mavrits Опубліковано: 16 липня 2012 Share Опубліковано: 16 липня 2012 OpenStore 1.5.1.3, шаблон http://opencartforum...BD%D1%8B%D1%85/ Установлен vqmod модуль, фильтр по категориям в админ части, Сайт http://www.oil-m.in.ua/ Не работает "Корзина", "Оформление заказа" не активна кнопка "Войти в личный кабинет" Товар в корзину добавляется только при обновлении страницы. Модуль "Рекомендуемые" тоже не работает Люди , подскажите, плиз. Чё-то, поковырялся здесь , на форумах, не нашел ответа. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ravilr Опубліковано: 16 липня 2012 Share Опубліковано: 16 липня 2012 для начала спросите у автора шаблона. Или может Вы версии движка и шаблона перепутали. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... mavrits Опубліковано: 16 липня 2012 Автор Share Опубліковано: 16 липня 2012 ravilr Благодарю, что откликнулись!!! Н для начала спросите у автора шаблона. На чистом шаблоне всё работает Или может Вы версии движка и шаблона перепутали.Как тут перепутать-то, даже не знаю. Всё, вроде бы, правильно. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... ravilr Опубліковано: 16 липня 2012 Share Опубліковано: 16 липня 2012 перепутать запрасто. У вас движок 1.5.1.3 а шаблон для какой версии устанавливали, не известно. У автора их 3 штуки!!! Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... mavrits Опубліковано: 16 липня 2012 Автор Share Опубліковано: 16 липня 2012 Перепутать-то просто, согласен, что и произошло в первый раз)))) Сейчас всё правильно, здесь ошибки нет. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 2 weeks later... mavrits Опубліковано: 25 липня 2012 Автор Share Опубліковано: 25 липня 2012 Неужели никто не знает??? Неужели никто не подскажет??? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... freelancer Опубліковано: 25 липня 2012 Share Опубліковано: 25 липня 2012 Неужели никто не знает??? Неужели никто не подскажет???в ответ на ajax запрос добавляется мусор <!-- 100f8fe3 --> Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... mavrits Опубліковано: 25 липня 2012 Автор Share Опубліковано: 25 липня 2012 freelancer Благодарю Вас, сударь! А, с чем это может быть связано? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... freelancer Опубліковано: 25 липня 2012 Share Опубліковано: 25 липня 2012 обратитесь к хостеру Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... mavrits Опубліковано: 25 липня 2012 Автор Share Опубліковано: 25 липня 2012 обратитесь к хостеруВот, что ответил хостер :-"Здравствуйте. Видимо проблема в самом коде скрипта, т.к. не совсем понятно как это может быть связано с хостинг-провайдером и настроек мастер-сервера хостинга." Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... freelancer Опубліковано: 25 липня 2012 Share Опубліковано: 25 липня 2012 если хостер не при делах, поищите по сайту этот набор символов Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... mavrits Опубліковано: 25 липня 2012 Автор Share Опубліковано: 25 липня 2012 если хостер не при делах, поищите по сайту этот набор символов 100f8fe3- этот набор символов?Если да- нашел. Что с ним сделать? Удалить? Удалил. Результат не оправдал мои ожидания Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... mavrits Опубліковано: 25 липня 2012 Автор Share Опубліковано: 25 липня 2012 обратитесь к хостеруВот , что еще хостер ответил:-"Проверьте, чтобы в коде скрипта не было никаких спецсимволов, которые могли мы добавляться к ответу."О каком скрипте идет речь и как это проверить? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... freelancer Опубліковано: 26 липня 2012 Share Опубліковано: 26 липня 2012 100f8fe3- этот набор символов?Если да- нашел. Что с ним сделать? Удалить? Удалил. Результат не оправдал мои ожиданиягде нашли? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... mavrits Опубліковано: 26 липня 2012 Автор Share Опубліковано: 26 липня 2012 где нашли?Нашел в папке с файлом solomono.php, но не в этом была причина, в чем так и не знаю, но не в этом файле, он как был так и остался. Проблема была решена за 10$ на http://freelancehunt.com очень быстро, человеком по имени Александр Киров [askirov] за что я ему очень благодарен. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... freelancer Опубліковано: 26 липня 2012 Share Опубліковано: 26 липня 2012 Нашел в папке с файлом solomono.php, но не в этом была причина, в чем так и не знаю, но не в этом файле, он как был так и остался. Проблема была решена за 10$ на http://freelancehunt.com очень быстро, человеком по имени Александр Киров [askirov] за что я ему очень благодарен.