Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

Добавить код на страницу

Recommended Posts

1 час назад, virazr сказал:

Подскажите, куда добавить код для pop-up формы, описанной вот здесь: https://www.unisender.com/ru/support/guide-email/lead-magnet/
В какой именно файл добавить его нужно?

в tpl по пути /public_html/catalog/view/theme/Ваша тема/template, в тот файл и в том месте, где надо выводить форму

Змінено користувачем specialforce22
Надіслати
Поділитися на інших сайтах

16 часов назад, specialforce22 сказал:

в tpl по пути /public_html/catalog/view/theme/Ваша тема/template, в тот файл и в том месте, где надо выводить форму

Тема default. А если нужно, чтобы окно всплывало на любой странице? Потому что хочу настроить, чтобы оно появлялось через 30 секунд после захода на сайт.

Надіслати

1 час назад, virazr сказал:

Тема default. А если нужно, чтобы окно всплывало на любой странице? Потому что хочу настроить, чтобы оно появлялось через 30 секунд после захода на сайт.

Это уже вероятно, что надо создать скрипт с нужными настройками, подключить его ко всем страницам.

Но зачем?

Воспользуйтесь поиском по форуму, найдете какие хотите модули всплывающих окон от бесплатного до...до...300-сот рублевого, более расширенные варианты 400-500 руб.

Что наз-ся снимите все свои вопросы за 10 мин. настройки, получив бесплатную поддержку в рамках Опенкарт и не используйте сторонние, сомнительные решения)))

Велкам

Я юзал вот такое - огромнейшее кол-во настроек + есть боковые выдвижные панельки с информацией

Надіслати

Створіть аккаунт або увійдіть для коментування

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто!

Зареєструвати аккаунт

Вхід

Уже зареєстровані? Увійдіть тут.

Вхід зараз
  • Зараз на сторінці   0 користувачів

• Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.