twoffed Опубліковано: 15 січня 2013 Share Опубліковано: 15 січня 2013 К сожалению я никогда не занимался созданием собственного дизайна сайта, но вот руки дошли. И у меня возник вопрос: 1) Как создаётся большинство сайтов со своим дизайном? - Берётся и пишется с нуля, html+css? Тогда зачем нужны CMS? 2) Или берётся любой шаблон и меняется до неузнаваемости? Просто я хочу понять как мне поступить. На Opencate мне нужно создать вот такой дизайн сайта http://bazooka-shop.ru/ (сайт не рабочий) И вот я пытаюсь понять с чего мне начать (учитывая что я разберусь в html и css). То ли открыть блокнот и пробывать писать всё с 0. То ли как-то всё это намного проще. Я понимаю, вопрос очень поверхностный, но мне бы хотелось в нём разобраться. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Гість Опубліковано: 15 січня 2013 Share Опубліковано: 15 січня 2013 1) Как создаётся большинство сайтов со своим дизайном? - Берётся и пишется с нуля, html+css? Сайты со своим дизайном в большинстве случаем создаются след. образом: 1) рисуется макет psd 2) По нарисованному макету делают верстку 3) готовую верстку натягивают на cms Тогда зачем нужны CMS? CMS - Content Management System (система управления содержимым), она нужна, для того, что бы сайту придать динамичности, для разных удобностей управления сайтом. 2) Или берётся любой шаблон и меняется до неузнаваемости? Запросто, некоторые так и делают Просто я хочу понять как мне поступить. На Opencate мне нужно создать вот такой дизайн сайта http://bazooka-shop.ru/ (сайт не рабочий)И вот я пытаюсь понять с чего мне начать (учитывая что я разберусь в html и css). То ли открыть блокнот и пробывать писать всё с 0. То ли как-то всё это намного проще. Если тебе нужна точная копия и хозяева сайта ругаться за плагиат не будут, то заходишь на сайт сохраняешь все странички в html, сохраняешь от туда картинки которые используются в шаблоне, сохраняешь стили (css).И у тебя уже почти готовая верстка, подправишь код в том же блокнотике. И можно смело натягивать на cms. Удачи! Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
twoffed Опубліковано: 15 січня 2013 Автор Share Опубліковано: 15 січня 2013 Спасибо огромное. Теперь всё понятно. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
SiZE Опубліковано: 15 січня 2013 Share Опубліковано: 15 січня 2013 Сперва смотрится существующий функционал. А потом рисуется. Иначе вы рискуете вместо адаптации дизайна на пару вечеров, сделать адаптацию на пару лет =) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Гість Опубліковано: 15 січня 2013 Share Опубліковано: 15 січня 2013 Сперва смотрится существующий функционал. А потом рисуется. Иначе вы рискуете вместо адаптации дизайна на пару вечеров, сделать адаптацию на пару лет =) В том сайте на который была ссылка в посте, ничего особенного не нет Спасибо огромное. Теперь всё понятно. Всегда пожалуйста) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
twoffed Опубліковано: 15 січня 2013 Автор Share Опубліковано: 15 січня 2013 Сперва смотрится существующий функционал. А потом рисуется. Иначе вы рискуете вместо адаптации дизайна на пару вечеров, сделать адаптацию на пару лет =) А можно вкратце, так, для общего развития. Про какой функциона идет речь и почему это грозит выйти в адаптацию на пару лет. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Гість Опубліковано: 16 січня 2013 Share Опубліковано: 16 січня 2013 А можно вкратце, так, для общего развития. Про какой функциона идет речь и почему это грозит выйти в адаптацию на пару лет. В пару лет выйдет если делать ничего не будешь))) а по поводу функционала, ну во первых почти все что надо можно найти в интернете бесплатно, так же есть хороший форум где если что могут и подсказать, если не устраивает бесплатно то на opencart куча платных модулей, на любой цвет и вкус) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
dsm2 Опубліковано: 16 січня 2013 Share Опубліковано: 16 січня 2013 К сожалению я никогда не занимался созданием собственного дизайна сайта, но вот руки дошли. И у меня возник вопрос: 1) Как создаётся большинство сайтов со своим дизайном? - Берётся и пишется с нуля, html+css? Тогда зачем нужны CMS? 2) Или берётся любой шаблон и меняется до неузнаваемости? Просто я хочу понять как мне поступить. На Opencate мне нужно создать вот такой дизайн сайта http://bazooka-shop.ru/ (сайт не рабочий) И вот я пытаюсь понять с чего мне начать (учитывая что я разберусь в html и css). То ли открыть блокнот и пробывать писать всё с 0. То ли как-то всё это намного проще. Я понимаю, вопрос очень поверхностный, но мне бы хотелось в нём разобраться. Вообще-то такие темы в Курилке заводят! Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