причину вам сказали? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... mavrits Опубліковано: 26 липня 2012 Автор Share Опубліковано: 26 липня 2012 причину вам сказали? Скорее всего, криво был установлен шаблон. В файлах контроллера были изменения в коде( как мне сказали) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 5 weeks later... Anyutka Опубліковано: 26 серпня 2012 Share Опубліковано: 26 серпня 2012 Ребята, точно такая проблема. К специалисту буду обращаться в крайнем случае. Можно ли самой что-то изменить? Скорее всего тоже проблема с шаблоном modado.ru Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Anyutka Опубліковано: 26 серпня 2012 Share Опубліковано: 26 серпня 2012 проблему решила: https://opencartforum.com/topic/7552-ошибка-с-www/page__hl__корзина__fromsearch__1 спасибо! Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Отчёты об ошибках Не работает "Корзина", "Оформление заказа" не активна кнопка "Войти в личный кабинет" Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення Повний пакет SEO Автор: GeekoDev SameSite Session Fix Opencart 3 Автор: web_bond SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
mavrits Опубліковано: 16 липня 2012 Автор Share Опубліковано: 16 липня 2012 ravilr Благодарю, что откликнулись!!! Н для начала спросите у автора шаблона. На чистом шаблоне всё работает Или может Вы версии движка и шаблона перепутали.Как тут перепутать-то, даже не знаю. Всё, вроде бы, правильно. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ravilr Опубліковано: 16 липня 2012 Share Опубліковано: 16 липня 2012 перепутать запрасто. У вас движок 1.5.1.3 а шаблон для какой версии устанавливали, не известно. У автора их 3 штуки!!! Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... mavrits Опубліковано: 16 липня 2012 Автор Share Опубліковано: 16 липня 2012 Перепутать-то просто, согласен, что и произошло в первый раз)))) Сейчас всё правильно, здесь ошибки нет. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 2 weeks later... mavrits Опубліковано: 25 липня 2012 Автор Share Опубліковано: 25 липня 2012 Неужели никто не знает??? Неужели никто не подскажет??? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... freelancer Опубліковано: 25 липня 2012 Share Опубліковано: 25 липня 2012 Неужели никто не знает??? Неужели никто не подскажет???в ответ на ajax запрос добавляется мусор <!-- 100f8fe3 --> Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... mavrits Опубліковано: 25 липня 2012 Автор Share Опубліковано: 25 липня 2012 freelancer Благодарю Вас, сударь! А, с чем это может быть связано? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... freelancer Опубліковано: 25 липня 2012 Share Опубліковано: 25 липня 2012 обратитесь к хостеру Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... mavrits Опубліковано: 25 липня 2012 Автор Share Опубліковано: 25 липня 2012 обратитесь к хостеруВот, что ответил хостер :-"Здравствуйте. Видимо проблема в самом коде скрипта, т.к. не совсем понятно как это может быть связано с хостинг-провайдером и настроек мастер-сервера хостинга." Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... freelancer Опубліковано: 25 липня 2012 Share Опубліковано: 25 липня 2012 если хостер не при делах, поищите по сайту этот набор символов Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... mavrits Опубліковано: 25 липня 2012 Автор Share Опубліковано: 25 липня 2012 если хостер не при делах, поищите по сайту этот набор символов 100f8fe3- этот набор символов?Если да- нашел. Что с ним сделать? Удалить? Удалил. Результат не оправдал мои ожидания Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... mavrits Опубліковано: 25 липня 2012 Автор Share Опубліковано: 25 липня 2012 обратитесь к хостеруВот , что еще хостер ответил:-"Проверьте, чтобы в коде скрипта не было никаких спецсимволов, которые могли мы добавляться к ответу."О каком скрипте идет речь и как это проверить? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... freelancer Опубліковано: 26 липня 2012 Share Опубліковано: 26 липня 2012 100f8fe3- этот набор символов?Если да- нашел. Что с ним сделать? Удалить? Удалил. Результат не оправдал мои ожиданиягде нашли? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... mavrits Опубліковано: 26 липня 2012 Автор Share Опубліковано: 26 липня 2012 где нашли?