Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

Слетает дизайн карточки товара из за модуля

Recommended Posts

Всем доброго времени суток, моя изначальная цель состоит в том чтобы реализовать изменение картинки при наведении мышкой на товар. Я нашел модуль -  Ссылка.

Но при его установке слетает дизайн карточки товара. Скажите пожалуйста почему такое происходит? По идее файлы шаблона карточки товара не должны затрагиваться. Верси ocStore 2.1.0.2.1; Шаблон -  Fastfood.

Надіслати
Поділитися на інших сайтах

13 минут назад, Guram1994 сказал:

Всем доброго времени суток, моя изначальная цель состоит в том чтобы реализовать изменение картинки при наведении мышкой на товар. Я нашел модуль -  Ссылка.

Но при его установке слетает дизайн карточки товара. Скажите пожалуйста почему такое происходит? По идее файлы шаблона карточки товара не должны затрагиваться. Верси ocStore 2.1.0.2.1; Шаблон -  Fastfood.

ссылку на сайт

Надіслати

22 hours ago, Gaziz said:

ссылку на сайт

Добрый день, вы сможете меня направить либо помочь? Если слетает дизайн карточки товара, значит ли это то что мне нужно править css файлы или дело не в этом?

Надіслати

24 минуты назад, Guram1994 сказал:

Добрый день, вы сможете меня направить либо помочь? Если слетает дизайн карточки товара, значит ли это то что мне нужно править css файлы или дело не в этом?

Может в ocmod.xml стили перебиваются. Может вообще не из за этого модуля. Доступы в личку киньте.

Надіслати

Створіть аккаунт або увійдіть для коментування

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто!

Зареєструвати аккаунт

Вхід

Уже зареєстровані? Увійдіть тут.

Вхід зараз
  • Зараз на сторінці   0 користувачів

• Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.