RomanDemishev Опубліковано: 25 березня 2020 Share Опубліковано: 25 березня 2020 Добрый день. я новенький плиз помогите. как мне сменить шапку на верху сайта опенкарт 3.0 облазал весь твин нет колора нигде. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
SiteMix Опубліковано: 25 березня 2020 Share Опубліковано: 25 березня 2020 Если хотите дождаться помощи дайте больше информации. Желательно, ссылку на сайт. Пока можно только гадать... Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
astengrau Опубліковано: 25 березня 2020 Share Опубліковано: 25 березня 2020 (змінено) Смотря что менять собрались!? catalog/view/theme/*название темы*/template/common/header.twig нужно в стилях смотреть через инструменты разработчика смотрите что за что отвечает и вперёд и с песней;-) Змінено 25 березня 2020 користувачем astengrau 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
RomanDemishev Опубліковано: 25 березня 2020 Автор Share Опубліковано: 25 березня 2020 (змінено) 1 час назад, SiteMix сказал: Если хотите дождаться помощи дайте больше информации. Желательно, ссылку на сайт. Пока можно только гадать... http://larec-video.ru/ верхняя шапка серая Змінено 25 березня 2020 користувачем RomanDemishev Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
RomanDemishev Опубліковано: 25 березня 2020 Автор Share Опубліковано: 25 березня 2020 (змінено) 46 минут назад, astengrau сказал: Смотря что менять собрались!? catalog/view/theme/*название темы*/template/common/header.twig нужно в стилях смотреть через инструменты разработчика смотрите что за что отвечает и вперёд и с песней;-) catalog/view/theme/*название темы*/template/common/header.twig может у меня не так все немного или я чайник реально. я в админке не видел нигде такого(catalog/view/theme/*название темы*/template/common/header.twig) http://larec-video.ru/ Змінено 25 березня 2020 користувачем RomanDemishev Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
astengrau Опубліковано: 25 березня 2020 Share Опубліковано: 25 березня 2020 Давайте доступа в ЛС поправлю все и расскажу Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
RomanDemishev Опубліковано: 25 березня 2020 Автор Share Опубліковано: 25 березня 2020 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
RomanDemishev Опубліковано: 25 березня 2020 Автор Share Опубліковано: 25 березня 2020 2 минуты назад, astengrau сказал: Давайте доступа в ЛС поправлю все и расскажу это как сказать пин код от карты Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
astengrau Опубліковано: 25 березня 2020 Share Опубліковано: 25 березня 2020 Тогда сами сравнитесь) выше написано что делать и куда копать. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
RomanDemishev Опубліковано: 25 березня 2020 Автор Share Опубліковано: 25 березня 2020 3 минуты назад, astengrau сказал: Тогда сами сравнитесь) выше написано что делать и куда копать. catalog/view/theme/*название темы*/template/common/header.twig мне надо цвет шапки поменять. там даже слов color нету Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
astengrau Опубліковано: 25 березня 2020 Share Опубліковано: 25 березня 2020 Конечно нет, копать в другую сторону нужно, уже почти на финише) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
RomanDemishev Опубліковано: 25 березня 2020 Автор Share Опубліковано: 25 березня 2020 10 минут назад, astengrau сказал: Тогда сами сравнитесь) выше написано что делать и куда копать. header.txt нет ни слова в твиге про цвет Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
astengrau Опубліковано: 25 березня 2020 Share Опубліковано: 25 березня 2020 1 час назад, astengrau сказал: Смотря что менять собрались!? catalog/view/theme/*название темы*/template/common/header.twig нужно в стилях смотреть через инструменты разработчика смотрите что за что отвечает и вперёд и с песней;-) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
RomanDemishev Опубліковано: 25 березня 2020 Автор Share Опубліковано: 25 березня 2020 1 минуту назад, astengrau сказал: а что это за инструменты разработчика? я хочу поменять цвет шапки с серой на другую Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
RomanDemishev Опубліковано: 25 березня 2020 Автор Share Опубліковано: 25 березня 2020 4 минуты назад, astengrau сказал: где посмотреть инструмент разработчика? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
astengrau Опубліковано: 25 березня 2020 Share Опубліковано: 25 березня 2020 Бог в помощь тогда обратитесь к знающему, а то дело будет долгим. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