twoffed Опубліковано: 17 січня 2013 Автор Share Опубліковано: 17 січня 2013 Хочу ещё один вопрос задать. Допустим у меня есть два знакомых интернет магазина. Почему копируя исходный код одного, сохраняя в блокноте и воспроизводя через браузер. В одном случае я получаю полноценный сайт, ничем не отличающийся от оригинала. (все картинки, фон всё на своих местах). Во втором же случае, получаю что и ожидалось, просто Набор данных, которые есть на этом сайте, ну тоесть все ссылки, картинки просто идут друг за другом. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Yurta Опубліковано: 17 січня 2013 Share Опубліковано: 17 січня 2013 Начните с изучения этого: http://htmlbook.ru/ Вы задаете вопросы ответы на которые вам будут не понятны :) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Yurta Опубліковано: 17 січня 2013 Share Опубліковано: 17 січня 2013 Сайты со своим дизайном в большинстве случаем создаются след. образом: 1) рисуется макет psd 2) По нарисованному макету делают верстку 3) готовую верстку натягивают на cms Зачем рисовать Псд если вы же и вертсаете? Обычно Псд нужен если один человек умеет дизайнить но не умеет верстать, а торой верстает но без чувства дизайна, а так протипирование и вперед, к чему двойную работу делать 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Гість Опубліковано: 17 січня 2013 Share Опубліковано: 17 січня 2013 Зачем рисовать Псд если вы же и вертсаете? Обычно Псд нужен если один человек умеет дизайнить но не умеет верстать, а торой верстает но без чувства дизайна, а так протипирование и вперед, к чему двойную работу делать я написал Сайты со своим дизайном в большинстве случаем создаются след. образом: обратите внимание, на фразу "в большинстве". Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... AlexFisher Опубліковано: 17 січня 2013 Share Опубліковано: 17 січня 2013 Согласен с Yurta. Обычно прям с бумажки - корел, шоп, и вперед в css Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Yurta Опубліковано: 17 січня 2013 Share Опубліковано: 17 січня 2013 Согласен с Yurta. Обычно прям с бумажки - корел, шоп, и вперед в css конечно, иначе это уже динозавры :) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Гість Опубліковано: 18 січня 2013 Share Опубліковано: 18 січня 2013 Согласен с Yurta. Обычно прям с бумажки - корел, шоп, и вперед в css конечно, иначе это уже динозавры :) Да пожалуйста, пожалуйста, раз уж делаете так то и делайте, ни кто вам ничего не навязывает и не говорит как делать. Я просто написал один и вариантов, это не есть аксиома. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... afwollis Опубліковано: 18 січня 2013 Share Опубліковано: 18 січня 2013 перенес в курилку. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Гість brk Опубліковано: 18 січня 2013 Share Опубліковано: 18 січня 2013 Зачем рисовать Псд если вы же и вертсаете? Обычно Псд нужен если один человек умеет дизайнить но не умеет верстать, а торой верстает но без чувства дизайна, а так протипирование и вперед, к чему двойную работу делать Пургу не несите, товарищь юрта :) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... AlexFisher Опубліковано: 19 січня 2013 Share Опубліковано: 19 січня 2013 а по-моему не пурга. Действительно, когда ты и рисуешь и нарезаешь, то можно и без psd обойтись. Разве что ежели заказчику по красоте нужно файло предоставить. А так - корел открыл, наваял, в шопе причесал, закрыл. Даже без сохранений. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Гість Опубліковано: 19 січня 2013 Share Опубліковано: 19 січня 2013 а по-моему не пурга. Действительно, когда ты и рисуешь и нарезаешь, то можно и без psd обойтись. Разве что ежели заказчику по красоте нужно файло предоставить. А так - корел открыл, наваял, в шопе причесал, закрыл. Даже без сохранений. да вы товарисч - рисковый тип, если делаете все даже не сохраняя)))) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... ravilr Опубліковано: 19 січня 2013 Share Опубліковано: 19 січня 2013 припишите и меня туда.... к тем кто делает без psd :-D Если есть представление какой сайт должен быть... то и psd не нужен, а если делаешь для кого то и требуется создать именно такой какой хочет заказчик, то тут без дизайнера и дизайна не обойтись!!! Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... AlexFisher Опубліковано: 19 січня 2013 Share Опубліковано: 19 січня 2013 Я думал, что один такой. Думал, что со мной что-то не так :-D Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... AlexFisher Опубліковано: 19 січня 2013 Share Опубліковано: 19 січня 2013 да вы товарисч - рисковый тип, если делаете все даже не сохраняя)))) чего рискового-то? Растяжечку векторную восстановить? Новая даже круче выйдет, если понадобится :-D Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... AlexFisher Опубліковано: 19 січня 2013 Share Опубліковано: 19 січня 2013 Да и какая векторная растяжка? Виват css3&html5 fuckie =) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Гість Опубліковано: 19 січня 2013 Share Опубліковано: 19 січня 2013 припишите и меня туда.... к тем кто делает без psd :-D/>/> Если есть представление какой сайт должен быть... то и psd не нужен, а если делаешь для кого то и требуется создать именно такой какой хочет заказчик, то тут без дизайнера и дизайна не обойтись!!! А часто ли Вы, сайты делаете, не для кого то, не для заказчика, а так, для себя?))