ArtemPitov Опубліковано: 19 січня 2019 Share Опубліковано: 19 січня 2019 Если Вы используете оф. модуль СДЕК и наблюдаете подобную картину Спойлер Тогда допишите в admin\controller\extension\shipping\cdek.php внутри метода public function createOTCTable() { после $this->load->model('extension/event'); Удаление событий $this->model_extension_event->deleteEvent('cdek_shipping_add_scripts'); $this->model_extension_event->deleteEvent('cdek_shipping_success_order'); $this->model_extension_event->deleteEvent('cdek_shipping_order_create'); $this->model_extension_event->deleteEvent('cdek_shipping_order_history'); $this->model_extension_event->deleteEvent('cdek_shipping_check_tariff_pvz'); После чего зайдите в настройки СДЕКа, готово Актуально для OC 2.3, на других версиях не проверял 2 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 5 р ArtemPitov changed the title to Множество событий в модуле cdek chukcha Опубліковано: 19 січня 2019 Share Опубліковано: 19 січня 2019 Я так понимаю, что это после многих инсталяций модуля.. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... markimax Опубліковано: 19 січня 2019 Share Опубліковано: 19 січня 2019 7 минут назад, chukcha сказал: Я так понимаю, что это после многих инсталяций модуля.. 400 инсталляций ? Это походу 400 заходов в модуль и баг Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... ArtemPitov Опубліковано: 19 січня 2019 Автор Share Опубліковано: 19 січня 2019 9 минут назад, chukcha сказал: Я так понимаю, что это после многих инсталяций модуля.. нет, это просто зашли в модуль, вышли, при каждом посещении страницы пишет новый event Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 19 січня 2019 Share Опубліковано: 19 січня 2019 5 минут назад, ArtemPitov сказал: нет, это просто зашли в модуль, вышли, при каждом посещении страницы пишет новый event ППЦ Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... iglin Опубліковано: 19 січня 2019 Share Опубліковано: 19 січня 2019 7 минут назад, chukcha сказал: Я так понимаю, что это после многих инсталяций модуля.. Не, это после одной инсталяции, просто во время работы эти события создаются. @ArtemPitov , спасибо за информацию! При копировании кода с форума файл начал выпадать в ошибки, но завтра разберусь что не так) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... ArtemPitov Опубліковано: 19 січня 2019 Автор Share Опубліковано: 19 січня 2019 @iglin скорее всего не так что-то сделали, смотрите внимательнее Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 19 січня 2019 Share Опубліковано: 19 січня 2019 2 минуты назад, ArtemPitov сказал: @iglin скорее всего не так что-то сделали, смотрите внимательнее Забыл наверное модель подключить Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... ArtemPitov Опубліковано: 19 січня 2019 Автор Share Опубліковано: 19 січня 2019 @chukcha да, скорее всего, я немного не верно написал куда добавить, поправил Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... markimax Опубліковано: 19 січня 2019 Share Опубліковано: 19 січня 2019 Вот сюда добавить и все работает как надо Цитата public function createOTCTable() { $sql = "CREATE TABLE IF NOT EXISTS `" . DB_PREFIX . "order_to_sdek` ( "; $sql .= "`order_to_sdek_id` int(11) NOT NULL AUTO_INCREMENT, "; $sql .= "`order_id` int(11) NOT NULL, "; $sql .= "`cityId` int(11) NOT NULL, "; $sql .= "`pvz_code` varchar(255) NOT NULL, "; $sql .= "PRIMARY KEY (`order_to_sdek_id`), "; $sql .= "UNIQUE KEY `order_id` (`order_id`) "; $sql .= ") ENGINE=MyISAM DEFAULT CHARSET=utf8;"; $this->db->query($sql); $this->load->model('extension/event'); $this->model_extension_event->deleteEvent('cdek_shipping_add_scripts'); $this->model_extension_event->deleteEvent('cdek_shipping_success_order'); $this->model_extension_event->deleteEvent('cdek_shipping_order_create'); $this->model_extension_event->deleteEvent('cdek_shipping_order_history'); $this->model_extension_event->deleteEvent('cdek_shipping_check_tariff_pvz'); $this->model_extension_event->addEvent('cdek_shipping_add_scripts', 'catalog/controller/common/header/before','event/cdekshipping/addScripts'); $this->model_extension_event->addEvent('cdek_shipping_success_order', 'catalog/controller/checkout/success/before','event/cdekshipping/successOrder'); $this->model_extension_event->addEvent('cdek_shipping_order_create', 'catalog/model/checkout/order/addOrder/after','event/cdekshipping/orderCreate'); $this->model_extension_event->addEvent('cdek_shipping_order_history', 'catalog/model/checkout/order/addOrderHistory/before','event/cdekshipping/orderHistory'); $this->model_extension_event->addEvent('cdek_shipping_check_tariff_pvz', 'catalog/controller/checkout/shipping_method/save/before','event/cdekshipping/checkTariffPvz'); } Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 19 січня 2019 Share Опубліковано: 19 січня 2019 10 минут назад, markimax сказал: Вот сюда добавить и все работает как надо Аретм поправил.. А вообще-то Это нужно сделать в инстале а при вызове метода вообще не трогать события Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... ArtemPitov Опубліковано: 19 січня 2019 Автор Share Опубліковано: 19 січня 2019 @chukcha на сколько я понял, это продукт оф. СДЕК-а, при поддержке рос.опенкарат, баг трекера я не нашел, я попадаю не эту особенность не однократно Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... HyperLabTeam Опубліковано: 20 січня 2019 Share Опубліковано: 20 січня 2019 юзайте шиптор, там сдек вшит уже.. правда не в курсе как дела с регионами обстоят.. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... iglin Опубліковано: 20 січня 2019 Share Опубліковано: 20 січня 2019 12 часов назад, ArtemPitov сказал: да, скорее всего, я немного не верно написал куда добавить, поправил Ага, да и я вчера перед уходом с работы не обратил внимания что модель ниже запускается. Просто вставил как написано и ушёл. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Разное Курилка Множество событий в модуле cdek Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich Промо банери в категоріях товарів Автор: IHOR1989 Trend - адаптивний універсальний шаблон Автор: DSV × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
