Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

SeoPro для чистого 1.5.3

Recommended Posts

• 1 year later...

так работает он на 1.5.3? Или нет? Ато я смотрю для его установки мускул ковырять надо, так не хочется зазря то

Так что, заработал? У меня тоже 1.5.3.1, не знаю как на него SEO Pro поставить((( ЧТо только не пробовала(((

Надіслати
Поділитися на інших сайтах

Seo pro бесплатный. по ссылке автоустановка. она платная

Видел раньше ваш модуль, почему то не понял, что там есть автоустановка seopro, может описание не внимательно читал. Хотел даже заплатить человеку из "OC Team" за установку seopro. Вообще модуль должен пользоваться популярностью!!! для пользователей оригинальной OC, странно, что я его пропустил. Потому что кроме seopro не нашел как справиться с дублями категорий. С дублями товаров более менее canonical справлялся, а вот с категориями ничего другого не нашел.

Надіслати
Поділитися на інших сайтах

Створіть аккаунт або увійдіть для коментування

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто!

Зареєструвати аккаунт

Вхід

Уже зареєстровані? Увійдіть тут.

Вхід зараз
  • Зараз на сторінці   0 користувачів

• Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.