Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

Проблема со статьями

Recommended Posts

Здравствуйте, у меня возникает такая проблема, когда я хочу отредактировать статью, на сайте установлен шаблон revolution.
В целом с бд все хорошо, был перенесен товар с ocshop 1.5 на opencart.cms 2.3
Ошибка я так понимаю и за того что есть дубли страниц, но в бд ничего такого нет
Warning
: mysqli::query(): (21000/1242): Subquery returns more than 1 row in /home/tehprofi/tehprofi.com.ua/demo/system/library/db/mysqli.php on line 23
Fatal error: Uncaught Exception: Error: Subquery returns more than 1 row<br />Error No: 1242<br />SELECT DISTINCT *, (SELECT keyword FROM oc_url_alias WHERE query = 'information_id=8') AS keyword FROM oc_information WHERE information_id = '8' in /home/tehprofi/tehprofi.com.ua/demo/system/library/db/mysqli.php:45 Stack trace: #0 /home/tehprofi/tehprofi.com.ua/demo/system/library/db.php(21): DB\MySQLi->query('SELECT DISTINCT...', Array) #1 /home/tehprofi/tehprofi.com.ua/demo/system/storage/modification/admin/model/catalog/information.php(100): DB->query('SELECT DISTINCT...') #2 /home/tehprofi/tehprofi.com.ua/demo/system/storage/modification/system/engine/loader.php(183): ModelCatalogInformation->getInformation('8') #3 /home/tehprofi/tehprofi.com.ua/demo/system/engine/proxy.php(30): Loader->{closure}(Array, Array) #4 /home/tehprofi/tehprofi.com.ua/demo/system/storage/modification/admin/controller/catalog/information.php(387): Proxy->__call('getInformation', Array) #5 /home/tehprofi/tehprofi.com.ua/demo/system/storage/modific in /home/tehprofi/tehprofi.com.ua/demo/system/library/db/mysqli.php on line 45

Надіслати
Поділитися на інших сайтах

Створіть аккаунт або увійдіть для коментування

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто!

Зареєструвати аккаунт

Вхід

Уже зареєстровані? Увійдіть тут.

Вхід зараз
  • Зараз на сторінці   0 користувачів

• Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.