chukcha Опубліковано: 19 січня 2019 Share Опубліковано: 19 січня 2019 Я так понимаю, что это после многих инсталяций модуля.. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... markimax Опубліковано: 19 січня 2019 Share Опубліковано: 19 січня 2019 7 минут назад, chukcha сказал: Я так понимаю, что это после многих инсталяций модуля.. 400 инсталляций ? Это походу 400 заходов в модуль и баг Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... ArtemPitov Опубліковано: 19 січня 2019 Автор Share Опубліковано: 19 січня 2019 9 минут назад, chukcha сказал: Я так понимаю, что это после многих инсталяций модуля.. нет, это просто зашли в модуль, вышли, при каждом посещении страницы пишет новый event Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 19 січня 2019 Share Опубліковано: 19 січня 2019 5 минут назад, ArtemPitov сказал: нет, это просто зашли в модуль, вышли, при каждом посещении страницы пишет новый event ППЦ Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... iglin Опубліковано: 19 січня 2019 Share Опубліковано: 19 січня 2019 7 минут назад, chukcha сказал: Я так понимаю, что это после многих инсталяций модуля.. Не, это после одной инсталяции, просто во время работы эти события создаются. @ArtemPitov , спасибо за информацию! При копировании кода с форума файл начал выпадать в ошибки, но завтра разберусь что не так) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... ArtemPitov Опубліковано: 19 січня 2019 Автор Share Опубліковано: 19 січня 2019 @iglin скорее всего не так что-то сделали, смотрите внимательнее Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 19 січня 2019 Share Опубліковано: 19 січня 2019 2 минуты назад, ArtemPitov сказал: @iglin скорее всего не так что-то сделали, смотрите внимательнее Забыл наверное модель подключить Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... ArtemPitov Опубліковано: 19 січня 2019 Автор Share Опубліковано: 19 січня 2019 @chukcha да, скорее всего, я немного не верно написал куда добавить, поправил Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... markimax Опубліковано: 19 січня 2019 Share Опубліковано: 19 січня 2019 Вот сюда добавить и все работает как надо Цитата public function createOTCTable() { $sql = "CREATE TABLE IF NOT EXISTS `" . DB_PREFIX . "order_to_sdek` ( "; $sql .= "`order_to_sdek_id` int(11) NOT NULL AUTO_INCREMENT, "; $sql .= "`order_id` int(11) NOT NULL, "; $sql .= "`cityId` int(11) NOT NULL, "; $sql .= "`pvz_code` varchar(255) NOT NULL, "; $sql .= "PRIMARY KEY (`order_to_sdek_id`), "; $sql .= "UNIQUE KEY `order_id` (`order_id`) "; $sql .= ") ENGINE=MyISAM DEFAULT CHARSET=utf8;"; $this->db->query($sql); $this->load->model('extension/event'); $this->model_extension_event->deleteEvent('cdek_shipping_add_scripts'); $this->model_extension_event->deleteEvent('cdek_shipping_success_order'); $this->model_extension_event->deleteEvent('cdek_shipping_order_create'); $this->model_extension_event->deleteEvent('cdek_shipping_order_history'); $this->model_extension_event->deleteEvent('cdek_shipping_check_tariff_pvz'); $this->model_extension_event->addEvent('cdek_shipping_add_scripts', 'catalog/controller/common/header/before','event/cdekshipping/addScripts'); $this->model_extension_event->addEvent('cdek_shipping_success_order', 'catalog/controller/checkout/success/before','event/cdekshipping/successOrder'); $this->model_extension_event->addEvent('cdek_shipping_order_create', 'catalog/model/checkout/order/addOrder/after','event/cdekshipping/orderCreate'); $this->model_extension_event->addEvent('cdek_shipping_order_history', 'catalog/model/checkout/order/addOrderHistory/before','event/cdekshipping/orderHistory'); $this->model_extension_event->addEvent('cdek_shipping_check_tariff_pvz', 'catalog/controller/checkout/shipping_method/save/before','event/cdekshipping/checkTariffPvz'); } Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 19 січня 2019 Share Опубліковано: 19 січня 2019 10 минут назад, markimax сказал: Вот сюда добавить и все работает как надо Аретм поправил.. А вообще-то Это нужно сделать в инстале а при вызове метода вообще не трогать события Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... ArtemPitov Опубліковано: 19 січня 2019 Автор Share Опубліковано: 19 січня 2019 @chukcha на сколько я понял, это продукт оф. СДЕК-а, при поддержке рос.опенкарат, баг трекера я не нашел, я попадаю не эту особенность не однократно Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... HyperLabTeam Опубліковано: 20 січня 2019 Share Опубліковано: 20 січня 2019 юзайте шиптор, там сдек вшит уже.. правда не в курсе как дела с регионами обстоят.. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... iglin Опубліковано: 20 січня 2019 Share Опубліковано: 20 січня 2019 12 часов назад, ArtemPitov сказал: да, скорее всего, я немного не верно написал куда добавить, поправил Ага, да и я вчера перед уходом с работы не обратил внимания что модель ниже запускается. Просто вставил как написано и ушёл. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Разное Курилка Множество событий в модуле cdek Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich Промо банери в категоріях товарів Автор: IHOR1989 Trend - адаптивний універсальний шаблон Автор: DSV × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