Нашел в папке с файлом solomono.php, но не в этом была причина, в чем так и не знаю, но не в этом файле, он как был так и остался. Проблема была решена за 10$ на http://freelancehunt.com очень быстро, человеком по имени Александр Киров [askirov] за что я ему очень благодарен. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... freelancer Опубліковано: 26 липня 2012 Share Опубліковано: 26 липня 2012 Нашел в папке с файлом solomono.php, но не в этом была причина, в чем так и не знаю, но не в этом файле, он как был так и остался. Проблема была решена за 10$ на http://freelancehunt.com очень быстро, человеком по имени Александр Киров [askirov] за что я ему очень благодарен.причину вам сказали? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... mavrits Опубліковано: 26 липня 2012 Автор Share Опубліковано: 26 липня 2012 причину вам сказали? Скорее всего, криво был установлен шаблон. В файлах контроллера были изменения в коде( как мне сказали) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 5 weeks later... Anyutka Опубліковано: 26 серпня 2012 Share Опубліковано: 26 серпня 2012 Ребята, точно такая проблема. К специалисту буду обращаться в крайнем случае. Можно ли самой что-то изменить? Скорее всего тоже проблема с шаблоном modado.ru Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Anyutka Опубліковано: 26 серпня 2012 Share Опубліковано: 26 серпня 2012 проблему решила: https://opencartforum.com/topic/7552-ошибка-с-www/page__hl__корзина__fromsearch__1 спасибо! Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Отчёты об ошибках Не работает "Корзина", "Оформление заказа" не активна кнопка "Войти в личный кабинет" Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення Повний пакет SEO Автор: GeekoDev SameSite Session Fix Opencart 3 Автор: web_bond SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
mavrits Опубліковано: 16 липня 2012 Автор Share Опубліковано: 16 липня 2012 Перепутать-то просто, согласен, что и произошло в первый раз)))) Сейчас всё правильно, здесь ошибки нет. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mavrits Опубліковано: 25 липня 2012 Автор Share Опубліковано: 25 липня 2012 Неужели никто не знает??? Неужели никто не подскажет??? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
freelancer Опубліковано: 25 липня 2012 Share Опубліковано: 25 липня 2012 Неужели никто не знает??? Неужели никто не подскажет???в ответ на ajax запрос добавляется мусор <!-- 100f8fe3 --> Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... mavrits Опубліковано: 25 липня 2012 Автор Share Опубліковано: 25 липня 2012 freelancer Благодарю Вас, сударь! А, с чем это может быть связано? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... freelancer Опубліковано: 25 липня 2012 Share Опубліковано: 25 липня 2012 обратитесь к хостеру Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... mavrits Опубліковано: 25 липня 2012 Автор Share Опубліковано: 25 липня 2012 обратитесь к хостеруВот, что ответил хостер :-"Здравствуйте. Видимо проблема в самом коде скрипта, т.к. не совсем понятно как это может быть связано с хостинг-провайдером и настроек мастер-сервера хостинга." Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... freelancer Опубліковано: 25 липня 2012 Share Опубліковано: 25 липня 2012 если хостер не при делах, поищите по сайту этот набор символов Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... mavrits Опубліковано: 25 липня 2012 Автор Share Опубліковано: 25 липня 2012 если хостер не при делах, поищите по сайту этот набор символов 100f8fe3- этот набор символов?Если да- нашел. Что с ним сделать? Удалить? Удалил. Результат не оправдал мои ожидания Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... mavrits Опубліковано: 25 липня 2012 Автор Share Опубліковано: 25 липня 2012 обратитесь к хостеруВот , что еще хостер ответил:-"Проверьте, чтобы в коде скрипта не было никаких спецсимволов, которые могли мы добавляться к ответу."О каком скрипте идет речь и как это проверить? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... freelancer Опубліковано: 26 липня 2012 Share Опубліковано: 26 липня 2012 100f8fe3- этот набор символов?Если да- нашел. Что с ним сделать? Удалить? Удалил. Результат не оправдал мои ожиданиягде нашли? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... mavrits Опубліковано: 26 липня 2012 Автор Share Опубліковано: 26 липня 2012 где нашли?Нашел в папке с файлом solomono.php, но не в этом была причина, в чем так и не знаю, но не в этом файле, он как был так и остался. Проблема была решена за 10$ на http://freelancehunt.com очень быстро, человеком по имени Александр Киров [askirov] за что я ему очень благодарен. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... freelancer Опубліковано: 26 липня 2012 Share Опубліковано: 26 липня 2012 Нашел в папке с файлом solomono.php, но не в этом была причина, в чем так и не знаю, но не в этом файле, он как был так и остался. Проблема была решена за 10$ на http://freelancehunt.com очень быстро, человеком по имени Александр Киров [askirov] за что я ему очень благодарен.причину вам сказали? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... mavrits Опубліковано: 26 липня 2012 Автор Share Опубліковано: 26 липня 2012 причину вам сказали? Скорее всего, криво был установлен шаблон. В файлах контроллера были изменения в коде( как мне сказали) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 5 weeks later... Anyutka Опубліковано: 26 серпня 2012 Share Опубліковано: 26 серпня 2012 Ребята, точно такая проблема. К специалисту буду обращаться в крайнем случае. Можно ли самой что-то изменить? Скорее всего тоже проблема с шаблоном modado.ru Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Anyutka Опубліковано: 26 серпня 2012 Share Опубліковано: 26 серпня 2012 проблему решила: https://opencartforum.com/topic/7552-ошибка-с-www/page__hl__корзина__fromsearch__1 спасибо! Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Отчёты об ошибках Не работает "Корзина", "Оформление заказа" не активна кнопка "Войти в личный кабинет" Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення Повний пакет SEO Автор: GeekoDev SameSite Session Fix Opencart 3 Автор: web_bond SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
mavrits Опубліковано: 25 липня 2012 Автор Share Опубліковано: 25 липня 2012 freelancer Благодарю Вас, сударь! А, с чем это может быть связано? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
freelancer Опубліковано: 25 липня 2012 Share Опубліковано: 25 липня 2012 обратитесь к хостеру Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... mavrits Опубліковано: 25 липня 2012 Автор Share Опубліковано: 25 липня 2012 обратитесь к хостеруВот, что ответил хостер :-"Здравствуйте. Видимо проблема в самом коде скрипта, т.к. не совсем понятно как это может быть связано с хостинг-провайдером и настроек мастер-сервера хостинга." Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... freelancer Опубліковано: 25 липня 2012 Share Опубліковано: 25 липня 2012 если хостер не при делах, поищите по сайту этот набор символов Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... mavrits Опубліковано: 25 липня 2012 Автор Share Опубліковано: 25 липня 2012 если хостер не при делах, поищите по сайту этот набор символов 100f8fe3- этот набор символов?Если да- нашел. Что с ним сделать? Удалить? Удалил. Результат не оправдал мои ожидания Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... mavrits Опубліковано: 25 липня 2012 Автор Share Опубліковано: 25 липня 2012 обратитесь к хостеруВот , что еще хостер ответил:-"Проверьте, чтобы в коде скрипта не было никаких спецсимволов, которые могли мы добавляться к ответу."О каком скрипте идет речь и как это проверить? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... freelancer Опубліковано: 26 липня 2012 Share Опубліковано: 26 липня 2012 100f8fe3- этот набор символов?Если да- нашел. Что с ним сделать? Удалить? Удалил. Результат не оправдал мои ожиданиягде нашли? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... mavrits Опубліковано: 26 липня 2012 Автор Share Опубліковано: 26 липня 2012 где нашли?Нашел в папке с файлом solomono.php, но не в этом была причина, в чем так и не знаю, но не в этом файле, он как был так и остался. Проблема была решена за 10$ на http://freelancehunt.com очень быстро, человеком по имени Александр Киров [askirov] за что я ему очень благодарен. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... freelancer Опубліковано: 26 липня 2012 Share Опубліковано: 26 липня 2012 Нашел в папке с файлом solomono.php, но не в этом была причина, в чем так и не знаю, но не в этом файле, он как был так и остался. Проблема была решена за 10$ на http://freelancehunt.com очень быстро, человеком по имени Александр Киров [askirov] за что я ему очень благодарен.причину вам сказали? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... mavrits Опубліковано: 26 липня 2012 Автор Share Опубліковано: 26 липня 2012 причину вам сказали? Скорее всего, криво был установлен шаблон. В файлах контроллера были изменения в коде( как мне сказали) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 5 weeks later... Anyutka Опубліковано: 26 серпня 2012 Share Опубліковано: 26 серпня 2012 Ребята, точно такая проблема. К специалисту буду обращаться в крайнем случае. Можно ли самой что-то изменить? Скорее всего тоже проблема с шаблоном modado.ru Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Anyutka Опубліковано: 26 серпня 2012 Share Опубліковано: 26 серпня 2012 проблему решила: https://opencartforum.com/topic/7552-ошибка-с-www/page__hl__корзина__fromsearch__1 спасибо! Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Отчёты об ошибках Не работает "Корзина", "Оформление заказа" не активна кнопка "Войти в личный кабинет" Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення Повний пакет SEO Автор: GeekoDev SameSite Session Fix Opencart 3 Автор: web_bond SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich
mavrits Опубліковано: 25 липня 2012 Автор Share Опубліковано: 25 липня 2012 обратитесь к хостеруВот, что ответил хостер :-"Здравствуйте. Видимо проблема в самом коде скрипта, т.к. не совсем понятно как это может быть связано с хостинг-провайдером и настроек мастер-сервера хостинга." Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
freelancer Опубліковано: 25 липня 2012 Share Опубліковано: 25 липня 2012 если хостер не при делах, поищите по сайту этот набор символов Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... mavrits Опубліковано: 25 липня 2012 Автор Share Опубліковано: 25 липня 2012 если хостер не при делах, поищите по сайту этот набор символов 100f8fe3- этот набор символов?Если да- нашел. Что с ним сделать? Удалить? Удалил. Результат не оправдал мои ожидания Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... mavrits Опубліковано: 25 липня 2012 Автор Share Опубліковано: 25 липня 2012 обратитесь к хостеруВот , что еще хостер ответил:-"Проверьте, чтобы в коде скрипта не было никаких спецсимволов, которые могли мы добавляться к ответу."О каком скрипте идет речь и как это проверить? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... freelancer Опубліковано: 26 липня 2012 Share Опубліковано: 26 липня 2012 100f8fe3- этот набор символов?Если да- нашел. Что с ним сделать? Удалить? Удалил. Результат не оправдал мои ожиданиягде нашли? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... mavrits Опубліковано: 26 липня 2012 Автор Share Опубліковано: 26 липня 2012 где нашли?Нашел в папке с файлом solomono.php, но не в этом была причина, в чем так и не знаю, но не в этом файле, он как был так и остался. Проблема была решена за 10$ на http://freelancehunt.com очень быстро, человеком по имени Александр Киров [askirov] за что я ему очень благодарен. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... freelancer Опубліковано: 26 липня 2012 Share Опубліковано: 26 липня 2012 Нашел в папке с файлом solomono.php, но не в этом была причина, в чем так и не знаю, но не в этом файле, он как был так и остался. Проблема была решена за 10$ на http://freelancehunt.com очень быстро, человеком по имени Александр Киров [askirov] за что я ему очень благодарен.причину вам сказали? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... mavrits Опубліковано: 26 липня 2012 Автор Share Опубліковано: 26 липня 2012 причину вам сказали? Скорее всего, криво был установлен шаблон. В файлах контроллера были изменения в коде( как мне сказали) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 5 weeks later... Anyutka Опубліковано: 26 серпня 2012 Share Опубліковано: 26 серпня 2012 Ребята, точно такая проблема. К специалисту буду обращаться в крайнем случае. Можно ли самой что-то изменить? Скорее всего тоже проблема с шаблоном modado.ru Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Anyutka Опубліковано: 26 серпня 2012 Share Опубліковано: 26 серпня 2012 проблему решила: https://opencartforum.com/topic/7552-ошибка-с-www/page__hl__корзина__fromsearch__1 спасибо! Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Отчёты об ошибках Не работает "Корзина", "Оформление заказа" не активна кнопка "Войти в личный кабинет"
mavrits Опубліковано: 25 липня 2012 Автор Share Опубліковано: 25 липня 2012 если хостер не при делах, поищите по сайту этот набор символов 100f8fe3- этот набор символов?Если да- нашел. Что с ним сделать? Удалить? Удалил. Результат не оправдал мои ожидания Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mavrits Опубліковано: 25 липня 2012 Автор Share Опубліковано: 25 липня 2012 обратитесь к хостеруВот , что еще хостер ответил:-"Проверьте, чтобы в коде скрипта не было никаких спецсимволов, которые могли мы добавляться к ответу."О каком скрипте идет речь и как это проверить? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