LiLu Опубліковано: 25 березня 2020 Share Опубліковано: 25 березня 2020 catalog/view/theme/default/stylesheet/stylesheet.css строка 81 #top { background-color: #EEEEEE; border-bottom: 1px solid #e2e2e2; padding: 4px 0px 3px 0; margin: 0 0 20px 0; min-height: 40px; } background-color - это то, что вам нужно Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... RomanDemishev Опубліковано: 25 березня 2020 Автор Share Опубліковано: 25 березня 2020 9 минут назад, LiLu сказал: catalog/view/theme/default/stylesheet/stylesheet.css строка 81 #top { background-color: #EEEEEE; border-bottom: 1px solid #e2e2e2; padding: 4px 0px 3px 0; margin: 0 0 20px 0; min-height: 40px; } background-color - это то, что вам нужно catalog/view/theme/default/stylesheet/stylesheet.css я не могу понять откуда это и как туда зайти. я просто в админке сайта и там нет такого Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... LiLu Опубліковано: 25 березня 2020 Share Опубліковано: 25 березня 2020 @RomanDemishev по ftp зайдите. У вас же есть "пин-код от карты" Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... RomanDemishev Опубліковано: 25 березня 2020 Автор Share Опубліковано: 25 березня 2020 4 минуты назад, LiLu сказал: @RomanDemishev по ftp зайдите. У вас же есть "пин-код от карты" так как и куда зайти я просто до сих пор не понял. я всегда захожу через браузер в админку сайта и все Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... LiLu Опубліковано: 25 березня 2020 Share Опубліковано: 25 березня 2020 @RomanDemishev а как вы магазин установили? В общем и целом - очень все тяжело, если нет понятия, что такое ftp и "куда заходить" + "пин-код от карты никому не дам" Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... RomanDemishev Опубліковано: 25 березня 2020 Автор Share Опубліковано: 25 березня 2020 19 минут назад, LiLu сказал: @RomanDemishev а как вы магазин установили? В общем и целом - очень все тяжело, если нет понятия, что такое ftp и "куда заходить" + "пин-код от карты никому не дам" ftp это понятно. магазин я же говорю захожу на сайт админки и в админке нет ничего подобного. поэтому я и не пониммаю. и прошу объяснить помочь Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... LiLu Опубліковано: 25 березня 2020 Share Опубліковано: 25 березня 2020 @RomanDemishev в админке ничего подобного нет. Нужно заходить на ftp и там менять файл по указанному пути. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... RomanDemishev Опубліковано: 25 березня 2020 Автор Share Опубліковано: 25 березня 2020 9 минут назад, LiLu сказал: @RomanDemishev в админке ничего подобного нет. Нужно заходить на ftp и там менять файл по указанному пути. а как туда зайти плиз помогите Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... LiLu Опубліковано: 25 березня 2020 Share Опубліковано: 25 березня 2020 @RomanDemishev давайте доступы к хостингу в ЛС - помогу. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 1 2 Вперед Сторінка 1 з 2 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Opencart 3.x Opencart 3.x: Загальні питання Twig шапка на сайте Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення Повний пакет SEO Автор: GeekoDev SameSite Session Fix Opencart 3 Автор: web_bond SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
RomanDemishev Опубліковано: 25 березня 2020 Автор Share Опубліковано: 25 березня 2020 9 минут назад, LiLu сказал: catalog/view/theme/default/stylesheet/stylesheet.css строка 81 #top { background-color: #EEEEEE; border-bottom: 1px solid #e2e2e2; padding: 4px 0px 3px 0; margin: 0 0 20px 0; min-height: 40px; } background-color - это то, что вам нужно catalog/view/theme/default/stylesheet/stylesheet.css я не могу понять откуда это и как туда зайти. я просто в админке сайта и там нет такого Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
LiLu Опубліковано: 25 березня 2020 Share Опубліковано: 25 березня 2020 @RomanDemishev по ftp зайдите. У вас же есть "пин-код от карты" Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... RomanDemishev Опубліковано: 25 березня 2020 Автор Share Опубліковано: 25 березня 2020 4 минуты назад, LiLu сказал: @RomanDemishev по ftp зайдите. У вас же есть "пин-код от карты" так как и куда зайти я просто до сих пор не понял. я всегда захожу через браузер в админку сайта и все Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... LiLu Опубліковано: 25 березня 2020 Share Опубліковано: 25 березня 2020 @RomanDemishev а как вы магазин установили? В общем и целом - очень все тяжело, если нет понятия, что такое ftp и "куда заходить" + "пин-код от карты никому не дам" Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... RomanDemishev Опубліковано: 25 березня 2020 Автор Share Опубліковано: 25 березня 2020 19 минут назад, LiLu сказал: @RomanDemishev а как вы магазин установили? В общем и целом - очень все тяжело, если нет понятия, что такое ftp и "куда заходить" + "пин-код от карты никому не дам" ftp это понятно. магазин я же говорю захожу на сайт админки и в админке нет ничего подобного. поэтому я и не пониммаю. и прошу объяснить помочь Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... LiLu Опубліковано: 25 березня 2020 Share Опубліковано: 25 березня 2020 @RomanDemishev в админке ничего подобного нет. Нужно заходить на ftp и там менять файл по указанному пути. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... RomanDemishev Опубліковано: 25 березня 2020 Автор Share Опубліковано: 25 березня 2020 9 минут назад, LiLu сказал: @RomanDemishev в админке ничего подобного нет. Нужно заходить на ftp и там менять файл по указанному пути. а как туда зайти плиз помогите Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... LiLu Опубліковано: 25 березня 2020 Share Опубліковано: 25 березня 2020 @RomanDemishev давайте доступы к хостингу в ЛС - помогу. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 1 2 Вперед Сторінка 1 з 2 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Opencart 3.x Opencart 3.x: Загальні питання Twig шапка на сайте Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення Повний пакет SEO Автор: GeekoDev SameSite Session Fix Opencart 3 Автор: web_bond SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich
RomanDemishev Опубліковано: 25 березня 2020 Автор Share Опубліковано: 25 березня 2020 4 минуты назад, LiLu сказал: @RomanDemishev по ftp зайдите. У вас же есть "пин-код от карты" так как и куда зайти я просто до сих пор не понял. я всегда захожу через браузер в админку сайта и все Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
LiLu Опубліковано: 25 березня 2020 Share Опубліковано: 25 березня 2020 @RomanDemishev а как вы магазин установили? В общем и целом - очень все тяжело, если нет понятия, что такое ftp и "куда заходить" + "пин-код от карты никому не дам" Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... RomanDemishev Опубліковано: 25 березня 2020 Автор Share Опубліковано: 25 березня 2020 19 минут назад, LiLu сказал: @RomanDemishev а как вы магазин установили? В общем и целом - очень все тяжело, если нет понятия, что такое ftp и "куда заходить" + "пин-код от карты никому не дам" ftp это понятно. магазин я же говорю захожу на сайт админки и в админке нет ничего подобного. поэтому я и не пониммаю. и прошу объяснить помочь Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... LiLu Опубліковано: 25 березня 2020 Share Опубліковано: 25 березня 2020 @RomanDemishev в админке ничего подобного нет. Нужно заходить на ftp и там менять файл по указанному пути. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... RomanDemishev Опубліковано: 25 березня 2020 Автор Share Опубліковано: 25 березня 2020 9 минут назад, LiLu сказал: @RomanDemishev в админке ничего подобного нет. Нужно заходить на ftp и там менять файл по указанному пути. а как туда зайти плиз помогите Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... LiLu Опубліковано: 25 березня 2020 Share Опубліковано: 25 березня 2020 @RomanDemishev давайте доступы к хостингу в ЛС - помогу. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 1 2 Вперед Сторінка 1 з 2 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Opencart 3.x Opencart 3.x: Загальні питання Twig шапка на сайте
RomanDemishev Опубліковано: 25 березня 2020 Автор Share Опубліковано: 25 березня 2020 19 минут назад, LiLu сказал: @RomanDemishev а как вы магазин установили? В общем и целом - очень все тяжело, если нет понятия, что такое ftp и "куда заходить" + "пин-код от карты никому не дам" ftp это понятно. магазин я же говорю захожу на сайт админки и в админке нет ничего подобного. поэтому я и не пониммаю. и прошу объяснить помочь Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
LiLu Опубліковано: 25 березня 2020 Share Опубліковано: 25 березня 2020 @RomanDemishev в админке ничего подобного нет. Нужно заходить на ftp и там менять файл по указанному пути. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... RomanDemishev Опубліковано: 25 березня 2020 Автор Share Опубліковано: 25 березня 2020 9 минут назад, LiLu сказал: @RomanDemishev в админке ничего подобного нет. Нужно заходить на ftp и там менять файл по указанному пути. а как туда зайти плиз помогите Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... LiLu Опубліковано: 25 березня 2020 Share Опубліковано: 25 березня 2020 @RomanDemishev давайте доступы к хостингу в ЛС - помогу. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 1 2 Вперед Сторінка 1 з 2 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку
RomanDemishev Опубліковано: 25 березня 2020 Автор Share Опубліковано: 25 березня 2020 9 минут назад, LiLu сказал: @RomanDemishev в админке ничего подобного нет. Нужно заходить на ftp и там менять файл по указанному пути. а как туда зайти плиз помогите Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
LiLu Опубліковано: 25 березня 2020 Share Опубліковано: 25 березня 2020 @RomanDemishev давайте доступы к хостингу в ЛС - помогу. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 1 2 Вперед Сторінка 1 з 2 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0
Recommended Posts