Прост, интересно)) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Yurta Опубліковано: 19 січня 2013 Share Опубліковано: 19 січня 2013 Никогда псдшники не делал:) всегда блокнот под рукой и маркерная доска для прорисовки структуры сайта, а последнее время так вообще куча подобных сревисов : _ttp://jetstrap.com/ 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 1 2 Вперед Сторінка 1 з 2 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Разное Курилка С чего начать? Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich Промо банери в категоріях товарів Автор: IHOR1989 Trend - адаптивний універсальний шаблон Автор: DSV × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
Yurta Опубліковано: 17 січня 2013 Share Опубліковано: 17 січня 2013 Сайты со своим дизайном в большинстве случаем создаются след. образом: 1) рисуется макет psd 2) По нарисованному макету делают верстку 3) готовую верстку натягивают на cms Зачем рисовать Псд если вы же и вертсаете? Обычно Псд нужен если один человек умеет дизайнить но не умеет верстать, а торой верстает но без чувства дизайна, а так протипирование и вперед, к чему двойную работу делать 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Гість Опубліковано: 17 січня 2013 Share Опубліковано: 17 січня 2013 Зачем рисовать Псд если вы же и вертсаете? Обычно Псд нужен если один человек умеет дизайнить но не умеет верстать, а торой верстает но без чувства дизайна, а так протипирование и вперед, к чему двойную работу делать я написал Сайты со своим дизайном в большинстве случаем создаются след. образом: обратите внимание, на фразу "в большинстве". Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... AlexFisher Опубліковано: 17 січня 2013 Share Опубліковано: 17 січня 2013 Согласен с Yurta. Обычно прям с бумажки - корел, шоп, и вперед в css Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Yurta Опубліковано: 17 січня 2013 Share Опубліковано: 17 січня 2013 Согласен с Yurta. Обычно прям с бумажки - корел, шоп, и вперед в css конечно, иначе это уже динозавры :) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Гість Опубліковано: 18 січня 2013 Share Опубліковано: 18 січня 2013 Согласен с Yurta. Обычно прям с бумажки - корел, шоп, и вперед в css конечно, иначе это уже динозавры :) Да пожалуйста, пожалуйста, раз уж делаете так то и делайте, ни кто вам ничего не навязывает и не говорит как делать. Я просто написал один и вариантов, это не есть аксиома. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... afwollis Опубліковано: 18 січня 2013 Share Опубліковано: 18 січня 2013 перенес в курилку. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Гість brk Опубліковано: 18 січня 2013 Share Опубліковано: 18 січня 2013 Зачем рисовать Псд если вы же и вертсаете? Обычно Псд нужен если один человек умеет дизайнить но не умеет верстать, а торой верстает но без чувства дизайна, а так протипирование и вперед, к чему двойную работу делать Пургу не несите, товарищь юрта :) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... AlexFisher Опубліковано: 19 січня 2013 Share Опубліковано: 19 січня 2013 а по-моему не пурга. Действительно, когда ты и рисуешь и нарезаешь, то можно и без psd обойтись. Разве что ежели заказчику по красоте нужно файло предоставить. А так - корел открыл, наваял, в шопе причесал, закрыл. Даже без сохранений. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Гість Опубліковано: 19 січня 2013 Share Опубліковано: 19 січня 2013 а по-моему не пурга. Действительно, когда ты и рисуешь и нарезаешь, то можно и без psd обойтись. Разве что ежели заказчику по красоте нужно файло предоставить. А так - корел открыл, наваял, в шопе причесал, закрыл. Даже без сохранений. да вы товарисч - рисковый тип, если делаете все даже не сохраняя)))) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... ravilr Опубліковано: 19 січня 2013 Share Опубліковано: 19 січня 2013 припишите и меня туда.... к тем кто делает без psd :-D Если есть представление какой сайт должен быть... то и psd не нужен, а если делаешь для кого то и требуется создать именно такой какой хочет заказчик, то тут без дизайнера и дизайна не обойтись!!! Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... AlexFisher Опубліковано: 19 січня 2013 Share Опубліковано: 19 січня 2013 Я думал, что один такой. Думал, что со мной что-то не так :-D Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... AlexFisher Опубліковано: 19 січня 2013 Share Опубліковано: 19 січня 2013 да вы товарисч - рисковый тип, если делаете все даже не сохраняя)))) чего рискового-то? Растяжечку векторную восстановить? Новая даже круче выйдет, если понадобится :-D Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... AlexFisher Опубліковано: 19 січня 2013 Share Опубліковано: 19 січня 2013 Да и какая векторная растяжка? Виват css3&html5 fuckie =) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Гість Опубліковано: 19 січня 2013 Share Опубліковано: 19 січня 2013 припишите и меня туда.... к тем кто делает без psd :-D/>/> Если есть представление какой сайт должен быть... то и psd не нужен, а если делаешь для кого то и требуется создать именно такой какой хочет заказчик, то тут без дизайнера и дизайна не обойтись!!! А часто ли Вы, сайты делаете, не для кого то, не для заказчика, а так, для себя?))