Yoda Опубліковано: 16 лютого 2018 Share Опубліковано: 16 лютого 2018 Не дай бог вас угораздит связаться с этим сатанистом-наркоманом. Аферист и наркоман! Попался мне тут магазин в котором модулей наворованно тысяч на 40 рублей. Телефоны: 79221882616 66880281702 Скайп: remioner https://opencartforum.com/profile/698448-remmik/ https://vk.com/remmik Родина должна знать своих героев. Мало того что модули ворованные все. Плюс магазин сделан через одно место. Плюс майнер на фронтенде. Плюс пропал и бросил заказчика на произвол судьбы. Список модулей чуть позже. 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Tom Опубліковано: 16 лютого 2018 Share Опубліковано: 16 лютого 2018 Пальма красивая.... Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Yoda Опубліковано: 16 лютого 2018 Автор Share Опубліковано: 16 лютого 2018 Вот такое вот все!!! 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Tom Опубліковано: 16 лютого 2018 Share Опубліковано: 16 лютого 2018 4 минуты назад, Tom сказал: Скрыть контент Закончилась посадка на суперлайнер ИЛ-2086. В салон выходит стюардесса: Дамы и господа, для того, чтобы помочь вам скоротать время полета, на борту нашего лайнера имеются библиотека, кинозал, три бара, ресторан, бассейн и два теннисных корта. А теперь я попрошу вас пристегнуть ремни безопасности, потому что сейчас вместе со всей этой х....ей мы попытаемся взлететь! Эх Рома..... Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Yoda Опубліковано: 16 лютого 2018 Автор Share Опубліковано: 16 лютого 2018 Я еще не закончил... Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... RGB Опубліковано: 16 лютого 2018 Share Опубліковано: 16 лютого 2018 В этом наборе не хватает только покойного Fake Turbo Plus от @AlexFisher Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... zlob Опубліковано: 16 лютого 2018 Share Опубліковано: 16 лютого 2018 @Tom разрешите @Yoda писать в его обычной манере)) так у него получается более выразительно)))) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... HyperLabTeam Опубліковано: 17 лютого 2018 Share Опубліковано: 17 лютого 2018 2 часа назад, Yoda сказал: Я еще не закончил... ссылку скинь на сайт куда нить а то эта не работает 2 часа назад, Yoda сказал: ! Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... spectre Опубліковано: 17 лютого 2018 Share Опубліковано: 17 лютого 2018 (змінено) мелковато... Я вот на днях видел магазин, который заплатил за сайт 70 (семьдесят) 000 (тысяч) гривен там ломаный журнал. И все! вот как надо работать даже тексты о нас и тп не перевели Змінено 17 лютого 2018 користувачем spectre Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Exploits Опубліковано: 17 лютого 2018 Share Опубліковано: 17 лютого 2018 19 минут назад, spectre сказал: мелковато... Я вот на днях видел магазин, который заплатил за сайт 70 (семьдесят) 000 (тысяч) гривен там ломаный журнал. И все! вот как надо работать даже тексты о нас и тп не перевели Ого жесть, а ссылку внизу сайта эта "студия" не оставила интересно знать кто так жестит. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... spectre Опубліковано: 17 лютого 2018 Share Опубліковано: 17 лютого 2018 13 минут назад, Exploits сказал: Ого жесть, а ссылку внизу сайта эта "студия" не оставила интересно знать кто так жестит. После того как его уличили в том что что-то не так, он предложил бесплатно сделать работ ещё на 30к,это наверное обратный звонок добавить Лично я к сожалению пока не могу огласить, но думаю со временем владелец созреет на историю Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... alena967 Опубліковано: 17 лютого 2018 Share Опубліковано: 17 лютого 2018 14 часов назад, Yoda сказал: Не дай бог вас угораздит связаться с этим сатанистом-наркоманом. Аферист и наркоман! Попался мне тут магазин в котором модулей наворованно тысяч на 40 рублей. Не поняла-этот Рома исполнитель ? Или все-таки заказчик? Если второе, то это сообщение в другую ветку надо Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Послуги Відгуки Відгуки про виконавців Роман Кондратьев Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав WebrovGroup Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Правова інформація (Україна) Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика просування оголошень OpenCartForum Форум Модулі Шаблони Безкоштовні шаблониПлатні шаблони Блоги Новини ocStore Офіційний сайтДемо ocStore 3.0.3.2Демо ocStore 2.3.0.2.4Завантажити ocStoreДокументаціяІсторія версій ocStore Гість Українська Русский English Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
