Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

Нужно заменить пару иконок в товарах и поправить иконки на главной


Recommended Posts

Добрый день. Сайт: https://элит-маркет.рф . OpenCart 2.3

Требуется 

1. заменить эти иконки на немного видоизмененные (в личку вышлю) . Порядок оставить таким же, и расстояние между ними тоже. А расстояние между ними и надписью "Как заказать" нужно сделать такое же, как от них до серой зоны снизу. Ну и соответственно чуть поднимется сама эта серая зона.

2. поправить текст на главной и в категориях в "Наши преимущества", чтобы он был в один уровень, и сделать оплата при получении в две строчки. "Оплата при" одна строчка, "получении" другая.

3. и нужно исправить проблему: Иногда в карточке товара при нажатии на  "Подробное описание" во вкладке "Описание" появляется текст из вкладки "Инструкция по укладке". Вот пример такого товара: https://элит-маркет.рф/kvarc-vinilovye-poly/moduleo-24235-classic-oak 

Безымянный.png

Безымянный23.png

Надіслати
Поділитися на інших сайтах


Створіть аккаунт або увійдіть для коментування

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто!

Зареєструвати аккаунт

Вхід

Уже зареєстровані? Увійдіть тут.

Вхід зараз
  • Зараз на сторінці   0 користувачів

    • Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку

×
×
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.