Прост, интересно)) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Yurta Опубліковано: 19 січня 2013 Share Опубліковано: 19 січня 2013 Никогда псдшники не делал:) всегда блокнот под рукой и маркерная доска для прорисовки структуры сайта, а последнее время так вообще куча подобных сревисов : _ttp://jetstrap.com/ 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 1 2 Вперед Сторінка 1 з 2 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Разное Курилка С чего начать? Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich Промо банери в категоріях товарів Автор: IHOR1989 Trend - адаптивний універсальний шаблон Автор: DSV × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
Гість Опубліковано: 17 січня 2013 Share Опубліковано: 17 січня 2013 Зачем рисовать Псд если вы же и вертсаете? Обычно Псд нужен если один человек умеет дизайнить но не умеет верстать, а торой верстает но без чувства дизайна, а так протипирование и вперед, к чему двойную работу делать я написал Сайты со своим дизайном в большинстве случаем создаются след. образом: обратите внимание, на фразу "в большинстве". Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
AlexFisher Опубліковано: 17 січня 2013 Share Опубліковано: 17 січня 2013 Согласен с Yurta. Обычно прям с бумажки - корел, шоп, и вперед в css Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Yurta Опубліковано: 17 січня 2013 Share Опубліковано: 17 січня 2013 Согласен с Yurta. Обычно прям с бумажки - корел, шоп, и вперед в css конечно, иначе это уже динозавры :) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Гість Опубліковано: 18 січня 2013 Share Опубліковано: 18 січня 2013 Согласен с Yurta. Обычно прям с бумажки - корел, шоп, и вперед в css конечно, иначе это уже динозавры :) Да пожалуйста, пожалуйста, раз уж делаете так то и делайте, ни кто вам ничего не навязывает и не говорит как делать. Я просто написал один и вариантов, это не есть аксиома. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... afwollis Опубліковано: 18 січня 2013 Share Опубліковано: 18 січня 2013 перенес в курилку. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Гість brk Опубліковано: 18 січня 2013 Share Опубліковано: 18 січня 2013 Зачем рисовать Псд если вы же и вертсаете? Обычно Псд нужен если один человек умеет дизайнить но не умеет верстать, а торой верстает но без чувства дизайна, а так протипирование и вперед, к чему двойную работу делать Пургу не несите, товарищь юрта :) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... AlexFisher Опубліковано: 19 січня 2013 Share Опубліковано: 19 січня 2013 а по-моему не пурга. Действительно, когда ты и рисуешь и нарезаешь, то можно и без psd обойтись. Разве что ежели заказчику по красоте нужно файло предоставить. А так - корел открыл, наваял, в шопе причесал, закрыл. Даже без сохранений. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Гість Опубліковано: 19 січня 2013 Share Опубліковано: 19 січня 2013 а по-моему не пурга. Действительно, когда ты и рисуешь и нарезаешь, то можно и без psd обойтись. Разве что ежели заказчику по красоте нужно файло предоставить. А так - корел открыл, наваял, в шопе причесал, закрыл. Даже без сохранений. да вы товарисч - рисковый тип, если делаете все даже не сохраняя)))) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... ravilr Опубліковано: 19 січня 2013 Share Опубліковано: 19 січня 2013 припишите и меня туда.... к тем кто делает без psd :-D Если есть представление какой сайт должен быть... то и psd не нужен, а если делаешь для кого то и требуется создать именно такой какой хочет заказчик, то тут без дизайнера и дизайна не обойтись!!! Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... AlexFisher Опубліковано: 19 січня 2013 Share Опубліковано: 19 січня 2013 Я думал, что один такой. Думал, что со мной что-то не так :-D Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... AlexFisher Опубліковано: 19 січня 2013 Share Опубліковано: 19 січня 2013 да вы товарисч - рисковый тип, если делаете все даже не сохраняя)))) чего рискового-то? Растяжечку векторную восстановить? Новая даже круче выйдет, если понадобится :-D Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... AlexFisher Опубліковано: 19 січня 2013 Share Опубліковано: 19 січня 2013 Да и какая векторная растяжка? Виват css3&html5 fuckie =) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Гість Опубліковано: 19 січня 2013 Share Опубліковано: 19 січня 2013 припишите и меня туда.... к тем кто делает без psd :-D/>/> Если есть представление какой сайт должен быть... то и psd не нужен, а если делаешь для кого то и требуется создать именно такой какой хочет заказчик, то тут без дизайнера и дизайна не обойтись!!! А часто ли Вы, сайты делаете, не для кого то, не для заказчика, а так, для себя?))