markimax Опубліковано: 19 січня 2019 Share Опубліковано: 19 січня 2019 7 минут назад, chukcha сказал: Я так понимаю, что это после многих инсталяций модуля.. 400 инсталляций ? Это походу 400 заходов в модуль и баг Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... ArtemPitov Опубліковано: 19 січня 2019 Автор Share Опубліковано: 19 січня 2019 9 минут назад, chukcha сказал: Я так понимаю, что это после многих инсталяций модуля.. нет, это просто зашли в модуль, вышли, при каждом посещении страницы пишет новый event Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 19 січня 2019 Share Опубліковано: 19 січня 2019 5 минут назад, ArtemPitov сказал: нет, это просто зашли в модуль, вышли, при каждом посещении страницы пишет новый event ППЦ Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... iglin Опубліковано: 19 січня 2019 Share Опубліковано: 19 січня 2019 7 минут назад, chukcha сказал: Я так понимаю, что это после многих инсталяций модуля.. Не, это после одной инсталяции, просто во время работы эти события создаются. @ArtemPitov , спасибо за информацию! При копировании кода с форума файл начал выпадать в ошибки, но завтра разберусь что не так) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... ArtemPitov Опубліковано: 19 січня 2019 Автор Share Опубліковано: 19 січня 2019 @iglin скорее всего не так что-то сделали, смотрите внимательнее Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 19 січня 2019 Share Опубліковано: 19 січня 2019 2 минуты назад, ArtemPitov сказал: @iglin скорее всего не так что-то сделали, смотрите внимательнее Забыл наверное модель подключить Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... ArtemPitov Опубліковано: 19 січня 2019 Автор Share Опубліковано: 19 січня 2019 @chukcha да, скорее всего, я немного не верно написал куда добавить, поправил Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... markimax Опубліковано: 19 січня 2019 Share Опубліковано: 19 січня 2019 Вот сюда добавить и все работает как надо Цитата public function createOTCTable() { $sql = "CREATE TABLE IF NOT EXISTS `" . DB_PREFIX . "order_to_sdek` ( "; $sql .= "`order_to_sdek_id` int(11) NOT NULL AUTO_INCREMENT, "; $sql .= "`order_id` int(11) NOT NULL, "; $sql .= "`cityId` int(11) NOT NULL, "; $sql .= "`pvz_code` varchar(255) NOT NULL, "; $sql .= "PRIMARY KEY (`order_to_sdek_id`), "; $sql .= "UNIQUE KEY `order_id` (`order_id`) "; $sql .= ") ENGINE=MyISAM DEFAULT CHARSET=utf8;"; $this->db->query($sql); $this->load->model('extension/event'); $this->model_extension_event->deleteEvent('cdek_shipping_add_scripts'); $this->model_extension_event->deleteEvent('cdek_shipping_success_order'); $this->model_extension_event->deleteEvent('cdek_shipping_order_create'); $this->model_extension_event->deleteEvent('cdek_shipping_order_history'); $this->model_extension_event->deleteEvent('cdek_shipping_check_tariff_pvz'); $this->model_extension_event->addEvent('cdek_shipping_add_scripts', 'catalog/controller/common/header/before','event/cdekshipping/addScripts'); $this->model_extension_event->addEvent('cdek_shipping_success_order', 'catalog/controller/checkout/success/before','event/cdekshipping/successOrder'); $this->model_extension_event->addEvent('cdek_shipping_order_create', 'catalog/model/checkout/order/addOrder/after','event/cdekshipping/orderCreate'); $this->model_extension_event->addEvent('cdek_shipping_order_history', 'catalog/model/checkout/order/addOrderHistory/before','event/cdekshipping/orderHistory'); $this->model_extension_event->addEvent('cdek_shipping_check_tariff_pvz', 'catalog/controller/checkout/shipping_method/save/before','event/cdekshipping/checkTariffPvz'); } Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 19 січня 2019 Share Опубліковано: 19 січня 2019 10 минут назад, markimax сказал: Вот сюда добавить и все работает как надо Аретм поправил.. А вообще-то Это нужно сделать в инстале а при вызове метода вообще не трогать события Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... ArtemPitov Опубліковано: 19 січня 2019 Автор Share Опубліковано: 19 січня 2019 @chukcha на сколько я понял, это продукт оф. СДЕК-а, при поддержке рос.опенкарат, баг трекера я не нашел, я попадаю не эту особенность не однократно Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... HyperLabTeam Опубліковано: 20 січня 2019 Share Опубліковано: 20 січня 2019 юзайте шиптор, там сдек вшит уже.. правда не в курсе как дела с регионами обстоят.. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... iglin Опубліковано: 20 січня 2019 Share Опубліковано: 20 січня 2019 12 часов назад, ArtemPitov сказал: да, скорее всего, я немного не верно написал куда добавить, поправил Ага, да и я вчера перед уходом с работы не обратил внимания что модель ниже запускается. Просто вставил как написано и ушёл. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Разное Курилка Множество событий в модуле cdek Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich Промо банери в категоріях товарів Автор: IHOR1989 Trend - адаптивний універсальний шаблон Автор: DSV × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
ArtemPitov Опубліковано: 19 січня 2019 Автор Share Опубліковано: 19 січня 2019 9 минут назад, chukcha сказал: Я так понимаю, что это после многих инсталяций модуля.. нет, это просто зашли в модуль, вышли, при каждом посещении страницы пишет новый event Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 19 січня 2019 Share Опубліковано: 19 січня 2019 5 минут назад, ArtemPitov сказал: нет, это просто зашли в модуль, вышли, при каждом посещении страницы пишет новый event ППЦ Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... iglin Опубліковано: 19 січня 2019 Share Опубліковано: 19 січня 2019 7 минут назад, chukcha сказал: Я так понимаю, что это после многих инсталяций модуля.. Не, это после одной инсталяции, просто во время работы эти события создаются. @ArtemPitov , спасибо за информацию! При копировании кода с форума файл начал выпадать в ошибки, но завтра разберусь что не так) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... ArtemPitov Опубліковано: 19 січня 2019 Автор Share Опубліковано: 19 січня 2019 @iglin скорее всего не так что-то сделали, смотрите внимательнее Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 19 січня 2019 Share Опубліковано: 19 січня 2019 2 минуты назад, ArtemPitov сказал: @iglin скорее всего не так что-то сделали, смотрите внимательнее Забыл наверное модель подключить Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... ArtemPitov Опубліковано: 19 січня 2019 Автор Share Опубліковано: 19 січня 2019 @chukcha да, скорее всего, я немного не верно написал куда добавить, поправил Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... markimax Опубліковано: 19 січня 2019 Share Опубліковано: 19 січня 2019 Вот сюда добавить и все работает как надо Цитата public function createOTCTable() { $sql = "CREATE TABLE IF NOT EXISTS `" . DB_PREFIX . "order_to_sdek` ( "; $sql .