Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

OGORODnik

Користувачі
  
  • Публікації

    56
  • З нами

  • Відвідування

Технічна підтримка

  • Робочі дні
    Пн
    Вт
    Ср
    Чт
    Пт
  • Вихідні дні
    Сб
    Вс
  • Робочий час
    с 09:00 - 17:00 GMT+2
  • Статус
    Работаю

Інформація

  • Стать
    Мужчина

Відвідувачі профілю

Блок відвідувачів профілю відключений і не буде доступний широкому іншим користувачам

OGORODnik's Achievements

Rising Star

Rising Star (9/14)

  • One Year In
  • Reacting Well Rare
  • Collaborator
  • First Post
  • Conversation Starter

Recent Badges

3

Репутація

  1. і куди це все прописувати? і я так розумію це вирішить питання тільки з фільтром для замовлень
  2. Чи знає хтось модифікатор чи модуль який зможе фільтрувати замовлення по номерах, наприклад в поле пошуку ввести 100, 143, 200 - і щоб відображались 3 замовлення (№100, №143,№ 200) і була загальна сума цих замовлень?
  3. дійсно, використовувався інший файл. Знайшов, розібрався, змінив. Дякую за підказку
  4. Доброго дня шановні знатоки та любителі опенкарт. Виникла проблема - знайшов файл, який відповідає за емейл який приходить клієнту після реєстрації. catalog/language/uk-ua/mail /customer.php Після зміни тексту: $_['text_services'] = 'Після входу в систему ви зможете отримати доступ до різних сервісів магазину, таких як огляд історії замовлень, друкування рахунку, редагування інформації вашого облікового запису (адрес доставки, телефону для зв\'язку) та інше.'; ніяк не реагує сам емейл. Приходить в тому ж вигляді як і був. Всі кеші, оновлення модифікаторів робив, в текі сторейдж такого файлу немає. В чому може бути проблема?
  5. а як цей метод застосувати на практиці при редагуванні замовлення?
  6. методом наукового "тика" вияснив, що підійде будь який статус, не відмічений в налаштування магазину "Статус заказа в обработке", тобто поли повинен змінюватись залишок. Значить дійсно, виходить, що це не редагування вже існуючого замовлення, а "створення нового" під цим же номером. Тупо як на мене. Промокод при редагуванні не діє, особливо одноразовий.
  7. Доброго дня! Хто може пояснити логіку замовлення на опенкарт? Ситуація - Є товар А, в кількості 2 шт., по ціні 10 грн. При оформленні замовлення клієнт додає разовий промокод на 10%, в результаті сума замовлення 9 грн. В адмінці замовлення вже є - товар А випав в 0, промокод використаний. І тут потрібно відредагувати замовлення, наприклад змінити телефон чи ПІБ отримувача - і о чудо - опенкарт пише - товару немає в наявності (відповідно не дає зберегти/оновити замовлення) і навіть якщо нічого не змінювати - купон вже не діє, сума замовлення - 10 грн. Повторно застосувати вже не дає можливості так як "купон використаний або закінчився срок". Так як же все таки працюють замовлення в опенкарт і що означає РЕДАГУВАТИ ЗАМОВЛЕННЯ? По відчуттях, начебто замовлення не редагується, а "створюється нове". Буду вдячний якщо хтось підкаже як можна дійсно і логічно правильно редагувати замовлення на опенкарт.
  8. щиро дякую! Дійсно, тепер переходить на сторінку оплати, а не просто "зависає" в повітрі.
  9. Маєте на увазі у файлі catalog/view/theme/oct_remarket/template/extension/payment/oplata.twig ? {% if error_message %} <div class="alert alert-warning"> {{ error_message }} <button type="button" class="close" data-dismiss="alert">×</button> </div> {% elseif fondy_options %} <link rel="stylesheet" href="https://pay.fondy.eu/latest/checkout-vue/checkout.css"> <div id="checkout-container"></div> <script> const initFondyWidget = () => fondy("#checkout-container", {{ fondy_options }}); if (!document.getElementById('fondy_script')){ let fondyScript = document.createElement('script'); fondyScript.src = 'https://pay.fondy.eu/latest/checkout-vue/checkout.js'; fondyScript.id = 'fondy_script' fondyScript.onload = initFondyWidget; document.head.appendChild(fondyScript); }else initFondyWidget(); </script> {% else %} <div class="buttons"> <div class="pull-right"> <a href="{{ checkout_url }}" class="btn btn-primary">{{ button_confirm }}</a> </div> </div> {% endif %}
  10. Чи ставив хтось модуль Fondy на fastorder в шаблонах Octemplates? Підтримка відповідає, що модуль працює тільки зі стандартним чекаутом та сімпл чекаут. Є якась інфа як можна налаштувати та прикрутит модуль fondy на fastorder ?
  11. на сайті українська id = 3. Дякую вам, я і сам намагаюся, але відчуваю, що моїх знань реально недостатньо.
  12. мова йде саме про форма друку рахунк в адмінці: Попередньо скопіював мовний файл україснькою, перейменував і закинув в admin/language/ru-ru/sale/order_invoice_ua.php у файлі admin/controller/sale/order.php у функції змінив шлях до мовного файлу в public function invoice() { $this->load->language('sale/order_invoice_ua.php'); Тепер незалежно від мови адмінки - форма друку рахунку українською мовою. Саме замовлення в адмінці - мовою адмінки. Але як вище писав, переводиться не все, а підтягується з id мови клієнта. Потрібна саме ця форма друку, а не саме замовлення в адмінці чи на сайті.
  13. це між іншим перекладено і лежить в мовному файлі який підтягуєтья в в рахунок. Чому саме не переклладає не знаю. З іншим треба дивитися по вашим рекомендаціям. Дякую

×
×
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.