Прост, интересно)) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Yurta Опубліковано: 19 січня 2013 Share Опубліковано: 19 січня 2013 Никогда псдшники не делал:) всегда блокнот под рукой и маркерная доска для прорисовки структуры сайта, а последнее время так вообще куча подобных сревисов : _ttp://jetstrap.com/ 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 1 2 Вперед Сторінка 1 з 2 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Разное Курилка С чего начать? Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich Промо банери в категоріях товарів Автор: IHOR1989 Trend - адаптивний універсальний шаблон Автор: DSV × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
Yurta Опубліковано: 17 січня 2013 Share Опубліковано: 17 січня 2013 Согласен с Yurta. Обычно прям с бумажки - корел, шоп, и вперед в css конечно, иначе это уже динозавры :) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Гість Опубліковано: 18 січня 2013 Share Опубліковано: 18 січня 2013 Согласен с Yurta. Обычно прям с бумажки - корел, шоп, и вперед в css конечно, иначе это уже динозавры :) Да пожалуйста, пожалуйста, раз уж делаете так то и делайте, ни кто вам ничего не навязывает и не говорит как делать. Я просто написал один и вариантов, это не есть аксиома. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... afwollis Опубліковано: 18 січня 2013 Share Опубліковано: 18 січня 2013 перенес в курилку. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Гість brk Опубліковано: 18 січня 2013 Share Опубліковано: 18 січня 2013 Зачем рисовать Псд если вы же и вертсаете? Обычно Псд нужен если один человек умеет дизайнить но не умеет верстать, а торой верстает но без чувства дизайна, а так протипирование и вперед, к чему двойную работу делать Пургу не несите, товарищь юрта :) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... AlexFisher Опубліковано: 19 січня 2013 Share Опубліковано: 19 січня 2013 а по-моему не пурга. Действительно, когда ты и рисуешь и нарезаешь, то можно и без psd обойтись. Разве что ежели заказчику по красоте нужно файло предоставить. А так - корел открыл, наваял, в шопе причесал, закрыл. Даже без сохранений. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Гість Опубліковано: 19 січня 2013 Share Опубліковано: 19 січня 2013 а по-моему не пурга. Действительно, когда ты и рисуешь и нарезаешь, то можно и без psd обойтись. Разве что ежели заказчику по красоте нужно файло предоставить. А так - корел открыл, наваял, в шопе причесал, закрыл. Даже без сохранений. да вы товарисч - рисковый тип, если делаете все даже не сохраняя)))) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... ravilr Опубліковано: 19 січня 2013 Share Опубліковано: 19 січня 2013 припишите и меня туда.... к тем кто делает без psd :-D Если есть представление какой сайт должен быть... то и psd не нужен, а если делаешь для кого то и требуется создать именно такой какой хочет заказчик, то тут без дизайнера и дизайна не обойтись!!! Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... AlexFisher Опубліковано: 19 січня 2013 Share Опубліковано: 19 січня 2013 Я думал, что один такой. Думал, что со мной что-то не так :-D Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... AlexFisher Опубліковано: 19 січня 2013 Share Опубліковано: 19 січня 2013 да вы товарисч - рисковый тип, если делаете все даже не сохраняя)))) чего рискового-то? Растяжечку векторную восстановить? Новая даже круче выйдет, если понадобится :-D Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... AlexFisher Опубліковано: 19 січня 2013 Share Опубліковано: 19 січня 2013 Да и какая векторная растяжка? Виват css3&html5 fuckie =) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Гість Опубліковано: 19 січня 2013 Share Опубліковано: 19 січня 2013 припишите и меня туда.... к тем кто делает без psd :-D/>/> Если есть представление какой сайт должен быть... то и psd не нужен, а если делаешь для кого то и требуется создать именно такой какой хочет заказчик, то тут без дизайнера и дизайна не обойтись!!! А часто ли Вы, сайты делаете, не для кого то, не для заказчика, а так, для себя?))Прост, интересно)) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Yurta Опубліковано: 19 січня 2013 Share Опубліковано: 19 січня 2013 Никогда псдшники не делал:) всегда блокнот под рукой и маркерная доска для прорисовки структуры сайта, а последнее время так вообще куча подобных сревисов : _ttp://jetstrap.com/ 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 1 2 Вперед Сторінка 1 з 2 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Разное Курилка С чего начать? Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich Промо банери в категоріях товарів Автор: IHOR1989 Trend - адаптивний універсальний шаблон Автор: DSV × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