= "`order_to_sdek_id` int(11) NOT NULL AUTO_INCREMENT, "; $sql .= "`order_id` int(11) NOT NULL, "; $sql .= "`cityId` int(11) NOT NULL, "; $sql .= "`pvz_code` varchar(255) NOT NULL, "; $sql .= "PRIMARY KEY (`order_to_sdek_id`), "; $sql .= "UNIQUE KEY `order_id` (`order_id`) "; $sql .= ") ENGINE=MyISAM DEFAULT CHARSET=utf8;"; $this->db->query($sql); $this->load->model('extension/event'); $this->model_extension_event->deleteEvent('cdek_shipping_add_scripts'); $this->model_extension_event->deleteEvent('cdek_shipping_success_order'); $this->model_extension_event->deleteEvent('cdek_shipping_order_create'); $this->model_extension_event->deleteEvent('cdek_shipping_order_history'); $this->model_extension_event->deleteEvent('cdek_shipping_check_tariff_pvz'); $this->model_extension_event->addEvent('cdek_shipping_add_scripts', 'catalog/controller/common/header/before','event/cdekshipping/addScripts'); $this->model_extension_event->addEvent('cdek_shipping_success_order', 'catalog/controller/checkout/success/before','event/cdekshipping/successOrder'); $this->model_extension_event->addEvent('cdek_shipping_order_create', 'catalog/model/checkout/order/addOrder/after','event/cdekshipping/orderCreate'); $this->model_extension_event->addEvent('cdek_shipping_order_history', 'catalog/model/checkout/order/addOrderHistory/before','event/cdekshipping/orderHistory'); $this->model_extension_event->addEvent('cdek_shipping_check_tariff_pvz', 'catalog/controller/checkout/shipping_method/save/before','event/cdekshipping/checkTariffPvz'); } Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 19 січня 2019 Share Опубліковано: 19 січня 2019 10 минут назад, markimax сказал: Вот сюда добавить и все работает как надо Аретм поправил.. А вообще-то Это нужно сделать в инстале а при вызове метода вообще не трогать события Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... ArtemPitov Опубліковано: 19 січня 2019 Автор Share Опубліковано: 19 січня 2019 @chukcha на сколько я понял, это продукт оф. СДЕК-а, при поддержке рос.опенкарат, баг трекера я не нашел, я попадаю не эту особенность не однократно Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... HyperLabTeam Опубліковано: 20 січня 2019 Share Опубліковано: 20 січня 2019 юзайте шиптор, там сдек вшит уже.. правда не в курсе как дела с регионами обстоят.. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... iglin Опубліковано: 20 січня 2019 Share Опубліковано: 20 січня 2019 12 часов назад, ArtemPitov сказал: да, скорее всего, я немного не верно написал куда добавить, поправил Ага, да и я вчера перед уходом с работы не обратил внимания что модель ниже запускается. Просто вставил как написано и ушёл. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Разное Курилка Множество событий в модуле cdek Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich Промо банери в категоріях товарів Автор: IHOR1989 Trend - адаптивний універсальний шаблон Автор: DSV × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
chukcha Опубліковано: 19 січня 2019 Share Опубліковано: 19 січня 2019 5 минут назад, ArtemPitov сказал: нет, это просто зашли в модуль, вышли, при каждом посещении страницы пишет новый event ППЦ Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... iglin Опубліковано: 19 січня 2019 Share Опубліковано: 19 січня 2019 7 минут назад, chukcha сказал: Я так понимаю, что это после многих инсталяций модуля.. Не, это после одной инсталяции, просто во время работы эти события создаются. @ArtemPitov , спасибо за информацию! При копировании кода с форума файл начал выпадать в ошибки, но завтра разберусь что не так) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... ArtemPitov Опубліковано: 19 січня 2019 Автор Share Опубліковано: 19 січня 2019 @iglin скорее всего не так что-то сделали, смотрите внимательнее Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 19 січня 2019 Share Опубліковано: 19 січня 2019 2 минуты назад, ArtemPitov сказал: @iglin скорее всего не так что-то сделали, смотрите внимательнее Забыл наверное модель подключить Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... ArtemPitov Опубліковано: 19 січня 2019 Автор Share Опубліковано: 19 січня 2019 @chukcha да, скорее всего, я немного не верно написал куда добавить, поправил Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... markimax Опубліковано: 19 січня 2019 Share Опубліковано: 19 січня 2019 Вот сюда добавить и все работает как надо Цитата public function createOTCTable() { $sql = "CREATE TABLE IF NOT EXISTS `" . DB_PREFIX . "order_to_sdek` ( "; $sql .= "`order_to_sdek_id` int(11) NOT NULL AUTO_INCREMENT, "; $sql .= "`order_id` int(11) NOT NULL, "; $sql .= "`cityId` int(11) NOT NULL, "; $sql .= "`pvz_code` varchar(255) NOT NULL, "; $sql .= "PRIMARY KEY (`order_to_sdek_id`), "; $sql .= "UNIQUE KEY `order_id` (`order_id`) "; $sql .