Yoda Опубліковано: 16 лютого 2018 Автор Share Опубліковано: 16 лютого 2018 Вот такое вот все!!! 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Tom Опубліковано: 16 лютого 2018 Share Опубліковано: 16 лютого 2018 4 минуты назад, Tom сказал: Скрыть контент Закончилась посадка на суперлайнер ИЛ-2086. В салон выходит стюардесса: Дамы и господа, для того, чтобы помочь вам скоротать время полета, на борту нашего лайнера имеются библиотека, кинозал, три бара, ресторан, бассейн и два теннисных корта. А теперь я попрошу вас пристегнуть ремни безопасности, потому что сейчас вместе со всей этой х....ей мы попытаемся взлететь! Эх Рома..... Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Yoda Опубліковано: 16 лютого 2018 Автор Share Опубліковано: 16 лютого 2018 Я еще не закончил... Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... RGB Опубліковано: 16 лютого 2018 Share Опубліковано: 16 лютого 2018 В этом наборе не хватает только покойного Fake Turbo Plus от @AlexFisher Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... zlob Опубліковано: 16 лютого 2018 Share Опубліковано: 16 лютого 2018 @Tom разрешите @Yoda писать в его обычной манере)) так у него получается более выразительно)))) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... HyperLabTeam Опубліковано: 17 лютого 2018 Share Опубліковано: 17 лютого 2018 2 часа назад, Yoda сказал: Я еще не закончил... ссылку скинь на сайт куда нить а то эта не работает 2 часа назад, Yoda сказал: ! Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... spectre Опубліковано: 17 лютого 2018 Share Опубліковано: 17 лютого 2018 (змінено) мелковато... Я вот на днях видел магазин, который заплатил за сайт 70 (семьдесят) 000 (тысяч) гривен там ломаный журнал. И все! вот как надо работать даже тексты о нас и тп не перевели Змінено 17 лютого 2018 користувачем spectre Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Exploits Опубліковано: 17 лютого 2018 Share Опубліковано: 17 лютого 2018 19 минут назад, spectre сказал: мелковато... Я вот на днях видел магазин, который заплатил за сайт 70 (семьдесят) 000 (тысяч) гривен там ломаный журнал. И все! вот как надо работать даже тексты о нас и тп не перевели Ого жесть, а ссылку внизу сайта эта "студия" не оставила интересно знать кто так жестит. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... spectre Опубліковано: 17 лютого 2018 Share Опубліковано: 17 лютого 2018 13 минут назад, Exploits сказал: Ого жесть, а ссылку внизу сайта эта "студия" не оставила интересно знать кто так жестит. После того как его уличили в том что что-то не так, он предложил бесплатно сделать работ ещё на 30к,это наверное обратный звонок добавить Лично я к сожалению пока не могу огласить, но думаю со временем владелец созреет на историю Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... alena967 Опубліковано: 17 лютого 2018 Share Опубліковано: 17 лютого 2018 14 часов назад, Yoda сказал: Не дай бог вас угораздит связаться с этим сатанистом-наркоманом. Аферист и наркоман! Попался мне тут магазин в котором модулей наворованно тысяч на 40 рублей. Не поняла-этот Рома исполнитель ? Или все-таки заказчик? Если второе, то это сообщение в другую ветку надо Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Послуги Відгуки Відгуки про виконавців Роман Кондратьев Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав WebrovGroup Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Правова інформація (Україна) Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика просування оголошень OpenCartForum Форум Модулі Шаблони Безкоштовні шаблониПлатні шаблони Блоги Новини ocStore Офіційний сайтДемо ocStore 3.0.3.2Демо ocStore 2.3.0.2.4Завантажити ocStoreДокументаціяІсторія версій ocStore Гість Українська Русский English Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