Гість Опубліковано: 18 січня 2013 Share Опубліковано: 18 січня 2013 Согласен с Yurta. Обычно прям с бумажки - корел, шоп, и вперед в css конечно, иначе это уже динозавры :) Да пожалуйста, пожалуйста, раз уж делаете так то и делайте, ни кто вам ничего не навязывает и не говорит как делать. Я просто написал один и вариантов, это не есть аксиома. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
afwollis Опубліковано: 18 січня 2013 Share Опубліковано: 18 січня 2013 перенес в курилку. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Гість brk Опубліковано: 18 січня 2013 Share Опубліковано: 18 січня 2013 Зачем рисовать Псд если вы же и вертсаете? Обычно Псд нужен если один человек умеет дизайнить но не умеет верстать, а торой верстает но без чувства дизайна, а так протипирование и вперед, к чему двойную работу делать Пургу не несите, товарищь юрта :) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... AlexFisher Опубліковано: 19 січня 2013 Share Опубліковано: 19 січня 2013 а по-моему не пурга. Действительно, когда ты и рисуешь и нарезаешь, то можно и без psd обойтись. Разве что ежели заказчику по красоте нужно файло предоставить. А так - корел открыл, наваял, в шопе причесал, закрыл. Даже без сохранений. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Гість Опубліковано: 19 січня 2013 Share Опубліковано: 19 січня 2013 а по-моему не пурга. Действительно, когда ты и рисуешь и нарезаешь, то можно и без psd обойтись. Разве что ежели заказчику по красоте нужно файло предоставить. А так - корел открыл, наваял, в шопе причесал, закрыл. Даже без сохранений. да вы товарисч - рисковый тип, если делаете все даже не сохраняя)))) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... ravilr Опубліковано: 19 січня 2013 Share Опубліковано: 19 січня 2013 припишите и меня туда.... к тем кто делает без psd :-D Если есть представление какой сайт должен быть... то и psd не нужен, а если делаешь для кого то и требуется создать именно такой какой хочет заказчик, то тут без дизайнера и дизайна не обойтись!!! Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... AlexFisher Опубліковано: 19 січня 2013 Share Опубліковано: 19 січня 2013 Я думал, что один такой. Думал, что со мной что-то не так :-D Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... AlexFisher Опубліковано: 19 січня 2013 Share Опубліковано: 19 січня 2013 да вы товарисч - рисковый тип, если делаете все даже не сохраняя)))) чего рискового-то? Растяжечку векторную восстановить? Новая даже круче выйдет, если понадобится :-D Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... AlexFisher Опубліковано: 19 січня 2013 Share Опубліковано: 19 січня 2013 Да и какая векторная растяжка? Виват css3&html5 fuckie =) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Гість Опубліковано: 19 січня 2013 Share Опубліковано: 19 січня 2013 припишите и меня туда.... к тем кто делает без psd :-D/>/> Если есть представление какой сайт должен быть... то и psd не нужен, а если делаешь для кого то и требуется создать именно такой какой хочет заказчик, то тут без дизайнера и дизайна не обойтись!!! А часто ли Вы, сайты делаете, не для кого то, не для заказчика, а так, для себя?))Прост, интересно)) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Yurta Опубліковано: 19 січня 2013 Share Опубліковано: 19 січня 2013 Никогда псдшники не делал:) всегда блокнот под рукой и маркерная доска для прорисовки структуры сайта, а последнее время так вообще куча подобных сревисов : _ttp://jetstrap.com/ 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 1 2 Вперед Сторінка 1 з 2 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Разное Курилка С чего начать? Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich Промо банери в категоріях товарів Автор: IHOR1989 Trend - адаптивний універсальний шаблон Автор: DSV × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
Гість brk Опубліковано: 18 січня 2013 Share Опубліковано: 18 січня 2013 Зачем рисовать Псд если вы же и вертсаете? Обычно Псд нужен если один человек умеет дизайнить но не умеет верстать, а торой верстает но без чувства дизайна, а так протипирование и вперед, к чему двойную работу делать Пургу не несите, товарищь юрта :) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
