Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

импорт opencart 3 из excel

Recommended Posts

3 часа назад, SiteMix сказал:

Автоматическая обработка прайс-листов

Import/Export Pro - XLSX -XLS - CSV - XML - JSON - Google Spreadsheets

Если пересохранить в csv, то

CSV Price Pro import/export

в первом на демо сайте нет модуля, во втором импорт только по умл нашел, что и так есть , они оба не подходят и бесполезные, мне нужно рабочее 

Надіслати
Поділитися на інших сайтах

как видно на скрине, мне нужно загрузить атрибуты товаров и их названия, все, больше ничего , а эти модули слишком тупорылые, почему нельзя сделать указку что это колонка аттрибута и вот ее значение, для кого там милион настроек на поля мусорные , я спросил модуль для конкретной цели, а мне накидали мусорных которые не подходят 

Надіслати

6 часов назад, Otche94 сказал:

я спросил модуль для конкретной цели, а мне накидали мусорных которые не подходят 

Ну извините, что попытался помочь, накидал варианты. Допустим, не подошло. Но никто и не обязан вам тут ничем.

Надіслати

Створіть аккаунт або увійдіть для коментування

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто!

Зареєструвати аккаунт

Вхід

Уже зареєстровані? Увійдіть тут.

Вхід зараз
  • Зараз на сторінці   0 користувачів

• Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.