Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

Вирус

Fludik

Recommended Posts

Сайт был заражен и излечен, но что то еще осталось. В результате этого что то ( Trojan-Downloader.JS.IFrame.cwy) Каспер не пускает в админку. Описания у каспера на этот вирус на сколько я понял нет. Служба техподдержки каспера пока молчит. По Ftp скачивал все и проверял. ни чего нет. Что делать то??? Кто сталкивался откликнитесь плиз

Надіслати
Поділитися на інших сайтах

Спасибо конечно, но ресурс какой то вечного ожидания. Проверил этим http://sitecheck.sucuri.net показывает что все чисто, но на админку каспер все равно орет. Думал что сам каспер не знает че орет, а у знакомого НОД тож орет. И как такое может быть?

Отлючил каспера и зашел. А там и админки то нет кроме первой страницы. Теперь не знаю ни версии ни как востановить админку. Помогите советом, (за исключением того что снеси все и поставь заново) Движек допиливался. Как без удаления востановить то?

Надіслати
Поділитися на інших сайтах

• 2 weeks later...

Створіть аккаунт або увійдіть для коментування

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто!

Зареєструвати аккаунт

Вхід

Уже зареєстровані? Увійдіть тут.

Вхід зараз
  • Зараз на сторінці   0 користувачів

• Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.