Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

OGORODnik

Користувачі
  
  • Публікації

    56
  • З нами

  • Відвідування

Відгуки до файлів, опубліковані користувачем OGORODnik

  1. Модуль виконує всі свої функції і навіть трохи більше на OcStore 3.0.3.7. Були нюанси по шаблону від OcTemplates, але розробник допоміг вирішити ці питання на найвищому рівні - швидко, оперативно, результативно.

     

    Рекомендую не тільки модулі даного розробника, а й самого розробника до співпраці!

     

     

  2. Модуль чудовий - зручний, зрозумілий, функціональний! По перше модуль працює в шаблонних (посторонніх) модулях без адаптації (маю на увазі особистий приклад - нестандартний блог), по друге модуль вирішує проблему із завантаженням зображень в потрібне місце (місце розташування курсору в статті наприклад) через файловий менеджер, використовуючи "пошук" зображення (не так як в summernote вставляє лише на початок, якщо використовувати пошук). 

     

    Підтримка модулю також на висоті - отримав консультацію перед покупкою, після покупки і встановлення модулю на ocStore 3.0.3.7 виникли пару нюансів, які були вирішені протягом кількох годин. 

     

    Рекомендую не тільки цей модуль, а й  розробника до співпраці :-)

    • +1 2
×
×
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.