Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

JuStec

Новачок
  
  • Публікації

    15
  • З нами

  • Відвідування

Відвідувачі профілю

Блок відвідувачів профілю відключений і не буде доступний широкому іншим користувачам

JuStec's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/14)

  • One Year In
  • Reacting Well Rare
  • One Month Later
  • Dedicated Rare
  • Week One Done

Recent Badges

7

Репутація

    Шикарний модуль! Однозначно рекомендую. Встановлюється елементарно за допомогою інструкції від розробника, легке налаштування знов таки за допомогою інструкції і вуаля - все коректно працює. Розробнику модуля величезна подяка!
    Цей модуль я запримітила ще влітку 2023 року, коли готувала свій сайт до виходу у світ. Але якось вже було забагато видатків для бюджету, що був виділений на весь процес і цей модуль був поміщений у закладки "купити", а замість нього був придбаний інший модуль. Аж раптом на днях приходить повідомлення про вихід нової версії та знижку 50%. Оце щастячко! Купляю. Але поставила не одразу. Бо вже був трохи невдалий досвід встановлення модулів, після чого доводилось проводити відновлювальні роботи. Зробивши бекапи сайту і бд, почала встановлювати. Отже, перше здивування - модуль стає наче рідний (ОС3.0.3.8). Ніяких проблем. Трошки довелось порозбиратись із функціоналом - і тут я прийшла до розуміння, що цей модуль мені настільки спростить роботу над товарами, що я реально була в шоці... Я там читала відгук, що якось криво виглядає таблиця карточки товару з багатьма параметрами. То, я вам скажу, якщо криві руки, то виглядати буде криво будь шо... Все супер, працює швидко, зручні налаштування. Отже, автору респект, модуль - вогонь! Рекомендую для інтернет-магазинів, щоб зберегти і час, і гроші.
    Супер модуль! Налаштування інтуїтивно зрозуміле. Автору модуля особлива вдячність за його миттєве встановлення на мій сайт.
    Я не знаю, как можно в работе админа сайта обходиться без этого модуля... Идеальный вариант для обработки заказов! Гибкая настройка. Раздел обработки заказов с этим модулем превратился в РЕАЛЬНО УДОБНЫЙ ИНСТРУМЕНТ РАБОТЫ, а не "мамадорогая, как с этим работать..." Дополнительно заказывала адаптацию золотыми руками автора модуля под ОС3.0.3.8 - после его работы перестала вываливаться ошибка 500 при переходе в заказы. Алексей, ОГРОМНОЕ СПАСИБО!!!
    Очень удобный модуль! Гибкая настройка, можно учесть все необходимые варианты доставки/оплаты для удобства клиентов. Поддержка автора модуля - отдельная тема! Автор очень приятный и отзывчивый, настроил работу модуля с адаптацией под мой шаблон. Все работает идеально! Алексей, СПАСИБО!!!
    Працює! На ОС 3.0.3.8 встановився наче ріднесенький Дякую авторові! Так набагато краще
    Дякую авторові за цей зручний модуль! Працює на ОС 3.0.3.8 без нарікань.
    Отличный модуль. Без проблем установился на ОС 3.0.3.8
    Супер редактор! Зручний, інтуїтивно зрозумілий. Дуже допомагає мені в роботі по наповненню мого сайта товаром. Дякую розробникові!
    Велика подяка автору за цей модуль!
    Дякую автору цього модуля і за сам модуль, який зробив мою роботу над сайтом більш легкою та зручною, і за його роботу над адаптацією модуля під мій шаблон. Модуль працює ідеально, все що мені потрібно для роботи над картками товару - все є. Дякую!
×
×
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.