Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

OGORODnik

Користувачі
  
  • Публікації

    56
  • З нами

  • Відвідування

Усі публікації користувача OGORODnik

  1. і куди це все прописувати? і я так розумію це вирішить питання тільки з фільтром для замовлень
  2. Чи знає хтось модифікатор чи модуль який зможе фільтрувати замовлення по номерах, наприклад в поле пошуку ввести 100, 143, 200 - і щоб відображались 3 замовлення (№100, №143,№ 200) і була загальна сума цих замовлень?
  3. дійсно, використовувався інший файл. Знайшов, розібрався, змінив. Дякую за підказку
  4. Доброго дня шановні знатоки та любителі опенкарт. Виникла проблема - знайшов файл, який відповідає за емейл який приходить клієнту після реєстрації. catalog/language/uk-ua/mail /customer.php Після зміни тексту: $_['text_services'] = 'Після входу в систему ви зможете отримати доступ до різних сервісів магазину, таких як огляд історії замовлень, друкування рахунку, редагування інформації вашого облікового запису (адрес доставки, телефону для зв\'язку) та інше.'; ніяк не реагує сам емейл. Приходить в тому ж вигляді як і був. Всі кеші, оновлення модифікаторів робив, в текі сторейдж такого файлу немає. В чому може бути проблема?
  5. а як цей метод застосувати на практиці при редагуванні замовлення?
  6. методом наукового "тика" вияснив, що підійде будь який статус, не відмічений в налаштування магазину "Статус заказа в обработке", тобто поли повинен змінюватись залишок. Значить дійсно, виходить, що це не редагування вже існуючого замовлення, а "створення нового" під цим же номером. Тупо як на мене. Промокод при редагуванні не діє, особливо одноразовий.
  7. Доброго дня! Хто може пояснити логіку замовлення на опенкарт? Ситуація - Є товар А, в кількості 2 шт., по ціні 10 грн. При оформленні замовлення клієнт додає разовий промокод на 10%, в результаті сума замовлення 9 грн. В адмінці замовлення вже є - товар А випав в 0, промокод використаний. І тут потрібно відредагувати замовлення, наприклад змінити телефон чи ПІБ отримувача - і о чудо - опенкарт пише - товару немає в наявності (відповідно не дає зберегти/оновити замовлення) і навіть якщо нічого не змінювати - купон вже не діє, сума замовлення - 10 грн. Повторно застосувати вже не дає можливості так як "купон використаний або закінчився срок". Так як же все таки працюють замовлення в опенкарт і що означає РЕДАГУВАТИ ЗАМОВЛЕННЯ? По відчуттях, начебто замовлення не редагується, а "створюється нове". Буду вдячний якщо хтось підкаже як можна дійсно і логічно правильно редагувати замовлення на опенкарт.
  8. щиро дякую! Дійсно, тепер переходить на сторінку оплати, а не просто "зависає" в повітрі.
  9. Маєте на увазі у файлі catalog/view/theme/oct_remarket/template/extension/payment/oplata.twig ? {% if error_message %} <div class="alert alert-warning"> {{ error_message }} <button type="button" class="close" data-dismiss="alert">×</button> </div> {% elseif fondy_options %} <link rel="stylesheet" href="https://pay.fondy.eu/latest/checkout-vue/checkout.css"> <div id="checkout-container"></div> <script> const initFondyWidget = () => fondy("#checkout-container", {{ fondy_options }}); if (!document.getElementById('fondy_script')){ let fondyScript = document.createElement('script'); fondyScript.src = 'https://pay.fondy.eu/latest/checkout-vue/checkout.js'; fondyScript.id = 'fondy_script' fondyScript.onload = initFondyWidget; document.head.appendChild(fondyScript); }else initFondyWidget(); </script> {% else %} <div class="buttons"> <div class="pull-right"> <a href="{{ checkout_url }}" class="btn btn-primary">{{ button_confirm }}</a> </div> </div> {% endif %}
  10. Чи ставив хтось модуль Fondy на fastorder в шаблонах Octemplates? Підтримка відповідає, що модуль працює тільки зі стандартним чекаутом та сімпл чекаут. Є якась інфа як можна налаштувати та прикрутит модуль fondy на fastorder ?
