16:47:31 - START catalog/controller/checkout/success.php 2020-11-03 16:47:31 - Array ( [language] => ua-uk [langmark_multi] => Array ( [name] => УКР [store_id] => 0 ) [currency_old] => Array ( ) [currency] => UAH [order_id] => 3582 ) 2020-11-03 16:47:31 - END catalog/controller/checkout/success.php 2020-11-03 16:47:31 - START catalog/controller/checkout/success.php 2020-11-03 16:47:31 - Array ( [language] => ua-uk [langmark_multi] => Array ( [name] => УКР [store_id] => 0 ) [currency_old] => Array ( ) [currency] => UAH [geokInfo] => Array ( [country] => Украина [region] => Киев [city] => Киев [countryId] => 222 [lang] => Array ( [language_id] => 3 [name] => UKR => ua-uk [locale] => ua_UA.UTF-8,ua_UA,ua_UA,ua [image] => [directory] => [sort_order] => 0 [status] => 1 ) [currency] => Array ( [currency_id] => 4 [title] => UAH [code] => UAH [sort_order] => 0 [symbol_left] => [symbol_right] => грн. [decimal_place] => 0 [value] => 1.00000000 [status] => 1 [date_modified] => 2020-11-03 16:37:24 ) ) [countryCode] => UA [countryId] => 222 ) 2020-11-03 16:47:31 - END catalog/controller/checkout/success.php Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... spectre Опубліковано: 3 листопада 2020 Share Опубліковано: 3 листопада 2020 там есть response и callback функция обычно такое отлаживается так - когда что-то прилетает сразу тормозим через die и смотрим что в сессии, что пришло и тп Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... ibond Опубліковано: 3 листопада 2020 Автор Share Опубліковано: 3 листопада 2020 4 минуты назад, spectre сказал: обычно такое отлаживается так - когда что-то прилетает сразу тормозим через die и смотрим что в сессии, что пришло и тп Я знаю как отслеживается. Все прилетает до первого success, где срабатывает unset (unset($this->session->data['order_id']);). В логе это видно. Я и в response и в callback дублирую проверку на сессию. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... ibond Опубліковано: 3 листопада 2020 Автор Share Опубліковано: 3 листопада 2020 З.Ы. Заказ создается нормально. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... spectre Опубліковано: 3 листопада 2020 Share Опубліковано: 3 листопада 2020 я имею ввиду перед редиректом на common success повторно установить order_id Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... ibond Опубліковано: 3 листопада 2020 Автор Share Опубліковано: 3 листопада 2020 2 минуты назад, spectre сказал: я имею ввиду перед редиректом на common success повторно установить order_id Это? 20 минут назад, ibond сказал: // # wayforpay_chrome_session_fix.ocmod.xml if (empty($this->session->data['order_id']) && !empty($order_id)) { $this->session->data['order_id'] = (int)$order_id; } $this->log->write(print_r('START catalog/controller/extension/payment/wayforpay.php',1)); $this->log->write(print_r($this->session->data,1)); $this->log->write(print_r('END catalog/controller/extension/payment/wayforpay.php',1)); // # wayforpay_chrome_session_fix.ocmod.xml $this->response->redirect($this->url->link('checkout/success')); Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... spectre Опубліковано: 3 листопада 2020 Share Опубліковано: 3 листопада 2020 ага, я ж в первом сообщении это написал кстати интересная тема, это же почти все модули оплаты так косячить будут 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... leocase Опубліковано: 3 листопада 2020 Share Опубліковано: 3 листопада 2020 2 часа назад, spectre сказал: долбился недавно с подобным только не с этим но смысл тот же скорее всего коллбек приходит раньше и затирает ордер ид тк там редирект как решение можете сохранить в сессию перед редиректом примерно тут написать $this->session->data['order_id'] = $order_id; Поддержка этого модуля хотела лезть править файл success.php. Хорошо что доступ им не выдал а то б сайт сломали. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... ibond Опубліковано: 3 листопада 2020 Автор Share Опубліковано: 3 листопада 2020 13 минут назад, spectre сказал: ага, я ж в первом сообщении это написал ну дык выше в коде и добавил, результат такой же 13 минут назад, spectre сказал: кстати интересная тема, это же почти все модули оплаты так косячить будут не сколько модули оплаты, сколько аналитика, которая пукает в tpl Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... spectre Опубліковано: 3 листопада 2020 Share Опубліковано: 3 листопада 2020 так в том и смысл но я все равно не понимаю как у вас получается что ставите перед редиректом в сессию № заказа и его уже нет на success Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... ibond Опубліковано: 3 листопада 2020 Автор Share Опубліковано: 3 листопада 2020 4 минуты назад, spectre сказал: но я все равно не понимаю как у вас получается что ставите перед редиректом в сессию № заказа и его уже нет на success я тоже не понимаю, но 2 часа назад, ibond сказал: только в Google Chrome Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... spectre Опубліковано: 3 листопада 2020 Share Опубліковано: 3 листопада 2020 сегодня просто похожую проблему решал с ликпеем и запись ид заказа в сессию ещё раз помогла а если какой-то другой параметр явно поставить? типа test_order_id есть он в success? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... ibond Опубліковано: 3 листопада 2020 Автор Share Опубліковано: 3 листопада 2020 У меня к сожалению не тестовый сайта. Пока там закончил работы. Но как вариант да, можно попробовать через дополнительную сессию обыграть. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 7 months later... bogdan281989 Опубліковано: 6 червня 2021 Share Опубліковано: 6 червня 2021 Скорее всего это происходит из-за политики браузера, а именно Samesite. Для нормального сохранения сессия после ухода на платежку и возврата, нужно что у куков были параметры samesite = none, secure = true Вот фикс для php 7.3 и выше https://medium.com/@ayhankesicioglu/opencart-samesite-issue-31162a390c11 также описание вопроса на англоязычном форуме, там же и для php ниже 7.3 https://forum.opencart.com/viewtopic.php?t=220120 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 5 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Отчёты об ошибках Теряется $this->session->data['order_id'] в success после оплаты через модуль Way for Pay Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення SP Auto Bank Switcher - Автовибір реквізитів для оплати, мультиреквізити Автор: spectre Сердечки для сайту, прикраса сайту до 14 Лютого (Святого Валентина, Дня закоханих) Автор: radaevich Валідатор товарів Автор: kJlukOo Синхронізація OLX.ua та Opencart Автор: sinco Обмеження доступу по IP (fipp) Автор: mirek × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
ibond Опубліковано: 3 листопада 2020 Автор Share Опубліковано: 3 листопада 2020 18 минут назад, spectre сказал: примерно тут написать $this->session->data['order_id'] = $order_id; пробовал, там я в куку уже решил пихать. success тоже два раза отрабатывает, а там unset Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... spectre Опубліковано: 3 листопада 2020 Share Опубліковано: 3 листопада 2020 перед редиректом на success поставить ещё раз в сессию Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... ibond Опубліковано: 3 листопада 2020 Автор Share Опубліковано: 3 листопада 2020 15 минут назад, spectre сказал: перед редиректом на success поставить ещё раз в сессию public function response() { .... if ($paymentInfo === true) { list($order_id,) = explode(WayForPay::ORDER_SEPARATOR, $_POST['orderReference']); // # wayforpay_chrome_session_fix.ocmod.xml if (empty($this->session->data['order_id']) && !empty($order_id)) { $this->session->data['order_id'] = (int)$order_id; } // # wayforpay_chrome_session_fix.ocmod.xml $message = ''; $this->load->model('checkout/order'); ... // # wayforpay_chrome_session_fix.ocmod.xml if (empty($this->session->data['order_id']) && !empty($order_id)) { $this->session->data['order_id'] = (int)$order_id; } $this->log->write(print_r('START catalog/controller/extension/payment/wayforpay.php',1)); $this->log->write(print_r($this->session->data,1)); $this->log->write(print_r('END catalog/controller/extension/payment/wayforpay.php',1)); // # wayforpay_chrome_session_fix.ocmod.xml $this->response->redirect($this->url->link('checkout/success')); } else { ... Лог: Спойлер 2020-11-03 16:47:31 - START catalog/controller/extension/payment/wayforpay.php 2020-11-03 16:47:31 - Array ( [language] => ua-uk [langmark_multi] => Array ( [name] => УКР [store_id] => 0 ) [currency_old] => Array ( ) [currency] => UAH [order_id] => 3582 ) 2020-11-03 16:47:31 - END catalog/controller/extension/payment/wayforpay.php 2020-11-03 16:47:31 - START catalog/controller/checkout/success.php 2020-11-03 16:47:31 - Array ( [language] => ua-uk [langmark_multi] => Array ( [name] => УКР [store_id] => 0 ) [currency_old] => Array ( ) [currency] => UAH [order_id] => 3582 ) 2020-11-03 16:47:31 - END catalog/controller/checkout/success.php 2020-11-03 16:47:31 - START catalog/controller/checkout/success.php 2020-11-03 16:47:31 - Array ( [language] => ua-uk [langmark_multi] => Array ( [name] => УКР [store_id] => 0 ) [currency_old] => Array ( ) [currency] => UAH [geokInfo] => Array ( [country] => Украина [region] => Киев [city] => Киев [countryId] => 222 [lang] => Array ( [language_id] => 3 [name] => UKR => ua-uk [locale] => ua_UA.UTF-8,ua_UA,ua_UA,ua [image] => [directory] => [sort_order] => 0 [status] => 1 ) [currency] => Array ( [currency_id] => 4 [title] => UAH [code] => UAH [sort_order] => 0 [symbol_left] => [symbol_right] => грн. [decimal_place] => 0 [value] => 1.00000000 [status] => 1 [date_modified] => 2020-11-03 16:37:24 ) ) [countryCode] => UA [countryId] => 222 ) 2020-11-03 16:47:31 - END catalog/controller/checkout/success.php Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... spectre Опубліковано: 3 листопада 2020 Share Опубліковано: 3 листопада 2020 там есть response и callback функция обычно такое отлаживается так - когда что-то прилетает сразу тормозим через die и смотрим что в сессии, что пришло и тп Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... ibond Опубліковано: 3 листопада 2020 Автор Share Опубліковано: 3 листопада 2020 4 минуты назад, spectre сказал: обычно такое отлаживается так - когда что-то прилетает сразу тормозим через die и смотрим что в сессии, что пришло и тп Я знаю как отслеживается. Все прилетает до первого success, где срабатывает unset (unset($this->session->data['order_id']);). В логе это видно. Я и в response и в callback дублирую проверку на сессию. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... ibond Опубліковано: 3 листопада 2020 Автор Share Опубліковано: 3 листопада 2020 З.Ы. Заказ создается нормально. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... spectre Опубліковано: 3 листопада 2020 Share Опубліковано: 3 листопада 2020 я имею ввиду перед редиректом на common success повторно установить order_id Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... ibond Опубліковано: 3 листопада 2020 Автор Share Опубліковано: 3 листопада 2020 2 минуты назад, spectre сказал: я имею ввиду перед редиректом на common success повторно установить order_id Это? 20 минут назад, ibond сказал: // # wayforpay_chrome_session_fix.ocmod.xml if (empty($this->session->data['order_id']) && !empty($order_id)) { $this->session->data['order_id'] = (int)$order_id; } $this->log->write(print_r('START catalog/controller/extension/payment/wayforpay.php',1)); $this->log->write(print_r($this->session->data,1)); $this->log->write(print_r('END catalog/controller/extension/payment/wayforpay.php',1)); // # wayforpay_chrome_session_fix.ocmod.xml $this->response->redirect($this->url->link('checkout/success')); Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... spectre Опубліковано: 3 листопада 2020 Share Опубліковано: 3 листопада 2020 ага, я ж в первом сообщении это написал кстати интересная тема, это же почти все модули оплаты так косячить будут 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... leocase Опубліковано: 3 листопада 2020 Share Опубліковано: 3 листопада 2020 2 часа назад, spectre сказал: долбился недавно с подобным только не с этим но смысл тот же скорее всего коллбек приходит раньше и затирает ордер ид тк там редирект как решение можете сохранить в сессию перед редиректом примерно тут написать $this->session->data['order_id'] = $order_id; Поддержка этого модуля хотела лезть править файл success.php. Хорошо что доступ им не выдал а то б сайт сломали. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... ibond Опубліковано: 3 листопада 2020 Автор Share Опубліковано: 3 листопада 2020 13 минут назад, spectre сказал: ага, я ж в первом сообщении это написал ну дык выше в коде и добавил, результат такой же 13 минут назад, spectre сказал: кстати интересная тема, это же почти все модули оплаты так косячить будут не сколько модули оплаты, сколько аналитика, которая пукает в tpl Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... spectre Опубліковано: 3 листопада 2020 Share Опубліковано: 3 листопада 2020 так в том и смысл но я все равно не понимаю как у вас получается что ставите перед редиректом в сессию № заказа и его уже нет на success Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... ibond Опубліковано: 3 листопада 2020 Автор Share Опубліковано: 3 листопада 2020 4 минуты назад, spectre сказал: но я все равно не понимаю как у вас получается что ставите перед редиректом в сессию № заказа и его уже нет на success я тоже не понимаю, но 2 часа назад, ibond сказал: только в Google Chrome Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... spectre Опубліковано: 3 листопада 2020 Share Опубліковано: 3 листопада 2020 сегодня просто похожую проблему решал с ликпеем и запись ид заказа в сессию ещё раз помогла а если какой-то другой параметр явно поставить? типа test_order_id есть он в success? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... ibond Опубліковано: 3 листопада 2020 Автор Share Опубліковано: 3 листопада 2020 У меня к сожалению не тестовый сайта. Пока там закончил работы. Но как вариант да, можно попробовать через дополнительную сессию обыграть. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 7 months later... bogdan281989 Опубліковано: 6 червня 2021 Share Опубліковано: 6 червня 2021 Скорее всего это происходит из-за политики браузера, а именно Samesite. Для нормального сохранения сессия после ухода на платежку и возврата, нужно что у куков были параметры samesite = none, secure = true Вот фикс для php 7.3 и выше https://medium.com/@ayhankesicioglu/opencart-samesite-issue-31162a390c11 также описание вопроса на англоязычном форуме, там же и для php ниже 7.3 https://forum.opencart.com/viewtopic.php?t=220120 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 5 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Отчёты об ошибках Теряется $this->session->data['order_id'] в success после оплаты через модуль Way for Pay Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення SP Auto Bank Switcher - Автовибір реквізитів для оплати, мультиреквізити Автор: spectre Сердечки для сайту, прикраса сайту до 14 Лютого (Святого Валентина, Дня закоханих) Автор: radaevich Валідатор товарів Автор: kJlukOo Синхронізація OLX.ua та Opencart Автор: sinco Обмеження доступу по IP (fipp) Автор: mirek × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
spectre Опубліковано: 3 листопада 2020 Share Опубліковано: 3 листопада 2020 перед редиректом на success поставить ещё раз в сессию Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... ibond Опубліковано: 3 листопада 2020 Автор Share Опубліковано: 3 листопада 2020 15 минут назад, spectre сказал: перед редиректом на success поставить ещё раз в сессию public function response() { .... if ($paymentInfo === true) { list($order_id,) = explode(WayForPay::ORDER_SEPARATOR, $_POST['orderReference']); // # wayforpay_chrome_session_fix.ocmod.xml if (empty($this->session->data['order_id']) && !empty($order_id)) { $this->session->data['order_id'] = (int)$order_id; } // # wayforpay_chrome_session_fix.ocmod.xml $message = ''; $this->load->model('checkout/order'); ... // # wayforpay_chrome_session_fix.ocmod.xml if (empty($this->session->data['order_id']) && !empty($order_id)) { $this->session->data['order_id'] = (int)$order_id; } $this->log->write(print_r('START catalog/controller/extension/payment/wayforpay.php',1)); $this->log->write(print_r($this->session->data,1)); $this->log->write(print_r('END catalog/controller/extension/payment/wayforpay.php',1)); // # wayforpay_chrome_session_fix.ocmod.xml $this->response->redirect($this->url->link('checkout/success')); } else { ... Лог: Спойлер 2020-11-03 16:47:31 - START catalog/controller/extension/payment/wayforpay.php 2020-11-03 16:47:31 - Array ( [language] => ua-uk [langmark_multi] => Array ( [name] => УКР [store_id] => 0 ) [currency_old] => Array ( ) [currency] => UAH [order_id] => 3582 ) 2020-11-03 16:47:31 - END catalog/controller/extension/payment/wayforpay.php 2020-11-03 16:47:31 - START catalog/controller/checkout/success.php 2020-11-03 16:47:31 - Array ( [language] => ua-uk [langmark_multi] => Array ( [name] => УКР [store_id] => 0 ) [currency_old] => Array ( ) [currency] => UAH [order_id] => 3582 ) 2020-11-03 16:47:31 - END catalog/controller/checkout/success.php 2020-11-03 16:47:31 - START catalog/controller/checkout/success.php 2020-11-03 16:47:31 - Array ( [language] => ua-uk [langmark_multi] => Array ( [name] => УКР [store_id] => 0 ) [currency_old] => Array ( ) [currency] => UAH [geokInfo] => Array ( [country] => Украина [region] => Киев [city] => Киев [countryId] => 222 [lang] => Array ( [language_id] => 3 [name] => UKR => ua-uk [locale] => ua_UA.UTF-8,ua_UA,ua_UA,ua [image] => [directory] => [sort_order] => 0 [status] => 1 ) [currency] => Array ( [currency_id] => 4 [title] => UAH [code] => UAH [sort_order] => 0 [symbol_left] => [symbol_right] => грн. [decimal_place] => 0 [value] => 1.00000000 [status] => 1 [date_modified] => 2020-11-03 16:37:24 ) ) [countryCode] => UA [countryId] => 222 ) 2020-11-03 16:47:31 - END catalog/controller/checkout/success.php Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... spectre Опубліковано: 3 листопада 2020 Share Опубліковано: 3 листопада 2020 там есть response и callback функция обычно такое отлаживается так - когда что-то прилетает сразу тормозим через die и смотрим что в сессии, что пришло и тп Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... ibond Опубліковано: 3 листопада 2020 Автор Share Опубліковано: 3 листопада 2020 4 минуты назад, spectre сказал: обычно такое отлаживается так - когда что-то прилетает сразу тормозим через die и смотрим что в сессии, что пришло и тп Я знаю как отслеживается. Все прилетает до первого success, где срабатывает unset (unset($this->session->data['order_id']);). В логе это видно. Я и в response и в callback дублирую проверку на сессию. