Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

connect2812

Новачок
  
  • Публікації

    2
  • З нами

  • Відвідування

Усі публікації користувача connect2812

  1. также что то непонятное с кодировкой сайт в UTF-8, модуль вроде тоже, но отображается модуль в админке так: если ставлю в браузере кодировку windows-1251 - отображается корректно модуль, но все остальное соответственно в иероглифах:
  2. Все работает, но при переходе к оформлению в хэдере следующее: Notice: Undefined index: id in /www/system/library/simple/simple.php on line 849Notice: Undefined index: id in /www/system/library/simple/simple.php on line 851 Как победить? Версия simple 4.3.22 line 848 $tmp = array( line 849 'id' => $headerSettings['id'], line 850 'rowType' => 'header', line 851 'label' => !empty($headerSettings['label'][$langCode]) ? $headerSettings['label'][$langCode] : $headerSettings['id']
×
×
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.