Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

Долго грузиться сайт

Recommended Posts

3 часа назад, Abdullaev сказал:

После добавления товаров, сайт начал долго загружаться, ка крешить эту проблему?

Какое количество товаров, какой хостинг, сколько у вас планируется товаров, как вы определили что сайт долго грузится - по визуальным ощущениям, либо при помощи каких то сервисов. А также покажите магазин.

• +1 1
Надіслати
Поділитися на інших сайтах

11 часов назад, snastik сказал:

Какое количество товаров, какой хостинг, сколько у вас планируется товаров, как вы определили что сайт долго грузится - по визуальным ощущениям, либо при помощи каких то сервисов. А также покажите магазин.

По визуальным, регру хостинг, товара на 9000, oil11.ru

Надіслати

Не увидел я у вас медленных страниц пока, но когда появятся фильтры и сео урлы  - все совсем будет уныло.

Про поиск я молчу.

рег.ру - очень плохой хостинг.

Надіслати

27 минут назад, snastik сказал:

Не увидел я у вас медленных страниц пока, но когда появятся фильтры и сео урлы  - все совсем будет уныло.

Про поиск я молчу.

рег.ру - очень плохой хостинг.

Я не специально убрал из категорий товар, то есть в базу он есть а на сайте я его пока убрал жутко долго загружалась страница

Надіслати

Створіть аккаунт або увійдіть для коментування

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто!

Зареєструвати аккаунт

Вхід

Уже зареєстровані? Увійдіть тут.

Вхід зараз
  • Зараз на сторінці   0 користувачів

• Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.