  11. на сайті українська id = 3. Дякую вам, я і сам намагаюся, але відчуваю, що моїх знань реально недостатньо.
  12. мова йде саме про форма друку рахунк в адмінці: Попередньо скопіював мовний файл україснькою, перейменував і закинув в admin/language/ru-ru/sale/order_invoice_ua.php у файлі admin/controller/sale/order.php у функції змінив шлях до мовного файлу в public function invoice() { $this->load->language('sale/order_invoice_ua.php'); Тепер незалежно від мови адмінки - форма друку рахунку українською мовою. Саме замовлення в адмінці - мовою адмінки. Але як вище писав, переводиться не все, а підтягується з id мови клієнта. Потрібна саме ця форма друку, а не саме замовлення в адмінці чи на сайті.
  13. це між іншим перекладено і лежить в мовному файлі який підтягуєтья в в рахунок. Чому саме не переклладає не знаю. З іншим треба дивитися по вашим рекомендаціям. Дякую
  14. Доброго времени суток! Как сделать счет на одном языке? в public function invoice() { $this->load->language('sale/order'); подсунул нужный языковый файл, но сами способы Оплаты, Доставки, итоговая сумма и прочее береться из айди языка клиента. Где нужно еще подправить или указать конкретный language id чтобы при печати счета язык брался один независимо от языка клиента?
  15. а конкретніше можна? Щось не знайду модуля який саме може вирішити вище описаний момент
  16. В этой теме хорошо описали вопрос - На странице оформления заказа есть спрятанный до определенной суммы бесплатная доствка, в остальных случая фиксированная доставка. как сделать, чтобы единственный возможный способ доставки был выбран и добавлен по умолчанию? Решение нашли такое: А вот как тоже самое сделать на опенкарт 3.0.3.7?
  17. а де треба чистити кеш? Все зробив по пунктах як розписали, але гугля так і не приймає sitemap
  18. Хтось може зтикався з подібною проблемою? Після переходу на сторінку оформлення замовлення єдиний чи первий, не важливо, спосіб доставки якби вибраний (активний), але в прорахунку загальної суми він не відображається, але рахується десь собі там. Якщо вибрати вибраний спосіб доставки - тоді він додається до загальної суми, але відразу не рахує, що може ввести в оману клієнта. Чи знаєте як зробити так, щоб при переході на сторінку оформлення відразу врахувувало і вартість доставки? Всі налаштування доставки і враховувати в замовленні - включені. Єдине, що відображає якось не зрозуміло.
  19. Доброго дня! Чи може хтось реалізувати наступне: Є два сайти - А і Б. Замовили на А - залишок змінився на Б. Замовили на Б, залишок змінився на А. Адміністратор змінив залишок на А, змінився на Б. Адміністратор змінив залишок на Б, змінився на А. Для кожного товару потрібно реалізувати можливість відключення синхронізації (така собі "галочка"). Тобто, остаток малий, тому буде продаватися лише на сайті А, значить на сайті А виставили 1 (і поставили чи зняли галочку щоб не синхронізувати з іншим магазином/магазинами), на сайті Б - 0. Товар є на обох сайтах, але залишок різний. Така можливість повинна бути в кожному товарі, і вибиратися синхронізувати чи ні індивідуально до кожного товару окремо. Також повинна залишатися можливість додати магазин В , чи Г, і функціональність таку ж. Замовлення на Б, змінився залишок на А, В, Г і аналогічно навпаки. Адмін виставив залишок на А, змінився залишок на Б, В, Г. Адмін виставив залишок на В, і поставив "галочку", синхронізувати на А, то в А і В залишок оновився, у Б і Г, залишився свій.
  20. питання виставлення цін не просто, а різних для обох сайтів. Наскільки я розумію роботу мультимагазина з однією базою - різні ціни для обох сайтів питання зовсім не вирішить.
  21. дякую, спробую розібратись що до чого, але питання все одно на даний момент не вирішено
  22. Дякую за пораду! Є ціль, потрібно знайти вирішення. Можете щось конкретно порекомендувати з цих систем?
×
×
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.