Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

MaxMad1

Новачок
  
  • Публікації

    7
  • З нами

  • Відвідування

Усі публікації користувача MaxMad1

  1. Ни с того, ни с сего на сайте появилась ошибка при переходе к оформлению заказа: Site error: the file /home/m/maslompq/banka-speciy.in.ua/public_html/system/library/simple/simple.php requires the ionCube PHP Loader ioncube_loader_lin_5.6.so to be installed by the website operator. If you are the website operator please use the ionCube Loader Wizard to assist with installation. Хостер предоставил скриншот -
  2. Могло как-то перестать работать оповещение клиентов о смене статуса заказа по смс при переезде на другой хостинг? Cron на новом хостинге настроен и выполняет команду, но статусы заказов не меняются, оповещения не отправляются.
  3. Необходимо, чтобы у незарегистрированных клиентов сохранялись товары в корзине на протяжении 7 дней. Как реализовать? Кто может помочь?
×
×
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.