AlexFisher Опубліковано: 19 січня 2013 Share Опубліковано: 19 січня 2013 а по-моему не пурга. Действительно, когда ты и рисуешь и нарезаешь, то можно и без psd обойтись. Разве что ежели заказчику по красоте нужно файло предоставить. А так - корел открыл, наваял, в шопе причесал, закрыл. Даже без сохранений. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Гість Опубліковано: 19 січня 2013 Share Опубліковано: 19 січня 2013 а по-моему не пурга. Действительно, когда ты и рисуешь и нарезаешь, то можно и без psd обойтись. Разве что ежели заказчику по красоте нужно файло предоставить. А так - корел открыл, наваял, в шопе причесал, закрыл. Даже без сохранений. да вы товарисч - рисковый тип, если делаете все даже не сохраняя)))) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... ravilr Опубліковано: 19 січня 2013 Share Опубліковано: 19 січня 2013 припишите и меня туда.... к тем кто делает без psd :-D Если есть представление какой сайт должен быть... то и psd не нужен, а если делаешь для кого то и требуется создать именно такой какой хочет заказчик, то тут без дизайнера и дизайна не обойтись!!! Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... AlexFisher Опубліковано: 19 січня 2013 Share Опубліковано: 19 січня 2013 Я думал, что один такой. Думал, что со мной что-то не так :-D Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... AlexFisher Опубліковано: 19 січня 2013 Share Опубліковано: 19 січня 2013 да вы товарисч - рисковый тип, если делаете все даже не сохраняя)))) чего рискового-то? Растяжечку векторную восстановить? Новая даже круче выйдет, если понадобится :-D Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... AlexFisher Опубліковано: 19 січня 2013 Share Опубліковано: 19 січня 2013 Да и какая векторная растяжка? Виват css3&html5 fuckie =) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Гість Опубліковано: 19 січня 2013 Share Опубліковано: 19 січня 2013 припишите и меня туда.... к тем кто делает без psd :-D/>/> Если есть представление какой сайт должен быть... то и psd не нужен, а если делаешь для кого то и требуется создать именно такой какой хочет заказчик, то тут без дизайнера и дизайна не обойтись!!! А часто ли Вы, сайты делаете, не для кого то, не для заказчика, а так, для себя?))Прост, интересно)) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Yurta Опубліковано: 19 січня 2013 Share Опубліковано: 19 січня 2013 Никогда псдшники не делал:) всегда блокнот под рукой и маркерная доска для прорисовки структуры сайта, а последнее время так вообще куча подобных сревисов : _ttp://jetstrap.com/ 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 1 2 Вперед Сторінка 1 з 2 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Разное Курилка С чего начать? Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich Промо банери в категоріях товарів Автор: IHOR1989 Trend - адаптивний універсальний шаблон Автор: DSV × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
Гість Опубліковано: 19 січня 2013 Share Опубліковано: 19 січня 2013 а по-моему не пурга. Действительно, когда ты и рисуешь и нарезаешь, то можно и без psd обойтись. Разве что ежели заказчику по красоте нужно файло предоставить. А так - корел открыл, наваял, в шопе причесал, закрыл. Даже без сохранений. да вы товарисч - рисковый тип, если делаете все даже не сохраняя)))) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ravilr Опубліковано: 19 січня 2013 Share Опубліковано: 19 січня 2013 припишите и меня туда.... к тем кто делает без psd :-D Если есть представление какой сайт должен быть... то и psd не нужен, а если делаешь для кого то и требуется создать именно такой какой хочет заказчик, то тут без дизайнера и дизайна не обойтись!!! Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... AlexFisher Опубліковано: 19 січня 2013 Share Опубліковано: 19 січня 2013 Я думал, что один такой. Думал, что со мной что-то не так :-D Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... AlexFisher Опубліковано: 19 січня 2013 Share Опубліковано: 19 січня 2013 да вы товарисч - рисковый тип, если делаете все даже не сохраняя)))) чего рискового-то? Растяжечку векторную восстановить? Новая даже круче выйдет, если понадобится :-D Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... AlexFisher Опубліковано: 19 січня 2013 Share Опубліковано: 19 січня 2013 Да и какая векторная растяжка? Виват css3&html5 fuckie =) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Гість Опубліковано: 19 січня 2013 Share Опубліковано: 19 січня 2013 припишите и меня туда.... к тем кто делает без psd :-D/>/> Если есть представление какой сайт должен быть... то и psd не нужен, а если делаешь для кого то и требуется создать именно такой какой хочет заказчик, то тут без дизайнера и дизайна не обойтись!!! А часто ли Вы, сайты делаете, не для кого то, не для заказчика, а так, для себя?))Прост, интересно)) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Yurta Опубліковано: 19 січня 2013 Share Опубліковано: 19 січня 2013 Никогда псдшники не делал:) всегда блокнот под рукой и маркерная доска для прорисовки структуры сайта, а последнее время так вообще куча подобных сревисов : _ttp://jetstrap.com/ 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 1 2 Вперед Сторінка 1 з 2 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Разное Курилка С чего начать? Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich Промо банери в категоріях товарів Автор: IHOR1989 Trend - адаптивний універсальний шаблон Автор: DSV × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
