Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

Необходимо перенести сайт на на Opencart

Recommended Posts

Необходимо перенести сайт http://vskidky.ru/ на на Opencart и доработать функционал. Сам сайт на зенд фрейм ворк 2 специалистов по нему мало.

Примерно оцените количество часов работы и стоимость проекта.

И допилить к нему

автоопределение города по IP 

и загрузку товаров под магазин, под группу городов отдельно.

Надіслати
Поділитися на інших сайтах

Да вроде по ZF2 спецов предостаточно. Фрэймворк неплохой. А функционал у вас похоже довольно специфичный. Я так понимаю это агрегатор скидок, а не магазин.

Надіслати

В 24.01.2018 в 22:09, EVMedvedev сказал:

Да вроде по ZF2 спецов предостаточно. Фрэймворк неплохой. А функционал у вас похоже довольно специфичный. Я так понимаю это агрегатор скидок, а не магазин.

+1 за фрейм :)

Надіслати

В 24.01.2018 в 08:28, andrejrudak сказал:

Необходимо перенести сайт http://vskidky.ru/ на на Opencart и доработать функционал. Сам сайт на зенд фрейм ворк 2 специалистов по нему мало.

Примерно оцените количество часов работы и стоимость проекта.

И допилить к нему

автоопределение города по IP 

и загрузку товаров под магазин, под группу городов отдельно.

Вообще если хотите чтобы вам оценили работу, то для начала напишите детальнее до какого состояния и что нужно допиливать. Допил допилу рознь. Он может быть на рубль, а может и на миллион. А то тут экстрасенсов нет.

Змінено користувачем EVMedvedev
Надіслати

Створіть аккаунт або увійдіть для коментування

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто!

Зареєструвати аккаунт

Вхід

Уже зареєстровані? Увійдіть тут.

Вхід зараз
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.