= ") ENGINE=MyISAM DEFAULT CHARSET=utf8;"; $this->db->query($sql); $this->load->model('extension/event'); $this->model_extension_event->deleteEvent('cdek_shipping_add_scripts'); $this->model_extension_event->deleteEvent('cdek_shipping_success_order'); $this->model_extension_event->deleteEvent('cdek_shipping_order_create'); $this->model_extension_event->deleteEvent('cdek_shipping_order_history'); $this->model_extension_event->deleteEvent('cdek_shipping_check_tariff_pvz'); $this->model_extension_event->addEvent('cdek_shipping_add_scripts', 'catalog/controller/common/header/before','event/cdekshipping/addScripts'); $this->model_extension_event->addEvent('cdek_shipping_success_order', 'catalog/controller/checkout/success/before','event/cdekshipping/successOrder'); $this->model_extension_event->addEvent('cdek_shipping_order_create', 'catalog/model/checkout/order/addOrder/after','event/cdekshipping/orderCreate'); $this->model_extension_event->addEvent('cdek_shipping_order_history', 'catalog/model/checkout/order/addOrderHistory/before','event/cdekshipping/orderHistory'); $this->model_extension_event->addEvent('cdek_shipping_check_tariff_pvz', 'catalog/controller/checkout/shipping_method/save/before','event/cdekshipping/checkTariffPvz'); } Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 19 січня 2019 Share Опубліковано: 19 січня 2019 10 минут назад, markimax сказал: Вот сюда добавить и все работает как надо Аретм поправил.. А вообще-то Это нужно сделать в инстале а при вызове метода вообще не трогать события Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... ArtemPitov Опубліковано: 19 січня 2019 Автор Share Опубліковано: 19 січня 2019 @chukcha на сколько я понял, это продукт оф. СДЕК-а, при поддержке рос.опенкарат, баг трекера я не нашел, я попадаю не эту особенность не однократно Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... HyperLabTeam Опубліковано: 20 січня 2019 Share Опубліковано: 20 січня 2019 юзайте шиптор, там сдек вшит уже.. правда не в курсе как дела с регионами обстоят.. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... iglin Опубліковано: 20 січня 2019 Share Опубліковано: 20 січня 2019 12 часов назад, ArtemPitov сказал: да, скорее всего, я немного не верно написал куда добавить, поправил Ага, да и я вчера перед уходом с работы не обратил внимания что модель ниже запускается. Просто вставил как написано и ушёл. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Разное Курилка Множество событий в модуле cdek Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich Промо банери в категоріях товарів Автор: IHOR1989 Trend - адаптивний універсальний шаблон Автор: DSV × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
iglin Опубліковано: 19 січня 2019 Share Опубліковано: 19 січня 2019 7 минут назад, chukcha сказал: Я так понимаю, что это после многих инсталяций модуля.. Не, это после одной инсталяции, просто во время работы эти события создаются. @ArtemPitov , спасибо за информацию! При копировании кода с форума файл начал выпадать в ошибки, но завтра разберусь что не так) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... ArtemPitov Опубліковано: 19 січня 2019 Автор Share Опубліковано: 19 січня 2019 @iglin скорее всего не так что-то сделали, смотрите внимательнее Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 19 січня 2019 Share Опубліковано: 19 січня 2019 2 минуты назад, ArtemPitov сказал: @iglin скорее всего не так что-то сделали, смотрите внимательнее Забыл наверное модель подключить Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... ArtemPitov Опубліковано: 19 січня 2019 Автор Share Опубліковано: 19 січня 2019 @chukcha да, скорее всего, я немного не верно написал куда добавить, поправил Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... markimax Опубліковано: 19 січня 2019 Share Опубліковано: 19 січня 2019 Вот сюда добавить и все работает как надо Цитата public function createOTCTable() { $sql = "CREATE TABLE IF NOT EXISTS `" . DB_PREFIX . "order_to_sdek` ( "; $sql .= "`order_to_sdek_id` int(11) NOT NULL AUTO_INCREMENT, "; $sql .= "`order_id` int(11) NOT NULL, "; $sql .= "`cityId` int(11) NOT NULL, "; $sql .= "`pvz_code` varchar(255) NOT NULL, "; $sql .= "PRIMARY KEY (`order_to_sdek_id`), "; $sql .= "UNIQUE KEY `order_id` (`order_id`) "; $sql .= ") ENGINE=MyISAM DEFAULT CHARSET=utf8;"; $this->db->query($sql); $this->load->model('extension/event'); $this->model_extension_event->deleteEvent('cdek_shipping_add_scripts'); $this->model_extension_event->deleteEvent('cdek_shipping_success_order'); $this->model_extension_event->deleteEvent('cdek_shipping_order_create'); $this->model_extension_event->deleteEvent('cdek_shipping_order_history'); $this->model_extension_event->deleteEvent('cdek_shipping_check_tariff_pvz'); $this->model_extension_event->addEvent('cdek_shipping_add_scripts', 'catalog/controller/common/header/before','event/cdekshipping/addScripts'); $this->model_extension_event->addEvent('cdek_shipping_success_order', 'catalog/controller/checkout/success/before','event/cdekshipping/successOrder'); $this->model_extension_event->addEvent('cdek_shipping_order_create', 'catalog/model/checkout/order/addOrder/after','event/cdekshipping/orderCreate'); $this->model_extension_event->addEvent('cdek_shipping_order_history', 'catalog/model/checkout/order/addOrderHistory/before','event/cdekshipping/orderHistory'); $this->model_extension_event->addEvent('cdek_shipping_check_tariff_pvz', 'catalog/controller/checkout/shipping_method/save/before','event/cdekshipping/checkTariffPvz'); } Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 19 січня 2019 Share Опубліковано: 19 січня 2019 10 минут назад, markimax сказал: Вот сюда добавить и все работает как надо Аретм поправил.. А вообще-то Это нужно сделать в инстале а при вызове метода вообще не трогать события Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... ArtemPitov Опубліковано: 19 січня 2019 Автор Share Опубліковано: 19 січня 2019 @chukcha на сколько я понял, это продукт оф. СДЕК-а, при поддержке рос.опенкарат, баг трекера я не нашел, я попадаю не эту особенность не однократно Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... HyperLabTeam Опубліковано: 20 січня 2019 Share Опубліковано: 20 січня 2019 юзайте шиптор, там сдек вшит уже.. правда не в курсе как дела с регионами обстоят.. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... iglin Опубліковано: 20 січня 2019 Share Опубліковано: 20 січня 2019 12 часов назад, ArtemPitov сказал: да, скорее всего, я немного не верно написал куда добавить, поправил Ага, да и я вчера перед уходом с работы не обратил внимания что модель ниже запускается. Просто вставил как написано и ушёл. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Разное Курилка Множество событий в модуле cdek Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich Промо банери в категоріях товарів Автор: IHOR1989 Trend - адаптивний універсальний шаблон Автор: DSV × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