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... ibond Опубліковано: 3 листопада 2020 Автор Share Опубліковано: 3 листопада 2020 З.Ы. Заказ создается нормально. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... spectre Опубліковано: 3 листопада 2020 Share Опубліковано: 3 листопада 2020 я имею ввиду перед редиректом на common success повторно установить order_id Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... ibond Опубліковано: 3 листопада 2020 Автор Share Опубліковано: 3 листопада 2020 2 минуты назад, spectre сказал: я имею ввиду перед редиректом на common success повторно установить order_id Это? 20 минут назад, ibond сказал: // # wayforpay_chrome_session_fix.ocmod.xml if (empty($this->session->data['order_id']) && !empty($order_id)) { $this->session->data['order_id'] = (int)$order_id; } $this->log->write(print_r('START catalog/controller/extension/payment/wayforpay.php',1)); $this->log->write(print_r($this->session->data,1)); $this->log->write(print_r('END catalog/controller/extension/payment/wayforpay.php',1)); // # wayforpay_chrome_session_fix.ocmod.xml $this->response->redirect($this->url->link('checkout/success')); Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... spectre Опубліковано: 3 листопада 2020 Share Опубліковано: 3 листопада 2020 ага, я ж в первом сообщении это написал кстати интересная тема, это же почти все модули оплаты так косячить будут 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... leocase Опубліковано: 3 листопада 2020 Share Опубліковано: 3 листопада 2020 2 часа назад, spectre сказал: долбился недавно с подобным только не с этим но смысл тот же скорее всего коллбек приходит раньше и затирает ордер ид тк там редирект как решение можете сохранить в сессию перед редиректом примерно тут написать $this->session->data['order_id'] = $order_id; Поддержка этого модуля хотела лезть править файл success.php. Хорошо что доступ им не выдал а то б сайт сломали. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... ibond Опубліковано: 3 листопада 2020 Автор Share Опубліковано: 3 листопада 2020 13 минут назад, spectre сказал: ага, я ж в первом сообщении это написал ну дык выше в коде и добавил, результат такой же 13 минут назад, spectre сказал: кстати интересная тема, это же почти все модули оплаты так косячить будут не сколько модули оплаты, сколько аналитика, которая пукает в tpl Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... spectre Опубліковано: 3 листопада 2020 Share Опубліковано: 3 листопада 2020 так в том и смысл но я все равно не понимаю как у вас получается что ставите перед редиректом в сессию № заказа и его уже нет на success Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... ibond Опубліковано: 3 листопада 2020 Автор Share Опубліковано: 3 листопада 2020 4 минуты назад, spectre сказал: но я все равно не понимаю как у вас получается что ставите перед редиректом в сессию № заказа и его уже нет на success я тоже не понимаю, но 2 часа назад, ibond сказал: только в Google Chrome Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... spectre Опубліковано: 3 листопада 2020 Share Опубліковано: 3 листопада 2020 сегодня просто похожую проблему решал с ликпеем и запись ид заказа в сессию ещё раз помогла а если какой-то другой параметр явно поставить? типа test_order_id есть он в success? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... ibond Опубліковано: 3 листопада 2020 Автор Share Опубліковано: 3 листопада 2020 У меня к сожалению не тестовый сайта. Пока там закончил работы. Но как вариант да, можно попробовать через дополнительную сессию обыграть. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 7 months later... bogdan281989 Опубліковано: 6 червня 2021 Share Опубліковано: 6 червня 2021 Скорее всего это происходит из-за политики браузера, а именно Samesite. Для нормального сохранения сессия после ухода на платежку и возврата, нужно что у куков были параметры samesite = none, secure = true Вот фикс для php 7.3 и выше https://medium.com/@ayhankesicioglu/opencart-samesite-issue-31162a390c11 также описание вопроса на англоязычном форуме, там же и для php ниже 7.3 https://forum.opencart.com/viewtopic.php?t=220120 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 5 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Отчёты об ошибках Теряется $this->session->data['order_id'] в success после оплаты через модуль Way for Pay Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення SP Auto Bank Switcher - Автовибір реквізитів для оплати, мультиреквізити Автор: spectre Сердечки для сайту, прикраса сайту до 14 Лютого (Святого Валентина, Дня закоханих) Автор: radaevich Валідатор товарів Автор: kJlukOo Синхронізація OLX.ua та Opencart Автор: sinco Обмеження доступу по IP (fipp) Автор: mirek × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
ibond Опубліковано: 3 листопада 2020 Автор Share Опубліковано: 3 листопада 2020 15 минут назад, spectre сказал: перед редиректом на success поставить ещё раз в сессию public function response() { .... if ($paymentInfo === true) { list($order_id,) = explode(WayForPay::ORDER_SEPARATOR, $_POST['orderReference']); // # wayforpay_chrome_session_fix.ocmod.xml if (empty($this->session->data['order_id']) && !empty($order_id)) { $this->session->data['order_id'] = (int)$order_id; } // # wayforpay_chrome_session_fix.ocmod.xml $message = ''; $this->load->model('checkout/order'); ... // # wayforpay_chrome_session_fix.ocmod.xml if (empty($this->session->data['order_id']) && !empty($order_id)) { $this->session->data['order_id'] = (int)$order_id; } $this->log->write(print_r('START catalog/controller/extension/payment/wayforpay.php',1)); $this->log->write(print_r($this->session->data,1)); $this->log->write(print_r('END catalog/controller/extension/payment/wayforpay.php',1)); // # wayforpay_chrome_session_fix.ocmod.xml $this->response->redirect($this->url->link('checkout/success')); } else { ... Лог: Спойлер 2020-11-03 16:47:31 - START catalog/controller/extension/payment/wayforpay.php 2020-11-03 16:47:31 - Array ( [language] => ua-uk [langmark_multi] => Array ( [name] => УКР [store_id] => 0 ) [currency_old] => Array ( ) [currency] => UAH [order_id] => 3582 ) 2020-11-03 16:47:31 - END catalog/controller/extension/payment/wayforpay.php 2020-11-03 16:47:31 - START catalog/controller/checkout/success.php 2020-11-03 16:47:31 - Array ( [language] => ua-uk [langmark_multi] => Array ( [name] => УКР [store_id] => 0 ) [currency_old] => Array ( ) [currency] => UAH [order_id] => 3582 ) 2020-11-03 16:47:31 - END catalog/controller/checkout/success.php 2020-11-03 16:47:31 - START catalog/controller/checkout/success.php 2020-11-03 16:47:31 - Array ( [language] => ua-uk [langmark_multi] => Array ( [name] => УКР [store_id] => 0 ) [currency_old] => Array ( ) [currency] => UAH [geokInfo] => Array ( [country] => Украина [region] => Киев [city] => Киев [countryId] => 222 [lang] => Array ( [language_id] => 3 [name] => UKR => ua-uk [locale] => ua_UA.UTF-8,ua_UA,ua_UA,ua [image] => [directory] => [sort_order] => 0 [status] => 1 ) [currency] => Array ( [currency_id] => 4 [title] => UAH [code] => UAH [sort_order] => 0 [symbol_left] => [symbol_right] => грн. [decimal_place] => 0 [value] => 1.00000000 [status] => 1 [date_modified] => 2020-11-03 16:37:24 ) ) [countryCode] => UA [countryId] => 222 ) 2020-11-03 16:47:31 - END catalog/controller/checkout/success.php Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... spectre Опубліковано: 3 листопада 2020 Share Опубліковано: 3 листопада 2020 там есть response и callback функция обычно такое отлаживается так - когда что-то прилетает сразу тормозим через die и смотрим что в сессии, что пришло и тп Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... ibond Опубліковано: 3 листопада 2020 Автор Share Опубліковано: 3 листопада 2020 4 минуты назад, spectre сказал: обычно такое отлаживается так - когда что-то прилетает сразу тормозим через die и смотрим что в сессии, что пришло и тп Я знаю как отслеживается. Все прилетает до первого success, где срабатывает unset (unset($this->session->data['order_id']);). В логе это видно. Я и в response и в callback дублирую проверку на сессию. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... ibond Опубліковано: 3 листопада 2020 Автор Share Опубліковано: 3 листопада 2020 З.Ы. Заказ создается нормально. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... spectre Опубліковано: 3 листопада 2020 Share Опубліковано: 3 листопада 2020 я имею ввиду перед редиректом на common success повторно установить order_id Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... ibond Опубліковано: 3 листопада 2020 Автор Share Опубліковано: 3 листопада 2020 2 минуты назад, spectre сказал: я имею ввиду перед редиректом на common success повторно установить order_id Это? 20 минут назад, ibond сказал: // # wayforpay_chrome_session_fix.ocmod.xml if (empty($this->session->data['order_id']) && !empty($order_id)) { $this->session->data['order_id'] = (int)$order_id; } $this->log->write(print_r('START catalog/controller/extension/payment/wayforpay.php',1)); $this->log->write(print_r($this->session->data,1)); $this->log->write(print_r('END catalog/controller/extension/payment/wayforpay.php',1)); // # wayforpay_chrome_session_fix.ocmod.xml $this->response->redirect($this->url->link('checkout/success')); Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... spectre Опубліковано: 3 листопада 2020 Share Опубліковано: 3 листопада 2020 ага, я ж в первом сообщении это написал кстати интересная тема, это же почти все модули оплаты так косячить будут 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... leocase Опубліковано: 3 листопада 2020 Share Опубліковано: 3 листопада 2020 2 часа назад, spectre сказал: долбился недавно с подобным только не с этим но смысл тот же скорее всего коллбек приходит раньше и затирает ордер ид тк там редирект как решение можете сохранить в сессию перед редиректом примерно тут написать $this->session->data['order_id'] = $order_id; Поддержка этого модуля хотела лезть править файл success.php. Хорошо что доступ им не выдал а то б сайт сломали. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... ibond Опубліковано: 3 листопада 2020 Автор Share Опубліковано: 3 листопада 2020 13 минут назад, spectre сказал: ага, я ж в первом сообщении это написал ну дык выше в коде и добавил, результат такой же 13 минут назад, spectre сказал: кстати интересная тема, это же почти все модули оплаты так косячить будут не сколько модули оплаты, сколько аналитика, которая пукает в tpl Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... spectre Опубліковано: 3 листопада 2020 Share Опубліковано: 3 листопада 2020 так в том и смысл но я все равно не понимаю как у вас получается что ставите перед редиректом в сессию № заказа и его уже нет на success Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... ibond Опубліковано: 3 листопада 2020 Автор Share Опубліковано: 3 листопада 2020 4 минуты назад, spectre сказал: но я все равно не понимаю как у вас получается что ставите перед редиректом в сессию № заказа и его уже нет на success я тоже не понимаю, но 2 часа назад, ibond сказал: только в Google Chrome Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... spectre Опубліковано: 3 листопада 2020 Share Опубліковано: 3 листопада 2020 сегодня просто похожую проблему решал с ликпеем и запись ид заказа в сессию ещё раз помогла а если какой-то другой параметр явно поставить? типа test_order_id есть он в success? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... ibond Опубліковано: 3 листопада 2020 Автор Share Опубліковано: 3 листопада 2020 У меня к сожалению не тестовый сайта. Пока там закончил работы. Но как вариант да, можно попробовать через дополнительную сессию обыграть. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 7 months later... bogdan281989 Опубліковано: 6 червня 2021 Share Опубліковано: 6 червня 2021 Скорее всего это происходит из-за политики браузера, а именно Samesite. Для нормального сохранения сессия после ухода на платежку и возврата, нужно что у куков были параметры samesite = none, secure = true Вот фикс для php 7.3 и выше https://medium.com/@ayhankesicioglu/opencart-samesite-issue-31162a390c11 также описание вопроса на англоязычном форуме, там же и для php ниже 7.3 https://forum.opencart.com/viewtopic.php?t=220120 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 5 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Отчёты об ошибках Теряется $this->session->data['order_id'] в success после оплаты через модуль Way for Pay Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення SP Auto Bank Switcher - Автовибір реквізитів для оплати, мультиреквізити Автор: spectre Сердечки для сайту, прикраса сайту до 14 Лютого (Святого Валентина, Дня закоханих) Автор: radaevich Валідатор товарів Автор: kJlukOo Синхронізація OLX.ua та Opencart Автор: sinco Обмеження доступу по IP (fipp) Автор: mirek × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
spectre Опубліковано: 3 листопада 2020 Share Опубліковано: 3 листопада 2020 там есть response и callback функция обычно такое отлаживается так - когда что-то прилетает сразу тормозим через die и смотрим что в сессии, что пришло и тп Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... ibond Опубліковано: 3 листопада 2020 Автор Share Опубліковано: 3 листопада 2020 4 минуты назад, spectre сказал: обычно такое отлаживается так - когда что-то прилетает сразу тормозим через die и смотрим что в сессии, что пришло и тп Я знаю как отслеживается. Все прилетает до первого success, где срабатывает unset (unset($this->session->data['order_id']);). В логе это видно. Я и в response и в callback дублирую проверку на сессию. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... ibond Опубліковано: 3 листопада 2020 Автор Share Опубліковано: 3 листопада 2020 З.Ы. Заказ создается нормально. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... spectre Опубліковано: 3 листопада 2020 Share Опубліковано: 3 листопада 2020 я имею ввиду перед редиректом на common success повторно установить order_id Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... ibond Опубліковано: 3 листопада 2020 Автор Share Опубліковано: 3 листопада 2020 2 минуты назад, spectre сказал: я имею ввиду перед редиректом на common success повторно установить order_id Это? 20 минут назад, ibond сказал: // # wayforpay_chrome_session_fix.ocmod.xml if (empty($this->session->data['order_id']) && !empty($order_id)) { $this->session->data['order_id'] = (int)$order_id; } $this->log->write(print_r('START catalog/controller/extension/payment/wayforpay.php',1)); $this->log->write(print_r($this->session->data,1)); $this->log->write(print_r('END catalog/controller/extension/payment/wayforpay.php',1)); // # wayforpay_chrome_session_fix.ocmod.xml $this->response->redirect($this->url->link('checkout/success')); Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... spectre Опубліковано: 3 листопада 2020 Share Опубліковано: 3 листопада 2020 ага, я ж в первом сообщении это написал кстати интересная тема, это же почти все модули оплаты так косячить будут 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... leocase Опубліковано: 3 листопада 2020 Share Опубліковано: 3 листопада 2020 2 часа назад, spectre сказал: долбился недавно с подобным только не с этим но смысл тот же скорее всего коллбек приходит раньше и затирает ордер ид тк там редирект как решение можете сохранить в сессию перед редиректом примерно тут написать $this->session->data['order_id'] = $order_id; Поддержка этого модуля хотела лезть править файл success.php. Хорошо что доступ им не выдал а то б сайт сломали. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... ibond Опубліковано: 3 листопада 2020 Автор Share Опубліковано: 3 листопада 2020 13 минут назад, spectre сказал: ага, я ж в первом сообщении это написал ну дык выше в коде и добавил, результат такой же 13 минут назад, spectre сказал: кстати интересная тема, это же почти все модули оплаты так косячить будут не сколько модули оплаты, сколько аналитика, которая пукает в tpl Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... spectre Опубліковано: 3 листопада 2020 Share Опубліковано: 3 листопада 2020 так в том и смысл но я все равно не понимаю как у вас получается что ставите перед редиректом в сессию № заказа и его уже нет на success Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... ibond Опубліковано: 3 листопада 2020 Автор Share Опубліковано: 3 листопада 2020 4 минуты назад, spectre сказал: но я все равно не понимаю как у вас получается что ставите перед редиректом в сессию № заказа и его уже нет на success я тоже не понимаю, но 2 часа назад, ibond сказал: только в Google Chrome Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... spectre Опубліковано: 3 листопада 2020 Share Опубліковано: 3 листопада 2020 сегодня просто похожую проблему решал с ликпеем и запись ид заказа в сессию ещё раз помогла а если какой-то другой параметр явно поставить? типа test_order_id есть он в success? