Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

Edost.ru для opencart 3.0.3.2

Recommended Posts

1 час назад, zzzzzz сказал:

Доброго времени суток.

Нужен модуль edost для расчета доставки для opencart 3.0.3.2, от самого edost есть решение только для версии 2.3 свежее нет(

потому что в 3 версии опенкарт есть стандартный модуль , который позволяет добавлять наценку за вес и размеры .

Змінено користувачем Otche94
Надіслати
Поділитися на інших сайтах

28 минут назад, Otche94 сказал:

потому что в 3 версии опенкарт есть стандартный модуль , который позволяет добавлять наценку за вес и размеры .

Так мне не нужна наценка на сайте, точнее что она есть хорошо, но меня устраивает, то что есть в Edost, я использую его на другом сайте на 2.3, работой доволен.

Надіслати

1 минуту назад, zzzzzz сказал:

Так мне не нужна наценка на сайте, точнее что она есть хорошо, но меня устраивает, то что есть в Edost, я использую его на другом сайте на 2.3, работой доволен.

а, так вы не хотите чтобы что либо другое выполняло данную функцию, вы хотите именно этот модуль, но как уже выше вы сказали, его не существует на 3 версию опенкарта, тема закрыта

Надіслати

Створіть аккаунт або увійдіть для коментування

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто!

Зареєструвати аккаунт

Вхід

Уже зареєстровані? Увійдіть тут.

Вхід зараз
  • Зараз на сторінці   0 користувачів

• Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.