Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

Простой нубский вопрос

Konstantin84

Recommended Posts

Ребят, привет всем!

Такой простой вопрос до безобразия.

Я вот сделал интернет-магазин. Закинул туда товары, описание и статьи.

Если я его сейчас выложу на хостинг, а потом буду исправлять там цвета, отступы, модули буду удалять, добавлять, разметку кое-где менять.

Короче, это плохо скажется на сайте? Или лучше все это сделать сейчас, а потом закидывать на хостинг?

Просто 2 дня осталось, не хочу хост продлевать, хочу на другой перейти.

Надіслати
Поділитися на інших сайтах

Можете закрыть сайт от индексации и делать с ним что хотите на хосте. Если правки только по внешнему виду - то вообще не вижу никаких проблем.
А вообще лучше иметь копию сайта на локалке, а рабочую версию на хосте. На локалке делать правки (в рифму :) ), и заливать на хост уже готовое

Надіслати

28 минут назад, Einshtein сказал:

Можете закрыть сайт от индексации и делать с ним что хотите на хосте. Если правки только по внешнему виду - то вообще не вижу никаких проблем.
А вообще лучше иметь копию сайта на локалке, а рабочую версию на хосте. На локалке делать правки (в рифму :) ), и заливать на хост уже готовое

Благодарю за ответ. Значит так и будем делать))

Надіслати

Створіть аккаунт або увійдіть для коментування

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто!

Зареєструвати аккаунт

Вхід

Уже зареєстровані? Увійдіть тут.

Вхід зараз
  • Зараз на сторінці   0 користувачів

• Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.