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... ibond Опубліковано: 3 листопада 2020 Автор Share Опубліковано: 3 листопада 2020 У меня к сожалению не тестовый сайта. Пока там закончил работы. Но как вариант да, можно попробовать через дополнительную сессию обыграть. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 7 months later... bogdan281989 Опубліковано: 6 червня 2021 Share Опубліковано: 6 червня 2021 Скорее всего это происходит из-за политики браузера, а именно Samesite. Для нормального сохранения сессия после ухода на платежку и возврата, нужно что у куков были параметры samesite = none, secure = true Вот фикс для php 7.3 и выше https://medium.com/@ayhankesicioglu/opencart-samesite-issue-31162a390c11 также описание вопроса на англоязычном форуме, там же и для php ниже 7.3 https://forum.opencart.com/viewtopic.php?t=220120 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 5 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Отчёты об ошибках Теряется $this->session->data['order_id'] в success после оплаты через модуль Way for Pay Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення SP Auto Bank Switcher - Автовибір реквізитів для оплати, мультиреквізити Автор: spectre Сердечки для сайту, прикраса сайту до 14 Лютого (Святого Валентина, Дня закоханих) Автор: radaevich Валідатор товарів Автор: kJlukOo Синхронізація OLX.ua та Opencart Автор: sinco Обмеження доступу по IP (fipp) Автор: mirek × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
ibond Опубліковано: 3 листопада 2020 Автор Share Опубліковано: 3 листопада 2020 4 минуты назад, spectre сказал: обычно такое отлаживается так - когда что-то прилетает сразу тормозим через die и смотрим что в сессии, что пришло и тп Я знаю как отслеживается. Все прилетает до первого success, где срабатывает unset (unset($this->session->data['order_id']);). В логе это видно. Я и в response и в callback дублирую проверку на сессию. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... ibond Опубліковано: 3 листопада 2020 Автор Share Опубліковано: 3 листопада 2020 З.Ы. Заказ создается нормально. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... spectre Опубліковано: 3 листопада 2020 Share Опубліковано: 3 листопада 2020 я имею ввиду перед редиректом на common success повторно установить order_id Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... ibond Опубліковано: 3 листопада 2020 Автор Share Опубліковано: 3 листопада 2020 2 минуты назад, spectre сказал: я имею ввиду перед редиректом на common success повторно установить order_id Это? 20 минут назад, ibond сказал: // # wayforpay_chrome_session_fix.ocmod.xml if (empty($this->session->data['order_id']) && !empty($order_id)) { $this->session->data['order_id'] = (int)$order_id; } $this->log->write(print_r('START catalog/controller/extension/payment/wayforpay.php',1)); $this->log->write(print_r($this->session->data,1)); $this->log->write(print_r('END catalog/controller/extension/payment/wayforpay.php',1)); // # wayforpay_chrome_session_fix.ocmod.xml $this->response->redirect($this->url->link('checkout/success')); Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... spectre Опубліковано: 3 листопада 2020 Share Опубліковано: 3 листопада 2020 ага, я ж в первом сообщении это написал кстати интересная тема, это же почти все модули оплаты так косячить будут 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... leocase Опубліковано: 3 листопада 2020 Share Опубліковано: 3 листопада 2020 2 часа назад, spectre сказал: долбился недавно с подобным только не с этим но смысл тот же скорее всего коллбек приходит раньше и затирает ордер ид тк там редирект как решение можете сохранить в сессию перед редиректом примерно тут написать $this->session->data['order_id'] = $order_id; Поддержка этого модуля хотела лезть править файл success.php. Хорошо что доступ им не выдал а то б сайт сломали. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... ibond Опубліковано: 3 листопада 2020 Автор Share Опубліковано: 3 листопада 2020 13 минут назад, spectre сказал: ага, я ж в первом сообщении это написал ну дык выше в коде и добавил, результат такой же 13 минут назад, spectre сказал: кстати интересная тема, это же почти все модули оплаты так косячить будут не сколько модули оплаты, сколько аналитика, которая пукает в tpl Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... spectre Опубліковано: 3 листопада 2020 Share Опубліковано: 3 листопада 2020 так в том и смысл но я все равно не понимаю как у вас получается что ставите перед редиректом в сессию № заказа и его уже нет на success Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... ibond Опубліковано: 3 листопада 2020 Автор Share Опубліковано: 3 листопада 2020 4 минуты назад, spectre сказал: но я все равно не понимаю как у вас получается что ставите перед редиректом в сессию № заказа и его уже нет на success я тоже не понимаю, но 2 часа назад, ibond сказал: только в Google Chrome Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... spectre Опубліковано: 3 листопада 2020 Share Опубліковано: 3 листопада 2020 сегодня просто похожую проблему решал с ликпеем и запись ид заказа в сессию ещё раз помогла а если какой-то другой параметр явно поставить? типа test_order_id есть он в success? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... ibond Опубліковано: 3 листопада 2020 Автор Share Опубліковано: 3 листопада 2020 У меня к сожалению не тестовый сайта. Пока там закончил работы. Но как вариант да, можно попробовать через дополнительную сессию обыграть. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 7 months later... bogdan281989 Опубліковано: 6 червня 2021 Share Опубліковано: 6 червня 2021 Скорее всего это происходит из-за политики браузера, а именно Samesite. Для нормального сохранения сессия после ухода на платежку и возврата, нужно что у куков были параметры samesite = none, secure = true Вот фикс для php 7.3 и выше https://medium.com/@ayhankesicioglu/opencart-samesite-issue-31162a390c11 также описание вопроса на англоязычном форуме, там же и для php ниже 7.3 https://forum.opencart.com/viewtopic.php?t=220120 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 5 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Отчёты об ошибках Теряется $this->session->data['order_id'] в success после оплаты через модуль Way for Pay Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення SP Auto Bank Switcher - Автовибір реквізитів для оплати, мультиреквізити Автор: spectre Сердечки для сайту, прикраса сайту до 14 Лютого (Святого Валентина, Дня закоханих) Автор: radaevich Валідатор товарів Автор: kJlukOo Синхронізація OLX.ua та Opencart Автор: sinco Обмеження доступу по IP (fipp) Автор: mirek × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
ibond Опубліковано: 3 листопада 2020 Автор Share Опубліковано: 3 листопада 2020 З.Ы. Заказ создается нормально. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... spectre Опубліковано: 3 листопада 2020 Share Опубліковано: 3 листопада 2020 я имею ввиду перед редиректом на common success повторно установить order_id Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... ibond Опубліковано: 3 листопада 2020 Автор Share Опубліковано: 3 листопада 2020 2 минуты назад, spectre сказал: я имею ввиду перед редиректом на common success повторно установить order_id Это? 20 минут назад, ibond сказал: // # wayforpay_chrome_session_fix.ocmod.xml if (empty($this->session->data['order_id']) && !empty($order_id)) { $this->session->data['order_id'] = (int)$order_id; } $this->log->write(print_r('START catalog/controller/extension/payment/wayforpay.php',1)); $this->log->write(print_r($this->session->data,1)); $this->log->write(print_r('END catalog/controller/extension/payment/wayforpay.php',1)); // # wayforpay_chrome_session_fix.ocmod.xml $this->response->redirect($this->url->link('checkout/success')); Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... spectre Опубліковано: 3 листопада 2020 Share Опубліковано: 3 листопада 2020 ага, я ж в первом сообщении это написал кстати интересная тема, это же почти все модули оплаты так косячить будут 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... leocase Опубліковано: 3 листопада 2020 Share Опубліковано: 3 листопада 2020 2 часа назад, spectre сказал: долбился недавно с подобным только не с этим но смысл тот же скорее всего коллбек приходит раньше и затирает ордер ид тк там редирект как решение можете сохранить в сессию перед редиректом примерно тут написать $this->session->data['order_id'] = $order_id; Поддержка этого модуля хотела лезть править файл success.php. Хорошо что доступ им не выдал а то б сайт сломали. