Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

moska

Новачок
  
  • Публікації

    10
  • З нами

  • Відвідування

1 подписчик

Інформація

  • Стать
    Женщина

Відвідувачі профілю

1 088 переглядів профілю

moska's Achievements

Contributor

Contributor (5/14)

  • Dedicated Rare
  • Reacting Well Rare
  • First Post
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

8

Репутація

    Гарний модуль! Все працює як треба!
    Чудовий шаблон як і всі шаблони від Octemplates! SEO оптимізований, налаштовані базові модулі, все інше можна встановити та налаштувати самостійно, або замовити у команди Octemplates налаштування "під ключ". Дякую!
  1. Усім привіт. Шукаю модуль під РРО Checkbox на ocStore 3.0.3.7 @NaZZZaR Чи є у Вас такий модуль?
    Модуль класний, дуже гарна адмінка, продумані нюанси для оновлення цін. Розробник доповнення вічливий і уважний, відгукнувся на моє прохання і доробив модуль під нюанси прайсу нашого постачальника. У результаті маю швидку обробку - прайсу з більше ніж на 30 тисяч позицій і завантажується лише те, що мені потрібно. Рекомендую модуль і розробника до співпраці!
    Ну що ж, пишу перший відгук для цього шаблону. І маю сказати що це Бомба Пушка Ракета!!! - Встановила без проблем - В шаблон включені майже всі необхідні доповнення, я доставила ще Нову Пошту, Оплату Частинами та Монобанк, - Модуль більш просунутої карти сайту, SEO мультимова та модуль для автоматичної обробки прайс листів. Потрібно зауважити, що хлопці подбали і 90% модулів я придбала зі знижкою (що доступна по промокоду після придбання шаблону). Швидкість сайту - реальна при завантаженні сторінок та при скануванні пейджспід стабільно у зеленій зоні - вище 96%. Як людина не далека від розробки даю висновок - шаблон зроблено з душею та розумінням SEO. Дякую! Що в мене вийшло можна подивитись отут: https://elastomania.ua/ А також на правах реклами (сподівюсь так можна ) - усім бажаючим придбати щось з нашого веломагазину знижка 10% (за запросом у особисті).
  2. Здравствуйте. Прекрасный модуль, все встало без проблем на ocstore 2.1 , поля приходят, всё что настроила. Один вопрос - не вижу пользовательских полей в списке, для того чтобы передать в CRM нужные данные заказа. Можете подсказать? http://joxi.ru/RmzExXBCRoeP8r Доступные для выбора в модуле <select name="amo_crm_sync_custom_type[1][val][]" class="form-control"> <option value="store">Магазин</option> <option value="date">Дата добавления</option> <option value="customer">Покупатель</option> <option value="customer_group">Группа покупателей</option> <option value="total">Сумма</option> <option value="reward">reward</option> <option value="commision">Комиссия</option> <option value="kod">Код валюты</option> <option value="payment_method">Метод платежа</option> <option value="p_company">(Оплата) Компания</option> <option value="p_adress">(Оплата) Адрес</option> <option value="p_adress_optional">(Оплата) Адрес (дополнительно)</option> <option value="p_city">(Оплата) Город</option> <option value="p_index">(Оплата) Индекс</option> <option value="p_country">(Оплата) Страна</option> <option value="p_region">(Оплата) Регион / область</option> <option value="shiping_method">Метод доставки</option> <option value="s_company">(Доставка) Компания</option> <option value="s_adress">(Доставка) Адрес</option> <option value="s_adress_optional" selected="selected">(Доставка) Адрес (дополнительно)</option> <option value="s_city">(Доставка) Город</option> <option value="s_index">(Доставка) Индекс</option> <option value="s_country">(Доставка) Страна</option> <option value="s_region">(Доставка) Регион / область</option> <option value="tovar">Товар</option> <option value="option">Опции</option> <option value="nums">Кол-во</option> <option value="price_one">Цена за штуку</option> <option value="sum">Сумма по товару</option> <option value="comment">Комментарий</option> </select>
  3. Так долго думала над решением, а всё оказалось проще чем казалось. Делюсь своим решением Мне нужно было получить значение цены без вылюты, чтобы передать его в переменную javascript. Воспользовалась регулярными выражениями в шалблоне /catalog/view/theme/default/template/product <?php $string = $price; $string = preg_replace('~[^0-9]+~','',$string); $string1 = $special; $string1 = preg_replace('~[^0-9]+~','',$string1); ?> В место вывода цены пишем код <?php if (!$special) {echo $string;} else {echo $string1;} ?> Также это мне пригодилось для микроразметки.
  4. Добрый день. Скажите, а есть ли возможность дополнительно реализовать оплату частями и мгновенную рассрочку ПриватБанка? Сколько это будет стоить?

×
×
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.