Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

Назва товару повністю в мобільній версії


voronlviv

Recommended Posts

Доброго вечора. Підкажіть, будь ласка, як зробити, щоб в мобільній версії назва товару в категоріях відображалась повністю без крапок..А то одні назви повністю відображає, а короткі скорочує..додаю приклад на скриншоті..

IMG_8119.jpg

Надіслати
Поділитися на інших сайтах


У вас логика может быть зашита в шаблоне. Но по любому, если Вы хотите два варианта отображения на другие устройства/мобильный, то надо выводить в контроллере два варианта названия и определять вывод их в tpl через CSS media. Без навыков программирования, и не зная, что за шаблон, какие правки есть там, думаю бессмысленно что-то рассказывать основываясь на стандартном шаблоне, который идет из коробки опенкарт.

Надіслати
Поділитися на інших сайтах

Створіть аккаунт або увійдіть для коментування

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто!

Зареєструвати аккаунт

Вхід

Уже зареєстровані? Увійдіть тут.

Вхід зараз
  • Зараз на сторінці   0 користувачів

    • Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку
×
×
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.