Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

dlsp

Новачок
  
  • Публікації

    5
  • З нами

  • Відвідування

Усі публікації користувача dlsp

  1. Перестали открываться настройки шаблона . Честно говоря когда это перестало работать не знаю. Сегодня просто подправлял файлы в Public и admin (config) Везде проставил HTTPS // HTTP define('HTTP_SERVER', 'https://*******.ru/'); // HTTPS define('HTTPS_SERVER', 'https://******.ru/'); А то коряво отображалось на мобильных браузерах весь сайт , после изменений заработало .
  2. не отвечает никто ( Спам замучил , тоже мыло не приходит из формы .
  3. Спам достал как убрать форму обратной связи модуль Shoputils.Antispam.Contact 2.3.x - v1.1 не смог установить вернее он после установки нигде не отображается
  4. Вопрос Актуальный для меня . Достал Спам капча не помогает. Да и вообще хочу убрать форму обратной связи с сайта. Работает криво емайл отправителя который пишет не приходит в письме.

×
×
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.