Yoda Опубліковано: 16 лютого 2018 Автор Share Опубліковано: 16 лютого 2018 Я еще не закончил... Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
RGB Опубліковано: 16 лютого 2018 Share Опубліковано: 16 лютого 2018 В этом наборе не хватает только покойного Fake Turbo Plus от @AlexFisher Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... zlob Опубліковано: 16 лютого 2018 Share Опубліковано: 16 лютого 2018 @Tom разрешите @Yoda писать в его обычной манере)) так у него получается более выразительно)))) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... HyperLabTeam Опубліковано: 17 лютого 2018 Share Опубліковано: 17 лютого 2018 2 часа назад, Yoda сказал: Я еще не закончил... ссылку скинь на сайт куда нить а то эта не работает 2 часа назад, Yoda сказал: ! Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... spectre Опубліковано: 17 лютого 2018 Share Опубліковано: 17 лютого 2018 (змінено) мелковато... Я вот на днях видел магазин, который заплатил за сайт 70 (семьдесят) 000 (тысяч) гривен там ломаный журнал. И все! вот как надо работать даже тексты о нас и тп не перевели Змінено 17 лютого 2018 користувачем spectre Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Exploits Опубліковано: 17 лютого 2018 Share Опубліковано: 17 лютого 2018 19 минут назад, spectre сказал: мелковато... Я вот на днях видел магазин, который заплатил за сайт 70 (семьдесят) 000 (тысяч) гривен там ломаный журнал. И все! вот как надо работать даже тексты о нас и тп не перевели Ого жесть, а ссылку внизу сайта эта "студия" не оставила интересно знать кто так жестит. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... spectre Опубліковано: 17 лютого 2018 Share Опубліковано: 17 лютого 2018 13 минут назад, Exploits сказал: Ого жесть, а ссылку внизу сайта эта "студия" не оставила интересно знать кто так жестит. После того как его уличили в том что что-то не так, он предложил бесплатно сделать работ ещё на 30к,это наверное обратный звонок добавить Лично я к сожалению пока не могу огласить, но думаю со временем владелец созреет на историю Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... alena967 Опубліковано: 17 лютого 2018 Share Опубліковано: 17 лютого 2018 14 часов назад, Yoda сказал: Не дай бог вас угораздит связаться с этим сатанистом-наркоманом. Аферист и наркоман! Попался мне тут магазин в котором модулей наворованно тысяч на 40 рублей. Не поняла-этот Рома исполнитель ? Или все-таки заказчик? Если второе, то это сообщение в другую ветку надо Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Послуги Відгуки Відгуки про виконавців Роман Кондратьев Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав WebrovGroup Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Правова інформація (Україна) Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика просування оголошень OpenCartForum Форум Модулі Шаблони Безкоштовні шаблониПлатні шаблони Блоги Новини ocStore Офіційний сайтДемо ocStore 3.0.3.2Демо ocStore 2.3.0.2.4Завантажити ocStoreДокументаціяІсторія версій ocStore Гість Українська Русский English Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
zlob Опубліковано: 16 лютого 2018 Share Опубліковано: 16 лютого 2018 @Tom разрешите @Yoda писать в его обычной манере)) так у него получается более выразительно)))) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
HyperLabTeam Опубліковано: 17 лютого 2018 Share Опубліковано: 17 лютого 2018 2 часа назад, Yoda сказал: Я еще не закончил... ссылку скинь на сайт куда нить а то эта не работает 2 часа назад, Yoda сказал: ! Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