ArtemPitov Опубліковано: 19 січня 2019 Автор Share Опубліковано: 19 січня 2019 @iglin скорее всего не так что-то сделали, смотрите внимательнее Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 19 січня 2019 Share Опубліковано: 19 січня 2019 2 минуты назад, ArtemPitov сказал: @iglin скорее всего не так что-то сделали, смотрите внимательнее Забыл наверное модель подключить Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... ArtemPitov Опубліковано: 19 січня 2019 Автор Share Опубліковано: 19 січня 2019 @chukcha да, скорее всего, я немного не верно написал куда добавить, поправил Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... markimax Опубліковано: 19 січня 2019 Share Опубліковано: 19 січня 2019 Вот сюда добавить и все работает как надо Цитата public function createOTCTable() { $sql = "CREATE TABLE IF NOT EXISTS `" . DB_PREFIX . "order_to_sdek` ( "; $sql .= "`order_to_sdek_id` int(11) NOT NULL AUTO_INCREMENT, "; $sql .= "`order_id` int(11) NOT NULL, "; $sql .= "`cityId` int(11) NOT NULL, "; $sql .= "`pvz_code` varchar(255) NOT NULL, "; $sql .= "PRIMARY KEY (`order_to_sdek_id`), "; $sql .= "UNIQUE KEY `order_id` (`order_id`) "; $sql .= ") ENGINE=MyISAM DEFAULT CHARSET=utf8;"; $this->db->query($sql); $this->load->model('extension/event'); $this->model_extension_event->deleteEvent('cdek_shipping_add_scripts'); $this->model_extension_event->deleteEvent('cdek_shipping_success_order'); $this->model_extension_event->deleteEvent('cdek_shipping_order_create'); $this->model_extension_event->deleteEvent('cdek_shipping_order_history'); $this->model_extension_event->deleteEvent('cdek_shipping_check_tariff_pvz'); $this->model_extension_event->addEvent('cdek_shipping_add_scripts', 'catalog/controller/common/header/before','event/cdekshipping/addScripts'); $this->model_extension_event->addEvent('cdek_shipping_success_order', 'catalog/controller/checkout/success/before','event/cdekshipping/successOrder'); $this->model_extension_event->addEvent('cdek_shipping_order_create', 'catalog/model/checkout/order/addOrder/after','event/cdekshipping/orderCreate'); $this->model_extension_event->addEvent('cdek_shipping_order_history', 'catalog/model/checkout/order/addOrderHistory/before','event/cdekshipping/orderHistory'); $this->model_extension_event->addEvent('cdek_shipping_check_tariff_pvz', 'catalog/controller/checkout/shipping_method/save/before','event/cdekshipping/checkTariffPvz'); } Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 19 січня 2019 Share Опубліковано: 19 січня 2019 10 минут назад, markimax сказал: Вот сюда добавить и все работает как надо Аретм поправил.. А вообще-то Это нужно сделать в инстале а при вызове метода вообще не трогать события Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... ArtemPitov Опубліковано: 19 січня 2019 Автор Share Опубліковано: 19 січня 2019 @chukcha на сколько я понял, это продукт оф. СДЕК-а, при поддержке рос.опенкарат, баг трекера я не нашел, я попадаю не эту особенность не однократно Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... HyperLabTeam Опубліковано: 20 січня 2019 Share Опубліковано: 20 січня 2019 юзайте шиптор, там сдек вшит уже.. правда не в курсе как дела с регионами обстоят.. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... iglin Опубліковано: 20 січня 2019 Share Опубліковано: 20 січня 2019 12 часов назад, ArtemPitov сказал: да, скорее всего, я немного не верно написал куда добавить, поправил Ага, да и я вчера перед уходом с работы не обратил внимания что модель ниже запускается. Просто вставил как написано и ушёл. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Разное Курилка Множество событий в модуле cdek Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich Промо банери в категоріях товарів Автор: IHOR1989 Trend - адаптивний універсальний шаблон Автор: DSV × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
chukcha Опубліковано: 19 січня 2019 Share Опубліковано: 19 січня 2019 2 минуты назад, ArtemPitov сказал: @iglin скорее всего не так что-то сделали, смотрите внимательнее Забыл наверное модель подключить Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... ArtemPitov Опубліковано: 19 січня 2019 Автор Share Опубліковано: 19 січня 2019 @chukcha да, скорее всего, я немного не верно написал куда добавить, поправил Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... markimax Опубліковано: 19 січня 2019 Share Опубліковано: 19 січня 2019 Вот сюда добавить и все работает как надо Цитата public function createOTCTable() { $sql = "CREATE TABLE IF NOT EXISTS `" . DB_PREFIX . "order_to_sdek` ( "; $sql .= "`order_to_sdek_id` int(11) NOT NULL AUTO_INCREMENT, "; $sql .= "`order_id` int(11) NOT NULL, "; $sql .= "`cityId` int(11) NOT NULL, "; $sql .= "`pvz_code` varchar(255) NOT NULL, "; $sql .= "PRIMARY KEY (`order_to_sdek_id`), "; $sql .= "UNIQUE KEY `order_id` (`order_id`) "; $sql .