Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

проблема с опциями

Recommended Posts

Всем доброго утра,проблема с опциями,выбираю цвет голубой,например, и фото товара переключает только в доп.фото а главное остается как есть... может кто поможет решить проблему,очень хотелось бы не очень дорого...

923141664_.png.a2b1fbbc870877bd54cf1ae301e0ca6a.png

Надіслати
Поділитися на інших сайтах

у меня LIVEOPENCART: Изображения опций PRO      вроде как должно менять,я где то накосячил,возможно какая то несовместимость и не работает,заменил на дефолтные файлы шаблона и проблема осталась(

Надіслати

17 минут назад, Toys777 сказал:

у меня LIVEOPENCART: Изображения опций PRO      вроде как должно менять,я где то накосячил,возможно какая то несовместимость и не работает,заменил на дефолтные файлы шаблона и проблема осталась(

blob.png.4fdd90d3ebcd1f44eb253a208db9593f.png

включено?

Надіслати

5 минут назад, Toys777 сказал:

да(

У меня тоже НьюСтор + изобр опций про + св опции + живая цена. Всё меняет, всё работает. Единственное, не помню, работало с коробки или автор (19й) адаптировал.... Пишите 19му, в общем. Только наберитесь терпения, ещё до того как написать)))))

Надіслати

4 минуты назад, RaVIOLy сказал:

У меня тоже НьюСтор + изобр опций про + св опции + живая цена. Всё меняет, всё работает. Единственное, не помню, работало с коробки или автор (19й) адаптировал.... Пишите 19му, в общем. Только наберитесь терпения, ещё до того как написать)))))

был в сети 15 часов назад,я уже настроился,но вроде не горит прям сейчас)  спасибо большое)

Надіслати

Створіть аккаунт або увійдіть для коментування

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто!

Зареєструвати аккаунт

Вхід

Уже зареєстровані? Увійдіть тут.

Вхід зараз
  • Зараз на сторінці   0 користувачів

• Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.