Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

Softech

Користувачі
  
  • Публікації

    51
  • З нами

  • Відвідування

Відвідувачі профілю

5 854 перегляди профілю

Softech's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/14)

  • Conversation Starter
  • Dedicated Rare
  • First Post
  • Collaborator
  • Week One Done

Recent Badges

16

Репутація

  1. В шаблоні є таймер відліку часу, для акційних цін товара? Якщо є, то де глянути як цей таймер виглядає на головній сторінці, на сторінці категорій, на сторінці товару?
  2. Видалення англійської мови і всіх валют це повна фігня і дичина якась. Зараз такий час що приходиться переходити на торгівлю з іншими країнами, бо в нас людей мало і покупна спрожність по країні дуже впала. Саме час шукати покупців за кордоном, а ви кажете все видалить.
  3. Ви в статті написали що SeoPro вже вбудований в OCStore, а якщо ставлю чистий OpenCart 3.9 то де на нього купувати SeoPro? Хто його продає? Щось не знайшов.
  4. Привіт. Міркую щодо купівлі вашої теми. Виникло питання, на сторнці категорій у мобільній версії можливо зробити підкатегорії не горизонтально слайдом, а вертикально. Ось зразок як планується. Якщо можно, то це вмикається кнопкою в адмінці, чи кодом? Скриншот сделан с помощью Lightshot (prnt.sc)
  5. Нет, это Эстония. P.A.G.M. OU (ripe.net) Открытый или закрытый код не важно, она идеально работает и бесплатная, обновляемая. В отличии от той же hestia где многое устанавливается через терминал, в fastpanel все устанавливается без геморроя, по нажатию кнопки. Что еще нужно для полного счастья.
  6. Использую cloud hetzner + бесплатная панель fastpanel = идеально. росгуано ISP - нервно обтекает.
  7. Я имел ввиду конкретно Опенкарт 4 и его шаблоны, которые продаются на известном сайте, а не рейтинг CMS из рунета.
  8. Над фото слайдера на сайте, нужно поработать, оно сейчас ужасно. Из двух фото делать одну и посреди разделить линией, и влепить текст в жирной обводке сразу на две фото - я бы так не делал. Фото на слайдере должно быть в чистом дизайне, не перегружено, шрифт без обводки. Да и сами фото нужно поменять. Не обязательно выставлять на фото грязные испарители и сетки. Можно какого-то мастера в спецодежде, с инструментом, перед кондиционером в котором что-то делает, на светлом фоне.
  9. Судя по всему на заграничных сайтах уже полным ходом строят проекты на 4, в комментах под шаблонами многие интересуются поддержкой версии 4 и PHP 8, да и продаются те шаблоны с поддержкой 4, как горячие пирожки. Значит кто-то что-то строит.
  10. Мне не нравится WP тем что он - 1) очень медленный. 2) многоязычный сайт тот еще геморрой за который нужно отдельно деньги платить. 3) для маленького количества товаров. Есть и большой плюс у WP - 1) обновления чаще всего по кнопке. 2) перед покупкой модулей, их можно установить и протестировать. Много раз тестировал его, но минусы все перечёркивают.
  11. Якщо всі сидять багато років на 3 і навіть на 2, це можна назвати платформою, що розвивається? Платформа робоча, але не розвивається, не тільки з вини Даніеля, до речі він поступово таки розвиває платформу, але і дуже часто самих розробників доповнень і шаблонів, типу на новій версії Опенкарта багато помилок, ну значить посидимо на 3 версії ще кілька років і нічого оновлювати не будемо, адже й так усе гаразд. А в цей час поїзд їде, конкурентні платформи розвиваються, а Опенкарт... зачекаємо ще кілька років, потім будемо оновлювати, тільки потім може бути таке, що нікому це вже не треба буде. "Старі" користувачі CMS можливо і чекатимуть "потім", а нові - зовсім не факт.
  12. Есть такая компания как Webkul, они вроде как на специализируются на маркетплейсах.
  13. Дивлюся на інших майданчиках почали шаблони адаптувати під Опенкарт 4, у нас поки що глухо як у танку. Усі забили на 4? Так гудуть, чи не гудуть?
×
×
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.