AlexFisher Опубліковано: 19 січня 2013 Share Опубліковано: 19 січня 2013 Я думал, что один такой. Думал, что со мной что-то не так :-D Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... AlexFisher Опубліковано: 19 січня 2013 Share Опубліковано: 19 січня 2013 да вы товарисч - рисковый тип, если делаете все даже не сохраняя)))) чего рискового-то? Растяжечку векторную восстановить? Новая даже круче выйдет, если понадобится :-D Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... AlexFisher Опубліковано: 19 січня 2013 Share Опубліковано: 19 січня 2013 Да и какая векторная растяжка? Виват css3&html5 fuckie =) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Гість Опубліковано: 19 січня 2013 Share Опубліковано: 19 січня 2013 припишите и меня туда.... к тем кто делает без psd :-D/>/> Если есть представление какой сайт должен быть... то и psd не нужен, а если делаешь для кого то и требуется создать именно такой какой хочет заказчик, то тут без дизайнера и дизайна не обойтись!!! А часто ли Вы, сайты делаете, не для кого то, не для заказчика, а так, для себя?))Прост, интересно)) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Yurta Опубліковано: 19 січня 2013 Share Опубліковано: 19 січня 2013 Никогда псдшники не делал:) всегда блокнот под рукой и маркерная доска для прорисовки структуры сайта, а последнее время так вообще куча подобных сревисов : _ttp://jetstrap.com/ 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 1 2 Вперед Сторінка 1 з 2 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Разное Курилка С чего начать? Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich Промо банери в категоріях товарів Автор: IHOR1989 Trend - адаптивний універсальний шаблон Автор: DSV
AlexFisher Опубліковано: 19 січня 2013 Share Опубліковано: 19 січня 2013 да вы товарисч - рисковый тип, если делаете все даже не сохраняя)))) чего рискового-то? Растяжечку векторную восстановить? Новая даже круче выйдет, если понадобится :-D Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... AlexFisher Опубліковано: 19 січня 2013 Share Опубліковано: 19 січня 2013 Да и какая векторная растяжка? Виват css3&html5 fuckie =) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Гість Опубліковано: 19 січня 2013 Share Опубліковано: 19 січня 2013 припишите и меня туда.... к тем кто делает без psd :-D/>/> Если есть представление какой сайт должен быть... то и psd не нужен, а если делаешь для кого то и требуется создать именно такой какой хочет заказчик, то тут без дизайнера и дизайна не обойтись!!! А часто ли Вы, сайты делаете, не для кого то, не для заказчика, а так, для себя?))Прост, интересно)) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Yurta Опубліковано: 19 січня 2013 Share Опубліковано: 19 січня 2013 Никогда псдшники не делал:) всегда блокнот под рукой и маркерная доска для прорисовки структуры сайта, а последнее время так вообще куча подобных сревисов : _ttp://jetstrap.com/ 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 1 2 Вперед Сторінка 1 з 2 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Разное Курилка С чего начать?
AlexFisher Опубліковано: 19 січня 2013 Share Опубліковано: 19 січня 2013 Да и какая векторная растяжка? Виват css3&html5 fuckie =) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Гість Опубліковано: 19 січня 2013 Share Опубліковано: 19 січня 2013 припишите и меня туда.... к тем кто делает без psd :-D/>/> Если есть представление какой сайт должен быть... то и psd не нужен, а если делаешь для кого то и требуется создать именно такой какой хочет заказчик, то тут без дизайнера и дизайна не обойтись!!! А часто ли Вы, сайты делаете, не для кого то, не для заказчика, а так, для себя?))Прост, интересно)) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Yurta Опубліковано: 19 січня 2013 Share Опубліковано: 19 січня 2013 Никогда псдшники не делал:) всегда блокнот под рукой и маркерная доска для прорисовки структуры сайта, а последнее время так вообще куча подобных сревисов : _ttp://jetstrap.com/ 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 1 2 Вперед Сторінка 1 з 2 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку
Гість Опубліковано: 19 січня 2013 Share Опубліковано: 19 січня 2013 припишите и меня туда.... к тем кто делает без psd :-D/>/> Если есть представление какой сайт должен быть... то и psd не нужен, а если делаешь для кого то и требуется создать именно такой какой хочет заказчик, то тут без дизайнера и дизайна не обойтись!!! А часто ли Вы, сайты делаете, не для кого то, не для заказчика, а так, для себя?))Прост, интересно)) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Yurta Опубліковано: 19 січня 2013 Share Опубліковано: 19 січня 2013 Никогда псдшники не делал:) всегда блокнот под рукой и маркерная доска для прорисовки структуры сайта, а последнее время так вообще куча подобных сревисов : _ttp://jetstrap.com/ 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 1 2 Вперед Сторінка 1 з 2 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0
Recommended Posts