Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

dolyalexey

Користувачі
  
  • Публікації

    437
  • З нами

  • Відвідування

1 подписчик

Відвідувачі профілю

7 719 переглядів профілю

dolyalexey's Achievements

Mentor

Mentor (12/14)

  • Dedicated Rare
  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done

Recent Badges

12

Репутація

  1. А як же туди додати товар який люди купують? мають же бути макроси для підстановки значень, (товар, дата покупки, прізвище ім'я покупця)
  2. Добрий день. В демо не побачив можливість створювати html лист, який буде відправлено покупцеві після покупки. Є такий функціонал взагалі?
  3. Добрий день. В вертикальному меню необхідно чітко попасти на текст, для того щоб перейти за посиланням. Зробіть щоб посилання було активним при наведенні на сам блок, а не текст. Дякую. На шаблоні showcase саме так і зроблено.
  4. Добрий день. Підкажіть, чи є можливість додати у фід гугла додатковий текст до опису товару. Щоб був опис той який є у товарі і плюс додатковий текст до нього. Якщо можна то як це зробити? Дякую.
  5. Зверніть увагу ще на один момент - неможливість відредагувати додані вкладки до товару. Вони додаються, але щоб змінити її потрібно видалити і заново зробити. А, все. Зрозумів чому так. Вибачаюсь.
  6. Проблема з опціями така ж як і в попередніх шаблонах, а саме: в мобільній версії при виборі опції сторінка зміщується вверх. На сторінці https://deals.octemplates.net/smartfon-apple-iphone-14-pro-max-512gb-space-black
  7. Добрий день. Підкажіть, як модуль "розуміє" що у товарі колір Midnight Бо опції в цьому товарі не заповнені, лише Атрибути. Пам'ять доречі береться також просто з Характеристик?
  8. Добрий день. Іще одне зауваження щодо меню. При натисканні безпосередньо на пункт меню - виконується перехід на категорію. Щоб відкрилось підменю, користувачу необхідно додуматися клацнути на стрілочку Прохання зробити вибір, щоб можна було не чіпляти ніякі посилання на цю кнопку, а при натисканні на пункт меню відкривалося підменю. Подивіться як в розетці реалізовано. Дякую. У вас в демо магазині, при натисканні на пункт Популярне відкривається категорія MacBook. В реальному магазині такий перехід точно зіб'є з толку звичайного користувача. Слайдер на головній сторінці просто прокручується в одну сторону. Він десь регулюється, щоб був зациклений?
  9. Добрий день. А чому кнопки "Повідомити про наявність" немає на сторінці категорій?
  10. Шукаю модуль інтеграції з NovaPay, може хтось вже робив таке. Пишіть пропозиції. Дякую.
  11. Доброго дня. Власник магазину веде базу товарів у Чекбокс, чи можна налаштувати за допомогою модуля автоматичне оновлення залишків, ціни товарів з Чекбокс в магазин опенкарт? Дякую.
  12. Доброго дня. Мабуть варто додати налаштування, щоб вимикати на мобільних версіях деякі пункти. Виникають дублі в меню.
  13. Доброго дня. Оновлення буде? Як на рахунок ощадбанку? Є можливість додати сюди, чи може окремим модулем зробити?
×
×
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.