spectre Опубліковано: 17 лютого 2018 Share Опубліковано: 17 лютого 2018 (змінено) мелковато... Я вот на днях видел магазин, который заплатил за сайт 70 (семьдесят) 000 (тысяч) гривен там ломаный журнал. И все! вот как надо работать даже тексты о нас и тп не перевели Змінено 17 лютого 2018 користувачем spectre Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Exploits Опубліковано: 17 лютого 2018 Share Опубліковано: 17 лютого 2018 19 минут назад, spectre сказал: мелковато... Я вот на днях видел магазин, который заплатил за сайт 70 (семьдесят) 000 (тысяч) гривен там ломаный журнал. И все! вот как надо работать даже тексты о нас и тп не перевели Ого жесть, а ссылку внизу сайта эта "студия" не оставила интересно знать кто так жестит. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... spectre Опубліковано: 17 лютого 2018 Share Опубліковано: 17 лютого 2018 13 минут назад, Exploits сказал: Ого жесть, а ссылку внизу сайта эта "студия" не оставила интересно знать кто так жестит. После того как его уличили в том что что-то не так, он предложил бесплатно сделать работ ещё на 30к,это наверное обратный звонок добавить Лично я к сожалению пока не могу огласить, но думаю со временем владелец созреет на историю Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... alena967 Опубліковано: 17 лютого 2018 Share Опубліковано: 17 лютого 2018 14 часов назад, Yoda сказал: Не дай бог вас угораздит связаться с этим сатанистом-наркоманом. Аферист и наркоман! Попался мне тут магазин в котором модулей наворованно тысяч на 40 рублей. Не поняла-этот Рома исполнитель ? Или все-таки заказчик? Если второе, то это сообщение в другую ветку надо Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Послуги Відгуки Відгуки про виконавців Роман Кондратьев Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав WebrovGroup Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Правова інформація (Україна) Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика просування оголошень
Exploits Опубліковано: 17 лютого 2018 Share Опубліковано: 17 лютого 2018 19 минут назад, spectre сказал: мелковато... Я вот на днях видел магазин, который заплатил за сайт 70 (семьдесят) 000 (тысяч) гривен там ломаный журнал. И все! вот как надо работать даже тексты о нас и тп не перевели Ого жесть, а ссылку внизу сайта эта "студия" не оставила интересно знать кто так жестит. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... spectre Опубліковано: 17 лютого 2018 Share Опубліковано: 17 лютого 2018 13 минут назад, Exploits сказал: Ого жесть, а ссылку внизу сайта эта "студия" не оставила интересно знать кто так жестит. После того как его уличили в том что что-то не так, он предложил бесплатно сделать работ ещё на 30к,это наверное обратный звонок добавить Лично я к сожалению пока не могу огласить, но думаю со временем владелец созреет на историю Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... alena967 Опубліковано: 17 лютого 2018 Share Опубліковано: 17 лютого 2018 14 часов назад, Yoda сказал: Не дай бог вас угораздит связаться с этим сатанистом-наркоманом. Аферист и наркоман! Попался мне тут магазин в котором модулей наворованно тысяч на 40 рублей. Не поняла-этот Рома исполнитель ? Или все-таки заказчик? Если второе, то это сообщение в другую ветку надо Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Послуги Відгуки Відгуки про виконавців Роман Кондратьев
spectre Опубліковано: 17 лютого 2018 Share Опубліковано: 17 лютого 2018 13 минут назад, Exploits сказал: Ого жесть, а ссылку внизу сайта эта "студия" не оставила интересно знать кто так жестит. После того как его уличили в том что что-то не так, он предложил бесплатно сделать работ ещё на 30к,это наверное обратный звонок добавить Лично я к сожалению пока не могу огласить, но думаю со временем владелец созреет на историю Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... alena967 Опубліковано: 17 лютого 2018 Share Опубліковано: 17 лютого 2018 14 часов назад, Yoda сказал: Не дай бог вас угораздит связаться с этим сатанистом-наркоманом. Аферист и наркоман! Попался мне тут магазин в котором модулей наворованно тысяч на 40 рублей. Не поняла-этот Рома исполнитель ? Или все-таки заказчик? Если второе, то это сообщение в другую ветку надо Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку
alena967 Опубліковано: 17 лютого 2018 Share Опубліковано: 17 лютого 2018 14 часов назад, Yoda сказал: Не дай бог вас угораздит связаться с этим сатанистом-наркоманом. Аферист и наркоман! Попался мне тут магазин в котором модулей наворованно тысяч на 40 рублей. Не поняла-этот Рома исполнитель ? Или все-таки заказчик? Если второе, то это сообщение в другую ветку надо Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Share More sharing options... Передплатники 0
Recommended Posts