Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

Сделать опцию по умолчанию

Recommended Posts

Opencart 3Привет! Появилась такая необходимость сделать чтобы при заходе на карточку товара выбиралась сразу опция по умолчанию. Есть ли какие решения на Ocstore-Opencart 3?

И можно ли сделать так чтобы в опциях было не +- к цене, а к примеру = ?? Хочу указывать точную сумму товара за килограммы.

Змінено користувачем easeo
Надіслати
Поділитися на інших сайтах

Пользуйтесь поиском, если, конечно, это не противоречит Вашим религиозным убеждениям.

Надіслати

2 минуты назад, easeo сказал:

Увы, но мне нужен на 3 Opencart

Ну делаете по аналогии, и всё.

• +1 1
Надіслати

5 hours ago, easeo said:

Opencart 3Привет! Появилась такая необходимость сделать чтобы при заходе на карточку товара выбиралась сразу опция по умолчанию. Есть ли какие решения на Ocstore-Opencart 3?

И можно ли сделать так чтобы в опциях было не +- к цене, а к примеру = ?? Хочу указывать точную сумму товара за килограммы.

Дополнительные действия к цене опции: =, %, *,  /.

(вкл / выкл) Автоматический выбор первой опции

Надіслати

Створіть аккаунт або увійдіть для коментування

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто!

Зареєструвати аккаунт

Вхід

Уже зареєстровані? Увійдіть тут.

Вхід зараз
  • Зараз на сторінці   0 користувачів

• Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.