freelancer Опубліковано: 26 липня 2012 Share Опубліковано: 26 липня 2012 100f8fe3- этот набор символов?Если да- нашел. Что с ним сделать? Удалить? Удалил. Результат не оправдал мои ожиданиягде нашли? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... mavrits Опубліковано: 26 липня 2012 Автор Share Опубліковано: 26 липня 2012 где нашли?Нашел в папке с файлом solomono.php, но не в этом была причина, в чем так и не знаю, но не в этом файле, он как был так и остался. Проблема была решена за 10$ на http://freelancehunt.com очень быстро, человеком по имени Александр Киров [askirov] за что я ему очень благодарен. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... freelancer Опубліковано: 26 липня 2012 Share Опубліковано: 26 липня 2012 Нашел в папке с файлом solomono.php, но не в этом была причина, в чем так и не знаю, но не в этом файле, он как был так и остался. Проблема была решена за 10$ на http://freelancehunt.com очень быстро, человеком по имени Александр Киров [askirov] за что я ему очень благодарен.причину вам сказали? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... mavrits Опубліковано: 26 липня 2012 Автор Share Опубліковано: 26 липня 2012 причину вам сказали? Скорее всего, криво был установлен шаблон. В файлах контроллера были изменения в коде( как мне сказали) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 5 weeks later... Anyutka Опубліковано: 26 серпня 2012 Share Опубліковано: 26 серпня 2012 Ребята, точно такая проблема. К специалисту буду обращаться в крайнем случае. Можно ли самой что-то изменить? Скорее всего тоже проблема с шаблоном modado.ru Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Anyutka Опубліковано: 26 серпня 2012 Share Опубліковано: 26 серпня 2012 проблему решила: https://opencartforum.com/topic/7552-ошибка-с-www/page__hl__корзина__fromsearch__1 спасибо! Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку
mavrits Опубліковано: 26 липня 2012 Автор Share Опубліковано: 26 липня 2012 где нашли?Нашел в папке с файлом solomono.php, но не в этом была причина, в чем так и не знаю, но не в этом файле, он как был так и остался. Проблема была решена за 10$ на http://freelancehunt.com очень быстро, человеком по имени Александр Киров [askirov] за что я ему очень благодарен. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
freelancer Опубліковано: 26 липня 2012 Share Опубліковано: 26 липня 2012 Нашел в папке с файлом solomono.php, но не в этом была причина, в чем так и не знаю, но не в этом файле, он как был так и остался. Проблема была решена за 10$ на http://freelancehunt.com очень быстро, человеком по имени Александр Киров [askirov] за что я ему очень благодарен.причину вам сказали? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... mavrits Опубліковано: 26 липня 2012 Автор Share Опубліковано: 26 липня 2012 причину вам сказали? Скорее всего, криво был установлен шаблон. В файлах контроллера были изменения в коде( как мне сказали) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 5 weeks later... Anyutka Опубліковано: 26 серпня 2012 Share Опубліковано: 26 серпня 2012 Ребята, точно такая проблема. К специалисту буду обращаться в крайнем случае. Можно ли самой что-то изменить? Скорее всего тоже проблема с шаблоном modado.ru Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Anyutka Опубліковано: 26 серпня 2012 Share Опубліковано: 26 серпня 2012 проблему решила: https://opencartforum.com/topic/7552-ошибка-с-www/page__hl__корзина__fromsearch__1 спасибо! Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0
mavrits Опубліковано: 26 липня 2012 Автор Share Опубліковано: 26 липня 2012 причину вам сказали? Скорее всего, криво был установлен шаблон. В файлах контроллера были изменения в коде( как мне сказали) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Anyutka Опубліковано: 26 серпня 2012 Share Опубліковано: 26 серпня 2012 Ребята, точно такая проблема. К специалисту буду обращаться в крайнем случае. Можно ли самой что-то изменить? Скорее всего тоже проблема с шаблоном modado.ru Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Anyutka Опубліковано: 26 серпня 2012 Share Опубліковано: 26 серпня 2012 проблему решила: https://opencartforum.com/topic/7552-ошибка-с-www/page__hl__корзина__fromsearch__1 спасибо! Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Recommended Posts