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... ibond Опубліковано: 3 листопада 2020 Автор Share Опубліковано: 3 листопада 2020 13 минут назад, spectre сказал: ага, я ж в первом сообщении это написал ну дык выше в коде и добавил, результат такой же 13 минут назад, spectre сказал: кстати интересная тема, это же почти все модули оплаты так косячить будут не сколько модули оплаты, сколько аналитика, которая пукает в tpl Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... spectre Опубліковано: 3 листопада 2020 Share Опубліковано: 3 листопада 2020 так в том и смысл но я все равно не понимаю как у вас получается что ставите перед редиректом в сессию № заказа и его уже нет на success Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... ibond Опубліковано: 3 листопада 2020 Автор Share Опубліковано: 3 листопада 2020 4 минуты назад, spectre сказал: но я все равно не понимаю как у вас получается что ставите перед редиректом в сессию № заказа и его уже нет на success я тоже не понимаю, но 2 часа назад, ibond сказал: только в Google Chrome Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... spectre Опубліковано: 3 листопада 2020 Share Опубліковано: 3 листопада 2020 сегодня просто похожую проблему решал с ликпеем и запись ид заказа в сессию ещё раз помогла а если какой-то другой параметр явно поставить? типа test_order_id есть он в success? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... ibond Опубліковано: 3 листопада 2020 Автор Share Опубліковано: 3 листопада 2020 У меня к сожалению не тестовый сайта. Пока там закончил работы. Но как вариант да, можно попробовать через дополнительную сессию обыграть. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 7 months later... bogdan281989 Опубліковано: 6 червня 2021 Share Опубліковано: 6 червня 2021 Скорее всего это происходит из-за политики браузера, а именно Samesite. Для нормального сохранения сессия после ухода на платежку и возврата, нужно что у куков были параметры samesite = none, secure = true Вот фикс для php 7.3 и выше https://medium.com/@ayhankesicioglu/opencart-samesite-issue-31162a390c11 также описание вопроса на англоязычном форуме, там же и для php ниже 7.3 https://forum.opencart.com/viewtopic.php?t=220120 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 5 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Отчёты об ошибках Теряется $this->session->data['order_id'] в success после оплаты через модуль Way for Pay Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення SP Auto Bank Switcher - Автовибір реквізитів для оплати, мультиреквізити Автор: spectre Сердечки для сайту, прикраса сайту до 14 Лютого (Святого Валентина, Дня закоханих) Автор: radaevich Валідатор товарів Автор: kJlukOo Синхронізація OLX.ua та Opencart Автор: sinco Обмеження доступу по IP (fipp) Автор: mirek × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
spectre Опубліковано: 3 листопада 2020 Share Опубліковано: 3 листопада 2020 я имею ввиду перед редиректом на common success повторно установить order_id Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... ibond Опубліковано: 3 листопада 2020 Автор Share Опубліковано: 3 листопада 2020 2 минуты назад, spectre сказал: я имею ввиду перед редиректом на common success повторно установить order_id Это? 20 минут назад, ibond сказал: // # wayforpay_chrome_session_fix.ocmod.xml if (empty($this->session->data['order_id']) && !empty($order_id)) { $this->session->data['order_id'] = (int)$order_id; } $this->log->write(print_r('START catalog/controller/extension/payment/wayforpay.php',1)); $this->log->write(print_r($this->session->data,1)); $this->log->write(print_r('END catalog/controller/extension/payment/wayforpay.php',1)); // # wayforpay_chrome_session_fix.ocmod.xml $this->response->redirect($this->url->link('checkout/success')); Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... spectre Опубліковано: 3 листопада 2020 Share Опубліковано: 3 листопада 2020 ага, я ж в первом сообщении это написал кстати интересная тема, это же почти все модули оплаты так косячить будут 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... leocase Опубліковано: 3 листопада 2020 Share Опубліковано: 3 листопада 2020 2 часа назад, spectre сказал: долбился недавно с подобным только не с этим но смысл тот же скорее всего коллбек приходит раньше и затирает ордер ид тк там редирект как решение можете сохранить в сессию перед редиректом примерно тут написать $this->session->data['order_id'] = $order_id; Поддержка этого модуля хотела лезть править файл success.php. Хорошо что доступ им не выдал а то б сайт сломали. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... ibond Опубліковано: 3 листопада 2020 Автор Share Опубліковано: 3 листопада 2020 13 минут назад, spectre сказал: ага, я ж в первом сообщении это написал ну дык выше в коде и добавил, результат такой же 13 минут назад, spectre сказал: кстати интересная тема, это же почти все модули оплаты так косячить будут не сколько модули оплаты, сколько аналитика, которая пукает в tpl Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... spectre Опубліковано: 3 листопада 2020 Share Опубліковано: 3 листопада 2020 так в том и смысл но я все равно не понимаю как у вас получается что ставите перед редиректом в сессию № заказа и его уже нет на success Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... ibond Опубліковано: 3 листопада 2020 Автор Share Опубліковано: 3 листопада 2020 4 минуты назад, spectre сказал: но я все равно не понимаю как у вас получается что ставите перед редиректом в сессию № заказа и его уже нет на success я тоже не понимаю, но 2 часа назад, ibond сказал: только в Google Chrome Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... spectre Опубліковано: 3 листопада 2020 Share Опубліковано: 3 листопада 2020 сегодня просто похожую проблему решал с ликпеем и запись ид заказа в сессию ещё раз помогла а если какой-то другой параметр явно поставить? типа test_order_id есть он в success? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... ibond Опубліковано: 3 листопада 2020 Автор Share Опубліковано: 3 листопада 2020 У меня к сожалению не тестовый сайта. Пока там закончил работы. Но как вариант да, можно попробовать через дополнительную сессию обыграть. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 7 months later... bogdan281989 Опубліковано: 6 червня 2021 Share Опубліковано: 6 червня 2021 Скорее всего это происходит из-за политики браузера, а именно Samesite. Для нормального сохранения сессия после ухода на платежку и возврата, нужно что у куков были параметры samesite = none, secure = true Вот фикс для php 7.3 и выше https://medium.com/@ayhankesicioglu/opencart-samesite-issue-31162a390c11 также описание вопроса на англоязычном форуме, там же и для php ниже 7.3 https://forum.opencart.com/viewtopic.php?t=220120 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 5 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Отчёты об ошибках Теряется $this->session->data['order_id'] в success после оплаты через модуль Way for Pay Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення SP Auto Bank Switcher - Автовибір реквізитів для оплати, мультиреквізити Автор: spectre Сердечки для сайту, прикраса сайту до 14 Лютого (Святого Валентина, Дня закоханих) Автор: radaevich Валідатор товарів Автор: kJlukOo Синхронізація OLX.ua та Opencart Автор: sinco Обмеження доступу по IP (fipp) Автор: mirek × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