= ") ENGINE=MyISAM DEFAULT CHARSET=utf8;"; $this->db->query($sql); $this->load->model('extension/event'); $this->model_extension_event->deleteEvent('cdek_shipping_add_scripts'); $this->model_extension_event->deleteEvent('cdek_shipping_success_order'); $this->model_extension_event->deleteEvent('cdek_shipping_order_create'); $this->model_extension_event->deleteEvent('cdek_shipping_order_history'); $this->model_extension_event->deleteEvent('cdek_shipping_check_tariff_pvz'); $this->model_extension_event->addEvent('cdek_shipping_add_scripts', 'catalog/controller/common/header/before','event/cdekshipping/addScripts'); $this->model_extension_event->addEvent('cdek_shipping_success_order', 'catalog/controller/checkout/success/before','event/cdekshipping/successOrder'); $this->model_extension_event->addEvent('cdek_shipping_order_create', 'catalog/model/checkout/order/addOrder/after','event/cdekshipping/orderCreate'); $this->model_extension_event->addEvent('cdek_shipping_order_history', 'catalog/model/checkout/order/addOrderHistory/before','event/cdekshipping/orderHistory'); $this->model_extension_event->addEvent('cdek_shipping_check_tariff_pvz', 'catalog/controller/checkout/shipping_method/save/before','event/cdekshipping/checkTariffPvz'); } Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 19 січня 2019 Share Опубліковано: 19 січня 2019 10 минут назад, markimax сказал: Вот сюда добавить и все работает как надо Аретм поправил.. А вообще-то Это нужно сделать в инстале а при вызове метода вообще не трогать события Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... ArtemPitov Опубліковано: 19 січня 2019 Автор Share Опубліковано: 19 січня 2019 @chukcha на сколько я понял, это продукт оф. СДЕК-а, при поддержке рос.опенкарат, баг трекера я не нашел, я попадаю не эту особенность не однократно Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... HyperLabTeam Опубліковано: 20 січня 2019 Share Опубліковано: 20 січня 2019 юзайте шиптор, там сдек вшит уже.. правда не в курсе как дела с регионами обстоят.. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... iglin Опубліковано: 20 січня 2019 Share Опубліковано: 20 січня 2019 12 часов назад, ArtemPitov сказал: да, скорее всего, я немного не верно написал куда добавить, поправил Ага, да и я вчера перед уходом с работы не обратил внимания что модель ниже запускается. Просто вставил как написано и ушёл. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Разное Курилка Множество событий в модуле cdek Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich Промо банери в категоріях товарів Автор: IHOR1989 Trend - адаптивний універсальний шаблон Автор: DSV × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
ArtemPitov Опубліковано: 19 січня 2019 Автор Share Опубліковано: 19 січня 2019 @chukcha да, скорее всего, я немного не верно написал куда добавить, поправил Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... markimax Опубліковано: 19 січня 2019 Share Опубліковано: 19 січня 2019 Вот сюда добавить и все работает как надо Цитата public function createOTCTable() { $sql = "CREATE TABLE IF NOT EXISTS `" . DB_PREFIX . "order_to_sdek` ( "; $sql .= "`order_to_sdek_id` int(11) NOT NULL AUTO_INCREMENT, "; $sql .= "`order_id` int(11) NOT NULL, "; $sql .= "`cityId` int(11) NOT NULL, "; $sql .= "`pvz_code` varchar(255) NOT NULL, "; $sql .= "PRIMARY KEY (`order_to_sdek_id`), "; $sql .= "UNIQUE KEY `order_id` (`order_id`) "; $sql .= ") ENGINE=MyISAM DEFAULT CHARSET=utf8;"; $this->db->query($sql); $this->load->model('extension/event'); $this->model_extension_event->deleteEvent('cdek_shipping_add_scripts'); $this->model_extension_event->deleteEvent('cdek_shipping_success_order'); $this->model_extension_event->deleteEvent('cdek_shipping_order_create'); $this->model_extension_event->deleteEvent('cdek_shipping_order_history'); $this->model_extension_event->deleteEvent('cdek_shipping_check_tariff_pvz'); $this->model_extension_event->addEvent('cdek_shipping_add_scripts', 'catalog/controller/common/header/before','event/cdekshipping/addScripts'); $this->model_extension_event->addEvent('cdek_shipping_success_order', 'catalog/controller/checkout/success/before','event/cdekshipping/successOrder'); $this->model_extension_event->addEvent('cdek_shipping_order_create', 'catalog/model/checkout/order/addOrder/after','event/cdekshipping/orderCreate'); $this->model_extension_event->addEvent('cdek_shipping_order_history', 'catalog/model/checkout/order/addOrderHistory/before','event/cdekshipping/orderHistory'); $this->model_extension_event->addEvent('cdek_shipping_check_tariff_pvz', 'catalog/controller/checkout/shipping_method/save/before','event/cdekshipping/checkTariffPvz'); } Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 19 січня 2019 Share Опубліковано: 19 січня 2019 10 минут назад, markimax сказал: Вот сюда добавить и все работает как надо Аретм поправил.. А вообще-то Это нужно сделать в инстале а при вызове метода вообще не трогать события Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... ArtemPitov Опубліковано: 19 січня 2019 Автор Share Опубліковано: 19 січня 2019 @chukcha на сколько я понял, это продукт оф. СДЕК-а, при поддержке рос.опенкарат, баг трекера я не нашел, я попадаю не эту особенность не однократно Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... HyperLabTeam Опубліковано: 20 січня 2019 Share Опубліковано: 20 січня 2019 юзайте шиптор, там сдек вшит уже.. правда не в курсе как дела с регионами обстоят.. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... iglin Опубліковано: 20 січня 2019 Share Опубліковано: 20 січня 2019 12 часов назад, ArtemPitov сказал: да, скорее всего, я немного не верно написал куда добавить, поправил Ага, да и я вчера перед уходом с работы не обратил внимания что модель ниже запускается. Просто вставил как написано и ушёл. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Разное Курилка Множество событий в модуле cdek Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich Промо банери в категоріях товарів Автор: IHOR1989 Trend - адаптивний універсальний шаблон Автор: DSV × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
