Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

AndreyPopov

Користувачі
  
  • Публікації

    150
  • З нами

  • Відвідування

Усі публікації користувача AndreyPopov

  1. мод встав як треба. а версія Opencart у вас яка? мабуть треба поставити мод із цього поста
  2. лог Модифікаторів покажить, подивимось як мод встав.
  3. судячи з усього в вас не стоить плагін Nova Poshta API та у списку модифікаторів я його не побачив тільки трекер номерів Нової Пошти на скріншоті бачу станадартну Opencart Регіони тож скоріше за все вам потрібен варіант admin-map-ukraine-ua-digits-opencart3x.ocmod
  4. для розуміння ситуація наступна: - за замовчанням в Opencart: а) коди країн б) коди регіонів(області) в) коди міст - на мапі фильтруються замовлння за кодом країни встановлено Simple + Nova Poshta то: - коди міст замініються на коди відділень Нової Пошти - коди регіонів замініються на коди міст - коди країн замініються на коди регіонів(області) тож на мапу від тепер виводяться замовлення по кодам області (хоча вони в таблиці country) коди (країн,регіонів,міст) можуть бути як цифрові, так і символьні. зробить скриншот Сістема-Локалізація-Області (у вас не повинно бути Країни)
  5. не з'являються Завершені замовлення? також бачу, що у вас встановлено Luxshop тему чи плагін, на перший погляд он там теж щось змінює в order_status и так далі. треба вивчати що и де він змінює.
  6. кеш Theme и SASS у правому верхнему кутку теж оновили?
  7. забув спитати, а в налаштуваннях Simple вы geo_code українські підтягнули? також дивлюсь, що у вас ДВІЧІ в модіфікаторах стартує MOD: Admin Map Ukraine Opencart 3.x UA Simple Nova Poshta Country Codes тож ви встановили його двічі, не видалив попередню спробу.
  8. викладить налаштування вашого сайта, як тут та додайте лог Модіфикаторів (бажано його видалити, потім натиснуту Оновити модіфікатори) щоб можно було глянути як встав мод.
  9. по-перше, всім нагадую, що відображаються лише замовлення, статус яких встановлено як Завершені. по-друге, оскільки для попередніх замовлень були встановлені інші регіональні коди, то фільтр їх "не бачить"
  10. та треба тільки один видалити то ж може зробимо так: замініть у архіві файл install.php на доданий тут замість INSERT я зробив запит UPDATE для Київа. install.php
  11. тож Simple або NovaPoshta почали додавати Київ як окремий регіон. які в вас версії встановлено цих модулів? щоб модуль встав без помилок, треба тоді зайти в регіональні налаштування Області та видалити запис.
  12. в останніх версіях Simple/NovaPoshta мабуть щось змінили і за замовчанням додають Киів окремим регіоном(кодом країни) або у вас якась збірка.
  13. моды с simple-np для установленных модулей Simple и Новая почта, требуют перед установкой установки мода installer-extender встановили? цей simple-np-opencart3x.ocmod включає файл install.sql, який прописує потрібні коди.
  14. для этого в Opencart 3 в файле admin/model/extension/dashboard/map.php добавлены пара строк $config_complete_status_string = implode(',', $this->config->get('config_complete_status')); выбирает все статусы, котоыре отнесены к завершенным потом отбирает по этим статусам заказы $query = $this->db->query("SELECT COUNT(*) AS total, SUM(o.total) AS amount, z.code as iso_code_2 FROM `" . DB_PREFIX . "order` o LEFT JOIN `" . DB_PREFIX . "zone` z ON (o.payment_zone_id = z.zone_id) WHERE o.order_status_id IN ($config_complete_status_string) GROUP BY o.payment_zone_id"); за этот выбор отвечает вот эта часть запроса: WHERE o.order_status_id IN ($config_complete_status_string)
  15. сделал на досуге карту Украины с областными центрами ukraineHigh-with-cities-sized.svg
  16. нюансов на самом деле много всяких. к примеру у моего хостера реализован Apache + Nginx и потому на запрос if ($_SERVER['SERVER_PROTOCOL'] == 'HTTP/2.0') { Nginx выдает HTTP/1.0 - как мне объяснил хостер, что Nginx с Apache внутри хостинга "общаются" HTTP/1.0, но "наружу" все нормально выдает HTTP/2.0 потому я у себу указанную выше проверку отключил.
  17. кэш чего? модификаторов? надо обязательно обновлять кэш темы и SASS - в админке в правом верхнем угулу есть шестеренка.
  18. как установил? что сделал после установки? как именно не работает?
  19. так к сожалению не прокатит. сама карта выполнена в формате SVG, где границы каждого региона привязаны относительно друг друга, точнее у каждой карты свой "центр координат". если найдете в Интернет карту Украины в SVG формате с рекой Днепр и Киевом, то ее можно будет "подрихтовать" под нужды Opencart. теперь зайдите в Региональные настройки и посмотри какие коды прописаны для областей Украины у вас, после установки и настройки всех модулей. я уже писал об этом в теме: по умолчанию в Opencart буквенные коды областей, в OcStore и других сборках обычно коды областей цифровые, а при установки Simple/Новая почта коды областей подменяются "своими" кодами городов, а коды стран подменяются кодами областей. станадартно идет: Страна - Область(Регион) - Город при установке Simple/Новая почта: Область(Регион) - Город - Отделение
  20. а какой мод ставили? у меня на карте нет реки Днепр, но есть отдельно Киев. и они для Opencart 3.x на модах для 2.3 есть река Днепр, но нет отдельно Киева.
  21. ну вот и начните с того, что там написано. а то вы наставили кучу модулей, их не настроили, а хотите чтобы у вас что-то работало нормально. P.S. сейчаc оказжется, что вы какой-то языковый пакет поставили или что-то в этом роде.

×
×
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.