ibond Опубліковано: 3 листопада 2020 Автор Share Опубліковано: 3 листопада 2020 2 минуты назад, spectre сказал: я имею ввиду перед редиректом на common success повторно установить order_id Это? 20 минут назад, ibond сказал: // # wayforpay_chrome_session_fix.ocmod.xml if (empty($this->session->data['order_id']) && !empty($order_id)) { $this->session->data['order_id'] = (int)$order_id; } $this->log->write(print_r('START catalog/controller/extension/payment/wayforpay.php',1)); $this->log->write(print_r($this->session->data,1)); $this->log->write(print_r('END catalog/controller/extension/payment/wayforpay.php',1)); // # wayforpay_chrome_session_fix.ocmod.xml $this->response->redirect($this->url->link('checkout/success')); Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... spectre Опубліковано: 3 листопада 2020 Share Опубліковано: 3 листопада 2020 ага, я ж в первом сообщении это написал кстати интересная тема, это же почти все модули оплаты так косячить будут 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... leocase Опубліковано: 3 листопада 2020 Share Опубліковано: 3 листопада 2020 2 часа назад, spectre сказал: долбился недавно с подобным только не с этим но смысл тот же скорее всего коллбек приходит раньше и затирает ордер ид тк там редирект как решение можете сохранить в сессию перед редиректом примерно тут написать $this->session->data['order_id'] = $order_id; Поддержка этого модуля хотела лезть править файл success.php. Хорошо что доступ им не выдал а то б сайт сломали. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... ibond Опубліковано: 3 листопада 2020 Автор Share Опубліковано: 3 листопада 2020 13 минут назад, spectre сказал: ага, я ж в первом сообщении это написал ну дык выше в коде и добавил, результат такой же 13 минут назад, spectre сказал: кстати интересная тема, это же почти все модули оплаты так косячить будут не сколько модули оплаты, сколько аналитика, которая пукает в tpl Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... spectre Опубліковано: 3 листопада 2020 Share Опубліковано: 3 листопада 2020 так в том и смысл но я все равно не понимаю как у вас получается что ставите перед редиректом в сессию № заказа и его уже нет на success Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... ibond Опубліковано: 3 листопада 2020 Автор Share Опубліковано: 3 листопада 2020 4 минуты назад, spectre сказал: но я все равно не понимаю как у вас получается что ставите перед редиректом в сессию № заказа и его уже нет на success я тоже не понимаю, но 2 часа назад, ibond сказал: только в Google Chrome Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... spectre Опубліковано: 3 листопада 2020 Share Опубліковано: 3 листопада 2020 сегодня просто похожую проблему решал с ликпеем и запись ид заказа в сессию ещё раз помогла а если какой-то другой параметр явно поставить? типа test_order_id есть он в success? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... ibond Опубліковано: 3 листопада 2020 Автор Share Опубліковано: 3 листопада 2020 У меня к сожалению не тестовый сайта. Пока там закончил работы. Но как вариант да, можно попробовать через дополнительную сессию обыграть. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 7 months later... bogdan281989 Опубліковано: 6 червня 2021 Share Опубліковано: 6 червня 2021 Скорее всего это происходит из-за политики браузера, а именно Samesite. Для нормального сохранения сессия после ухода на платежку и возврата, нужно что у куков были параметры samesite = none, secure = true Вот фикс для php 7.3 и выше https://medium.com/@ayhankesicioglu/opencart-samesite-issue-31162a390c11 также описание вопроса на англоязычном форуме, там же и для php ниже 7.3 https://forum.opencart.com/viewtopic.php?t=220120 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 5 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Отчёты об ошибках Теряется $this->session->data['order_id'] в success после оплаты через модуль Way for Pay Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення SP Auto Bank Switcher - Автовибір реквізитів для оплати, мультиреквізити Автор: spectre Сердечки для сайту, прикраса сайту до 14 Лютого (Святого Валентина, Дня закоханих) Автор: radaevich Валідатор товарів Автор: kJlukOo Синхронізація OLX.ua та Opencart Автор: sinco Обмеження доступу по IP (fipp) Автор: mirek × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
spectre Опубліковано: 3 листопада 2020 Share Опубліковано: 3 листопада 2020 ага, я ж в первом сообщении это написал кстати интересная тема, это же почти все модули оплаты так косячить будут 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... leocase Опубліковано: 3 листопада 2020 Share Опубліковано: 3 листопада 2020 2 часа назад, spectre сказал: долбился недавно с подобным только не с этим но смысл тот же скорее всего коллбек приходит раньше и затирает ордер ид тк там редирект как решение можете сохранить в сессию перед редиректом примерно тут написать $this->session->data['order_id'] = $order_id; Поддержка этого модуля хотела лезть править файл success.php. Хорошо что доступ им не выдал а то б сайт сломали. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... ibond Опубліковано: 3 листопада 2020 Автор Share Опубліковано: 3 листопада 2020 13 минут назад, spectre сказал: ага, я ж в первом сообщении это написал ну дык выше в коде и добавил, результат такой же 13 минут назад, spectre сказал: кстати интересная тема, это же почти все модули оплаты так косячить будут не сколько модули оплаты, сколько аналитика, которая пукает в tpl Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... spectre Опубліковано: 3 листопада 2020 Share Опубліковано: 3 листопада 2020 так в том и смысл но я все равно не понимаю как у вас получается что ставите перед редиректом в сессию № заказа и его уже нет на success Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... ibond Опубліковано: 3 листопада 2020 Автор Share Опубліковано: 3 листопада 2020 4 минуты назад, spectre сказал: но я все равно не понимаю как у вас получается что ставите перед редиректом в сессию № заказа и его уже нет на success я тоже не понимаю, но 2 часа назад, ibond сказал: только в Google Chrome Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... spectre Опубліковано: 3 листопада 2020 Share Опубліковано: 3 листопада 2020 сегодня просто похожую проблему решал с ликпеем и запись ид заказа в сессию ещё раз помогла а если какой-то другой параметр явно поставить? типа test_order_id есть он в success? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... ibond Опубліковано: 3 листопада 2020 Автор Share Опубліковано: 3 листопада 2020 У меня к сожалению не тестовый сайта. Пока там закончил работы. Но как вариант да, можно попробовать через дополнительную сессию обыграть. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 7 months later... bogdan281989 Опубліковано: 6 червня 2021 Share Опубліковано: 6 червня 2021 Скорее всего это происходит из-за политики браузера, а именно Samesite. Для нормального сохранения сессия после ухода на платежку и возврата, нужно что у куков были параметры samesite = none, secure = true Вот фикс для php 7.3 и выше https://medium.com/@ayhankesicioglu/opencart-samesite-issue-31162a390c11 также описание вопроса на англоязычном форуме, там же и для php ниже 7.3 https://forum.opencart.com/viewtopic.php?t=220120 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 5 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Отчёты об ошибках Теряется $this->session->data['order_id'] в success после оплаты через модуль Way for Pay Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення SP Auto Bank Switcher - Автовибір реквізитів для оплати, мультиреквізити Автор: spectre Сердечки для сайту, прикраса сайту до 14 Лютого (Святого Валентина, Дня закоханих) Автор: radaevich Валідатор товарів Автор: kJlukOo Синхронізація OLX.ua та Opencart Автор: sinco Обмеження доступу по IP (fipp) Автор: mirek × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
leocase Опубліковано: 3 листопада 2020 Share Опубліковано: 3 листопада 2020 2 часа назад, spectre сказал: долбился недавно с подобным только не с этим но смысл тот же скорее всего коллбек приходит раньше и затирает ордер ид тк там редирект как решение можете сохранить в сессию перед редиректом примерно тут написать $this->session->data['order_id'] = $order_id; Поддержка этого модуля хотела лезть править файл success.php. Хорошо что доступ им не выдал а то б сайт сломали. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ibond Опубліковано: 3 листопада 2020 Автор Share Опубліковано: 3 листопада 2020 13 минут назад, spectre сказал: ага, я ж в первом сообщении это написал ну дык выше в коде и добавил, результат такой же 13 минут назад, spectre сказал: кстати интересная тема, это же почти все модули оплаты так косячить будут не сколько модули оплаты, сколько аналитика, которая пукает в tpl Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... spectre Опубліковано: 3 листопада 2020 Share Опубліковано: 3 листопада 2020 так в том и смысл но я все равно не понимаю как у вас получается что ставите перед редиректом в сессию № заказа и его уже нет на success Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... ibond Опубліковано: 3 листопада 2020 Автор Share Опубліковано: 3 листопада 2020 4 минуты назад, spectre сказал: но я все равно не понимаю как у вас получается что ставите перед редиректом в сессию № заказа и его уже нет на success я тоже не понимаю, но 2 часа назад, ibond сказал: только в Google Chrome Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... spectre Опубліковано: 3 листопада 2020 Share Опубліковано: 3 листопада 2020 сегодня просто похожую проблему решал с ликпеем и запись ид заказа в сессию ещё раз помогла а если какой-то другой параметр явно поставить? типа test_order_id есть он в success? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... ibond Опубліковано: 3 листопада 2020 Автор Share Опубліковано: 3 листопада 2020 У меня к сожалению не тестовый сайта. Пока там закончил работы. Но как вариант да, можно попробовать через дополнительную сессию обыграть. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 7 months later... bogdan281989 Опубліковано: 6 червня 2021 Share Опубліковано: 6 червня 2021 Скорее всего это происходит из-за политики браузера, а именно Samesite. Для нормального сохранения сессия после ухода на платежку и возврата, нужно что у куков были параметры samesite = none, secure = true Вот фикс для php 7.3 и выше https://medium.com/@ayhankesicioglu/opencart-samesite-issue-31162a390c11 также описание вопроса на англоязычном форуме, там же и для php ниже 7.3 https://forum.opencart.com/viewtopic.php?t=220120 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 5 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Отчёты об ошибках Теряется $this->session->data['order_id'] в success после оплаты через модуль Way for Pay Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення SP Auto Bank Switcher - Автовибір реквізитів для оплати, мультиреквізити Автор: spectre Сердечки для сайту, прикраса сайту до 14 Лютого (Святого Валентина, Дня закоханих) Автор: radaevich Валідатор товарів Автор: kJlukOo Синхронізація OLX.ua та Opencart Автор: sinco Обмеження доступу по IP (fipp) Автор: mirek × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
spectre Опубліковано: 3 листопада 2020 Share Опубліковано: 3 листопада 2020 так в том и смысл но я все равно не понимаю как у вас получается что ставите перед редиректом в сессию № заказа и его уже нет на success Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... ibond Опубліковано: 3 листопада 2020 Автор Share Опубліковано: 3 листопада 2020 4 минуты назад, spectre сказал: но я все равно не понимаю как у вас получается что ставите перед редиректом в сессию № заказа и его уже нет на success я тоже не понимаю, но 2 часа назад, ibond сказал: только в Google Chrome Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... spectre Опубліковано: 3 листопада 2020 Share Опубліковано: 3 листопада 2020 сегодня просто похожую проблему решал с ликпеем и запись ид заказа в сессию ещё раз помогла а если какой-то другой параметр явно поставить? типа test_order_id есть он в success? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... ibond Опубліковано: 3 листопада 2020 Автор Share Опубліковано: 3 листопада 2020 У меня к сожалению не тестовый сайта. Пока там закончил работы. Но как вариант да, можно попробовать через дополнительную сессию обыграть. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 7 months later... bogdan281989 Опубліковано: 6 червня 2021 Share Опубліковано: 6 червня 2021 Скорее всего это происходит из-за политики браузера, а именно Samesite. Для нормального сохранения сессия после ухода на платежку и возврата, нужно что у куков были параметры samesite = none, secure = true Вот фикс для php 7.3 и выше https://medium.com/@ayhankesicioglu/opencart-samesite-issue-31162a390c11 также описание вопроса на англоязычном форуме, там же и для php ниже 7.3 https://forum.opencart.com/viewtopic.php?t=220120 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 5 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Отчёты об ошибках Теряется $this->session->data['order_id'] в success после оплаты через модуль Way for Pay Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення SP Auto Bank Switcher - Автовибір реквізитів для оплати, мультиреквізити Автор: spectre Сердечки для сайту, прикраса сайту до 14 Лютого (Святого Валентина, Дня закоханих) Автор: radaevich Валідатор товарів Автор: kJlukOo Синхронізація OLX.ua та Opencart Автор: sinco Обмеження доступу по IP (fipp) Автор: mirek × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
ibond Опубліковано: 3 листопада 2020 Автор Share Опубліковано: 3 листопада 2020 4 минуты назад, spectre сказал: но я все равно не понимаю как у вас получается что ставите перед редиректом в сессию № заказа и его уже нет на success я тоже не понимаю, но 2 часа назад, ibond сказал: только в Google Chrome Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... spectre Опубліковано: 3 листопада 2020 Share Опубліковано: 3 листопада 2020 сегодня просто похожую проблему решал с ликпеем и запись ид заказа в сессию ещё раз помогла а если какой-то другой параметр явно поставить? типа test_order_id есть он в success? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... ibond Опубліковано: 3 листопада 2020 Автор Share Опубліковано: 3 листопада 2020 У меня к сожалению не тестовый сайта. Пока там закончил работы. Но как вариант да, можно попробовать через дополнительную сессию обыграть. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 7 months later... bogdan281989 Опубліковано: 6 червня 2021 Share Опубліковано: 6 червня 2021 Скорее всего это происходит из-за политики браузера, а именно Samesite. Для нормального сохранения сессия после ухода на платежку и возврата, нужно что у куков были параметры samesite = none, secure = true Вот фикс для php 7.3 и выше https://medium.com/@ayhankesicioglu/opencart-samesite-issue-31162a390c11 также описание вопроса на англоязычном форуме, там же и для php ниже 7.3 https://forum.opencart.com/viewtopic.php?t=220120 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 5 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Отчёты об ошибках Теряется $this->session->data['order_id'] в success после оплаты через модуль Way for Pay Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення SP Auto Bank Switcher - Автовибір реквізитів для оплати, мультиреквізити Автор: spectre Сердечки для сайту, прикраса сайту до 14 Лютого (Святого Валентина, Дня закоханих) Автор: radaevich Валідатор товарів Автор: kJlukOo Синхронізація OLX.ua та Opencart Автор: sinco Обмеження доступу по IP (fipp) Автор: mirek
spectre Опубліковано: 3 листопада 2020 Share Опубліковано: 3 листопада 2020 сегодня просто похожую проблему решал с ликпеем и запись ид заказа в сессию ещё раз помогла а если какой-то другой параметр явно поставить? типа test_order_id есть он в success? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... ibond Опубліковано: 3 листопада 2020 Автор Share Опубліковано: 3 листопада 2020 У меня к сожалению не тестовый сайта. Пока там закончил работы. Но как вариант да, можно попробовать через дополнительную сессию обыграть. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 7 months later... bogdan281989 Опубліковано: 6 червня 2021 Share Опубліковано: 6 червня 2021 Скорее всего это происходит из-за политики браузера, а именно Samesite. Для нормального сохранения сессия после ухода на платежку и возврата, нужно что у куков были параметры samesite = none, secure = true Вот фикс для php 7.3 и выше https://medium.com/@ayhankesicioglu/opencart-samesite-issue-31162a390c11 также описание вопроса на англоязычном форуме, там же и для php ниже 7.3 https://forum.opencart.com/viewtopic.php?t=220120 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 5 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Отчёты об ошибках Теряется $this->session->data['order_id'] в success после оплаты через модуль Way for Pay
ibond Опубліковано: 3 листопада 2020 Автор Share Опубліковано: 3 листопада 2020 У меня к сожалению не тестовый сайта. Пока там закончил работы. Но как вариант да, можно попробовать через дополнительную сессию обыграть. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 7 months later... bogdan281989 Опубліковано: 6 червня 2021 Share Опубліковано: 6 червня 2021 Скорее всего это происходит из-за политики браузера, а именно Samesite. Для нормального сохранения сессия после ухода на платежку и возврата, нужно что у куков были параметры samesite = none, secure = true Вот фикс для php 7.3 и выше https://medium.com/@ayhankesicioglu/opencart-samesite-issue-31162a390c11 также описание вопроса на англоязычном форуме, там же и для php ниже 7.3 https://forum.opencart.com/viewtopic.php?t=220120 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 5 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку
bogdan281989 Опубліковано: 6 червня 2021 Share Опубліковано: 6 червня 2021 Скорее всего это происходит из-за политики браузера, а именно Samesite. Для нормального сохранения сессия после ухода на платежку и возврата, нужно что у куков были параметры samesite = none, secure = true Вот фикс для php 7.3 и выше https://medium.com/@ayhankesicioglu/opencart-samesite-issue-31162a390c11 также описание вопроса на англоязычном форуме, там же и для php ниже 7.3 https://forum.opencart.com/viewtopic.php?t=220120 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 5
Recommended Posts