markimax Опубліковано: 19 січня 2019 Share Опубліковано: 19 січня 2019 Вот сюда добавить и все работает как надо Цитата public function createOTCTable() { $sql = "CREATE TABLE IF NOT EXISTS `" . DB_PREFIX . "order_to_sdek` ( "; $sql .= "`order_to_sdek_id` int(11) NOT NULL AUTO_INCREMENT, "; $sql .= "`order_id` int(11) NOT NULL, "; $sql .= "`cityId` int(11) NOT NULL, "; $sql .= "`pvz_code` varchar(255) NOT NULL, "; $sql .= "PRIMARY KEY (`order_to_sdek_id`), "; $sql .= "UNIQUE KEY `order_id` (`order_id`) "; $sql .= ") ENGINE=MyISAM DEFAULT CHARSET=utf8;"; $this->db->query($sql); $this->load->model('extension/event'); $this->model_extension_event->deleteEvent('cdek_shipping_add_scripts'); $this->model_extension_event->deleteEvent('cdek_shipping_success_order'); $this->model_extension_event->deleteEvent('cdek_shipping_order_create'); $this->model_extension_event->deleteEvent('cdek_shipping_order_history'); $this->model_extension_event->deleteEvent('cdek_shipping_check_tariff_pvz'); $this->model_extension_event->addEvent('cdek_shipping_add_scripts', 'catalog/controller/common/header/before','event/cdekshipping/addScripts'); $this->model_extension_event->addEvent('cdek_shipping_success_order', 'catalog/controller/checkout/success/before','event/cdekshipping/successOrder'); $this->model_extension_event->addEvent('cdek_shipping_order_create', 'catalog/model/checkout/order/addOrder/after','event/cdekshipping/orderCreate'); $this->model_extension_event->addEvent('cdek_shipping_order_history', 'catalog/model/checkout/order/addOrderHistory/before','event/cdekshipping/orderHistory'); $this->model_extension_event->addEvent('cdek_shipping_check_tariff_pvz', 'catalog/controller/checkout/shipping_method/save/before','event/cdekshipping/checkTariffPvz'); } Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 19 січня 2019 Share Опубліковано: 19 січня 2019 10 минут назад, markimax сказал: Вот сюда добавить и все работает как надо Аретм поправил.. А вообще-то Это нужно сделать в инстале а при вызове метода вообще не трогать события Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... ArtemPitov Опубліковано: 19 січня 2019 Автор Share Опубліковано: 19 січня 2019 @chukcha на сколько я понял, это продукт оф. СДЕК-а, при поддержке рос.опенкарат, баг трекера я не нашел, я попадаю не эту особенность не однократно Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... HyperLabTeam Опубліковано: 20 січня 2019 Share Опубліковано: 20 січня 2019 юзайте шиптор, там сдек вшит уже.. правда не в курсе как дела с регионами обстоят.. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... iglin Опубліковано: 20 січня 2019 Share Опубліковано: 20 січня 2019 12 часов назад, ArtemPitov сказал: да, скорее всего, я немного не верно написал куда добавить, поправил Ага, да и я вчера перед уходом с работы не обратил внимания что модель ниже запускается. Просто вставил как написано и ушёл. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Разное Курилка Множество событий в модуле cdek Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich Промо банери в категоріях товарів Автор: IHOR1989 Trend - адаптивний універсальний шаблон Автор: DSV
chukcha Опубліковано: 19 січня 2019 Share Опубліковано: 19 січня 2019 10 минут назад, markimax сказал: Вот сюда добавить и все работает как надо Аретм поправил.. А вообще-то Это нужно сделать в инстале а при вызове метода вообще не трогать события Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... ArtemPitov Опубліковано: 19 січня 2019 Автор Share Опубліковано: 19 січня 2019 @chukcha на сколько я понял, это продукт оф. СДЕК-а, при поддержке рос.опенкарат, баг трекера я не нашел, я попадаю не эту особенность не однократно Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... HyperLabTeam Опубліковано: 20 січня 2019 Share Опубліковано: 20 січня 2019 юзайте шиптор, там сдек вшит уже.. правда не в курсе как дела с регионами обстоят.. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... iglin Опубліковано: 20 січня 2019 Share Опубліковано: 20 січня 2019 12 часов назад, ArtemPitov сказал: да, скорее всего, я немного не верно написал куда добавить, поправил Ага, да и я вчера перед уходом с работы не обратил внимания что модель ниже запускается. Просто вставил как написано и ушёл. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Разное Курилка Множество событий в модуле cdek
ArtemPitov Опубліковано: 19 січня 2019 Автор Share Опубліковано: 19 січня 2019 @chukcha на сколько я понял, это продукт оф. СДЕК-а, при поддержке рос.опенкарат, баг трекера я не нашел, я попадаю не эту особенность не однократно Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... HyperLabTeam Опубліковано: 20 січня 2019 Share Опубліковано: 20 січня 2019 юзайте шиптор, там сдек вшит уже.. правда не в курсе как дела с регионами обстоят.. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... iglin Опубліковано: 20 січня 2019 Share Опубліковано: 20 січня 2019 12 часов назад, ArtemPitov сказал: да, скорее всего, я немного не верно написал куда добавить, поправил Ага, да и я вчера перед уходом с работы не обратил внимания что модель ниже запускается. Просто вставил как написано и ушёл. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку
HyperLabTeam Опубліковано: 20 січня 2019 Share Опубліковано: 20 січня 2019 юзайте шиптор, там сдек вшит уже.. правда не в курсе как дела с регионами обстоят.. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
iglin Опубліковано: 20 січня 2019 Share Опубліковано: 20 січня 2019 12 часов назад, ArtemPitov сказал: да, скорее всего, я немного не верно написал куда добавить, поправил Ага, да и я вчера перед уходом с работы не обратил внимания что модель ниже запускается. Просто вставил как написано и ушёл. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0
Recommended Posts